bi s tantra massage limburg

..

Sexcontact zeeland beffende meiden
bi s tantra massage limburg

..


De tantrasessies gaan een stapje verder. Een tantrasessie is voor iedereen die meer wilt leren over tantra en zelf wilt ervaren hoe tantra zijn of haar leven kan verrijken. Een tantrasessie brengt je persoonlijke groei, een nieuwe kijk op liefde en methodes om je liefdesleven te verrijken.

Voel je uitgenodigd om je meer te verdiepen in tantra. Je bent het waard! Ben je klaar voor verandering in je leven? Wij mensen zijn gemaakt om ons te ontwikkelen. Vaak lijkt het alsof we een product zijn van ons verleden. Maar niks is minder waar! We kunnen zoveel meer dan we denken. Tijdens een coachingsessie of het tantra coaching transformatie traject gaan we voor eens en voor altijd aan de slag om vrij te worden van beperkingen en vrij om het leven te kunnen leiden waar we blij van worden.

Soms is coaching niet genoeg en is een healingsessie effectiever. Metta-ji biedt effectieve healingmethodes aan die op de diepste niveau´s uitzuivering geven. Hoe dan ook, je zult de hulp krijgen die je nodig hebt! Vanuit het allergrootse respect heet ik je welkom op deze site. Lees voel en ervaar of je je aangeraakt voelt om een ervaring met ons te delen. Tantra, tantramassages en tantramassage workshops   Leuk dat je er bent! Metta-ji is een centrum voor tantra, persoonlijke groei en bewustwording Metta-ji opent deuren naar andere vormen van bewustzijn.

Onze tantramassages Onze tantramassages voeren je mee naar ongekende hoogtes. De workshops Leer de kunst van het aanraken tijdens onze individuele massage workshop of workshop voor stellen. De tantrasessies De tantrasessies gaan een stapje verder.

De intieme zones zijn vaak ontkend, miskend en misbruikt of waar veel taboe, schuld en schaamte rond hangt. Deze lichaams- en ervaringsgerichte exploratie laat toe en gaat over opnieuw voelen, beleven, aanwezig-Zijn.

Je eigen seksuele energie en waarheid ontdekken. Waarbij je lichaamswijsheid wordt aangewakkerd van waaruit inzichten, antwoorden en blijvende transformatie kunnen ontstaan. Het lichaam wordt beroerd op een spontane en natuurlijke manier. Je ontwikkelt een nieuwe relatie met jezelf, je seksualiteit, je problematiek, je gehele persoonlijkheid en bewustzijn.

Je leert jezelf kennen op een dieper niveau. Het is ook bijzonder én vaak een nieuwe ervaring om jezelf in je seksuele stroom te voelen, zonder dat je doelgericht met seks bezig bent. Een opengebloeide seksualiteit is een bron van liefde, rust, vrede en gezondheid. Afgestemd op jouw behoefte, verlangens, thema, grenzen en wat ontstaat en zich aandient vanuit het ritme van jouw lichaam.

Een Tantra massage sessie is een combinatie van gesprek en tantra massage. Gegeven binnen een welbepaald en bewaakt kader. Tijdens een Tantra massage sessie zijn we beiden naakt indien dit ok voelt.

Dit schept een natuurlijke en gelijkwaardige verhouding. Zonder het doel een stimulans te zijn tot externe prikkel! Deze massage vloeit als het ware op een natuurlijke manier over naar dit subtieler en meer gerichter lichaamswerk. Bij een eerste sessie starten we met een intake gesprek éénmalig om inzicht te krijgen in jouw verlangens, behoeften, grenzen, eventuele seksuele geschiedenis, levensthematieken en issues,… Dit gesprek laat toe de verdere sessie en massage aan jouw persoonlijk behoefte aan te passen.

Vrouwen, mannen en koppels ongeacht gender die hun innerlijk bewustzijn en persoonlijke groei wensen te verruimen. Meer bevrijdende, ontspannen en verbindende seksualiteit en intimiteit wensen te ervaren. Je betaalt  cash  bij aanvang van de sessie geen overschrijvingen of  bankcontact.

Daaruit ontstond de aangepaste formule. Vóór het reserveren van een afspraak is een kort telefonische contact noodzakelijk. Best bereikbaar van dinsdag tot vrijdag tussen 20u en 21u of laat een boodschap na.

Hou rekening met een reservatie tijd. Contacteer me gerust via mail kathleen kaliyoma. Omwille van je privacy bescherming beantwoord ik geen persoonlijke problematiek vragen per mail. Het is beter me hiervoor telefonisch te contacteren. Tantra massage sessie Is een holistische benadering, waarbij het volledige lichaam wordt aangeraakt , geraakt en gerespecteerd met inbegrip van het geslachtsdeel indien gewenst en veilig voelt.


Gratis shemale contact prive ontvangst gelderland


bi s tantra massage limburg

Sex markt den bosch demi massage amstelveen


bi s tantra massage limburg