Heerlijke neuken met zijn vrouw en het buurmeisje Sexy blonde neukt een kerel in zijn jaren veertig Hij neukt een prachtige brunette op de billiard tafel Mijn prachtige buurmeisje masturbeert voor mij Neuken met mijn hete buurmeisje Intens neuken met prachtige blondine Kerel neukt de beste vriendin van zijn zus Ze neukt voor geld Prachtige brunette geneukt op de vloer van haar woonkamer Kerel met dikke pik neukt Valentina Canali Twee prachtige tieners spelen met dildos Westerse kerel neukt prachtige Indische meid Dikke kerel neukt op hotel Hij neukt de heetste buurmeid van zijn wijk Genieten van een jonge slet haar lichaam Jong meisje nodigt kerel uit om te spelen Prachtige tiener doet het met twee jongens Daardoor kreeg ik op erg warme zomerdagen wel vaker kinderen op bezoek en zolang het niet uit de hand liep liet ik ze altijd toe.

Ik had zelf geen vrouw en kinderen en vond het altijd wel gezellig om al die kinderen over de vloer te hebben, spelend en lachend. En doordat Kim pal naast mij woonde, maakte zij het vaakst “misbruik” van mijn socialiteit. De voordeur is open. Maar vraag het ook even aan je ouders. Ik kende Ben en Natalie en wist dat zij geen bezwaar zouden hebben. Ik moest even lachen, want soms had ik het gevoel alsof ze hun dochtertje af en toe expres naar mij toe stuurden zodat ze het huis even voor zichzelf hadden.

Volgens mij hadden ze best wel een gezond seksleven en het verbaasde mij altijd een beetje dat het bij hen maar bij één kind was gebleven. Dat kind kwam even later door de achterdeur van mijn huis, een handdoek en zonnebril in haar hand en op de voet gevolgd door Doerak, mijn herdershond. Ik moet bekennen dat mijn ogen haast uit mijn hoofd vielen toen ik haar zag. Mijn buurmeisje droeg een kleine, zwarte bikini met over haar bikinislipje heen een lange, vrolijk gekleurde wikkelrok die ze losjes rond haar heupen had gebonden.

Een pareo heet zoiets geloof ik. Haar bikinitopje spande zich mooi strak rond haar jonge, ronde borstjes. Ik had mijn buurmeisje altijd al een aantrekkelijk kind gevonden, ik kende haar nu al een jaar of vijf, maar nu viel het mij pas op dat ze in de loop van die jaren opgebloeid was tot een mooie, jonge vrouw.

Eigenlijk had mij dat al veel eerder op moeten vallen, want ze was de afgelopen weken wel vaker bij mij komen zwemmen. Maar toen waren er altijd andere kinderen bij geweest en had ik blijkbaar minder aandacht aan haar besteed. Ik kon mij ook niet herinneren haar ooit in deze bikini te hebben gezien.

Meestal droeg ze een zwempakje dat veel minder van haar heerlijke lijfje liet zien. Het meisje had kastanjebruin, steil haar dat tot halverwege haar rug viel. Haar lieftallige gezichtje was het opvallendst, met haar warme, donkerbruine ogen, haar teer gevormde neusje en haar lieve bekkie dat haast altijd lachte.

Nu lachte ze ook, om Doerak die uitgelaten om haar heen rende en regelmatig tegen haar op probeerde te springen. Vaardig weerde ze het grote dier af terwijl ze naar mij toeliep.

Dat werd het tienertje haast nooit en vooral niet tegen mijn hond. Was mijn zwembad al reden genoeg voor het meisje om mij vaak op te zoeken, mijn hond was dat nog meer. Ze hield van het beest en speelde met hem zo vaak als ze maar kon, meestal bij haar thuis.

Ik vond het prima, want het scheelde mij weer met uitlaten. Vanachter mijn donkere zonnebril kon ik haar ongestoord bewonderen, wat ik dan ook schaamteloos deed, van haar kleine, maar duidelijk stevige tietjes tot haar blote voeten. De pareo hing lekker laag rond haar nog wat smalle heupen, zodat haar vlakke en zachte buikje zichtbaar was, samen met een stukje van haar kleine, zwarte bikinibroekje. Ik besefte dat het meisje volgend jaar een nieuwe bikini zou moeten kopen, want deze begon haar al te klein te worden.

Ik kon een flink stuk zien van de lichte bolling van haar venusheuvel, bedekt met kleine, lichte en zichtbaar zachte donshaartjes. Met al mijn wil probeerde ik dat gevoel te onderdrukken, want ik wou toch niet dat dit kleine, zestienjarige meisje zou merken dat ze mij opwond. Ik had haar al jaren geleden gevraagd om mij gewoon bij mijn voornaam aan te spreken, maar ze stond erop om mij buurman of buum te blijven noemen, hoewel ze tegelijkertijd wel je en jij tegen mij zei.

Je ziet er een beetje verhit uit. Dat ik verhit was klopte wel, maar dat kwam niet alleen door de warme zon. Ze had de pareo losgemaakt en de lap dunne stof viel achter haar in het gras.

Ze was nu alleen gekleed in haar kleine, zwarte bikini. Vol van bewondering keek ik haar na terwijl ze naar de rand van het zwembad liep. Haar strakke, ronde billen wiegden daarbij onverwachts verleidelijk heen en weer, nauwelijks bedekt door haar bikinibroekje.

Even vroeg ik mij af of ze dat expres deed om mij te prikkelen. Als dat zo was dan lukte haar dat aardig. Toen schudde ik mijn hoofd, inwendig lachend om mijzelf. Ik kon mij niet voorstellen dat deze zestienjarige schoonheid geïnteresseerd zou zijn in een man van zevendertig. Alleen de gedachte al was haast bespottelijk. Met een sierlijke duik verdween Kim onder water en kwam even later weer boven, haar koppie druipend van het water. Ze giechelde meisjesachtig, duidelijk overvallen door de onverwachte koelte van het zwembadwater.

Ik haalde nog een biertje voor mijzelf en een boek en nestelde mij weer in mijn tuinstoel. Ik deed alsof ik las, maar vanuit mijn ooghoeken hield ik het tienertje in de gaten terwijl ze haar baantjes trok. Regelmatig dook ze daarbij onder water, waarbij haar kontje steeds verleidelijk even hoog uit het water stak, voor die ook onder het wateroppervlak verdween.

Ik kon er maar niet genoeg van krijgen om daar naar te kijken. Na een poosje had ik mijn tweede biertje ook op en stond ik op vanuit de tuinstoel. Ik vond nog een schoon glas in het keukenkastje en liep terug de tuin in. Kim was al uit het zwembad geklommen en stond zich af te drogen. Ik zette de spullen op het tuintafeltje, maakte mijn flesje open en schonk voor haar een glas sinas in.

Ze nam het glas van de tafel en begon van het koele, prikkelende vocht te nippen. Vanuit mijn ooghoeken bekeek ik haar zoals ze daar half op de stoel lag, met de rugleuning wat naar achteren geklapt. Op haar door de zon gebruinde huid parelden hier en daar nog druppeltjes water.

Mijn blik ging automatisch naar haar kleine borstjes en ik voelde een onverwachts hevige golf van opwinding toen ik haar tepeltjes kleine kegeltjes in de dunne, zwarte stof van haar bikinitopje zag vormen. Ongetwijfeld waren ze alleen maar verstijfd door het koele water, maar op dat moment wond de aanblik van de stijve knopjes in haar bikinitopje mij enorm op.

..

Gratispje cardate pijpen

Ze neukt voor geld Prachtige brunette geneukt op de vloer van haar woonkamer Kerel met dikke pik neukt Valentina Canali Twee prachtige tieners spelen met dildos Westerse kerel neukt prachtige Indische meid Dikke kerel neukt op hotel Hij neukt de heetste buurmeid van zijn wijk Genieten van een jonge slet haar lichaam Jong meisje nodigt kerel uit om te spelen Prachtige tiener doet het met twee jongens Blanke kerel neukt prachtige ebony dame De prachtige Nicole Aniston neukt een Aziatische man Ivana Sugar neukt in de badkamer Prachtige zwarte meid goed geneukt Besnorde man neukt stiefdochter Haar leraar uitdagen tot hij haar neukt Deze prachtige brunette slikt al het sperma Ze hield van het beest en speelde met hem zo vaak als ze maar kon, meestal bij haar thuis.

Ik vond het prima, want het scheelde mij weer met uitlaten. Vanachter mijn donkere zonnebril kon ik haar ongestoord bewonderen, wat ik dan ook schaamteloos deed, van haar kleine, maar duidelijk stevige tietjes tot haar blote voeten.

De pareo hing lekker laag rond haar nog wat smalle heupen, zodat haar vlakke en zachte buikje zichtbaar was, samen met een stukje van haar kleine, zwarte bikinibroekje. Ik besefte dat het meisje volgend jaar een nieuwe bikini zou moeten kopen, want deze begon haar al te klein te worden. Ik kon een flink stuk zien van de lichte bolling van haar venusheuvel, bedekt met kleine, lichte en zichtbaar zachte donshaartjes. Met al mijn wil probeerde ik dat gevoel te onderdrukken, want ik wou toch niet dat dit kleine, zestienjarige meisje zou merken dat ze mij opwond.

Ik had haar al jaren geleden gevraagd om mij gewoon bij mijn voornaam aan te spreken, maar ze stond erop om mij buurman of buum te blijven noemen, hoewel ze tegelijkertijd wel je en jij tegen mij zei.

Je ziet er een beetje verhit uit. Dat ik verhit was klopte wel, maar dat kwam niet alleen door de warme zon. Ze had de pareo losgemaakt en de lap dunne stof viel achter haar in het gras. Ze was nu alleen gekleed in haar kleine, zwarte bikini. Vol van bewondering keek ik haar na terwijl ze naar de rand van het zwembad liep. Haar strakke, ronde billen wiegden daarbij onverwachts verleidelijk heen en weer, nauwelijks bedekt door haar bikinibroekje.

Even vroeg ik mij af of ze dat expres deed om mij te prikkelen. Als dat zo was dan lukte haar dat aardig. Toen schudde ik mijn hoofd, inwendig lachend om mijzelf. Ik kon mij niet voorstellen dat deze zestienjarige schoonheid geïnteresseerd zou zijn in een man van zevendertig. Alleen de gedachte al was haast bespottelijk. Met een sierlijke duik verdween Kim onder water en kwam even later weer boven, haar koppie druipend van het water. Ze giechelde meisjesachtig, duidelijk overvallen door de onverwachte koelte van het zwembadwater.

Ik haalde nog een biertje voor mijzelf en een boek en nestelde mij weer in mijn tuinstoel. Ik deed alsof ik las, maar vanuit mijn ooghoeken hield ik het tienertje in de gaten terwijl ze haar baantjes trok. Regelmatig dook ze daarbij onder water, waarbij haar kontje steeds verleidelijk even hoog uit het water stak, voor die ook onder het wateroppervlak verdween. Ik kon er maar niet genoeg van krijgen om daar naar te kijken. Na een poosje had ik mijn tweede biertje ook op en stond ik op vanuit de tuinstoel.

Ik vond nog een schoon glas in het keukenkastje en liep terug de tuin in. Kim was al uit het zwembad geklommen en stond zich af te drogen.

Ik zette de spullen op het tuintafeltje, maakte mijn flesje open en schonk voor haar een glas sinas in. Ze nam het glas van de tafel en begon van het koele, prikkelende vocht te nippen. Vanuit mijn ooghoeken bekeek ik haar zoals ze daar half op de stoel lag, met de rugleuning wat naar achteren geklapt.

Op haar door de zon gebruinde huid parelden hier en daar nog druppeltjes water. Mijn blik ging automatisch naar haar kleine borstjes en ik voelde een onverwachts hevige golf van opwinding toen ik haar tepeltjes kleine kegeltjes in de dunne, zwarte stof van haar bikinitopje zag vormen.

Ongetwijfeld waren ze alleen maar verstijfd door het koele water, maar op dat moment wond de aanblik van de stijve knopjes in haar bikinitopje mij enorm op. Samen met het kippenvel dat ze had, maar dat al gauw verdween onder de warme zon. Om mijn aandacht wat af te leiden vroeg ik haar hoe het op school ging en vrolijk begon het meisje over van alles en nog wat te babbelen. Ik volgde het gesprek maar half, meer geïnteresseerd in het tienertje zelf.

Haar bikini was zo klein dat ze net zo goed naakt had kunnen zijn. Ik vroeg mij af of ze zich daar zelf van bewust was. Maar terwijl ik haar steels bekeek, betrapte ik mij erop dat ik graag haar verrukkelijke lijfje met mijn handen had verkend en niet alleen met mijn ogen. Ik stelde mij voor hoe warm en zacht haar huid was, hoe haar tepeltjes nog verder zouden opzwellen onder mijn liefkozende vingertoppen en smachtende lippen.

Hoe het kleine, verrukkelijke wezentje haar slanke benen voor mij zou openen terwijl ik mijn handen steeds verder langs haar verwachtingsvol trillende lijfje omlaag zou laten gaan Met een schok kwam ik weer tot mijzelf, net op tijd.

Want vol schaamte voelde ik hoe mijn penis zich weer enigszins had opgericht in mijn korte broek. Ik verschoof mijn boek wat, mijn kruis ermee bedekkend, en kon alleen maar hopen dat het haar niet al opgevallen was. Ik zou het niet kunnen zeggen, want het meisje had ondertussen ook haar donkere zonnebril opgezet. Gelukkig was Doerak daar om haar af te leiden.

De grote herdershond was naast haar komen zitten en Kim streelde liefdevol zijn grote kop. De hond legde genietend zijn kop op haar blote dij en ik moet tot mijn schaamte bekennen dat ik even jaloers was op het dier.

Ondertussen had Kim haar aandacht weer tot mij gericht, vrolijk door babbelend over school, haar vrienden en vriendinnen en over wat ze de afgelopen dagen allemaal had gedaan. Zoals altijd genoot ik van haar gezelschap en met wat gerichte vragen wist ik ons gesprek op gang te houden, hopend dat ze nog een poosje zou blijven. Terwijl we zo zaten te praten had ik even geen aandacht aan Doerak besteed. Maar opeens trok een beweging van de hond mijn aandacht. Ik zag hoe het dier zijn snuit tegen Kims bikinibroekje drukte en hoorde hem even onderzoekend snuiven.

Bijna afwezig duwde het meisje de kop van de hond weg, haar gebabbel geen moment onderbrekend. Doerak liet zich echter niet zomaar afweren en wegduwen van de interessante geur die hij zojuist had opgesnoven. Ik zag hem zijn spieren spannen, terwijl hij nogmaals zijn snuit tussen de dijen van het meisje duwde. En ditmaal duwde het meisje hem niet weg.


Heerlijke neuken met zijn vrouw en het buurmeisje Sexy blonde neukt een kerel in zijn jaren veertig Hij neukt een prachtige brunette op de billiard tafel Mijn prachtige buurmeisje masturbeert voor mij Neuken met mijn hete buurmeisje Intens neuken met prachtige blondine Kerel neukt de beste vriendin van zijn zus Ze neukt voor geld Prachtige brunette geneukt op de vloer van haar woonkamer Kerel met dikke pik neukt Valentina Canali Twee prachtige tieners spelen met dildos Westerse kerel neukt prachtige Indische meid Dikke kerel neukt op hotel Hij neukt de heetste buurmeid van zijn wijk Genieten van een jonge slet haar lichaam Jong meisje nodigt kerel uit om te spelen Prachtige tiener doet het met twee jongens Daardoor kreeg ik op erg warme zomerdagen wel vaker kinderen op bezoek en zolang het niet uit de hand liep liet ik ze altijd toe.

Ik had zelf geen vrouw en kinderen en vond het altijd wel gezellig om al die kinderen over de vloer te hebben, spelend en lachend. En doordat Kim pal naast mij woonde, maakte zij het vaakst “misbruik” van mijn socialiteit. De voordeur is open. Maar vraag het ook even aan je ouders.

Ik kende Ben en Natalie en wist dat zij geen bezwaar zouden hebben. Ik moest even lachen, want soms had ik het gevoel alsof ze hun dochtertje af en toe expres naar mij toe stuurden zodat ze het huis even voor zichzelf hadden. Volgens mij hadden ze best wel een gezond seksleven en het verbaasde mij altijd een beetje dat het bij hen maar bij één kind was gebleven.

Dat kind kwam even later door de achterdeur van mijn huis, een handdoek en zonnebril in haar hand en op de voet gevolgd door Doerak, mijn herdershond.

Ik moet bekennen dat mijn ogen haast uit mijn hoofd vielen toen ik haar zag. Mijn buurmeisje droeg een kleine, zwarte bikini met over haar bikinislipje heen een lange, vrolijk gekleurde wikkelrok die ze losjes rond haar heupen had gebonden. Een pareo heet zoiets geloof ik. Haar bikinitopje spande zich mooi strak rond haar jonge, ronde borstjes. Ik had mijn buurmeisje altijd al een aantrekkelijk kind gevonden, ik kende haar nu al een jaar of vijf, maar nu viel het mij pas op dat ze in de loop van die jaren opgebloeid was tot een mooie, jonge vrouw.

Eigenlijk had mij dat al veel eerder op moeten vallen, want ze was de afgelopen weken wel vaker bij mij komen zwemmen. Maar toen waren er altijd andere kinderen bij geweest en had ik blijkbaar minder aandacht aan haar besteed. Ik kon mij ook niet herinneren haar ooit in deze bikini te hebben gezien.

Meestal droeg ze een zwempakje dat veel minder van haar heerlijke lijfje liet zien. Het meisje had kastanjebruin, steil haar dat tot halverwege haar rug viel.

Haar lieftallige gezichtje was het opvallendst, met haar warme, donkerbruine ogen, haar teer gevormde neusje en haar lieve bekkie dat haast altijd lachte. Nu lachte ze ook, om Doerak die uitgelaten om haar heen rende en regelmatig tegen haar op probeerde te springen. Vaardig weerde ze het grote dier af terwijl ze naar mij toeliep. Dat werd het tienertje haast nooit en vooral niet tegen mijn hond.

Was mijn zwembad al reden genoeg voor het meisje om mij vaak op te zoeken, mijn hond was dat nog meer. Ze hield van het beest en speelde met hem zo vaak als ze maar kon, meestal bij haar thuis. Ik vond het prima, want het scheelde mij weer met uitlaten.

Vanachter mijn donkere zonnebril kon ik haar ongestoord bewonderen, wat ik dan ook schaamteloos deed, van haar kleine, maar duidelijk stevige tietjes tot haar blote voeten. De pareo hing lekker laag rond haar nog wat smalle heupen, zodat haar vlakke en zachte buikje zichtbaar was, samen met een stukje van haar kleine, zwarte bikinibroekje.

Ik besefte dat het meisje volgend jaar een nieuwe bikini zou moeten kopen, want deze begon haar al te klein te worden. Ik kon een flink stuk zien van de lichte bolling van haar venusheuvel, bedekt met kleine, lichte en zichtbaar zachte donshaartjes.

Met al mijn wil probeerde ik dat gevoel te onderdrukken, want ik wou toch niet dat dit kleine, zestienjarige meisje zou merken dat ze mij opwond. Ik had haar al jaren geleden gevraagd om mij gewoon bij mijn voornaam aan te spreken, maar ze stond erop om mij buurman of buum te blijven noemen, hoewel ze tegelijkertijd wel je en jij tegen mij zei.

Je ziet er een beetje verhit uit. Dat ik verhit was klopte wel, maar dat kwam niet alleen door de warme zon. Ze had de pareo losgemaakt en de lap dunne stof viel achter haar in het gras. Ze was nu alleen gekleed in haar kleine, zwarte bikini.

Vol van bewondering keek ik haar na terwijl ze naar de rand van het zwembad liep. Haar strakke, ronde billen wiegden daarbij onverwachts verleidelijk heen en weer, nauwelijks bedekt door haar bikinibroekje. Even vroeg ik mij af of ze dat expres deed om mij te prikkelen. Als dat zo was dan lukte haar dat aardig. Toen schudde ik mijn hoofd, inwendig lachend om mijzelf.

Ik kon mij niet voorstellen dat deze zestienjarige schoonheid geïnteresseerd zou zijn in een man van zevendertig. Alleen de gedachte al was haast bespottelijk. Met een sierlijke duik verdween Kim onder water en kwam even later weer boven, haar koppie druipend van het water. Ze giechelde meisjesachtig, duidelijk overvallen door de onverwachte koelte van het zwembadwater.

Ik haalde nog een biertje voor mijzelf en een boek en nestelde mij weer in mijn tuinstoel. Ik deed alsof ik las, maar vanuit mijn ooghoeken hield ik het tienertje in de gaten terwijl ze haar baantjes trok.

Regelmatig dook ze daarbij onder water, waarbij haar kontje steeds verleidelijk even hoog uit het water stak, voor die ook onder het wateroppervlak verdween.

Ik kon er maar niet genoeg van krijgen om daar naar te kijken. Na een poosje had ik mijn tweede biertje ook op en stond ik op vanuit de tuinstoel. Ik vond nog een schoon glas in het keukenkastje en liep terug de tuin in. Kim was al uit het zwembad geklommen en stond zich af te drogen. Ik zette de spullen op het tuintafeltje, maakte mijn flesje open en schonk voor haar een glas sinas in. Ze nam het glas van de tafel en begon van het koele, prikkelende vocht te nippen.

Vanuit mijn ooghoeken bekeek ik haar zoals ze daar half op de stoel lag, met de rugleuning wat naar achteren geklapt. Op haar door de zon gebruinde huid parelden hier en daar nog druppeltjes water. Mijn blik ging automatisch naar haar kleine borstjes en ik voelde een onverwachts hevige golf van opwinding toen ik haar tepeltjes kleine kegeltjes in de dunne, zwarte stof van haar bikinitopje zag vormen.

Ongetwijfeld waren ze alleen maar verstijfd door het koele water, maar op dat moment wond de aanblik van de stijve knopjes in haar bikinitopje mij enorm op.

..

Escort dames limburg erotische massage leek


Sexdate thuis oudewijven


Intens neuken met prachtige blondine Kerel neukt de beste vriendin van zijn zus Ze neukt voor geld Prachtige brunette geneukt op de vloer van haar woonkamer Kerel met dikke pik neukt Valentina Canali Twee prachtige tieners spelen met dildos Westerse kerel neukt prachtige Indische meid Dikke kerel neukt op hotel Hij neukt de heetste buurmeid van zijn wijk Genieten van een jonge slet haar lichaam Jong meisje nodigt kerel uit om te spelen Ze hield van het beest en speelde met hem zo vaak als ze maar kon, meestal bij haar thuis.

Ik vond het prima, want het scheelde mij weer met uitlaten. Vanachter mijn donkere zonnebril kon ik haar ongestoord bewonderen, wat ik dan ook schaamteloos deed, van haar kleine, maar duidelijk stevige tietjes tot haar blote voeten.

De pareo hing lekker laag rond haar nog wat smalle heupen, zodat haar vlakke en zachte buikje zichtbaar was, samen met een stukje van haar kleine, zwarte bikinibroekje. Ik besefte dat het meisje volgend jaar een nieuwe bikini zou moeten kopen, want deze begon haar al te klein te worden. Ik kon een flink stuk zien van de lichte bolling van haar venusheuvel, bedekt met kleine, lichte en zichtbaar zachte donshaartjes. Met al mijn wil probeerde ik dat gevoel te onderdrukken, want ik wou toch niet dat dit kleine, zestienjarige meisje zou merken dat ze mij opwond.

Ik had haar al jaren geleden gevraagd om mij gewoon bij mijn voornaam aan te spreken, maar ze stond erop om mij buurman of buum te blijven noemen, hoewel ze tegelijkertijd wel je en jij tegen mij zei. Je ziet er een beetje verhit uit. Dat ik verhit was klopte wel, maar dat kwam niet alleen door de warme zon. Ze had de pareo losgemaakt en de lap dunne stof viel achter haar in het gras. Ze was nu alleen gekleed in haar kleine, zwarte bikini. Vol van bewondering keek ik haar na terwijl ze naar de rand van het zwembad liep.

Haar strakke, ronde billen wiegden daarbij onverwachts verleidelijk heen en weer, nauwelijks bedekt door haar bikinibroekje. Even vroeg ik mij af of ze dat expres deed om mij te prikkelen. Als dat zo was dan lukte haar dat aardig.

Toen schudde ik mijn hoofd, inwendig lachend om mijzelf. Ik kon mij niet voorstellen dat deze zestienjarige schoonheid geïnteresseerd zou zijn in een man van zevendertig.

Alleen de gedachte al was haast bespottelijk. Met een sierlijke duik verdween Kim onder water en kwam even later weer boven, haar koppie druipend van het water. Ze giechelde meisjesachtig, duidelijk overvallen door de onverwachte koelte van het zwembadwater.

Ik haalde nog een biertje voor mijzelf en een boek en nestelde mij weer in mijn tuinstoel. Ik deed alsof ik las, maar vanuit mijn ooghoeken hield ik het tienertje in de gaten terwijl ze haar baantjes trok. Regelmatig dook ze daarbij onder water, waarbij haar kontje steeds verleidelijk even hoog uit het water stak, voor die ook onder het wateroppervlak verdween.

Ik kon er maar niet genoeg van krijgen om daar naar te kijken. Na een poosje had ik mijn tweede biertje ook op en stond ik op vanuit de tuinstoel. Ik vond nog een schoon glas in het keukenkastje en liep terug de tuin in. Kim was al uit het zwembad geklommen en stond zich af te drogen. Ik zette de spullen op het tuintafeltje, maakte mijn flesje open en schonk voor haar een glas sinas in.

Ze nam het glas van de tafel en begon van het koele, prikkelende vocht te nippen. Vanuit mijn ooghoeken bekeek ik haar zoals ze daar half op de stoel lag, met de rugleuning wat naar achteren geklapt. Op haar door de zon gebruinde huid parelden hier en daar nog druppeltjes water. Mijn blik ging automatisch naar haar kleine borstjes en ik voelde een onverwachts hevige golf van opwinding toen ik haar tepeltjes kleine kegeltjes in de dunne, zwarte stof van haar bikinitopje zag vormen.

Ongetwijfeld waren ze alleen maar verstijfd door het koele water, maar op dat moment wond de aanblik van de stijve knopjes in haar bikinitopje mij enorm op. Samen met het kippenvel dat ze had, maar dat al gauw verdween onder de warme zon.

Om mijn aandacht wat af te leiden vroeg ik haar hoe het op school ging en vrolijk begon het meisje over van alles en nog wat te babbelen. Ik volgde het gesprek maar half, meer geïnteresseerd in het tienertje zelf. Haar bikini was zo klein dat ze net zo goed naakt had kunnen zijn. Ik vroeg mij af of ze zich daar zelf van bewust was. Er was geen enkel plekje op mijn lichaam, dat niet aan haar vingers wist te ontsnappen. Je zal natuurlijk denken, dat vooral mijn pik het weer moest ontgelden, maar dat gebeurde dus niet direct, want eerst werden juist mijn testikels zodanig stevig gekneed, dat ze zelfs wat pijn begonnen te doen.

Vervolgens moest ik mijn benen wijd doen en kreeg elk van deze ledematen er een badlaken onder gepropt, zodat ook mijn aars voor haar zichtbaar goed werd. Eerst gleed één van haar vingers naar binnen, bijna direct gevolg door een tweede.

Nu was mijn kringspier ooit eerder wel eens doorkliefd door een fikse piemel, maar nu was het toch anders, omdat het een vrouw was, die het deed en ook omdat die met haar ronddraaiende lange vrouwelijke vingers mijn endeldarm van het begin tot en met mijn prostaat masseerde en dat gaf me zo’n reuze lekker gevoel, dat ik zelfs aan een beginnend orgasme begon te denken.

Toen ik na enige tijd met een beginnend genot begon te kreunen, staakte ze haar handelingen op die plek en begon mijn piemel te strelen. Toen vond ze, dat ze blijkbaar genoeg voorwerk had verricht. Eerst kwam Melissa op haar hurken naast mij zitten en wilde eigenlijk zo op mij kruipen en inderdaad; dat gebeurde ook.

Zo kwam ze nu op mij zitten met haar knieën naast mij en dus pal langs mijn flanken gelegd. Ze schoof wat met haar kutje naar voren tot ze bijna boven mijn lul was gekomen.

Het meisje pakte mijn piemel als een volleerd hoertje beet en liet hem toen langzaam in haar kutje schuiven. Uw grote piemel vult mij gewoon helemaal,” kreunde zij Ze liet zich prompt nog dieper op mijn lul wegzakken tot het niet verder kon. Even rilde zij, toen ik mijn lul zachtjes tegen haar baarmoeder voelde drukken en schokte, toen zij nog even verder doordrukte om mijn eikel nog wat steviger tegen haar baarmoeder aan te kunnen schuiven.

Even bleef zij stil zitten en toen begon Melissa als een heuse Amazone te paard me te berijden. Steeds weer voelde ik mijn eikel tegen haar baarmoeder schuiven en na een poosje voelde ik, dat ook haar kutje steeds strakker om mijn lul begon te spannen en ik wist uit ervaring, dat ze nu weldra de weg in zou slaan van een ras naderend orgasme. Ik kreeg trouwens ook zelf steeds meer en meer aandrang om een orgasme te krijgen en kreeg moeite om mijn sperma in mijn prostaat te houden, zodat mijn ballen al behoorlijk begonnen samen te trekken.

Dat er geen weg meer terug was, dat wist ik. En ook, dat ik mijn driften nu niet meer zou kunnen beheersen en begon haar zo snel mogelijk tegen haar ritme in met diepe halen omhoog te neuken. Een mij bekende allesoverheersende lust en geilheid was het resultaat, maar met dit jonge ding was het net of vroegere tijden herleefden en werd het weer zo mooi en zo ongelofelijk. Melissa kwam net even voor mij klaar, schokkend en zachtjes kreunend.

Met grote stralen kwam ik toen ook klaar en ik voelde: Ik spoot in haar heerlijke poesje met grote stralen tegelijk mijn hele ingehouden spermavoorraad tegen haar baarmoeder. Melissa richtte zich wat op en keek me met haar verliefde koeienogen minutenlang aan. Zo hebben we daar een hele tijd op elkaar gelegen en hielden wij ons stil om na te blijven genieten van de zalige extase, dat ons zoeven over ons heen kwam. Daarna bevoelde ik haar nu zeer gevoelige borsten nog een beetje zachtjes en kneep ook nog heel teder in haar harde tepels tot zij zich weer helemaal kon ontspannen.

Dan liet zij zich op mij vallen met mijn nog altijd niet verslapte lul in haar kutje en gaf een spontane softe zoen op mijn mond. Na een paar minuten begin ze weer te hijgen en toen ze vervolgens heel tevreden begon te knorren van alweer een intens geluk, kwam ze voor de tweede keer lekker klaar. Toen verzocht ik haar nog even langer door te gaan en niet veel later spoot ook ik met een zalig gebrom uit het diepste van mijn ziel nog alle overgebleven restjes sperma in haar kutje.

Maar daarna werd mijn lul toch echt slap en floepte ook niet lang erna als vanzelf uit haar kutje. Melissa ging van mij af en stond op. Toen ik naar haar keek, zag ik, dat er een lange sliert sperma uit haar kutje op de vloer drupte te samen met wat rood bloed.

Toen ik van het luchtbed opstond, keek naar mijn eigen pik, die ook wat rood van haar bloed was. Die ondeugd was geen maagd meer, dus was ze heel natuurlijk blijkbaar tijdens onze gemeenschap ook flink aan het menstrueren geslagen.

Lang duurde mijn aarzeling overigens niet, want Melissa trok mij mee naar de douche, waar we ons samen afspoelden. Eerst waste het ondeugende buurmeisje mijn rug en daarna mijn lul en ballen en gaf ook nog een zoen op mijn eikel; dan waste zij zichzelf ook en spoelde het overtollige sperma van haar kutje. Liefdevol droogde ze daarna mijn rug af, haalde in haar nakie mijn kleren en pakte haar badjas, slippers en slipje en we kleedden ons aan.

Ik zag nog even, dat Melissa wel degelijk een maandverbandje in haar slipje had, dus ze had al eerder dan vandaag gemenstrueerd. Maar met zo’n unieke kans als vandaag, had het me eigenlijk toch niets kunnen schelen. Het was gewoon heerlijk en fijn geweest deze morgen. In de kamer zaten we nog even op de bank bij een aardig muziekje in Melissa’s stijl.

Zo brachten we nog even een half uurtje samen door.