erg natte kut gratis lesbische

Met een grote dildo masturbeert de oudere lesbi en beft h Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut. Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch De ene lesbi duwt tijdens het beffen van de andere lesbo Vijf lesbische meiden in een groep sex.

De lesbische meiden masturberen elkaar met sex toy's en b Het meisje masturbeert de kut van de oudere lesbo en word Tijdens het scharen krijgen de lesbische meiden een orgasme. Gevingerd en gebeft door haar bisex schoonmoeder. Een jonge en oude lesbische vrouw die elkaar masturberen Twee mooie lesbische meisjes beffen elkaars glad geschore De anus word door de lesbische gelikt en gevingerd. In standje 69 beffen de lesbische vrouwen elkaars kale kut.

Geile lesbische vrouw beft en laat zich beffen en masturb Ze beffen scharen neuken de dildo en komen klaar. Ze doet haar lesbische vriendin lingerie en een voorbind Beffende vingerende en neukende lesbische meiden. Twee mooie geile lesbische meiden masturberen en neuken m Twee lesbische meiden beffen en scharen elkaar.

De lesbische meiden likken elkaars kale kut en masturbere Het bisex meisje krijgt een masturbeer beurt van de ouder De moeder geeft de dochter sex les en scharen en beffen e De lesbische meiden vingeren beffen en masturberen met ee Twee lesbische meiden vingeren en beffen tot ze een orgas Hij filmt hoe de lesbische negerinnen elkaar maturberen m Twee lebische vrouwen beffen en mastuberen elkaar in de b Twee lesbische vrouwen masturberen met een vibrator tot e Twee lesbische meiden mastuberen elkaar met een glazen dildo.

Twee jonge lesbische meisjes vingeren zichzelf tot een or Naakt liggend naast elkaar mastuberen de lesbische meisje Deze lesbo's spuwen op elkaars kut en mastuberen met een Ze kreeg nu vast en zeker een heleboel tips over hoe een vrouw te versieren.

Zo moeilijk kon het toch niet zijn? Ze moest alleen even weten hoe ze het aan moest pakken en hoe ze erachter kon komen of een vrouw ook een lesbo was. Als ze die dingen onder de knie kon krijgen, was ze alweer een heel stuk verder. Ze kwam aan bij een soort clubgebouw waar de meeting plaatsvond en liep meteen naar binnen. Als ze zou blijven staan om even te kalmeren, zou ze waarschijnlijk nooit naar binnen zijn gegaan, dus moest ze gewoon doorzetten en haar angsten overwinnen. De bijeenkomst was al een half uur bezig, maar op de website stond dat het helemaal niet erg was als je laat kwam, je kon zo meedoen, het liep toch altijd wel uit.

Toen Iris binnen kwam, zag ze de dames wel heel erg innig bij elkaar zitten. Eentje van hen had haar hoofd in het schoot van de ander liggen, waarschijnlijk om op een soort aparte manier troost te zoeken. Maar toen Iris dichterbij kwam staan, zag ze dat de vrouw op wiens schoot het hoofd lag, haar rokje omhoog had geschoven, haar slipje opzij had gedaan en uitvoerig door die andere vrouw gelikt werd.

Normaal gesproken zou Iris uit zo een situatie weg zijn gelopen, maar nu ze al die gevoelens voor het vrouwelijk geslacht had ontwikkeld, wilde ze blijven. Ze zag dat de andere vrouwen die aanwezig waren aan het toekijken waren en met hun tieten zaten te spelen, sommigen lieten hun handen in hun slipjes glijden om met hun kutjes te kunnen spelen.

Iris zocht een lege stoel en ging naast een andere vrouw zitten, die net haar spijkerbroek had geopend en haar vingers in haar kanten slipje had laten glijden.

Iris keek haar aan en besloot zich door haar gevoel te laten leiden. Ze liet haar hand op de rand van de spijkerbroek van de vrouw liggen en trok de broek naar beneden, stond zelf op en deed haar eigen broek ook uit, compleet met slip en ging tussen de benen van de vrouw zitten.

Ze zoog even op haar wijsvinger en stak deze langzaam in de kut van de zojuist met zichzelf spelende lesbienne en begon deze langzaam in en uit te bewegen, draaide rondjes, precies zoals ze het zelf ook zo lekker vond als ze aan het vingeren was of gevingerd werd.

De vrouw op de stoel zakte nog een beetje onderuit zodat Iris er goed bij kon. De vrouw begon zachtjes te kreunen, tilde haar shirt op en speelde met haar tieten. Ze had geen bh aan en had dat zo te zien ook helemaal niet nodig. Wat Iris wel opviel was dat het allemaal bloedmooie vrouwen waren en het feit dat zij mocht doen wat ze nu deed, was alleen omdat ze zelf ook beeldschoon was om te zien.

Of erger nog, misschien hadden ze haar de deur wel gewezen! Iris trok haar vinger uit het natte geschoren poesje en zoog het geil er vanaf. Haar tong likte nog even langs haar lippen, waarna ze voor het eerst in heel haar leven tussen de benen van een andere vrouw dook.

Ze likte aan de randen van die hete kut,liet haar tong lekker rond glijden en dook toen naar het centrum, waar alle lekkernijen van de vrouw te vinden waren.

Iris begon gulzig aan het klitje van de mooie dame te likken en snoepte van de gezwollen schaamlippen. Om hen heen begonnen alle andere vrouwen ook met elkaar te spelen, het was een ware lesbische orgie aan het worden.

Likkende sletjes en vingerende feeksen alom, het was een genot om daar als nieuwe lesbienne tussen te vallen, wat een plezier had Iris. Ze had geen idee dat het zo geil kon zijn. Ze dacht dat vrouwen meer beschaafd waren dan dit en dat homofiele kerels meer van dit soort bijeenkomsten hielden. God wat was ze toch wereldvreemd met dat soort zaken. Ze ging zelf op de koude vloer liggen en spreidde haar benen, kijkend wat de vrouw die ze zojuist had zitten likken zou doen.

Die nam meteen actie en dook ook op de grond en begroef haar gezicht diep in de kut van Iris. Ze werd gebeft en ook al was dat wel vaker gebeurd, toch was het door een vrouw lekkerder. Ze wist namelijk precies hoe en waar te likken, omdat ze het zelf al meerdere keren ervaren had natuurlijk. Wat drong die tong toch diep in haar geile kutje, Iris kon het niet langer volhouden en kneep haar kut-spieren samen en kwam spetterend klaar, recht in de mond van die geile en op zich nog vreemde vrouw die haar aan het likken was.

Het voelde zo magisch , Iris werd er even door overvallen ,de tranen rolden over haar wangen van emotie. Ze werd even opgevangen door de vrouw die haar net had klaar weten te beffen op wel heel erg snelle wijze. Ga maar even zitten en kijk toe, misschien steek je er nog wat van op. Ze was gewoon zo blij dat ze dit zo snel al had mogen ervaren en wilde dit clubje zeker te weten vaker gaan bezoeken, maar op dat moment even niet meer.

Onderweg naar huis reed ze nog even langs de videotheek om een paar spannende films mee te nemen. Film waarin vrouwen het met elkaar deden.

.

Oma en dochter sex neuken emmenerg natte kut gratis lesbische

Met een grote dildo masturbeert de oudere lesbi en beft h Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut. Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch De ene lesbi duwt tijdens het beffen van de andere lesbo Vijf lesbische meiden in een groep sex. De lesbische meiden masturberen elkaar met sex toy's en b Het meisje masturbeert de kut van de oudere lesbo en word Tijdens het scharen krijgen de lesbische meiden een orgasme.

Gevingerd en gebeft door haar bisex schoonmoeder. Een jonge en oude lesbische vrouw die elkaar masturberen Twee mooie lesbische meisjes beffen elkaars glad geschore De anus word door de lesbische gelikt en gevingerd. In standje 69 beffen de lesbische vrouwen elkaars kale kut.

Geile lesbische vrouw beft en laat zich beffen en masturb Ze beffen scharen neuken de dildo en komen klaar. Ze doet haar lesbische vriendin lingerie en een voorbind Beffende vingerende en neukende lesbische meiden. Twee mooie geile lesbische meiden masturberen en neuken m Twee lesbische meiden beffen en scharen elkaar. De lesbische meiden likken elkaars kale kut en masturbere Het bisex meisje krijgt een masturbeer beurt van de ouder De moeder geeft de dochter sex les en scharen en beffen e De lesbische meiden vingeren beffen en masturberen met ee Twee lesbische meiden vingeren en beffen tot ze een orgas Hij filmt hoe de lesbische negerinnen elkaar maturberen m Twee lebische vrouwen beffen en mastuberen elkaar in de b Twee lesbische vrouwen masturberen met een vibrator tot e Twee lesbische meiden mastuberen elkaar met een glazen dildo.

Twee jonge lesbische meisjes vingeren zichzelf tot een or Naakt liggend naast elkaar mastuberen de lesbische meisje Deze lesbo's spuwen op elkaars kut en mastuberen met een Ze kreeg nu vast en zeker een heleboel tips over hoe een vrouw te versieren. Zo moeilijk kon het toch niet zijn? Ze moest alleen even weten hoe ze het aan moest pakken en hoe ze erachter kon komen of een vrouw ook een lesbo was. Als ze die dingen onder de knie kon krijgen, was ze alweer een heel stuk verder.

Ze kwam aan bij een soort clubgebouw waar de meeting plaatsvond en liep meteen naar binnen. Als ze zou blijven staan om even te kalmeren, zou ze waarschijnlijk nooit naar binnen zijn gegaan, dus moest ze gewoon doorzetten en haar angsten overwinnen. De bijeenkomst was al een half uur bezig, maar op de website stond dat het helemaal niet erg was als je laat kwam, je kon zo meedoen, het liep toch altijd wel uit.

Toen Iris binnen kwam, zag ze de dames wel heel erg innig bij elkaar zitten. Eentje van hen had haar hoofd in het schoot van de ander liggen, waarschijnlijk om op een soort aparte manier troost te zoeken. Maar toen Iris dichterbij kwam staan, zag ze dat de vrouw op wiens schoot het hoofd lag, haar rokje omhoog had geschoven, haar slipje opzij had gedaan en uitvoerig door die andere vrouw gelikt werd.

Normaal gesproken zou Iris uit zo een situatie weg zijn gelopen, maar nu ze al die gevoelens voor het vrouwelijk geslacht had ontwikkeld, wilde ze blijven.

Ze zag dat de andere vrouwen die aanwezig waren aan het toekijken waren en met hun tieten zaten te spelen, sommigen lieten hun handen in hun slipjes glijden om met hun kutjes te kunnen spelen. Iris zocht een lege stoel en ging naast een andere vrouw zitten, die net haar spijkerbroek had geopend en haar vingers in haar kanten slipje had laten glijden. Iris keek haar aan en besloot zich door haar gevoel te laten leiden. Ze liet haar hand op de rand van de spijkerbroek van de vrouw liggen en trok de broek naar beneden, stond zelf op en deed haar eigen broek ook uit, compleet met slip en ging tussen de benen van de vrouw zitten.

Ze zoog even op haar wijsvinger en stak deze langzaam in de kut van de zojuist met zichzelf spelende lesbienne en begon deze langzaam in en uit te bewegen, draaide rondjes, precies zoals ze het zelf ook zo lekker vond als ze aan het vingeren was of gevingerd werd.

De vrouw op de stoel zakte nog een beetje onderuit zodat Iris er goed bij kon. De vrouw begon zachtjes te kreunen, tilde haar shirt op en speelde met haar tieten. Ze had geen bh aan en had dat zo te zien ook helemaal niet nodig. Wat Iris wel opviel was dat het allemaal bloedmooie vrouwen waren en het feit dat zij mocht doen wat ze nu deed, was alleen omdat ze zelf ook beeldschoon was om te zien.

Of erger nog, misschien hadden ze haar de deur wel gewezen! Iris trok haar vinger uit het natte geschoren poesje en zoog het geil er vanaf. Haar tong likte nog even langs haar lippen, waarna ze voor het eerst in heel haar leven tussen de benen van een andere vrouw dook. Ze likte aan de randen van die hete kut,liet haar tong lekker rond glijden en dook toen naar het centrum, waar alle lekkernijen van de vrouw te vinden waren.

Iris begon gulzig aan het klitje van de mooie dame te likken en snoepte van de gezwollen schaamlippen. Om hen heen begonnen alle andere vrouwen ook met elkaar te spelen, het was een ware lesbische orgie aan het worden.

Likkende sletjes en vingerende feeksen alom, het was een genot om daar als nieuwe lesbienne tussen te vallen, wat een plezier had Iris. Ze had geen idee dat het zo geil kon zijn. Ze dacht dat vrouwen meer beschaafd waren dan dit en dat homofiele kerels meer van dit soort bijeenkomsten hielden. God wat was ze toch wereldvreemd met dat soort zaken.

Ze ging zelf op de koude vloer liggen en spreidde haar benen, kijkend wat de vrouw die ze zojuist had zitten likken zou doen. Die nam meteen actie en dook ook op de grond en begroef haar gezicht diep in de kut van Iris. Ze werd gebeft en ook al was dat wel vaker gebeurd, toch was het door een vrouw lekkerder. Ze wist namelijk precies hoe en waar te likken, omdat ze het zelf al meerdere keren ervaren had natuurlijk. Wat drong die tong toch diep in haar geile kutje, Iris kon het niet langer volhouden en kneep haar kut-spieren samen en kwam spetterend klaar, recht in de mond van die geile en op zich nog vreemde vrouw die haar aan het likken was.

Het voelde zo magisch , Iris werd er even door overvallen ,de tranen rolden over haar wangen van emotie. Ze werd even opgevangen door de vrouw die haar net had klaar weten te beffen op wel heel erg snelle wijze.

Ga maar even zitten en kijk toe, misschien steek je er nog wat van op. Ze was gewoon zo blij dat ze dit zo snel al had mogen ervaren en wilde dit clubje zeker te weten vaker gaan bezoeken, maar op dat moment even niet meer.

Onderweg naar huis reed ze nog even langs de videotheek om een paar spannende films mee te nemen. Film waarin vrouwen het met elkaar deden.

.

Maar aan de andere kant heb ik ook heel veel waardering voor Laura. Want na die nacht is mijn meisje helemaal los gekomen en hebben we dingen gedaan die ik nooit met haar voor mogelijk had gehouden. Het waswel even raar om alles zo te filmen, al dat lesbische samenzijn, maar uiteindelijk leverde het mij veel meer op dan ik ooit voor mogelijk zou hebben kunnen houden.

Het is nu een jaar geleden dat ik Emma tegen ben gekomen. Ik heb haar nu al bijna een half jaar niet meer gezien en ik mis dat lekkere ding wel. Ik ben Rianne, een lesbische meid van 21 uit Zwolle en ik was gek op Emma, ben dat om heel eerlijk te zijn nog steeds.

Ik kon niet zonder haar lichaam bij mij en ik was zeg maar verslaafd aan haar. Ze heeft van die mooie ronde borsten, zalige, perfecte billen die ieder broekje optimaal op weten te vullen en de rest van haar lichaam is ook geweldig. Ze heeft mooie blauwe ogen, sensuele lippen en een klein wipneusje, die ik echt te schattig vind gewoon.

Ik kwam haar dus een jaar geleden tegen en ik werd meteen geil van haar en zij van mij. We kletsten wat en ineens zaten we ergens op een bankje buiten, terwijl we een stukje aan het lopen waren gegaan, te zoenen. Waar het nou ineens van kwam, ik zou het niet meer weten, eerlijk niet. Maar mijn handen lagen op haar borsten en zij had haar handen op mijn heup en been en we zoenden intens. Onze tongen waren aan het worstelen en we speelden met elkaar.

Ineens stond Emma op en nam mij mee naar de bosjes, een stukje verderop. We gingen daar zitten tussen de beschutting en echt, niemand kon ons daar zien. Langzaam begonnen wij ons uit te kleden, tot we spiernaakt op onze kleren lagen. Emma liet mij achterover liggen en klom over mij heen en zoende over mijn lichaam. Langzaam over mijn borsten, likkend aan mijn tepels en zuigend tot ze heel nat en hard waren geworden. Over mijn buik en likkend en zoenend in mijn liezen, tot ze bij mijn kut was aangekomen en mijn schaamlippen begon te bespelen.

Haar lippen zoenden zacht en haar snelle tong maakte het dat ik heel erg snel zo nat als een dweil was geworden. Ze spreidde mijn benen en haar tong likte om en op mijn klitje, terwijl haar lange vingers diep in mijn kutje boorden. Ze neukte mij handmatig en ik hoorde en voelde alles zo lekker soppen, daar word ik altijd zo ontzettend geil van als ik dat hoor en brengt mij dan ook over het algemeen heel erg snel tot een orgasme. Ik keek naar haar prachtige lichaam dan tussen mijn benen heen en weer bewoog, dat mooie ronde kontje, dat perfect in het zonlicht en in mijn gezichtsveld te zien was.

Ik kon niet anders dan klaarkomen. Mijn sappen spoten uit mijn kutje en ze likte alles op, waarna ze mijn vocht op haar hand deed en zichzelf met die hand begon te vingeren, tot ook zij tot een meest geweldig orgasme ging komen. Het was snel, het stelde niet eens zo bijzonder veel voor, maar verdomme wat was die lesbische slet lekker! Na die tijd zijn we dus nog ongeveer een half jaar met elkaar gegaan en hebben we de meest lekkere, wilde seks gehad die je je maar voor kunt stellen.

Tot ze ineens weg was. En nu hoor ik nooit meer iets van haar en soms, als ik haar toevallig ergens zie lopen, dan vlucht ze. Wat denken jullie, moet ik alles op alles zetten om haar te vinden of zal ik haar gewoon laten gaan en op zoek naar iemand anders gaan? Graag hoor ik jullie mening hierover, aangezien ik het gevoel heb dat ik hier behoorlijk op aan het vastlopen ben. Ik heb een hele lieve vriendin, maar voordat we bij elkaar waren, heeft het mij heel veel moeite gekost om haar over te halen om met mij wat te gaan beginnen, terwijl het achteraf bleek dat ze het al heel lang wilde maar har gevoelens niet prijs durfde te geven.

Ik heb werkelijk alles geprobeerd om het haar naar haar zin te maken, haar het hof te maken, maar niets werkte echt. Tot ik haar op een nacht bij mij had logeren. Ze sliep heel erg diep en dan kon je alles met haar doen, zonder dat ze wakker werd. Is nu overigens nog zo. Maar in ieder geval stond ik daar naar haar te kijken terwijl ze sliep.

Ik kon zelf de slaap niet vatten, aangezien ze in mijn huis was en ik van alles met haar wilde doen. Ik wilde haar het liefst aanraken. En normaal zou ik zoiets nooit doen, maar ik kon mijzelf niet meer in bedwang houden.

Ik moest en ik zou naar haar toe om haar eens lekker vast te pakken, iets te gaan doen waardoor ik toch een beetje meer contact had. Ik stond naast haar bed en ik ging haar dus lekker aaien. Gewoon, mijn handen door haar haren halen. Ze sliep door, maar kreeg een vage glimlach op haar gezicht. Het voelde dus duidelijk aangenaam. Ik besloot een stapje verder te gaan en trok de deken een beetje naar beneden.

Vol ongeloof keek ik naar haar blote borsten en mijn handen leken haast automatisch naar haar tieten te gaan. Ik streelde ze zachtjes en zag de tepels hard worden. Ik leunde op het bed en voelde dat ik zelf al aardig nat was. Ik likte haar tepels en zoog eraan, best wel hard. Ik dacht dat ze wakker zou worden, maar op een beetje kreunen na, gaf ze geen kick.

Ik deed de deken nu helemaal van haar lijf af en ze bleef op haar rug liggen, met haar benen ver van elkaar. Zo slaapt ze het liefst. Heel voorzichtig klom ik op het bed en manoeuvreerde mijzelf tussen haar benen. Ik merkte dat ik een hele hoge hartslag had, maar dat deerde mij op dat moment niet zo. Ik streelde haar dijen en ik speelde met haar schaamlippen en bracht mijn mondje dichter bij haar kutje, waar ik uiteindelijk aan alle randen maar ook de binnenkant begon te likken.

Ze begon steeds meer te kreunen en te bewegen, tot ze haar ogen opende en haarhanden ineens op mijn hoofd lagen. Ik dacht dat ze mij tegen zou gaan houden, van het bed gooien en naar huis zou gaan. Mijn tong likte aan haar zalige gezwollen klitje en uiteindelijk drukte ik twee vingers in haar kletsnatte poesje, waarna ik haar diep en hard begon te vingeren en door bleef beffen en likken.

Uiteindelijk kwam ze met een harde kreun en gil, eigenlijk een beetje tegelijkertijd, hoe ze dat ook maar deed, klaar. Ze deed hetzelfde bij mij, maar alleen veel beter naar mijn idee. En sindsdien zijn we een lesbisch stelletje.

Ja, het kan soms heel raar lopen. Je doet er alles aan, houdt je keurig aan de regels en als je iets stouts doet, dan pas komt het los. Mijn vriendin is lesbienne en op zich heb ik daar geen enkel probleem mee.

Alleen is het zo dat ze mij een keertje heeft weten te verleiden. We waren een heel stuk jonger en ik was nog vrij onzeker over mijn geaardheid. Ik wilde ook wel op vrouwen vallen, dat was een soort ideaalbeeld wat ik voor mijzelf had gevormd. Maar goed, ik bleek geen lesbienne te zijn. Toch deed mijn vriendin een poging mij over te halen. Ze bleef mij maar overhalen en op een gegeven moment was ik zover om met haar naar bed te gaan.

Ik lag naakt op de slaapkamer op haar te wachten. Toen ze binnenkwam, had ze een hele mooie dubbele dildo bij zich. Dat vond ik wel opwindend, ik had het nog niet eerder met een seksspeeltje gedaan. Mijn vriendin speelde eerst een beetje met zichzelf, om mij op te winden. Ik moet zeggen dat ik het een mooi gezicht vond hoe zij zo bezig was.

Ze speelde met haar mooie volle borsten en vingerde haar kale poesje terwijl ze kreunde van genot. Ik werd er echter niet bijzonder opgewonden van, maar ik dacht dat dit wel zou komen. Uiteindelijk kwam ze naar mij toe en likte ze mijn poesje. Ze drukte mijn benen van elkaar en zei dat ik mij moest ontspannen. Dat lukte niet zo best maar ik sloot mijn ogen en stelde mij voordat ik door een kerel gelikt werd.

Dat had mij al voldoende moeten zeggen, maar ik liet haar nog steeds haar gang gaan. Ze deed het heel erg goed, wist precies welk plekje ze met haar tong en vingers moest betasten en zorgde er echt voor dat ik in een staat van opwinding verkeerde. Uiteindelijk gingen we in de schaar positie liggen, een beetje van elkaar af.

De dubbelde dildo kwam tussen ons in en ze schoof de ene kop in haar eigen spleetje en daarna pakte ik mijn eind en liet het bij mij naar binnen dringen. Het voelde heerlijk aan, de dildo vulde mijn kutje goed op en ik zou zo ter plekke al klaar kunnen komen, zo voelde het. Door het heen en weer bewegen van mijn vriendin, schoof de dildo in en uit mijn poesje. Het voelde zo heerlijk, ik kon niets anders dan er intens van genieten. Het soppende geluid, de hitte die van onze lichamen af leek te komen en de orgasmes die we samen beleefden ja, het waren er meerdere.

Het was het meest lekkere gevoel sinds maanden, maar toch voelde ik niet iets voor de vrouwen. Ik had meer van de dildo genoten dan van mijn lesbo vriendin.

Ik vertelde het haar naderhand, ook al koste mij dat behoorlijk veel moeite. Maar ze begreep het, hoewel ze het ook wel jammer vond, dat kon ik in haar ogen wel zien.

Maar goed, we zijn nog steeds goede vriendinnen en doen veel leuke dingen samen. Zo nu en dan probeert ze me alsnog een keer tussen de lakens te krijgen, maar inmiddels weet ik zeker dat ik op mannen val, gezien ik ook al een kind heb.

Hoewel dit natuurlijk ook niet alles zegt. Maar goed, zoals ik ook al zei, ik ben blij voor haar, heb er geen problemen mee, maar voor mij hoeft het niet per se.

Ik val al heel lang op vrouwen. Ik heb het geluk gehad dat ik er heel snel achter ben gekomen dat ik een lesbienne ben. Op mijn achttiende wist ik het eigenlijk al zeker. Ik vond jongens gewoon geen klap aan en toen ik voor het eerst met een jongen in bed belandde, walgde ik gewoon van die pik. Ik kon en wilde er helemaal niets mee doen.

Lesbi babes kunnen niet van elkaar afblijven. Met wat olie schiet de voorbind dildo zo naar binnen. Lesbi actie en mooie tieten. Naast elkaar mastuberen de jonge lesbische meisjes tot ze De lekkerste sexfilmpjes vind je hier!

De geilste gratis sex filmpjes vind je hier! Met een grote dildo masturbeert de oudere lesbi en beft h Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut. Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch De ene lesbi duwt tijdens het beffen van de andere lesbo Vijf lesbische meiden in een groep sex.

De lesbische meiden masturberen elkaar met sex toy's en b Het meisje masturbeert de kut van de oudere lesbo en word Tijdens het scharen krijgen de lesbische meiden een orgasme.

Gevingerd en gebeft door haar bisex schoonmoeder. Een jonge en oude lesbische vrouw die elkaar masturberen Twee mooie lesbische meisjes beffen elkaars glad geschore De anus word door de lesbische gelikt en gevingerd. In standje 69 beffen de lesbische vrouwen elkaars kale kut. Geile lesbische vrouw beft en laat zich beffen en masturb Ze beffen scharen neuken de dildo en komen klaar.

Ze doet haar lesbische vriendin lingerie en een voorbind Beffende vingerende en neukende lesbische meiden. Twee mooie geile lesbische meiden masturberen en neuken m Twee lesbische meiden beffen en scharen elkaar. De lesbische meiden likken elkaars kale kut en masturbere Het bisex meisje krijgt een masturbeer beurt van de ouder De moeder geeft de dochter sex les en scharen en beffen e De lesbische meiden vingeren beffen en masturberen met ee Twee lesbische meiden vingeren en beffen tot ze een orgas Hij filmt hoe de lesbische negerinnen elkaar maturberen mTantra massage heerlen hard kont neuken


We waren een heel stuk jonger en ik was nog vrij onzeker over mijn geaardheid. Ik wilde ook wel op vrouwen vallen, dat was een soort ideaalbeeld wat ik voor mijzelf had gevormd.

Maar goed, ik bleek geen lesbienne te zijn. Toch deed mijn vriendin een poging mij over te halen. Ze bleef mij maar overhalen en op een gegeven moment was ik zover om met haar naar bed te gaan. Ik lag naakt op de slaapkamer op haar te wachten. Toen ze binnenkwam, had ze een hele mooie dubbele dildo bij zich. Dat vond ik wel opwindend, ik had het nog niet eerder met een seksspeeltje gedaan. Mijn vriendin speelde eerst een beetje met zichzelf, om mij op te winden. Ik moet zeggen dat ik het een mooi gezicht vond hoe zij zo bezig was.

Ze speelde met haar mooie volle borsten en vingerde haar kale poesje terwijl ze kreunde van genot. Ik werd er echter niet bijzonder opgewonden van, maar ik dacht dat dit wel zou komen. Uiteindelijk kwam ze naar mij toe en likte ze mijn poesje. Ze drukte mijn benen van elkaar en zei dat ik mij moest ontspannen. Dat lukte niet zo best maar ik sloot mijn ogen en stelde mij voordat ik door een kerel gelikt werd. Dat had mij al voldoende moeten zeggen, maar ik liet haar nog steeds haar gang gaan.

Ze deed het heel erg goed, wist precies welk plekje ze met haar tong en vingers moest betasten en zorgde er echt voor dat ik in een staat van opwinding verkeerde. Uiteindelijk gingen we in de schaar positie liggen, een beetje van elkaar af.

De dubbelde dildo kwam tussen ons in en ze schoof de ene kop in haar eigen spleetje en daarna pakte ik mijn eind en liet het bij mij naar binnen dringen. Het voelde heerlijk aan, de dildo vulde mijn kutje goed op en ik zou zo ter plekke al klaar kunnen komen, zo voelde het. Door het heen en weer bewegen van mijn vriendin, schoof de dildo in en uit mijn poesje.

Het voelde zo heerlijk, ik kon niets anders dan er intens van genieten. Het soppende geluid, de hitte die van onze lichamen af leek te komen en de orgasmes die we samen beleefden ja, het waren er meerdere.

Het was het meest lekkere gevoel sinds maanden, maar toch voelde ik niet iets voor de vrouwen. Ik had meer van de dildo genoten dan van mijn lesbo vriendin. Ik vertelde het haar naderhand, ook al koste mij dat behoorlijk veel moeite. Maar ze begreep het, hoewel ze het ook wel jammer vond, dat kon ik in haar ogen wel zien. Maar goed, we zijn nog steeds goede vriendinnen en doen veel leuke dingen samen.

Zo nu en dan probeert ze me alsnog een keer tussen de lakens te krijgen, maar inmiddels weet ik zeker dat ik op mannen val, gezien ik ook al een kind heb. Hoewel dit natuurlijk ook niet alles zegt. Maar goed, zoals ik ook al zei, ik ben blij voor haar, heb er geen problemen mee, maar voor mij hoeft het niet per se. Ik val al heel lang op vrouwen. Ik heb het geluk gehad dat ik er heel snel achter ben gekomen dat ik een lesbienne ben.

Op mijn achttiende wist ik het eigenlijk al zeker. Ik vond jongens gewoon geen klap aan en toen ik voor het eerst met een jongen in bed belandde, walgde ik gewoon van die pik. Ik kon en wilde er helemaal niets mee doen. En ik kon mij alleen maar voorstellen hoe ik met een nat kutje aan het spelen was.

Dus, ik ging werkelijk rennend de kamer uit en liet die arme jongen verbaasd achter. Hij kon er ook niets aan doen en ik heb het hem later allemaal uitgelegd.

Ook al kon hij het niet begrijpen, ik had het rechtgetrokken. Ik ging op zoek naar een meisje en ik wist er eentje die mij heel lekker vond.

Die werkte samen met mij in de supermarkt, waar we samen vakken vulden. Ik wist waar ze woonde en zocht haar op. Ze deed open en zonder iets te zeggen, zoende ik haar vol op haar mond en boorde mijn tong bij haar naar binnen. Zo stonden we strelend te zoenen en besloten we het binnen verder te doen, zodat niemand ons raar aan zou gaan kijken. We gingen bij haar binnen meteen naar haar slaapkamer toe en op het bed gingen we heerlijk verder.

Ik voelde aan haar stevige maar kleine borsten en merkte dat haar tepels al snel hard aan het worden waren. Ook voelde ik dat ze geen bh droge, dus tilde ik haar shirt op en zoog en likte ik voor het eerst in mijn leven aan de tepels van een andere vrouw.

Ik werd er behoorlijk nat van en stopte, deed al mijn kleren uit. Het meisje deed hetzelfde en begon met haar poesje te spelen. Terwijl ze haar klitje aan het bespelen was, begon ik haar te vingeren en likte ik aan haar poes. Ik deed dit puur op gevoel, omdat ik het nog nooit eerder had gedaan.

Ik scheen het goed te doen, want ze kreunde behoorlijk hard, iedere keer dat mijn tong haar mooie licht behaarde kutje aanraakte. Ik stak twee vingers naar binnen en kwam even op adem. Dat beffen bleef nog behoorlijk hard werken te zijn zeg. Later leerde ik dat het ook makkelijker kon, maar ja, voor dat soort dingen is nou eenmaal tijd nodig.

Toen hield ze mij tegen en was het haar beurt om aan mijn poes te gaan likken. Het werd mij al heel snel duidelijk dat ze dat al vaker had gedaan, want het voelde waanzinnig lekker en ik kwam er ook bijzonder snel op klaar.

Maar dat kon ook door de opwinding komen natuurlijk. Deed er ook niet zo heel erg toe, ik kwam in ieder geval drie keer achter elkaar op haar snelle tong klaar.

Daarna heb ik haar tot een orgasme liggen vingeren. Daar besloten we het eerst maar eens bij te laten, aangezien het allemaal behoorlijk intens en overweldigend was, net iets meer voor mij als voor haar. De volgende dag, toen we samen vakken aan het vullen waren, hadden we het er nog een beetje over.

We besloten het vaker met elkaar te doen. Ik had niet het idee dat het een langdurige relatie zou gaan worden. Maar nu, inmiddels 9 jaar verder, zijn we nog steeds bij elkaar en wonen we zelfs samen. Sterker nog, volgende maand gaan we trouwen en we zijn ook al druk bezig met het adopteren van een kindje. Het kan soms raar lopen. Ze had geen idee dat het zo geil kon zijn. Ze dacht dat vrouwen meer beschaafd waren dan dit en dat homofiele kerels meer van dit soort bijeenkomsten hielden.

God wat was ze toch wereldvreemd met dat soort zaken. Ze ging zelf op de koude vloer liggen en spreidde haar benen, kijkend wat de vrouw die ze zojuist had zitten likken zou doen. Die nam meteen actie en dook ook op de grond en begroef haar gezicht diep in de kut van Iris. Ze werd gebeft en ook al was dat wel vaker gebeurd, toch was het door een vrouw lekkerder. Ze wist namelijk precies hoe en waar te likken, omdat ze het zelf al meerdere keren ervaren had natuurlijk.

Wat drong die tong toch diep in haar geile kutje, Iris kon het niet langer volhouden en kneep haar kut-spieren samen en kwam spetterend klaar, recht in de mond van die geile en op zich nog vreemde vrouw die haar aan het likken was. Het voelde zo magisch , Iris werd er even door overvallen ,de tranen rolden over haar wangen van emotie.

Ze werd even opgevangen door de vrouw die haar net had klaar weten te beffen op wel heel erg snelle wijze. Ga maar even zitten en kijk toe, misschien steek je er nog wat van op. Ze was gewoon zo blij dat ze dit zo snel al had mogen ervaren en wilde dit clubje zeker te weten vaker gaan bezoeken, maar op dat moment even niet meer.

Onderweg naar huis reed ze nog even langs de videotheek om een paar spannende films mee te nemen. Film waarin vrouwen het met elkaar deden. Ze werd daar erg van opgewonden en vingerde zich de hele avond lang op die geile filmpjes klaar. De week daarop kwam ze weer bij de club, volledig zeker van haar zaak en ze was nog op tijd ook. Het begin was allemaal geklets over wat er die week allemaal gebeurd was.

Iris had natuurlijk heel veel te vertellen over haar eerste volle week als lesbienne en de vrouwen knikten instemmend met al haar verhalen, alles was voor hen natuurlijk gesneden koek, maar ze hadden het in het begin ook heel moeilijk gehad.

Daarom was dit geile clubje ook opgericht, omdat ze zo elkaar konden helpen om meer in het reine te komen met het lesbienne zijn. Iris was heel blij met deze club en kwam er ook snel achter dat het lang niet altijd vrijen was, er kwam ook een hoop gepraat bij, wat de vrouwen allemaal heel erg scheen te helpen.

Iris moest daar wel even aan wennen maar al snel deelde ook zij haar diepste emoties. Het leukste van de gesprekken was nog het praten over sex met mannen en hoe ze geen idee hadden wat een vrouw nou echt lekker vond.

Ze had haar plekje gevonden, ontdekte steeds meer voordelen aan het lesbisch zijn en genoot vanaf dat moment in de club optimaal van haar prachtige nieuwe leven als liefhebster van de enige liefde die ze mooi vond, de vrouwenliefde. Arvid Stuur dit verhaal door Deel dit verhaal: In sexverhaal In titel.

Sexverhalen per rubriek Bisex verhalen Buiten sexverhalen Extreme sexverhalen Gay sexverhalen Groepsex verhalen Hetero sexverhalen Korte sexverhaaltjes Lesbische verhalen Sexdating verhalen Swingers partnerruil Tienersex verhalen Vreemdgaan verhalen Webcamsex verhalen Menu Beginpagina sexverhalen24 Sexverhaal toevoegen Nieuwe sexverhalen Meest bekeken sexverhalen Gratis op de hoogte blijven Alle sexverhalen Neem contact op Geil Gratis datingsite date Beginpagina » Lesbische verhalen » Toegeven dat je lesbisch bent.

De moeder geeft de dochter sex les en scharen en beffen e De lesbische meiden vingeren beffen en masturberen met ee Twee lesbische meiden vingeren en beffen tot ze een orgas Hij filmt hoe de lesbische negerinnen elkaar maturberen m Twee lebische vrouwen beffen en mastuberen elkaar in de b Twee lesbische vrouwen masturberen met een vibrator tot e Twee lesbische meiden mastuberen elkaar met een glazen dildo.

Twee jonge lesbische meisjes vingeren zichzelf tot een or Naakt liggend naast elkaar mastuberen de lesbische meisje Deze lesbo's spuwen op elkaars kut en mastuberen met een Het lesbische blondje en geile halfbloed beffen en vinger Twee geile lesbische meiden beffen en mastuberen elkaars Kreunend krijgen de twee lesbische meisjes een orgasme. Mastuberend met een vibrator krijgen de lesbo's een orgasme. De geile negerin en haar lesbiche vriendin bezorgen elkaa Lesbi latex voorbind dildo pijpen en tepel zuigen.

De milf zuigt aan de grote tepels van de lesbi en neukt haar. Tepel zuigen kutje likken en mastuberen met sex toy's. Twee geile lesbische sletjes met sex toy's. Vier lesbische vrouwen neuken elkaar. Twee lesbische negerinnen mastuberen en neuken met een vo