afspraak gangbang kutje rammen

Hij slaat zijn stijve een paar keer ruw tegen mijn wangen. Vervolgens schroeft hij zijn handen in mijn nek en begint als een idioot mijn mond te neuken. Dat ik telkens heftig moet kokhalzen als ik zijn lul diep in mijn keel en zijn harige zak tegen mijn lippen voel, schijnt hem niet te interesseren.

Gelukkig duurt het niet lang. Ik hoor hem steeds harder hijgen en als zijn ballen samentrekken spuit hij zijn stralen midden in mijn gezicht.

De klodders zaad druipen via mijn ogen, neus en mond langs mijn kin op mijn borsten. Ik voel me hoerig en slecht. Als hij me eindelijk los laat reik ik naar mijn jurkje, maar hij verbiedt me dat. Ik wil je eerst zien klaarkomen. Uit een krat haalt hij een flesje bier en reikt me dat aan.

Niet faken, want dat heb ik meteen door. Ondanks alles geniet ik er van als een sloerie te worden behandeld. Zijn respectloze benadering is precies waar ik naar verlang. Gewillig leun ik dan ook achterover op het tafelblad. Ik trek mijn knieën op en spreid mijn dijen zover mogelijk zodat hij bij wijze van spreken bij me naar binnen kan kijken. Voorzichtig wring ik de brede kant van het flesje in mijn kale kut.

Ik hap naar adem. Jezus, wat is dat koud. Maar het gevoel went en in rap tempo voel ik mijn opwinding stijgen, vooral als ik merk dat de barman een verouderd ogende camera op mijn kruis richt en mijn masturbatie digitaal vastlegt.

Ik ben een geboren exhibitionist. Er is niets geiler dan tijdens mijn seksuele uitspattingen te worden gefilmd en daarom doe ik extra mijn best. Terwijl ik de bierfles stevig op en neer beweeg in mijn soppende kut en met mijn andere hand beurtelings mijn tepels en klit masseer, hijg en kreun ik in de lens. Wanneer ik mijn orgasme voel aankomen doe ik er nog een schepje bovenop.

Ik slaak hoge kreetjes en op het moment suprème gil ik het uit. Als een natte dweil blijf ik daarna uitgeput liggen tot mijn voyeur me overeind helpt. De kroeg is nu bijna leeg. Behalve de barman, Andries en ik, zijn de twee blonde mannen er nog. Naast de ingang zitten vier knullen te pokeren. Studenten zo te zien. Ze gaan volledig op in hun spel en hebben nauwelijks aandacht voor hun omgeving. Vermoeid laat ik me naast Andries vallen.

Een lange hete tongzoen is mijn deel. Ik zie dat ik ook weer de volle aandacht van de twee blonde vertegenwoordigers geniet. Ze kijken naar me alsof ze weten wat er zojuist in de kelder is voorgevallen. Misschien weten ze het inderdaad. Ik hoop het voor hun. Met een brede grijns op zijn gezicht brengt de barman ons nieuwe drankjes. Dit keer krijg ik een dubbele wodka. Ik sla het glas in een keer achterover, want seks maakt nu eenmaal dorstig.

Terwijl de nieuwe lading alcohol naar mijn hoofd stijgt, wordt Andries weer handtastelijk. Onmiddellijk voel ik de kriebels in mijn lijf toenemen. Gedwee sta ik toe hoe hij een spaghettibandje van mijn jurkje langs mijn schouders omlaag trekt en hiermee een van mijn tieten ontbloot.

Hij buigt zijn hoofd en kust mijn blanke huid, likt mijn stijve tepel en zuigt er aan. Ik zucht genietend en zak wat onderuit, mijn benen licht spreidend als teken dat ik meer wil. Andries neemt de uitnodiging dankbaar aan. Hij toont zich niet verbaasd dat mijn string is verdwenen. Zijn middelvinger dringt moeiteloos door in mijn kleddernatte kut.

Bewust ontlokt hij soppende geluiden die oorverdovend in mijn oren klinken. Omdat de muziek even wegvalt, moet het haast wel door de hele zaak te horen zijn. Als de twee blonde mannen nieuwsgierig in mijn richting kijken trek ik tergend langzaam de zoom van mijn jurkje tot halverwege mijn buik. Ik zie letterlijk hun adem stokken. Ze kunnen nu ongehinderd mijn gladde kut zien en dat laat hen niet onberoerd. Ik zie hun adamsappels bewegen en ze schuiven ongemakkelijk heen en weer op hun stoelen.

Ze aarzelen, maar een vette knipoog van mijn kant doet wonderen. Andries maakt plaats en het volgende moment zit ik ingeklemd tussen twee wildvreemde kerels die hun monden en handen vrijpostig over mijn lijf laten dwalen.

Even later komen de kaartende studenten ons gezelschap houden. De barman heeft hen bij het sluiten van zijn zaak de keuze gelaten om te vertrekken of de droom van het geile sletje achter in de kroeg ik dus te verwezenlijken. Het zijn gezonde jongens, dus die keus is snel gemaakt. Andries en de barman kijken op afstand toe. Ik snap nu opeens waarom ik eerst de barman moest plezieren. Hij dient als uitsmijter op het moment dat iemand te ver gaat.

Mijn veiligheid ligt in zijn handen. Andries heeft alles van tevoren tot in de puntjes geregisseerd, de lieverd. Het licht in de kroeg wordt grotendeels gedempt en de barman brengt nog een rondje van de zaak. Met een half oog registreer ik dat ook de camera weer op mij is gericht. Ik verkeer intussen in een euforische stemming. Mijn vurig gewenste gangbang staat eindelijk op het punt te gebeuren. Zes hitsige mannen met steigerende erecties omringen me heen.

Ik moet het even tot me door laten dringen. Zes tongen, zes lullen, twaalf handen. Godsamme, ik ben minstens zo geil als zij allemaal bij elkaar. Ik kom bijna spontaan klaar als mijn rode jurkje opnieuw moet wijken. Ook de herenkleding vliegt in het rond. Ik volg het niet precies, want er wordt aan alle kanten aan me gevoeld en getrokken.

Ik proef tongen in mijn mond en voel zuigende lippen om mijn tepels. Handen knijpen, niet allemaal even zachtzinnig, in mijn borsten en billen. Vingers vechten met elkaar om in mijn kut te mogen poken. Ik besef nauwelijks wat me overkomt.

Dit is de hemel op aarde. Dit is seks in het kwadraat. Binnen een minuut raast een intens orgasme door elke vezel van mijn hete lijf. Een van de studenten is erin geslaagd als eerste mijn kut te vullen.

Als een gek begint hij te raggen. Ik kan er niet bij. Ze moet me pijpen. Zie hoe ze druipt, man! Ik schop haar met kind, zowaar ik hier sta. Ze leggen me er ruggelings op zodat het zestal in een kringetje om me heen kan gaan staan.

De barman geeft een leeg limonadeglas aan. Een van de vertegenwoordigers neemt spontaan de leiding. Hij probeert het zootje ongeregeld te coördineren. Het plan is dat ik ze stuk voor stuk klaarmaak door ze te pijpen of af te trekken.

Het eerste zaad zal echter worden verzameld in het glas. Die ‘cocktail’ zal me na afloop te drinken worden aangeboden. Zo te oordelen is hij de jongste van het stel, hooguit achttien. Ik vermoed dat hij nog niet veel ervaring heeft op het gebied van seks. Misschien is hij zelfs nog maagd. Neem dat maar van me aan. Zijn prachtige gekromde lul gaat er zo van steigeren dat hij hem in bedwang moet houden.

Er is niets mis met de libido van dat joch. Zo gezegd, zo gedaan. Het kost me geen enkele moeite om zes zakken in korte tijd leeg te zuigen. De mannen staan op springen en met mijn tongpiercing is het klusje zo geklaard. Natuurlijk maak ik er een showtje van als ik het glas met hun slijmerige goedje aan mijn lippen zet.

Ik doe alsof ik het smerig vind en trek een vies gezicht. Kerels genieten ervan als je ze een oppermachtig gevoel geeft. Het feit dat ze me ertoe moeten overhalen het glas leeg te drinken, werkt lustverhogend. Ondertussen komt het volgende punt op de agenda aan de orde. Mijn kut wordt geproefd, gelikt en gevingerd. Beurtelings wordt er tussen mijn dijen gelebberd, geslurpt, gezogen, gekieteld en geknabbeld. Het is zo gruwelijk lekker dat in een mum van tijd een volgend orgasme door mijn lijf jaagt.

Uiteraard willen mijn geilaards meteen weten of ik het niet stiekem fake. Meerdere vingers worden diep in mijn binnenste gestoken om te bepalen of mijn bekkenspieren wel samenknijpen. Tot grote hilariteit van de boys is dat inderdaad het geval. De hitte stoomt nu echt van me af. Ik raak nu steeds meer op dreef en ik verlang naar meer. Het wordt tijd voor het betere neukwerk. Uitnodigend trek ik mijn knieën naar mijn borsten zodat mijn kut en kont beter toegankelijk zijn.

Ik voel de sappen langs mijn bilspleet stromen. Dit heeft het gewenste effect. Voor zover nog niet alle pikken weer stijf stonden, is dat nu binnen luttele seconden gepiept.

Ik word op mijn wenken bediend. De vraag is niet aan mij gericht, maar aan Andries. De eerste vinger prikt al in mijn darm. Ze moet op haar knieën. Sterke handen trekken me overeind. De tafeltjes worden opzij geschoven en daarna word ik hard met mijn knieën op de houten vloer gedwongen. Nog een wilder plan wordt gelanceerd. Mijn jurkje wordt tot een lange strook gevouwen en voor mijn ogen gebonden.

Een stropdas uit de stapel mannenkleren doet dienst om mijn polsen op mijn rug vast te binden. Ik vind het supergeil, maar om mijn minnaars verder op te jutten stribbel ik een beetje tegen. Zoals verwacht heb ik niets meer in te brengen. Ik word hardhandig met mijn schouders en gezicht tegen de grond geduwd, zodat alleen mijn kont omhoog steekt.

Talrijke genadeloze klappen komen als een mitrailleur neer op mijn billen. Na ongeveer een half uur rijden kwamen we aan op wat een industrieterrein leek. De bus stopte bij een grote loods en de roldeur ging open. Vervolgens werd de bus naar binnen gereden. Een van de jongens was tijdens de rit op een laptop bezig en tikte mij aan.

Op de laptop liet hij mij een advertentie zien. Ik had even niet door wat hij nou bedoelde of waar ik naar aan het kijken was.

De advertentie titel las: De advertentie zelf kon ik in de gauwigheid niet helemaal lezen. Wat ik heb kunnen lezen was eigenlijk precies wat de titel al zei. Toen liet hij mij de foto's bij de advertentie zien. Het waren foto's van mijn meisje. Ik begreep nog steeds niet wat hier nu de bedoeling van was. Toen vroeg iemand door het openstaande raam van de bus "Zijn we ingedekt? Toen begon het mij te dagen. Ze deden alsof wij hier zelf om gevraagd hadden!

Ik was even mijn angst kwijt en keek brutaal de jongen met de laptop aan. Hij zwaaide rustig heen en weer met een telefoon. Ik kon nu op geen enkele wijze aantonen dat het niet van ons afkwam. Het mailadres, de advertentie, het ip adres. Alles leek van ons of mijzelf af te komen. Hier was echt over nagedacht. Misschien deden ze dit wel veel vaker? Alsof hij gedachten kon lezen riep er iemand van buiten de bus "We worden hier steeds beter in jongens! Ik vond het te bizar voor woorden en had een raar gevoel.

Een combinatie van angst, woede en spanning over wat ons te wachten stond. Ik werd uit de bus gehaald en meegenomen achterin de loods. De loods had in het midden een deur en scheidde de loods zo in twee delen. Voor we de deur door gingen hoorde ik nog een auto aankomen. Toen ik mij omdraaide zag ik dat het eenzelfde zwarte bus was. In het achterste deel van de loods werd ik aan ijzeren paal vastgezet.

Zo'n constructiepaal, die in elke hoek staan. Nu zat ik voor de tweede keer aan een ketting vast. Maar wat moest ik? Vechten tegen wie weet hoeveel jongens? Het kon alleen maar erger worden, dus ik deed niets. Ik kon mij niet beheersen en opende weer mijn mond. Een van de jongens zei: Nou, de voorpret was dan zeker die van hem en niet van mij. Zijn voorpret dat ik mij zou opvreten als ik wist wat er zou gaan gebeuren.

Een andere jongen liep naar mij toe. Ik had weer een naam. Maar goed, voor hetzelfde geld waren de namen die ik tot nu toe gehoord heb geen echte namen. Hij vertelde vervolgens alles wat ik eigenlijk wilde weten en waarom dit nu bij ons gebeurde. Alles was al gepland, maar eigenlijk bedoeld voor iemand die later op de dag zou komen. De jongen van de advertentie was waarschijnlijk gecharmeerd van mijn vrouw en een ander belangrijk punt voor hem was dat ze niet aan de pil was.

De jongen en de andere jongens maken deel uit van een soort gangbang team. Zij kickten erop om onder een zekere dwang meisjes te neuken, maar niet zoals het in het huis gebeurd was.

Ze kwamen door het hele land en een keer in de zoveel tijd werd dit in scene gezet, met daarnaast als doel het vorige "record" te verbreken. Wat dit "record" in hield wist ik niet, maar ik wist wel dat het dus nog niet voorbij was voor ons.

Inmiddels waren er wat spullen neergezet. Er lagen 2 matrassen en er stond een soort van tafel. Ook hoorde ik wat auto's aan de andere kant van de muur. Dat zijn die andere jongens van het huis natuurlijk, dacht ik. Er werd ook een bord naar binnen gereden met namen erop. Niet echt naar binnen gereden, want hij stond al in de hoek. Achter elke naam stonden streepjes geturfd en getallen. Er stonden alleen maar vrouennamen op het bord. Sonja, Kim, Laura, er stonden ongeveer 6 namen op het bord.

De naam van mijn vrouw werd erbij gezet met een andere kleur stift. Op dat moment waren alle jongens van het huis op een na, want ik telde er zeven, in de loods aanwezig. De jongen van de advertentie begon te praten.

Echt iedereen komt of is al onderweg". De rest begon te lachen en een keek mij lachend aan. Plotseling ging de deur open en kwam de laatste jongen aan. Hij had mijn vrouw bij zich die nog steeds suf uit haar ogen keek. Ze werd op de tafel gelegd, naar voren getrokken en haar benen in een soort van beugels gelegd en vastgesnoerd.

Haar armen werden boven haar hoofd aanelkaar geknoopt en door een lus die aan de tafel zat vastgemaakt. Eigenlijk was het net zoals de sling. De beugels werden uitelkaar gedraaid en stevig vastgezet. Daar lag ze weer. Haar benen stonden ver uitelkaar en door het pakje welke zo nog steeds aan had was haar kutje weer goed bereikbaar. De jongen van de advertentie stak een sigaret op.

De sigaret was nog niet half op of de deur ging weer open. Nu hadden we het voorelkaar hoor. Alles viel ineens op zijn plek. De turfstrepen waren het aantal mannen en de cijfers was de tijd. Het was misschien stom dat ik dat laatste nog niet had gezien, want er stond een dubbele punt tussen, maar vind je het gek. Als het inderdaad klopte wat ik zag dan ging dat alle grenzen voorbij.

Het lijstje begon bij 19 en 4: Ik moest nog een keer tellen, de strepen stonden dichtbijelkaar en hadden bij de laatste geen dwarsstreep voor vijf, zoals je bij turven gewend bent. Dat kan toch niet? Hoe krijg je zoveel mannen bijelkaar? Mannen die hier ook geen probleem mee hebben? De tijd stond op een onwerkelijk Ging dit nou mijn meisje ook gebeuren?

Dan was dit de lat. Ik werd even licht in mijn hoofd. Ik hoopte dat ik het fout had, maar eigenlijk kon dit niet anders. Door de deur kwamen de mannen en jongens binnen. Misschien een stuk of 5 blanke jongens. Niet heel oud en allemaal met alleen een boxershort aan. Sommige hadden maskers op. Deze al rampzalige dag zou alleen maar erger worden.

In hoeverre ik kon tellen, probeerde ik te tellen. Het verhaal werd ook voor mij ongeloofwaardig. Ik zat naar een film te kijken. Maar er zijn mannen. Er zijn zat mannen die dit alleen maar geil vinden. Op een zeker moment heeft gewoon iemand of een groepje van mannen die dit ook geil vinden iedereen bij elkaar gebracht. De deur ging dicht. Volgens mij had ik niemand overgeslagen.

Ik had er 41 geteld. Er werd verteld dat er een plek open moest blijven zodat ik alles goed kon zien. In tegenstelling tot de jongens van het huis keek niet iedereen mij aan. Iedereen begon zijn boxershort of onderbroek uit te trekken, op een paar mannen na, die hadden een onderbroek aan waar hun pik door naar buiten stak. Ik kon door het aantal niet alles zien, maar ik zag van alles.

Sommigen hadden een soort van ring om hun pik. Maar bijna allemaal, alsof ze er op geselecteerd waren of omdat het toch waar is wat ze van donkere mannen zeggen, bijna allemaal hadden ze fors geschapen pikken. De jongen van de advertentie, alsof het zijn aangewezen taak was, begon mijn vrouw weer in te smeren met olie.

Hij had geen flesje bij zich zoals in het huis, maar een soort van kan. Zo'n kan waar ook de melk in gaat, met een draaidop. Hij was royaal met het insmeren en smeerde direct haar kut, maar ook haar kont flink in met olie. En waar ik al bang voor was. Ik zag nergens een condoom. Dit was een feestje voor hun. Het feit dat alles voor ze was afgedekt en ze met een grote groep iemands vrouw of vriendin lang en hard konden afneuken zonder condoom, zonder pil, zonder iets.

Gewoon allemaal een voor een konden klaarkomen in iemands vrouw, haar helemaal vol konden spuiten en haar man of vriend die alles moest bekijken. Alsof ze haast hadden begonnen de eerste mannen direct met neuken.

..

Holland gangbang gratis sekscontact

Daar gingen we hoor. Er kwamen, echt letterlijk, 6 jongens binnen. Nee, nee, nee, dit ga je niet menen. Wat kon ik hieraan doen? Echt niets, anders had ik het gedaan. Heel apart vond ik dat. Ik wist niet hoe ik moest reageren en ook al had ik dat geweten, ik kon niets zeggen.

Ok, ik geef toe. Ik heb wel eens gefantaseerd dat mijn vrouw seks zou hebben met een ander. In een trio of apart, maar dit, dit is niet wat ik wilde. Inmiddels zal je denken dat het niet erger kon worden dan dit? Dat dacht ik dus ook, maar wederom, tot mijn spijt, had ik het mis. Alsof ze ervan genoten, trokken de jongens voor mij hun kleren uit.

En ze genoten ervan, want demonstratief lieten ze allemaal hun pik zien met een meetlint ernaast. Het moest niet gekker worden. Alsof ik mijn ogen niet dicht kon doen keek ik toch. Hoewel, misschien had ik weer een klap gekregen als ik dat wel gedaan had. De kleinste mat net iets meer dan 21 cm, maar de grootste, echt.

Acteurs zijn ook normale mensen natuurlijk. Hij tikte 26cm aan op het meetlint. Ik keek nog naar zijn ballen of hij misschien het meetlint niet goed vast had, maar het was eerder andersom.

Het lint begon niet gelijk aan zijn ballen, waardoor hij misschien wel 26,5 cm lang was. Dit kon toch niet? Nee, maar ik zag het voor mijn ogen. In de tussentijd was de jongen van de advertentie weer aan het smeren gegaan zag ik. Ook had mijn vrouw nu een blinddoek voor. Dit had ik gemist. Ik zag dat hij nu ook kaar kont aan het insmeren was, althans zo leek het.

Er kwam ineens nog iemand binnen met een tafel. Een van de jongens? Ik telde snel de kamer. Er was er dus nog een bijgekomen.

De tafel werd onder haar neer gezet. Dit kon maar een ding betekenen. Maar zoals ik al zei, erger kon niet, maar dat gebeurde dus wel. Een pakte nog wat condooms van het schap en toen kwam het en hoorde ik ook een naam. Dit slaat echt alles, dacht ik. Dit kan ook helemaal niet!! Ze is sinds, nou zeker een jaar of twee niet meer aan de pil. Maak alsjeblieft een grapje dacht ik.

Ik sloot mijn ogen even en toen ik ze open deed lag een van de jongens op de tafel onder haar. Zijn pik stond recht omhoog. De sling werd iets gezakt. Het klinkt raar, maar ik dacht: Maar natuurlijk was niets minder waar.

Alsof het niet beter kon, stond de grootst geschapen jongen voor haar. Haar benen nog steeds wagenwijd open. Ik werd iets meer uit de hoek gezet. De pik die onder haar lag werd hardhandig naar binnen gedrukt. Ik hoorde haar kreunen. Na een paar langzame halen zette de ander zijn enorme pik tegen haar kutje aan.

Wederom, alsof niets heilig was, echt te bizar voor woorden, schoof hij in een ruk keihard zijn pik naar binnen. En natuurlijk dat zij, mijn vrouw, mijn meisje, volledig onbeschermd wordt geneukt.

Na een tijdje ging het tempo toch omhoog en zaten we weer op, misschien over die eerste keer, waarvan ik al dacht dat het onmenselijk was. Hij stootte en stootte met geen zuchtje pijn, maar haar hoorde ik kreunen bij elke keer dat hij naar binnen ging.

Tot aan zijn ballen, die hoorde je tegen haar dijen kletsen. Ze hadden dit vaker gedaan, want het ritme van de jongen die mijn vrouw aan het neuken was, was precies afgestemd op het ritme van de jongen die haar in haar kont aan het neuken was.

Weer ging het van pats, pats, pats, pats. Na een minuut of tien werd er gewisseld. Het leek wel een op elkaar ingespeeld team. Twee nieuwe jongens namen plaats en gingen in hetzelfde tempo door. Na een half uur, misschien drie kwartier waren ze allemaal een keer aan de beurt geweest, maar naar mijn idee was nog niemand klaargekomen. Ze begonnen weer opnieuw, alsof ze een schema hadden.

De jongen die van onder aan het rammen was, dat klonk het hardste natuurlijk, want hij stootte elke keer tegen haar billen, zei plots: Direct beval de jongen van de advertentie te stoppen.

Ik dacht misschien worden we ontzien? Want zeg eerlijk, als je niet aan de pil bent en door 7! In mijn hoofd was ik aan het denken of ik haar cyclus wist. Wanneer was ze voor het laatst ongesteld geweest? Dat weet je als man toch niet, maar ik probeerde hard na te denken. Jezus, ik wist het. Ik was toen in de supermarkt toen zij mij belde maandverband mee te nemen. Dit kon er ook nog wel bij. Ze moest over een dag of 5,6 ongesteld worden.

Dan gaat dit mis, dacht ik. Maar ik putte wat hoop uit het feit dat toen er een klaar wilde komen er bevolen werd te stoppen. Misschien zaten zij ook niet op dit risico te wachten of was het bewijsmateriaal? Ik wist het niet. Als ik goed had opgelet, was de derde ronde voorbij toen er weer werd begonnen. Het leek wel alsof ze elke keer bijna klaarkwamen, toen stopte om even af te koelen en dan weer opnieuw begonnen. Er hing en klok aan de muur. Op een paar minuten na waren ze met zijn achten, achten?

Waar kwam hij vandaan? Ik heb niemand zien binnenkomen? Ze waren al bijna 2 uur bezig. Dit keer was het alleen anders. Niemand neukte haar in haar kont. De jongen stond met zijn handen om haar middel keihard in haar kutje te stoten. Ik wist ook niet meer wie wie was.

Was dit die jongen met die grote pik? Ineens zei er een: Maar was te snel met denken. Ik zuchtte in mijn hoofd. Alsof het tempo niet sneller kon en alsof ze niet nog harder geneukt kon worden begon de jongen die bezig was zwaar te hijgen en als een idioot te pompen. Het ging echt ontzettend hard. Dat was het dan. Hij had vol in mijn meisje gespoten. De andere stonden zich af te trekken. Alsof hij nog niet genoeg schade had aangericht, pakte hij haar bij haar middel en duwde goed hard haar.

Alsof er geen druppel uit mocht. Hij trok zijn pik uit mijn vrouw en de volgende schoof hem er gelijk in. De jongen die zojuist was klaargekomen trok aan een lus op de sling, waardoor zij iets achterover helde.

Zo kon er ook niet uit lopen moet hij hebben gedacht. De tweede kwam ook kreunend klaar. Op die manier gingen ze alle 8 mijn vrouw af. Het kon niet anders dan dat er wat uit moest vloeien met zoveel sperma. Tussen het wisselen door, bij de laatste 2 of 3 jongens, zag ik ook dat haar hele kut echt onder de sperma zat. Kun je nagaan wat er dan nog in zit, dacht ik.

Toen de achtste klaar was dacht ik dat de nachtmerrie voorbij was. Misschien is een morning-after pil een goed idee. Allerlei dingen schoten door mijn hoofd. Ze waren inmiddels 2,5 uur bezig geweest. Ik denk, ok jongens, dat was het. En daar gingen ze weer. Dit keer ging het echter wel sneller. Ik denk dat elke jongen in een minuut of 5 voor de tweede keer mijn vrouw vol spoot. Maar goed, dat maakt met acht man nog steeds 40 minuten!

Daar lag ze dan en daar zat ik dan. Na dik 3 uur. Als ze mij losmaken kon ik toch niets beginnen dacht ik. Er zit niets anders op dan gewoon zo snel mogelijk maken dat wij wegkomen. Een van de jongens deed haar blinddoek af. Ik zag aan haar ogen dat ze moest wennen aan het licht, maar ook dat ze helemaal, echt helemaal suf geneukt was.

Ze zullen ons nu toch wel losmaken dacht ik? Gewillig leun ik dan ook achterover op het tafelblad. Ik trek mijn knieën op en spreid mijn dijen zover mogelijk zodat hij bij wijze van spreken bij me naar binnen kan kijken. Voorzichtig wring ik de brede kant van het flesje in mijn kale kut. Ik hap naar adem. Jezus, wat is dat koud. Maar het gevoel went en in rap tempo voel ik mijn opwinding stijgen, vooral als ik merk dat de barman een verouderd ogende camera op mijn kruis richt en mijn masturbatie digitaal vastlegt.

Ik ben een geboren exhibitionist. Er is niets geiler dan tijdens mijn seksuele uitspattingen te worden gefilmd en daarom doe ik extra mijn best.

Terwijl ik de bierfles stevig op en neer beweeg in mijn soppende kut en met mijn andere hand beurtelings mijn tepels en klit masseer, hijg en kreun ik in de lens. Wanneer ik mijn orgasme voel aankomen doe ik er nog een schepje bovenop. Ik slaak hoge kreetjes en op het moment suprème gil ik het uit. Als een natte dweil blijf ik daarna uitgeput liggen tot mijn voyeur me overeind helpt.

De kroeg is nu bijna leeg. Behalve de barman, Andries en ik, zijn de twee blonde mannen er nog. Naast de ingang zitten vier knullen te pokeren. Studenten zo te zien. Ze gaan volledig op in hun spel en hebben nauwelijks aandacht voor hun omgeving. Vermoeid laat ik me naast Andries vallen. Een lange hete tongzoen is mijn deel. Ik zie dat ik ook weer de volle aandacht van de twee blonde vertegenwoordigers geniet.

Ze kijken naar me alsof ze weten wat er zojuist in de kelder is voorgevallen. Misschien weten ze het inderdaad. Ik hoop het voor hun. Met een brede grijns op zijn gezicht brengt de barman ons nieuwe drankjes. Dit keer krijg ik een dubbele wodka. Ik sla het glas in een keer achterover, want seks maakt nu eenmaal dorstig. Terwijl de nieuwe lading alcohol naar mijn hoofd stijgt, wordt Andries weer handtastelijk.

Onmiddellijk voel ik de kriebels in mijn lijf toenemen. Gedwee sta ik toe hoe hij een spaghettibandje van mijn jurkje langs mijn schouders omlaag trekt en hiermee een van mijn tieten ontbloot.

Hij buigt zijn hoofd en kust mijn blanke huid, likt mijn stijve tepel en zuigt er aan. Ik zucht genietend en zak wat onderuit, mijn benen licht spreidend als teken dat ik meer wil. Andries neemt de uitnodiging dankbaar aan. Hij toont zich niet verbaasd dat mijn string is verdwenen. Zijn middelvinger dringt moeiteloos door in mijn kleddernatte kut. Bewust ontlokt hij soppende geluiden die oorverdovend in mijn oren klinken. Omdat de muziek even wegvalt, moet het haast wel door de hele zaak te horen zijn.

Als de twee blonde mannen nieuwsgierig in mijn richting kijken trek ik tergend langzaam de zoom van mijn jurkje tot halverwege mijn buik. Ik zie letterlijk hun adem stokken. Ze kunnen nu ongehinderd mijn gladde kut zien en dat laat hen niet onberoerd.

Ik zie hun adamsappels bewegen en ze schuiven ongemakkelijk heen en weer op hun stoelen. Ze aarzelen, maar een vette knipoog van mijn kant doet wonderen. Andries maakt plaats en het volgende moment zit ik ingeklemd tussen twee wildvreemde kerels die hun monden en handen vrijpostig over mijn lijf laten dwalen.

Even later komen de kaartende studenten ons gezelschap houden. De barman heeft hen bij het sluiten van zijn zaak de keuze gelaten om te vertrekken of de droom van het geile sletje achter in de kroeg ik dus te verwezenlijken. Het zijn gezonde jongens, dus die keus is snel gemaakt. Andries en de barman kijken op afstand toe. Ik snap nu opeens waarom ik eerst de barman moest plezieren. Hij dient als uitsmijter op het moment dat iemand te ver gaat.

Mijn veiligheid ligt in zijn handen. Andries heeft alles van tevoren tot in de puntjes geregisseerd, de lieverd. Het licht in de kroeg wordt grotendeels gedempt en de barman brengt nog een rondje van de zaak. Met een half oog registreer ik dat ook de camera weer op mij is gericht. Ik verkeer intussen in een euforische stemming. Mijn vurig gewenste gangbang staat eindelijk op het punt te gebeuren. Zes hitsige mannen met steigerende erecties omringen me heen.

Ik moet het even tot me door laten dringen. Zes tongen, zes lullen, twaalf handen. Godsamme, ik ben minstens zo geil als zij allemaal bij elkaar.

Ik kom bijna spontaan klaar als mijn rode jurkje opnieuw moet wijken. Ook de herenkleding vliegt in het rond. Ik volg het niet precies, want er wordt aan alle kanten aan me gevoeld en getrokken. Ik proef tongen in mijn mond en voel zuigende lippen om mijn tepels.

Handen knijpen, niet allemaal even zachtzinnig, in mijn borsten en billen. Vingers vechten met elkaar om in mijn kut te mogen poken. Ik besef nauwelijks wat me overkomt. Dit is de hemel op aarde. Dit is seks in het kwadraat. Binnen een minuut raast een intens orgasme door elke vezel van mijn hete lijf.

Een van de studenten is erin geslaagd als eerste mijn kut te vullen. Als een gek begint hij te raggen. Ik kan er niet bij. Ze moet me pijpen. Zie hoe ze druipt, man! Ik schop haar met kind, zowaar ik hier sta. Ze leggen me er ruggelings op zodat het zestal in een kringetje om me heen kan gaan staan.

De barman geeft een leeg limonadeglas aan. Een van de vertegenwoordigers neemt spontaan de leiding. Hij probeert het zootje ongeregeld te coördineren. Het plan is dat ik ze stuk voor stuk klaarmaak door ze te pijpen of af te trekken. Het eerste zaad zal echter worden verzameld in het glas. Die ‘cocktail’ zal me na afloop te drinken worden aangeboden. Zo te oordelen is hij de jongste van het stel, hooguit achttien. Ik vermoed dat hij nog niet veel ervaring heeft op het gebied van seks.

Misschien is hij zelfs nog maagd. Neem dat maar van me aan. Zijn prachtige gekromde lul gaat er zo van steigeren dat hij hem in bedwang moet houden.

Er is niets mis met de libido van dat joch. Zo gezegd, zo gedaan. Het kost me geen enkele moeite om zes zakken in korte tijd leeg te zuigen. De mannen staan op springen en met mijn tongpiercing is het klusje zo geklaard. Natuurlijk maak ik er een showtje van als ik het glas met hun slijmerige goedje aan mijn lippen zet. Ik doe alsof ik het smerig vind en trek een vies gezicht.

Kerels genieten ervan als je ze een oppermachtig gevoel geeft. Het feit dat ze me ertoe moeten overhalen het glas leeg te drinken, werkt lustverhogend. Ondertussen komt het volgende punt op de agenda aan de orde. Mijn kut wordt geproefd, gelikt en gevingerd. Beurtelings wordt er tussen mijn dijen gelebberd, geslurpt, gezogen, gekieteld en geknabbeld. Het is zo gruwelijk lekker dat in een mum van tijd een volgend orgasme door mijn lijf jaagt. Uiteraard willen mijn geilaards meteen weten of ik het niet stiekem fake.

Meerdere vingers worden diep in mijn binnenste gestoken om te bepalen of mijn bekkenspieren wel samenknijpen. Tot grote hilariteit van de boys is dat inderdaad het geval. De hitte stoomt nu echt van me af. Ik raak nu steeds meer op dreef en ik verlang naar meer. Het wordt tijd voor het betere neukwerk. Uitnodigend trek ik mijn knieën naar mijn borsten zodat mijn kut en kont beter toegankelijk zijn. Ik voel de sappen langs mijn bilspleet stromen. Dit heeft het gewenste effect.

Voor zover nog niet alle pikken weer stijf stonden, is dat nu binnen luttele seconden gepiept. Ik word op mijn wenken bediend. De vraag is niet aan mij gericht, maar aan Andries. De eerste vinger prikt al in mijn darm. Ze moet op haar knieën. Sterke handen trekken me overeind. De tafeltjes worden opzij geschoven en daarna word ik hard met mijn knieën op de houten vloer gedwongen. Nog een wilder plan wordt gelanceerd. Mijn jurkje wordt tot een lange strook gevouwen en voor mijn ogen gebonden.

Een stropdas uit de stapel mannenkleren doet dienst om mijn polsen op mijn rug vast te binden. Ik vind het supergeil, maar om mijn minnaars verder op te jutten stribbel ik een beetje tegen. Zoals verwacht heb ik niets meer in te brengen. Ik word hardhandig met mijn schouders en gezicht tegen de grond geduwd, zodat alleen mijn kont omhoog steekt. Talrijke genadeloze klappen komen als een mitrailleur neer op mijn billen. Het doet pijn, maar tegelijkertijd geniet ik er mateloos van.

Ik hou wel van een beetje pijn. Toenemende seksdrift heeft bezit genomen van mij en mijn gezelschap. De sfeer wordt uitbundig, maar ook geladen. Er wordt geruzied en gevochten om de plek tussen mijn benen. Ik weet niet wie uiteindelijk als eerste zijn bikkelharde geslacht in mijn kut ramt. Ik weet alleen dat hij al vrij snel zijn zaad tegen mijn baarmoeder spuit. Kennelijk was het zijn bedoeling om ook mijn andere gaatje nog te gebruiken, maar hij wordt onherroepelijk weggeduwd door nummer twee.

Die doet het beter. Hij gebruikt het vocht in mijn moerassige kut als glijmiddel en stoot dan in een keer diep door mijn kont. Ik gil van schrik en genot. Als hij begint te neuken kom ik vrijwel meteen hevig klaar. Met mijn kringspier knijp ik zijn pik er bijna af.afspraak gangbang kutje rammen

Hij slaat zijn stijve een paar keer ruw tegen mijn wangen. Vervolgens schroeft hij zijn handen in mijn nek en begint als een idioot mijn mond te neuken. Dat ik telkens heftig moet kokhalzen als ik zijn lul diep in mijn keel en zijn harige zak tegen mijn lippen voel, schijnt hem niet te interesseren. Gelukkig duurt het niet lang. Ik hoor hem steeds harder hijgen en als zijn ballen samentrekken spuit hij zijn stralen midden in mijn gezicht. De klodders zaad druipen via mijn ogen, neus en mond langs mijn kin op mijn borsten.

Ik voel me hoerig en slecht. Als hij me eindelijk los laat reik ik naar mijn jurkje, maar hij verbiedt me dat. Ik wil je eerst zien klaarkomen. Uit een krat haalt hij een flesje bier en reikt me dat aan. Niet faken, want dat heb ik meteen door. Ondanks alles geniet ik er van als een sloerie te worden behandeld.

Zijn respectloze benadering is precies waar ik naar verlang. Gewillig leun ik dan ook achterover op het tafelblad. Ik trek mijn knieën op en spreid mijn dijen zover mogelijk zodat hij bij wijze van spreken bij me naar binnen kan kijken. Voorzichtig wring ik de brede kant van het flesje in mijn kale kut. Ik hap naar adem. Jezus, wat is dat koud. Maar het gevoel went en in rap tempo voel ik mijn opwinding stijgen, vooral als ik merk dat de barman een verouderd ogende camera op mijn kruis richt en mijn masturbatie digitaal vastlegt.

Ik ben een geboren exhibitionist. Er is niets geiler dan tijdens mijn seksuele uitspattingen te worden gefilmd en daarom doe ik extra mijn best. Terwijl ik de bierfles stevig op en neer beweeg in mijn soppende kut en met mijn andere hand beurtelings mijn tepels en klit masseer, hijg en kreun ik in de lens. Wanneer ik mijn orgasme voel aankomen doe ik er nog een schepje bovenop.

Ik slaak hoge kreetjes en op het moment suprème gil ik het uit. Als een natte dweil blijf ik daarna uitgeput liggen tot mijn voyeur me overeind helpt. De kroeg is nu bijna leeg. Behalve de barman, Andries en ik, zijn de twee blonde mannen er nog.

Naast de ingang zitten vier knullen te pokeren. Studenten zo te zien. Ze gaan volledig op in hun spel en hebben nauwelijks aandacht voor hun omgeving. Vermoeid laat ik me naast Andries vallen. Een lange hete tongzoen is mijn deel. Ik zie dat ik ook weer de volle aandacht van de twee blonde vertegenwoordigers geniet. Ze kijken naar me alsof ze weten wat er zojuist in de kelder is voorgevallen.

Misschien weten ze het inderdaad. Ik hoop het voor hun. Met een brede grijns op zijn gezicht brengt de barman ons nieuwe drankjes. Dit keer krijg ik een dubbele wodka. Ik sla het glas in een keer achterover, want seks maakt nu eenmaal dorstig.

Terwijl de nieuwe lading alcohol naar mijn hoofd stijgt, wordt Andries weer handtastelijk. Onmiddellijk voel ik de kriebels in mijn lijf toenemen. Gedwee sta ik toe hoe hij een spaghettibandje van mijn jurkje langs mijn schouders omlaag trekt en hiermee een van mijn tieten ontbloot.

Hij buigt zijn hoofd en kust mijn blanke huid, likt mijn stijve tepel en zuigt er aan. Ik zucht genietend en zak wat onderuit, mijn benen licht spreidend als teken dat ik meer wil. Andries neemt de uitnodiging dankbaar aan. Hij toont zich niet verbaasd dat mijn string is verdwenen. Zijn middelvinger dringt moeiteloos door in mijn kleddernatte kut. Bewust ontlokt hij soppende geluiden die oorverdovend in mijn oren klinken.

Omdat de muziek even wegvalt, moet het haast wel door de hele zaak te horen zijn. Als de twee blonde mannen nieuwsgierig in mijn richting kijken trek ik tergend langzaam de zoom van mijn jurkje tot halverwege mijn buik. Ik zie letterlijk hun adem stokken. Ze kunnen nu ongehinderd mijn gladde kut zien en dat laat hen niet onberoerd. Ik zie hun adamsappels bewegen en ze schuiven ongemakkelijk heen en weer op hun stoelen.

Ze aarzelen, maar een vette knipoog van mijn kant doet wonderen. Andries maakt plaats en het volgende moment zit ik ingeklemd tussen twee wildvreemde kerels die hun monden en handen vrijpostig over mijn lijf laten dwalen. Even later komen de kaartende studenten ons gezelschap houden. De barman heeft hen bij het sluiten van zijn zaak de keuze gelaten om te vertrekken of de droom van het geile sletje achter in de kroeg ik dus te verwezenlijken. Het zijn gezonde jongens, dus die keus is snel gemaakt.

Andries en de barman kijken op afstand toe. Ik snap nu opeens waarom ik eerst de barman moest plezieren. Hij dient als uitsmijter op het moment dat iemand te ver gaat. Mijn veiligheid ligt in zijn handen. Andries heeft alles van tevoren tot in de puntjes geregisseerd, de lieverd.

Het licht in de kroeg wordt grotendeels gedempt en de barman brengt nog een rondje van de zaak. Met een half oog registreer ik dat ook de camera weer op mij is gericht. Ik verkeer intussen in een euforische stemming. Mijn vurig gewenste gangbang staat eindelijk op het punt te gebeuren.

Zes hitsige mannen met steigerende erecties omringen me heen. Ik moet het even tot me door laten dringen.

Zes tongen, zes lullen, twaalf handen. Godsamme, ik ben minstens zo geil als zij allemaal bij elkaar. Ik kom bijna spontaan klaar als mijn rode jurkje opnieuw moet wijken. Ook de herenkleding vliegt in het rond.

Ik volg het niet precies, want er wordt aan alle kanten aan me gevoeld en getrokken. Ik proef tongen in mijn mond en voel zuigende lippen om mijn tepels. Handen knijpen, niet allemaal even zachtzinnig, in mijn borsten en billen. Vingers vechten met elkaar om in mijn kut te mogen poken. Ik besef nauwelijks wat me overkomt. Dit is de hemel op aarde. Dit is seks in het kwadraat.

Binnen een minuut raast een intens orgasme door elke vezel van mijn hete lijf. Een van de studenten is erin geslaagd als eerste mijn kut te vullen. Als een gek begint hij te raggen. Ik kan er niet bij. Ze moet me pijpen. Zie hoe ze druipt, man! Ik schop haar met kind, zowaar ik hier sta.

Ze leggen me er ruggelings op zodat het zestal in een kringetje om me heen kan gaan staan. De barman geeft een leeg limonadeglas aan. Een van de vertegenwoordigers neemt spontaan de leiding.

Hij probeert het zootje ongeregeld te coördineren. Het plan is dat ik ze stuk voor stuk klaarmaak door ze te pijpen of af te trekken. Het eerste zaad zal echter worden verzameld in het glas. Die ‘cocktail’ zal me na afloop te drinken worden aangeboden. Zo te oordelen is hij de jongste van het stel, hooguit achttien. Ik vermoed dat hij nog niet veel ervaring heeft op het gebied van seks. Misschien is hij zelfs nog maagd. Neem dat maar van me aan.

Zijn prachtige gekromde lul gaat er zo van steigeren dat hij hem in bedwang moet houden. Er is niets mis met de libido van dat joch. Zo gezegd, zo gedaan. Het kost me geen enkele moeite om zes zakken in korte tijd leeg te zuigen. De mannen staan op springen en met mijn tongpiercing is het klusje zo geklaard.

Natuurlijk maak ik er een showtje van als ik het glas met hun slijmerige goedje aan mijn lippen zet. Ik doe alsof ik het smerig vind en trek een vies gezicht. Kerels genieten ervan als je ze een oppermachtig gevoel geeft.

Het feit dat ze me ertoe moeten overhalen het glas leeg te drinken, werkt lustverhogend. Ondertussen komt het volgende punt op de agenda aan de orde. Mijn kut wordt geproefd, gelikt en gevingerd. Beurtelings wordt er tussen mijn dijen gelebberd, geslurpt, gezogen, gekieteld en geknabbeld. Het is zo gruwelijk lekker dat in een mum van tijd een volgend orgasme door mijn lijf jaagt.

Uiteraard willen mijn geilaards meteen weten of ik het niet stiekem fake. Meerdere vingers worden diep in mijn binnenste gestoken om te bepalen of mijn bekkenspieren wel samenknijpen. Tot grote hilariteit van de boys is dat inderdaad het geval. De hitte stoomt nu echt van me af. Ik raak nu steeds meer op dreef en ik verlang naar meer. Het wordt tijd voor het betere neukwerk. Uitnodigend trek ik mijn knieën naar mijn borsten zodat mijn kut en kont beter toegankelijk zijn.

Ik voel de sappen langs mijn bilspleet stromen. Dit heeft het gewenste effect. Voor zover nog niet alle pikken weer stijf stonden, is dat nu binnen luttele seconden gepiept. Ik word op mijn wenken bediend. De vraag is niet aan mij gericht, maar aan Andries.

De eerste vinger prikt al in mijn darm. Ze moet op haar knieën. Sterke handen trekken me overeind. De tafeltjes worden opzij geschoven en daarna word ik hard met mijn knieën op de houten vloer gedwongen. Nog een wilder plan wordt gelanceerd. Mijn jurkje wordt tot een lange strook gevouwen en voor mijn ogen gebonden.

Een stropdas uit de stapel mannenkleren doet dienst om mijn polsen op mijn rug vast te binden. Ik vind het supergeil, maar om mijn minnaars verder op te jutten stribbel ik een beetje tegen. Zoals verwacht heb ik niets meer in te brengen. Ik word hardhandig met mijn schouders en gezicht tegen de grond geduwd, zodat alleen mijn kont omhoog steekt.

Talrijke genadeloze klappen komen als een mitrailleur neer op mijn billen. Na ongeveer een half uur rijden kwamen we aan op wat een industrieterrein leek. De bus stopte bij een grote loods en de roldeur ging open. Vervolgens werd de bus naar binnen gereden. Een van de jongens was tijdens de rit op een laptop bezig en tikte mij aan. Op de laptop liet hij mij een advertentie zien. Ik had even niet door wat hij nou bedoelde of waar ik naar aan het kijken was.

De advertentie titel las: De advertentie zelf kon ik in de gauwigheid niet helemaal lezen. Wat ik heb kunnen lezen was eigenlijk precies wat de titel al zei. Toen liet hij mij de foto's bij de advertentie zien. Het waren foto's van mijn meisje. Ik begreep nog steeds niet wat hier nu de bedoeling van was.

Toen vroeg iemand door het openstaande raam van de bus "Zijn we ingedekt? Toen begon het mij te dagen. Ze deden alsof wij hier zelf om gevraagd hadden! Ik was even mijn angst kwijt en keek brutaal de jongen met de laptop aan. Hij zwaaide rustig heen en weer met een telefoon. Ik kon nu op geen enkele wijze aantonen dat het niet van ons afkwam.

Het mailadres, de advertentie, het ip adres. Alles leek van ons of mijzelf af te komen. Hier was echt over nagedacht. Misschien deden ze dit wel veel vaker? Alsof hij gedachten kon lezen riep er iemand van buiten de bus "We worden hier steeds beter in jongens! Ik vond het te bizar voor woorden en had een raar gevoel. Een combinatie van angst, woede en spanning over wat ons te wachten stond. Ik werd uit de bus gehaald en meegenomen achterin de loods.

De loods had in het midden een deur en scheidde de loods zo in twee delen. Voor we de deur door gingen hoorde ik nog een auto aankomen. Toen ik mij omdraaide zag ik dat het eenzelfde zwarte bus was. In het achterste deel van de loods werd ik aan ijzeren paal vastgezet. Zo'n constructiepaal, die in elke hoek staan. Nu zat ik voor de tweede keer aan een ketting vast. Maar wat moest ik?

Vechten tegen wie weet hoeveel jongens? Het kon alleen maar erger worden, dus ik deed niets. Ik kon mij niet beheersen en opende weer mijn mond. Een van de jongens zei: Nou, de voorpret was dan zeker die van hem en niet van mij. Zijn voorpret dat ik mij zou opvreten als ik wist wat er zou gaan gebeuren. Een andere jongen liep naar mij toe. Ik had weer een naam. Maar goed, voor hetzelfde geld waren de namen die ik tot nu toe gehoord heb geen echte namen.

Hij vertelde vervolgens alles wat ik eigenlijk wilde weten en waarom dit nu bij ons gebeurde. Alles was al gepland, maar eigenlijk bedoeld voor iemand die later op de dag zou komen.

De jongen van de advertentie was waarschijnlijk gecharmeerd van mijn vrouw en een ander belangrijk punt voor hem was dat ze niet aan de pil was. De jongen en de andere jongens maken deel uit van een soort gangbang team.

Zij kickten erop om onder een zekere dwang meisjes te neuken, maar niet zoals het in het huis gebeurd was. Ze kwamen door het hele land en een keer in de zoveel tijd werd dit in scene gezet, met daarnaast als doel het vorige "record" te verbreken. Wat dit "record" in hield wist ik niet, maar ik wist wel dat het dus nog niet voorbij was voor ons. Inmiddels waren er wat spullen neergezet.

Er lagen 2 matrassen en er stond een soort van tafel. Ook hoorde ik wat auto's aan de andere kant van de muur. Dat zijn die andere jongens van het huis natuurlijk, dacht ik. Er werd ook een bord naar binnen gereden met namen erop.

Niet echt naar binnen gereden, want hij stond al in de hoek. Achter elke naam stonden streepjes geturfd en getallen. Er stonden alleen maar vrouennamen op het bord. Sonja, Kim, Laura, er stonden ongeveer 6 namen op het bord.

De naam van mijn vrouw werd erbij gezet met een andere kleur stift. Op dat moment waren alle jongens van het huis op een na, want ik telde er zeven, in de loods aanwezig. De jongen van de advertentie begon te praten.

Echt iedereen komt of is al onderweg". De rest begon te lachen en een keek mij lachend aan. Plotseling ging de deur open en kwam de laatste jongen aan. Hij had mijn vrouw bij zich die nog steeds suf uit haar ogen keek. Ze werd op de tafel gelegd, naar voren getrokken en haar benen in een soort van beugels gelegd en vastgesnoerd. Haar armen werden boven haar hoofd aanelkaar geknoopt en door een lus die aan de tafel zat vastgemaakt. Eigenlijk was het net zoals de sling. De beugels werden uitelkaar gedraaid en stevig vastgezet.

Daar lag ze weer. Haar benen stonden ver uitelkaar en door het pakje welke zo nog steeds aan had was haar kutje weer goed bereikbaar. De jongen van de advertentie stak een sigaret op. De sigaret was nog niet half op of de deur ging weer open. Nu hadden we het voorelkaar hoor. Alles viel ineens op zijn plek. De turfstrepen waren het aantal mannen en de cijfers was de tijd.

Het was misschien stom dat ik dat laatste nog niet had gezien, want er stond een dubbele punt tussen, maar vind je het gek. Als het inderdaad klopte wat ik zag dan ging dat alle grenzen voorbij. Het lijstje begon bij 19 en 4: Ik moest nog een keer tellen, de strepen stonden dichtbijelkaar en hadden bij de laatste geen dwarsstreep voor vijf, zoals je bij turven gewend bent.

Dat kan toch niet? Hoe krijg je zoveel mannen bijelkaar? Mannen die hier ook geen probleem mee hebben? De tijd stond op een onwerkelijk Ging dit nou mijn meisje ook gebeuren? Dan was dit de lat. Ik werd even licht in mijn hoofd. Ik hoopte dat ik het fout had, maar eigenlijk kon dit niet anders. Door de deur kwamen de mannen en jongens binnen. Misschien een stuk of 5 blanke jongens.

Niet heel oud en allemaal met alleen een boxershort aan. Sommige hadden maskers op. Deze al rampzalige dag zou alleen maar erger worden. In hoeverre ik kon tellen, probeerde ik te tellen.

Het verhaal werd ook voor mij ongeloofwaardig. Ik zat naar een film te kijken. Maar er zijn mannen. Er zijn zat mannen die dit alleen maar geil vinden. Op een zeker moment heeft gewoon iemand of een groepje van mannen die dit ook geil vinden iedereen bij elkaar gebracht. De deur ging dicht. Volgens mij had ik niemand overgeslagen.

Ik had er 41 geteld. Er werd verteld dat er een plek open moest blijven zodat ik alles goed kon zien. In tegenstelling tot de jongens van het huis keek niet iedereen mij aan. Iedereen begon zijn boxershort of onderbroek uit te trekken, op een paar mannen na, die hadden een onderbroek aan waar hun pik door naar buiten stak.

Ik kon door het aantal niet alles zien, maar ik zag van alles. Sommigen hadden een soort van ring om hun pik.

Maar bijna allemaal, alsof ze er op geselecteerd waren of omdat het toch waar is wat ze van donkere mannen zeggen, bijna allemaal hadden ze fors geschapen pikken. De jongen van de advertentie, alsof het zijn aangewezen taak was, begon mijn vrouw weer in te smeren met olie.

Hij had geen flesje bij zich zoals in het huis, maar een soort van kan. Zo'n kan waar ook de melk in gaat, met een draaidop.

Hij was royaal met het insmeren en smeerde direct haar kut, maar ook haar kont flink in met olie. En waar ik al bang voor was. Ik zag nergens een condoom. Dit was een feestje voor hun. Het feit dat alles voor ze was afgedekt en ze met een grote groep iemands vrouw of vriendin lang en hard konden afneuken zonder condoom, zonder pil, zonder iets.

Gewoon allemaal een voor een konden klaarkomen in iemands vrouw, haar helemaal vol konden spuiten en haar man of vriend die alles moest bekijken. Alsof ze haast hadden begonnen de eerste mannen direct met neuken.

..

Er kwamen, echt letterlijk, 6 jongens binnen. Nee, nee, nee, dit ga je niet menen. Wat kon ik hieraan doen? Echt niets, anders had ik het gedaan. Heel apart vond ik dat. Ik wist niet hoe ik moest reageren en ook al had ik dat geweten, ik kon niets zeggen. Ok, ik geef toe. Ik heb wel eens gefantaseerd dat mijn vrouw seks zou hebben met een ander.

In een trio of apart, maar dit, dit is niet wat ik wilde. Inmiddels zal je denken dat het niet erger kon worden dan dit? Dat dacht ik dus ook, maar wederom, tot mijn spijt, had ik het mis. Alsof ze ervan genoten, trokken de jongens voor mij hun kleren uit. En ze genoten ervan, want demonstratief lieten ze allemaal hun pik zien met een meetlint ernaast.

Het moest niet gekker worden. Alsof ik mijn ogen niet dicht kon doen keek ik toch. Hoewel, misschien had ik weer een klap gekregen als ik dat wel gedaan had. De kleinste mat net iets meer dan 21 cm, maar de grootste, echt. Acteurs zijn ook normale mensen natuurlijk. Hij tikte 26cm aan op het meetlint. Ik keek nog naar zijn ballen of hij misschien het meetlint niet goed vast had, maar het was eerder andersom. Het lint begon niet gelijk aan zijn ballen, waardoor hij misschien wel 26,5 cm lang was.

Dit kon toch niet? Nee, maar ik zag het voor mijn ogen. In de tussentijd was de jongen van de advertentie weer aan het smeren gegaan zag ik. Ook had mijn vrouw nu een blinddoek voor. Dit had ik gemist. Ik zag dat hij nu ook kaar kont aan het insmeren was, althans zo leek het. Er kwam ineens nog iemand binnen met een tafel.

Een van de jongens? Ik telde snel de kamer. Er was er dus nog een bijgekomen. De tafel werd onder haar neer gezet. Dit kon maar een ding betekenen. Maar zoals ik al zei, erger kon niet, maar dat gebeurde dus wel.

Een pakte nog wat condooms van het schap en toen kwam het en hoorde ik ook een naam. Dit slaat echt alles, dacht ik. Dit kan ook helemaal niet!! Ze is sinds, nou zeker een jaar of twee niet meer aan de pil. Maak alsjeblieft een grapje dacht ik.

Ik sloot mijn ogen even en toen ik ze open deed lag een van de jongens op de tafel onder haar. Zijn pik stond recht omhoog. De sling werd iets gezakt. Het klinkt raar, maar ik dacht: Maar natuurlijk was niets minder waar. Alsof het niet beter kon, stond de grootst geschapen jongen voor haar. Haar benen nog steeds wagenwijd open. Ik werd iets meer uit de hoek gezet.

De pik die onder haar lag werd hardhandig naar binnen gedrukt. Ik hoorde haar kreunen. Na een paar langzame halen zette de ander zijn enorme pik tegen haar kutje aan. Wederom, alsof niets heilig was, echt te bizar voor woorden, schoof hij in een ruk keihard zijn pik naar binnen. En natuurlijk dat zij, mijn vrouw, mijn meisje, volledig onbeschermd wordt geneukt.

Na een tijdje ging het tempo toch omhoog en zaten we weer op, misschien over die eerste keer, waarvan ik al dacht dat het onmenselijk was. Hij stootte en stootte met geen zuchtje pijn, maar haar hoorde ik kreunen bij elke keer dat hij naar binnen ging.

Tot aan zijn ballen, die hoorde je tegen haar dijen kletsen. Ze hadden dit vaker gedaan, want het ritme van de jongen die mijn vrouw aan het neuken was, was precies afgestemd op het ritme van de jongen die haar in haar kont aan het neuken was. Weer ging het van pats, pats, pats, pats. Na een minuut of tien werd er gewisseld. Het leek wel een op elkaar ingespeeld team. Twee nieuwe jongens namen plaats en gingen in hetzelfde tempo door.

Na een half uur, misschien drie kwartier waren ze allemaal een keer aan de beurt geweest, maar naar mijn idee was nog niemand klaargekomen. Ze begonnen weer opnieuw, alsof ze een schema hadden. De jongen die van onder aan het rammen was, dat klonk het hardste natuurlijk, want hij stootte elke keer tegen haar billen, zei plots: Direct beval de jongen van de advertentie te stoppen. Ik dacht misschien worden we ontzien? Want zeg eerlijk, als je niet aan de pil bent en door 7!

In mijn hoofd was ik aan het denken of ik haar cyclus wist. Wanneer was ze voor het laatst ongesteld geweest? Dat weet je als man toch niet, maar ik probeerde hard na te denken. Jezus, ik wist het. Ik was toen in de supermarkt toen zij mij belde maandverband mee te nemen. Dit kon er ook nog wel bij. Ze moest over een dag of 5,6 ongesteld worden. Dan gaat dit mis, dacht ik. Maar ik putte wat hoop uit het feit dat toen er een klaar wilde komen er bevolen werd te stoppen.

Misschien zaten zij ook niet op dit risico te wachten of was het bewijsmateriaal? Ik wist het niet. Als ik goed had opgelet, was de derde ronde voorbij toen er weer werd begonnen. Het leek wel alsof ze elke keer bijna klaarkwamen, toen stopte om even af te koelen en dan weer opnieuw begonnen. Er hing en klok aan de muur. Op een paar minuten na waren ze met zijn achten, achten?

Waar kwam hij vandaan? Ik heb niemand zien binnenkomen? Ze waren al bijna 2 uur bezig. Dit keer was het alleen anders.

Niemand neukte haar in haar kont. De jongen stond met zijn handen om haar middel keihard in haar kutje te stoten.

Ik wist ook niet meer wie wie was. Was dit die jongen met die grote pik? Ineens zei er een: Maar was te snel met denken. Ik zuchtte in mijn hoofd. Alsof het tempo niet sneller kon en alsof ze niet nog harder geneukt kon worden begon de jongen die bezig was zwaar te hijgen en als een idioot te pompen.

Het ging echt ontzettend hard. Dat was het dan. Hij had vol in mijn meisje gespoten. De andere stonden zich af te trekken. Alsof hij nog niet genoeg schade had aangericht, pakte hij haar bij haar middel en duwde goed hard haar.

Alsof er geen druppel uit mocht. Hij trok zijn pik uit mijn vrouw en de volgende schoof hem er gelijk in. De jongen die zojuist was klaargekomen trok aan een lus op de sling, waardoor zij iets achterover helde.

Zo kon er ook niet uit lopen moet hij hebben gedacht. De tweede kwam ook kreunend klaar. Op die manier gingen ze alle 8 mijn vrouw af. Het kon niet anders dan dat er wat uit moest vloeien met zoveel sperma. Tussen het wisselen door, bij de laatste 2 of 3 jongens, zag ik ook dat haar hele kut echt onder de sperma zat.

Kun je nagaan wat er dan nog in zit, dacht ik. Toen de achtste klaar was dacht ik dat de nachtmerrie voorbij was. Misschien is een morning-after pil een goed idee. Allerlei dingen schoten door mijn hoofd. Ze waren inmiddels 2,5 uur bezig geweest. Ik denk, ok jongens, dat was het. En daar gingen ze weer. Dit keer ging het echter wel sneller. Ik denk dat elke jongen in een minuut of 5 voor de tweede keer mijn vrouw vol spoot. Maar goed, dat maakt met acht man nog steeds 40 minuten! Daar lag ze dan en daar zat ik dan.

Na dik 3 uur. Als ze mij losmaken kon ik toch niets beginnen dacht ik. Er zit niets anders op dan gewoon zo snel mogelijk maken dat wij wegkomen. Een van de jongens deed haar blinddoek af. Ik zag aan haar ogen dat ze moest wennen aan het licht, maar ook dat ze helemaal, echt helemaal suf geneukt was.

Ze zullen ons nu toch wel losmaken dacht ik? Ik kreeg andere, losse handboeien om en mijn handboeien aan de ketting werden losgemaakt. Bert komt in de benen begeeft zijn hand naar de broek van Greta te om die onder het zoenen wat ze gewoon blijven doen haar spijkerbroek uit te trekken.

Onder haar broek komt een bijpassend heel dun slipje tevoorschijn waar in haar kruis een flinke natte plek te zien is. Bert haalt zijn vinger over haar slipje heen ruikt aan zijn vinger om die dan onder mijn neus te drukken, klaar om geneukt te worden zegt hij, haar lucht is echt zinnen prikkelend mijn pik stond al half stijf maar groeit nog verder.

Bert ontdoet zich van zijn kleren moedigt mij aan het zelfde te doen, maar als Bert naakt naast me staat schrik ik even, mijn pik is achttien centimeter maar die van Bert is zeker vier centimeter langer.

Hij klopt tegen zijn buik aan pakt hem in zijn hand en rukt een paar keer, doet dan het slipje opzij om achter Greta te kruipen en zijn boom naar binnen te drukken, nu komt ze met haar mond los van Jannie. Gooit haar hoofd in haar nek en brult dat dit lekker is neuk me schatje neuk me in beide gaatjes om dan haar mond weer op die van Jannie te plaatsen. Ik sta wat aan mijn pik te trekken weet verder niet wat te doen. Jannie is geheel bezet door Greta Greta op haar beurt door Jannie en Bert, dus probeer de nog vrije borst van Greta te pakken.

Als ik onder haar bloes graai voel ik geen bh die is weg gekomen zonder dat ik het zag dus voel een lekkere stevige borst met een grote tepel draai die even tussen mijn vingers wat een kreun teweeg brengt. De dames komen los van elkaar Bert staat weer naast me trekt Greta haar bloes van haar schouders neemt het slipje weg en geeft haar opdracht even wat te drinken.

Dan gaat hij naast Jannie zitten geeft haar een vette kus die Jannie beantwoord, al kussend doet hij haar rok en de laatste kledingstukken uit, kust haar weer vol op haar mond pakt haar bij haar borsten en verwent deze even. Greta komt naast me staan neemt een slok en vraagt of van het lesbische spel geil ben of van haar geil bent geworden, ik zeg dat ik van haar geil werd hoe zij mijn meisje pakte en dan haar goddelijke lichaam, zij pakt mijn hoofd en drukt haar tong bij mij naar binnen.

Zij is ervaren zoent zo lekker dat ik er helemaal in weg zink, dan voel ik ineens een hand om mijn pik die me begint af te trekken, Jannie trekt aan mijn pik, ik kijk haar aan en glimlach naar haar. Neuk Greta zegt ze, ze lust alle gaatjes, ik bedenk me niet meer doe mijn hand omlaag en glij gelijk haar natte kut binnen.

Greta slaat een arm om mijn nek om het zo lekker mogelijk te laten worden na even zo gestaan te hebben fluistert ze in mijn oor of ik niet zal doen wat Jannie haar gevraagd heeft, ik kijk haar even aan met grote ogen, ja mij neuken tot ik er bij neerval. Heb je een favoriet standje vraag ik, gewoon beginnen dan zien we wel hoe we eindigen, en ze gaat met de benen wijd op de nog vrije bank liggen.

Mijn pik zet ik tegen haar dikke schaamlippen die al uit elkaar staan druk hem een klein stukje naar binnen om hem direct weer terug te trekken hem nu door haar schaamlippen heen tegen haar klit te drukken en even haar klit neuk. Wouw wat doe jij en herhaal dit nog twee keer om hem dan langzaam haar grot in te drukken, van elke centimeter genietend ga ik dieper haar lekkere natte warme grot in, dan begin ik haar lekker te pompen.

Even ben ik zo heerlijk bezig haar benen liggen nu naast haar borsten die ik kneed kijk naar een gezicht die seks uitstraalt en me regelmatig aanmoedigt en verteld dat ik het lekker doe.

Nu van achter zegt ze en is al omgedraaid eer ik het in de gaten heb, plaats mijn pik weer tegen haar kut en kan nu nog dieper verwen haar klit nu met mijn hand en kijk even naar Jannie die op de zelfde manier geneukt wordt als Greta, Bert gaat als een wilde tekeer. Spuit over mijn rug vraagt Jannie aan Bert die niet veel later zijn zaad ver dikke stralen over Jannie haar rug spuit en slap is zijn enorme pik. Ik weet wat ze wil, normaal lik ik het op maar nu mag Greta het doen, ik pak Greta bij het haar en geef haar opdracht te gaan staan en het sperma van Bert op te likken.

Zij gehoorzaamt en wij lopen samen met mijn pik steeds in haar kut naar Jannie toe en ze begint het zaad te likken, ik moedig het nog wat aan en ga nu ook sneller neuken om een hoogte punt te krijgen. Greta blijkt ook een favoriete plek te hebben, niet in mijn kutje spuiten zegt ze ik wil het slikken, dit is wat ik ook wel wil het zaad diep in haar keel spuiten. Even pomp ik nog maar ik voel nu echt mijn ballen kloppen en haal hem uit haar kut om hem wat later in haar mond te steken en haar daar even in neukt zo diep ik kan om mijn zaad diep haar keel in te spuiten.

Zij slikt alles op zonder maar iets te morsen likt haar lippen ook nog even af en geeft me dan weer een heerlijke kus. Wij drinken nog snel twee borrel om dan naar bed te gaan en in een diepe slaap terecht te komen.

Zondagmorgen wordt ik wakker het bed licht niet lekker zakt wat door een beetje pijn in mijn rug en we hadden nog wel een spiksplinternieuw matras gekocht kortgeleden. Ik kijk naast me, een kerel waar mijn arm omheen licht, ik blijk samen met Bert in een bed te liggen op de logeer kamer.

Snel klim ik uit bed loop naar de badkamer om eerst mijn blaas te legen, zittend op de pot bedenk ik dat ik gisteren Greta heb geneukt en Jannie door Bert is gepakt, mijn pik groeit direct weer maar hoe gaat dit aflopen gaat er door mijn hoofd.

Ik loop naar onze slaapkamer en hoor dat er gekreund wordt maar wie krent daar schiet er door me heen wat liggen die wijven te doen. De deur is niet dicht dus kan hem een zetje geven en kijk door een kier van een cm of 10, Jannie licht op haar rug de benen opgetrokken en Greta zit er op de knieën naast, vingert Jannie met twee vingers gaat dan even over haar klit om ze dan weer haar kut in te laten glijden. Ze geven elkaar een kus waarna Greta afzakt en haar al vingerend te beffen, Jannie kreunt geeft gilletjes en draait haar kont rond, ik heb goed zich op wat er gebeurt en trek me indertijd heel langzaam af.

Twee vingers zitten weer in Jannie haar kut die best hard onderhanden wordt genomen, wat ik dan zie verbaasd me, Greta doet een vinger omlaag en streelt over haar sterretje waar ik nooit aan mag zitten. Die vinger gaat dan haar kut ook in om snel terug te zijn en weer haar ster bewerkt nu zelfs een klein stukje naar binnen gaat, Jannie komt met haar kont vrij van het bed kreunt nu harder dan net en laat het begaan, hoe loopt dit af denk ik mag ik dat morgen ook?.

Greta gaat al harder tekeer in haar kut en stopt nu zelfs twee vingers in haar kont en dan komt Jannie zo heftig klaar als ik jaren niet gezien heb zo erg zelfs dat het lijkt of ze even van de wereld is. Ze liggen een tijdje tegen elkaar kussen elkaar laten hun handen zachtjes over elkaars lichaam gaan, vond je het lekker vraagt Greta, geweldig zoals je me hebt verwent geeft haar een kus als beloning. Nu gaan Jannie haar handen op onderzoek uit komen al snel bij haar kut die glimt van het geil, een streepje vocht loopt langzaam haar kut uit op de lakens, haar vingers gaan diep vingeren haar heftig drukt na drie vinger gedaan te hebben er vier in en haalt deze met veel kracht in en uit haar klit niet vergetend.

Greta schut heen en weer onder haar vingers vraagt dan of de laatste er ook bij kan, Jannie spuugt een paar keer op haar handen smeert het kut geil om haar hand om dan haar vingers bij elkaar te doen en heel langzaam haar kut in te glijden, ik zie hem oprekken ze moet een paar keer aanzetten maar uiteindelijk zit ze er tot haar pols in Greta haar natte kut.

Jannie haar hand gaat in en uit het geil loopt bij haar pols langs zij likt haar klit, Greta knijpt heel hart in haar borsten en tepels, Jannie doet dan ook nog twee vingers bij Greta in haar kont. Dit gaat nu heel hart Greta komt regelmatig los van het bed schreeuwt haast alles bij elkaar tot ze klaarkomt en er dan een fontein van kut geil uit haar kut spuit. Jannie haalt haar hand en vingers uit de gaten en weer kruipen ze tegen elkaar aan kussen elkaar een tijd.

Ik heb mijn zaad in mijn slip gespoten en besluit onder de douche te stappen het duurt niet lang of de deur gaat open, ik kijk over het muurtje zie Jannie binnen komen en kijken elkaar aan, mag ik er bij komen vraagt ze. In mijn gedachten zie ik haar weer met de benen wijd gevingerd worden, ja natuurlijk hoe meer ziel hoe meer vreugd, direct kruipt ze tegen me aan en kust me vol op de mond.

Ik proef het geil van Greta haar kut nog een beetje en mijn jonge heer begint alweer te bewegen, krijg jij een stijve vaan me vraagt ze, jij bent zo ongelofelijke geil wijfje ik krijg altijd een erectie als ik je naakt zie.

Zij neemt mijn pik in mijn hand maakt hem het laatste stukje stijf en gooit dan een been over mijn arm, neuk me Jan neuk me even lekker, met mijn vrije hand loods ik mijn pik naar haar kut om er gelijk diep in te gaan.

Haar armen om mijn nek haar mond op de mijne wip ik haar op en neer zij draait haar kut zo lekker rond mijn pik dat ik niet veel later heerlijk haar kut vol te spuiten, als ze op twee benen staat vraagt ze me wat ik van gisteravond vond, heel voorzichtig vertel ik haar dat ik genoten heb eens een andere vrouw te neuken. Neukt ze lekker is haar vraag, gewoon eens een ander neuken is wel eens spannend geef ik aan, maar sinds wanneer ben jij lesbisch.

Even is ze stil kijkt me wat onzeker aan maar begint haar verhaal als we onder de straal staan. Greta ken ik als collega toen ik net zwanger was van Joke wreef zij over mijn blote buik op een manier die zo lekker was dat ik er van genoot dit hebben we een aantal malen gedaan tot zij op een dag haar hand mijn broek in liet glijden mijn klitje verwende en ik in het magazijn heerlijk klaar kwam. Dit heeft zich een paar keer herhaalt waarop we een maal in een hotel zijn gegaan en daar voor het eerst echt lesbische seks hebben gehad heerlijk klaargekomen maar dat was tot toen de laatste keer.

Een herhaling kwam toen ze de nacht bleef slapen, jij sliep als een kanon en ik lag bij Greta in het logeerbed weer heerlijk te genieten van haar vingers tong en dildo, pas afgelopen zaterdag hadden we weer afgesproken en dit bedacht.

Sorry schatje dat het gebeurt is ik had het moeten vertellen en ze barst in huilen uit. Ik slik een paar keer kus haar zeg dat het niet geeft dat ik het een geil idee vind dat ze met een vrouw vrijt maar dat ik er graag bij ben.

Ze kust me weer bedankt me voor het begrip, weet Bert van jullie relatie, Bert weet dat ze BI is zij heeft een tijdje met hun buurvrouw een relatie gehad maar dat liep stuk nadat haar man er problemen mee kreeg maar van ons niet dat verteld ze hem nu als het goed is. Wij drogen elkaar af slaan een handdoek om ons naakte lichaam om op de gang Greta te horen kreunen, Jannie loopt gelijk de kamer binnen om te kijken wat ze doen, Bert licht op zijn rug en Greta zit schrijlings over hem heen met zijn paal in haar kont.

Bert bewerkt haar borst en met de ander haar klit, Greta zit met de ogen dicht op en neer te wippen kreunt dat het lekker is en dat hij zijn lesbische wijfje in haar kont moet spuiten, wij laten ze alleen kleden ons aan om een ontbijt te maken. Als alles beneden is zitten we te eten zonder over wat er gebeurde die avond en morgen te praten, Greta helpt Jannie mee de afwas te doen, ik zit met Bert in de voorkamer weer bij de open haard en vraag hem wat hij er van vond en dat de dames lesbisch blijken.

Bert geeft aan met het BI zijn van Greta geen probleem te hebben als hij af en toe ook mee mag doen, ik moet nog wennen aan het idee haar te moeten delen met een andere vrouw, als die op voldoende afstand woont is het geen probleem geeft Bert aan. We drinken een kop koffie babbelen nog wat als Bert aangeeft zo naar huis te willen zijn kinderen bij oma weg halen en dan sport kijken. Greta wil nog even blijven Jannie had nog een verassing voor mij in verschiet zo verteld ze, ik weet van niks maar dat blijkt niet ongewoon, in de keuken komt Jannie naast me staan pakt me bij mijn kont en vraagt of ik nog een keer anaal wil neuken.

Zij weet dat ik dat al een paar keer gevraagd heeft maar als ik tegen haar ster aankom met een vinger is het al over dus kijk een beetje verbaasd om deze vraag, Greta haar wens is door twee man te worden bemind een in haar kont en een in haar mond en ook in kont en kut, zou je dat voor haar willen doen haar in haar kont neuken.

Ze kijkt me zo lief aan, ik heb het haar beloofd Bert weet het niet het is ook een wens van hem pleas, ik geef haar een kus en bedank haar voor de mogelijkheid en neem hem met twee handen aan, hoe had je gedacht dit op te bouwen vraag ik, laat dat maar aan mij over zegt ze en loopt de kamer in met de koffie. Snel is die weg Bert geeft aan weg te willen, eerst nog even een afzakkertje zegt Greta en dan gaan we, hier kan Bert zich in vinden, de dames aan de whisky Bert en ik aan de fris omdat we beide nog moeten rijden.

Greta loopt richting de keuken zwiept haar heupen heen en weer schrijd als een fotomodel waar Jannie op zegt dat ze haar mooie billen die ze zo draait nog wel even wil zien en Greta tilt gelijk haar rokje omhoog en toont haar blote billen. Als ze wat later de keuken uitkomt loopt ze in een zwart satijnen jurkje doorschijnende zijkanten en kanten decolleté een paar koortjes waar zwarte nylons aan zitten en een g string eronder.

Ze flaneert voor ons heen en weer en vraagt wie deze godin wil beminnen, Bert is er als de kippen bij pakt haar bij de arm om haar tegen zich aan te trekken, wat ben jij een lekker geil wijf zegt hij en begint haar hard te kussen. Zijn handen gaan van haar borsten naar haar kut die hij even stevig rost, Greta kruipt een beetje in elkaar het is te lekker of te ruw, komt dan op mij aangelopen en vraagt of ik zin heb in haar. Bert staat achter haar heeft haar borsten vast en draait voornamelijk haar tepels tussen zijn vingers, Greta pakt mij in mijn kruis en zegt dat ze die in haar kont wil hebben, ik kus haar vol op de mond en onze tongen gaan even een gevecht aan.
Escort in zeeland stijve klit

  • Nep kut neuken man zoekt ouder stel
  • NURU MASSAGE NIJMEGEN SEX NOORD BRABANT
  • Afspraak gangbang kutje rammen