geile loesje lekkende kut

Met felle halen bleef hij verder in haar stoten tot hij een tweede orgasme kreeg en hij uitgeput tegen haar aan lag. Het was blijkbaar lang geleden dat de bestuurder nog zo'n hitsig avontuurtje had meegemaakt want ook zijn tweede lading overspoelde haar gezwollen schaamlippen Zonder nog een woord te zeggen vervolgde de bestuurder zijn weg tot hij wat later bij de zoveelste nachtwinkel zijn wagen parkeerde.

Binnenin de nachtwinkel lag een briefje: Iemand moest haar voor zijn geweest want in de gleuf lag een pamper klaar om genomen te worden. Ze voelde zich nu echt belanchelijk toen ze zichzelf wat later in de spiegel bekeek: Zo'n kinderachtig gedoe had ze nog nooit meegemaakt. Loesje stapte nu de koude nacht in en probeerde haast te maken op haar damesschoenen.

De hakken kletterden op de straatstenen zodat een wakkere burger haar van ver moest horen afkomen. Gelukkig bleek de stad verlaten op enkele auto's na die haar voorbijraasden. Met de knuppel in haar ene hand, kon ze alleen haar andere hand gebruiken om de pamper op haar plaats te houden. De wind en de regen maakte de weg naar haar thuis echt wel lastig. Ze sprak zichzelf de moed in. Nog even dat pleintje over en dan nog twee straten naar links verderop en ik ben thuis!

Dat dacht Loesje maar ze had niet in de gaten dat een man die allesbehalve nuchter was even verder haar weg zou kruisen. Net toen ze de hoek om wou slaan botste Loesje tegen een dronkaard aan die haar meteen bij haar haren greep. Ze was verstrengeld in zijn zatte handen en moest zich bukken om haar haren niet kwijt te spelen. Door dit onverwacht maneuver verloor ze de knuppel uit haar hand en bleef ze gebukt de man aankijken.

Die man stonk echt wel uren in de wind maar beschikte blijkbaar over bovennatuurlijke krachten want hij slaagde erin om Loesje op haar knieen te krijgen. Stom verbaasd over zijn vangst kreeg de man precies een helder moment en bekeek het tenger maar niet onknap hoopje mens dat hij in bedwang hield.

Loesje probeerde zich uit zijn greep los te rukken maar niets mocht baten. Ze moest blijven toekijken hoe de man nu aanstalten maakte om zijn broek open te ritsen. De drank was hem teveel geworden en hij moest zo nodig het teveel kwijt. De vele liters vocht die hij die avond tot zich had genomen vonden nu een uitweg. En Loesje werd letterlijk ondergeplast van kop tot teen.

Ze stikte, hoestte en pufte en kon niet beletten dat gans haar gezicht veranderde in een fontein. Hij plaste er maar op los en slaagde erin om haar neus, mond en oren te vullen met hete urine Er bleek geen eind aan te komen. Loesje probeerde haar evenwicht te bewaren, hapte naar adem, kreeg massa's vocht naar binnen en voelde hoe tenslotte ook de rest van haar lichaam een hoeveelheid pis te verwerken kreeg Toen liet de man haar los en dumpte hij Loesje in de plas die over de stoep naar de goot vloeide.

Daar bleef ze een tijdje bang liggen en wachtte af wat de man verder met haar van plan was. Blijkbaar was daarmee de kous voor de man af want hij waggelde verder de nacht in. Loesje kroop overeind en rende toen twee blokken verder zo hard ze kon. Uitgeput en stinkend naar wat haar daarnet was overkomen, bereikte ze haar huis. Maar hoe ze ook probeerde ze kreeg de voordeur niet open. Ze verborg eigenlijk altijd een reservesleutel onder de tweede bloembak en had die ook gevonden.

Nogmaals probeerde Loesje de sleutel om te draaien De deur was dicht en bleef dicht. Omdat ze toch moest bekomen van dit nachtelijk avontuur bleef er voor Loesje niets anders over dan een schuilplaats te vinden in het lege hondenhok dat achteraan in haar tuin stond opgesteld. Daar zou ze tenminste voor vannacht een droge rustplaats vinden. Loesje moest er wel voor zorgen om enigszins uitgeslapen te zijn want de volgende dag stond een drukke schooldag op het programma.

Nog nahijgend van de ren en stinkend naar de douche van die zatlap kroop Loesje in het hondenhok en vleide zich neer: Wat zou de dag van morgen haar brengen??????????? Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong Gertibaldi  »  Verhalen  »  Fantasie  »  Loesje, ten einde raad Loesje, ten einde raad Loesje, ten einde raad Omdat het al vrij laat was, haastte Loesje zich naar de nachtwinkel die enkele straten verderop lag.

Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Bijna nooit zin in sex hebben. Een Grieks mythologisch figuur. De mannelijke vorm van nymfomanie. Van zo'n fraai en geil gezicht kreeg de directrice het ook warmpjes en ze begon zichzelf uit te kleden.

Zonder enige waarschuwing trok ze Loesje toen aan haar lange haardos waardoor dit juffertje van de lessenaar werd getrokken en op haar knietjes terechtkwam. Ze spreidde haar benen en schoof haar behaarde kut naar voren op de sofa. Loesje had de kracht niet meer om te protesteren en voelde hoe de directrice haar hoofd tussen haar benen bracht. Loesje snakte naar adem en toen brak alle weerstand.

Haar gezicht werd in de behaarde kut van de directrice geduwd. Ze hoorde amper nog het bevel: Het resultaat mocht er zijn.

Loesje hapte opnieuw nog eens naar adem maar stak toen haar natte tong in de openstaande kut. Een walm van geilheid kwam haar tegemoet. Ze vocht tegen de vernedering maar zette door om haar carri"re nog enigszins te redden. Het werd een gelik van jewelste. De natte tong woelde tussen de dikke schaamlippen en zoog zich een weg naar binnen. Het duurde niet lang of de directrice kreeg het bijzonder warm en schoof haar kut nog heftiger tegen de warme tong van Loesje.

Wat deed dat deugd. Zo'n geile natte befbeurt had ze al lang niet meer gehad. Loesje deed haar uiterste best om die kut te verwennen. Het speeksel liep langs haar kin, haar neus stak ook al tegen de navel en rook de vele geurtjes die een geile kut prijsgeeft.

Haar tong zat nu helemaal vast in de lekkende vagina en haar lippen zogen zich vast aan de knop van de clitoris. Het duurde dan ook niet lang meer of de directrice voelde hoe ze naar een hoogtepunt werd gebracht.

Het orgasme die toen daarop volgde overspoelde Loesjes' openstaande mond: Het vocht bleef maar komen en werd willens nillens door Loesje opgezogen Even plots als het was begonnen duwde de directrice Loesje opzij. Loesje bleef in haar blootje verweesd achter. In minder dan een minuut kwam de directrice terug. Loesje was weldra bezig zich aan te kleden: Eigenlijk was alles een paar maten te klein maar beter dat dan zo maar in je blootje door de gang te moeten lopen vond ze.

Ze was natuurlijk te laat maar daar had ze zelf wel de hand in dus klopte ze aan en ging naar binnen. Tot haar verbazing leek de gymzaal op het eerste gezicht verlaten maar eenmaal toen ze binnen stond werd haar naam geroepen door Daar zag ze een reeks gymtoestellen opgesteld staan.

De gymleraar legde haar uit hoe ze het parcours moest afleggen. Loesje overzag het geheel en kreeg toen al de krampen in haar benen. Zo lenig en sportief was ze nu ook weer niet maar ze durfde gewoon niet te tonen dat ze bang of onzeker was. Dus begon ze aan het klimrek om dan vervolgens over de bok en de zweedse banken te springen tot ze buiten adem de eindmeet haalde.

De schooldokter stond in de deuropening en maande haar aan om hem te volgen. Ze werd binnengebracht in een groot lokaal waar een 5-tal turntafels stonden opgesteld. Loesje moest op de rand van een van de tafels gaan zitten. De dokter testte meteen haar bloeddruk en klopte toen met een hamertje op een van haar knieen om de reactiesnelheid te kunnen meten.

De dokter sprak geen woord maar maakte enkele bedenkelijke gebaren en stelde voor dat Loesje ging liggen. Voor ze het wel en goed besefte werden haar armen naar achteren getrokken en vastgemaakt boven haar hoofd. Toen schoof de dokter een kussen onder haar heup en bracht haar benen omhoog in hoekstand. Ook die werden stevig aan een neerhangende katrol vastgebonden. Toen werd ze geblinddoekt. Eventjes later hoorde ze nog allerlei geluiden maar kon niet raden wat dit allemaal had te betekenen.

Een paar handen begonnen toen de achterkant van haar benen met een zalf in te wrijven. Ze kreeg warempel een massage. Maar de pret bleef niet duren. Iemand kwam bij haar staan en sloeg met een klein soort rijzweepje op haar bips, steeds vlugger en harder.

Loesje beet op haar lippen. Toen hield het geplets op. Alleen voor eventjes want toen hoorde ze een gezoef en voelde ze hoe een krachtige slag op haar bips werd gegeven. De ene slag volgde de andere op. Niet alleen haar bips werden geviseerd maar ook de rondingen van haar bovenlichaam.

De slagen kwamen telkens zo onverwachts en krachtig neer zodat Loesje niet wist hoe ze zich moest afzetten. Het werd voor haar een echte afstraffing. De zweep krulde zich om haar tenger lichaam en weldra werd haar shortje uiteen geranseld. Ook het topje werd aan flarden geslagen. Geen enkel plekje op haar lichaam werd gespaard.

Mastuberend meisje sexuelegeile loesje lekkende kut

Met felle halen bleef hij verder in haar stoten tot hij een tweede orgasme kreeg en hij uitgeput tegen haar aan lag. Het was blijkbaar lang geleden dat de bestuurder nog zo'n hitsig avontuurtje had meegemaakt want ook zijn tweede lading overspoelde haar gezwollen schaamlippen Zonder nog een woord te zeggen vervolgde de bestuurder zijn weg tot hij wat later bij de zoveelste nachtwinkel zijn wagen parkeerde.

Binnenin de nachtwinkel lag een briefje: Iemand moest haar voor zijn geweest want in de gleuf lag een pamper klaar om genomen te worden. Ze voelde zich nu echt belanchelijk toen ze zichzelf wat later in de spiegel bekeek: Zo'n kinderachtig gedoe had ze nog nooit meegemaakt.

Loesje stapte nu de koude nacht in en probeerde haast te maken op haar damesschoenen. De hakken kletterden op de straatstenen zodat een wakkere burger haar van ver moest horen afkomen. Gelukkig bleek de stad verlaten op enkele auto's na die haar voorbijraasden.

Met de knuppel in haar ene hand, kon ze alleen haar andere hand gebruiken om de pamper op haar plaats te houden. De wind en de regen maakte de weg naar haar thuis echt wel lastig.

Ze sprak zichzelf de moed in. Nog even dat pleintje over en dan nog twee straten naar links verderop en ik ben thuis! Dat dacht Loesje maar ze had niet in de gaten dat een man die allesbehalve nuchter was even verder haar weg zou kruisen.

Net toen ze de hoek om wou slaan botste Loesje tegen een dronkaard aan die haar meteen bij haar haren greep. Ze was verstrengeld in zijn zatte handen en moest zich bukken om haar haren niet kwijt te spelen. Door dit onverwacht maneuver verloor ze de knuppel uit haar hand en bleef ze gebukt de man aankijken. Die man stonk echt wel uren in de wind maar beschikte blijkbaar over bovennatuurlijke krachten want hij slaagde erin om Loesje op haar knieen te krijgen.

Stom verbaasd over zijn vangst kreeg de man precies een helder moment en bekeek het tenger maar niet onknap hoopje mens dat hij in bedwang hield. Loesje probeerde zich uit zijn greep los te rukken maar niets mocht baten. Ze moest blijven toekijken hoe de man nu aanstalten maakte om zijn broek open te ritsen. De drank was hem teveel geworden en hij moest zo nodig het teveel kwijt.

De vele liters vocht die hij die avond tot zich had genomen vonden nu een uitweg. En Loesje werd letterlijk ondergeplast van kop tot teen. Ze stikte, hoestte en pufte en kon niet beletten dat gans haar gezicht veranderde in een fontein. Hij plaste er maar op los en slaagde erin om haar neus, mond en oren te vullen met hete urine Er bleek geen eind aan te komen. Loesje probeerde haar evenwicht te bewaren, hapte naar adem, kreeg massa's vocht naar binnen en voelde hoe tenslotte ook de rest van haar lichaam een hoeveelheid pis te verwerken kreeg Toen liet de man haar los en dumpte hij Loesje in de plas die over de stoep naar de goot vloeide.

Daar bleef ze een tijdje bang liggen en wachtte af wat de man verder met haar van plan was. Blijkbaar was daarmee de kous voor de man af want hij waggelde verder de nacht in.

Loesje kroop overeind en rende toen twee blokken verder zo hard ze kon. Uitgeput en stinkend naar wat haar daarnet was overkomen, bereikte ze haar huis. Maar hoe ze ook probeerde ze kreeg de voordeur niet open. Ze verborg eigenlijk altijd een reservesleutel onder de tweede bloembak en had die ook gevonden. Nogmaals probeerde Loesje de sleutel om te draaien De deur was dicht en bleef dicht.

Omdat ze toch moest bekomen van dit nachtelijk avontuur bleef er voor Loesje niets anders over dan een schuilplaats te vinden in het lege hondenhok dat achteraan in haar tuin stond opgesteld. Daar zou ze tenminste voor vannacht een droge rustplaats vinden. Loesje moest er wel voor zorgen om enigszins uitgeslapen te zijn want de volgende dag stond een drukke schooldag op het programma. Nog nahijgend van de ren en stinkend naar de douche van die zatlap kroop Loesje in het hondenhok en vleide zich neer: Wat zou de dag van morgen haar brengen???????????

Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong Gertibaldi  »  Verhalen  »  Fantasie  »  Loesje, ten einde raad Loesje, ten einde raad Loesje, ten einde raad Omdat het al vrij laat was, haastte Loesje zich naar de nachtwinkel die enkele straten verderop lag.

Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Bijna nooit zin in sex hebben. Een Grieks mythologisch figuur.

De mannelijke vorm van nymfomanie. Van zo'n fraai en geil gezicht kreeg de directrice het ook warmpjes en ze begon zichzelf uit te kleden.

Zonder enige waarschuwing trok ze Loesje toen aan haar lange haardos waardoor dit juffertje van de lessenaar werd getrokken en op haar knietjes terechtkwam. Ze spreidde haar benen en schoof haar behaarde kut naar voren op de sofa. Loesje had de kracht niet meer om te protesteren en voelde hoe de directrice haar hoofd tussen haar benen bracht. Loesje snakte naar adem en toen brak alle weerstand.

Haar gezicht werd in de behaarde kut van de directrice geduwd. Ze hoorde amper nog het bevel: Het resultaat mocht er zijn.

Loesje hapte opnieuw nog eens naar adem maar stak toen haar natte tong in de openstaande kut. Een walm van geilheid kwam haar tegemoet. Ze vocht tegen de vernedering maar zette door om haar carri"re nog enigszins te redden.

Het werd een gelik van jewelste. De natte tong woelde tussen de dikke schaamlippen en zoog zich een weg naar binnen. Het duurde niet lang of de directrice kreeg het bijzonder warm en schoof haar kut nog heftiger tegen de warme tong van Loesje.

Wat deed dat deugd. Zo'n geile natte befbeurt had ze al lang niet meer gehad. Loesje deed haar uiterste best om die kut te verwennen. Het speeksel liep langs haar kin, haar neus stak ook al tegen de navel en rook de vele geurtjes die een geile kut prijsgeeft.

Haar tong zat nu helemaal vast in de lekkende vagina en haar lippen zogen zich vast aan de knop van de clitoris. Het duurde dan ook niet lang meer of de directrice voelde hoe ze naar een hoogtepunt werd gebracht.

Het orgasme die toen daarop volgde overspoelde Loesjes' openstaande mond: Het vocht bleef maar komen en werd willens nillens door Loesje opgezogen Even plots als het was begonnen duwde de directrice Loesje opzij. Loesje bleef in haar blootje verweesd achter. In minder dan een minuut kwam de directrice terug. Loesje was weldra bezig zich aan te kleden: Eigenlijk was alles een paar maten te klein maar beter dat dan zo maar in je blootje door de gang te moeten lopen vond ze.

Ze was natuurlijk te laat maar daar had ze zelf wel de hand in dus klopte ze aan en ging naar binnen. Tot haar verbazing leek de gymzaal op het eerste gezicht verlaten maar eenmaal toen ze binnen stond werd haar naam geroepen door Daar zag ze een reeks gymtoestellen opgesteld staan. De gymleraar legde haar uit hoe ze het parcours moest afleggen. Loesje overzag het geheel en kreeg toen al de krampen in haar benen.

Zo lenig en sportief was ze nu ook weer niet maar ze durfde gewoon niet te tonen dat ze bang of onzeker was. Dus begon ze aan het klimrek om dan vervolgens over de bok en de zweedse banken te springen tot ze buiten adem de eindmeet haalde. De schooldokter stond in de deuropening en maande haar aan om hem te volgen.

Ze werd binnengebracht in een groot lokaal waar een 5-tal turntafels stonden opgesteld. Loesje moest op de rand van een van de tafels gaan zitten. De dokter testte meteen haar bloeddruk en klopte toen met een hamertje op een van haar knieen om de reactiesnelheid te kunnen meten. De dokter sprak geen woord maar maakte enkele bedenkelijke gebaren en stelde voor dat Loesje ging liggen.

Voor ze het wel en goed besefte werden haar armen naar achteren getrokken en vastgemaakt boven haar hoofd. Toen schoof de dokter een kussen onder haar heup en bracht haar benen omhoog in hoekstand. Ook die werden stevig aan een neerhangende katrol vastgebonden. Toen werd ze geblinddoekt. Eventjes later hoorde ze nog allerlei geluiden maar kon niet raden wat dit allemaal had te betekenen.

Een paar handen begonnen toen de achterkant van haar benen met een zalf in te wrijven. Ze kreeg warempel een massage. Maar de pret bleef niet duren. Iemand kwam bij haar staan en sloeg met een klein soort rijzweepje op haar bips, steeds vlugger en harder.

Loesje beet op haar lippen. Toen hield het geplets op. Alleen voor eventjes want toen hoorde ze een gezoef en voelde ze hoe een krachtige slag op haar bips werd gegeven. De ene slag volgde de andere op. Niet alleen haar bips werden geviseerd maar ook de rondingen van haar bovenlichaam. De slagen kwamen telkens zo onverwachts en krachtig neer zodat Loesje niet wist hoe ze zich moest afzetten.

Het werd voor haar een echte afstraffing. De zweep krulde zich om haar tenger lichaam en weldra werd haar shortje uiteen geranseld. Ook het topje werd aan flarden geslagen. Geen enkel plekje op haar lichaam werd gespaard.
Kut met grote schaamlippen priveontvangst arnhem


Eigenlijk was alles een paar maten te klein maar beter dat dan zo maar in je blootje door de gang te moeten lopen vond ze. Ze was natuurlijk te laat maar daar had ze zelf wel de hand in dus klopte ze aan en ging naar binnen.

Tot haar verbazing leek de gymzaal op het eerste gezicht verlaten maar eenmaal toen ze binnen stond werd haar naam geroepen door Daar zag ze een reeks gymtoestellen opgesteld staan. De gymleraar legde haar uit hoe ze het parcours moest afleggen. Loesje overzag het geheel en kreeg toen al de krampen in haar benen.

Zo lenig en sportief was ze nu ook weer niet maar ze durfde gewoon niet te tonen dat ze bang of onzeker was. Dus begon ze aan het klimrek om dan vervolgens over de bok en de zweedse banken te springen tot ze buiten adem de eindmeet haalde. De schooldokter stond in de deuropening en maande haar aan om hem te volgen.

Ze werd binnengebracht in een groot lokaal waar een 5-tal turntafels stonden opgesteld. Loesje moest op de rand van een van de tafels gaan zitten. De dokter testte meteen haar bloeddruk en klopte toen met een hamertje op een van haar knieen om de reactiesnelheid te kunnen meten.

De dokter sprak geen woord maar maakte enkele bedenkelijke gebaren en stelde voor dat Loesje ging liggen. Voor ze het wel en goed besefte werden haar armen naar achteren getrokken en vastgemaakt boven haar hoofd.

Toen schoof de dokter een kussen onder haar heup en bracht haar benen omhoog in hoekstand. Ook die werden stevig aan een neerhangende katrol vastgebonden.

Toen werd ze geblinddoekt. Eventjes later hoorde ze nog allerlei geluiden maar kon niet raden wat dit allemaal had te betekenen. Een paar handen begonnen toen de achterkant van haar benen met een zalf in te wrijven. Ze kreeg warempel een massage. Maar de pret bleef niet duren. Iemand kwam bij haar staan en sloeg met een klein soort rijzweepje op haar bips, steeds vlugger en harder.

Loesje beet op haar lippen. Toen hield het geplets op. Alleen voor eventjes want toen hoorde ze een gezoef en voelde ze hoe een krachtige slag op haar bips werd gegeven. De ene slag volgde de andere op. Niet alleen haar bips werden geviseerd maar ook de rondingen van haar bovenlichaam. De slagen kwamen telkens zo onverwachts en krachtig neer zodat Loesje niet wist hoe ze zich moest afzetten. Het werd voor haar een echte afstraffing. De zweep krulde zich om haar tenger lichaam en weldra werd haar shortje uiteen geranseld.

Ook het topje werd aan flarden geslagen. Geen enkel plekje op haar lichaam werd gespaard. Zowel de binnen- als de buitenkant van haar billen kregen de volle laag. Hoe langer het duurde hoe minder textiel nog aan haar lichaam bleef vastzitten en hoe meer ze in haar blootje kwam te liggen.

Zo kon de zweep een reeks felle rode striemen achterlaten op haar bips en op haar onderbuik. Toen voelde ze hoe iemand anders ervan profiteerde om met een ander zweepje om beurt haar borsten en kontje te bewerken. Weldra stond ze in vuur en vlam en gilde ze het uit van de pijn.

Zo'n afstraffing had ze in jaren meer gekregen. Toen kreeg ze nog een prop in haar mond geduwd dat eigenlijk haar eigen shortje was dat daarnet om haar middel zat. De blinddoek werd weggenomen en toen kon Loesje om zich heen kijken. In de kamer stond de dokter en de gymleraar en die brachten toen nog 4 jonge meiden naar binnen. Een voor een werden die ook op een tafel vastgebonden en kregen ook zij eenzelfde afstraffing als Loesje daarnet had meegemaakt.

Wat een vernedering om hetzemlfde lot te moeten ondergaan zoals enkele van haar leerlingen. Bij elke zweepslag was het alsof Loesje zelf werd getroffen. Haar lichaam stond in brand maar het einde was nog niet in zicht want terwijl de dokter en de gymleraar de andere meisjes een afstraffing gaven verscheen bij haar een jongen aan wie Loesje reeds zelf meermaals een opmerking en een strafwerk had gegeven. De verbijstering en de wanhoop verscheen op haar gezicht.

Loesje probeerde te roepen maar dat werd belet door de prop in haar mond. Zo had die jongen vrij spel. Met precisie zette hij op elk van haar tepels een klem en trok er stevig aan om te zien of ze goed vastzaten.

Toen nam hij een lange, grote zweep en ging wat verder van haar staan precies zo dat hij midden tussen haar omhooggetilde benen kon kijken en haar kut kon gadeslaan. Met een stevige zwaai kwam de zweep omhoog en knalde op haar neer. Haar lichaam krulde zich maar de zweep liet haar niet los.

Loesje had het tellen opgegeven Daar lag ze dan vastgebonden met alleen nog haar witte turnschoentjes en sokjes aan Wat voor plannetje had de dokter nog met haar???????? Krijgt ze nog de kans om "revanche" te nemen of is de afstraffing maar het begin van een heuse orgie???? Laat het me a. Dankjewel om de reeds vele reacties.

Blootvoets keek ze uit om niet in een vieze hondenpoep te stappen. Uiteindelijk bereikte ze dan toch de nachtwinkel. Loesje duwde tegen de deur maar die bleek op slot te zijn. Toen merkte ze het bordje "jaarlijkse vakantie". Ten einde raad bleef ze op de stoep zitten en dacht na. Hoe zou ze er in slagen om de juiste nachtwinkel te vinden?

Trouwens hoeveel zulke winkels waren er eigenlijk in deze stad? Loesje kreeg het koud: Tot overmaat van ramp begon het toen ook nog te regenen. In de verte hoorde Loesje een auto naderen. Ze wilde zich nog vlug achter een auto wat verderop in de straat verschansen maar blijkbaar moest de bestuurder van de naderende auto haar hebben gezien want hij stopte vlak voor haar. Ze vloog bijna tegen de voorbumper maar kon die nog niet ontwijken.

Twee stralen fel licht beschenen haar naakt lichaam. Daar stond Loesje nu bang af te wachten tot de bestuurder zijn raampje openmaakte en haar toeriep: Trouwens het begon heviger te regenen en ze stond te trillen van de kou op haar blote voeten. Eventjes later zat ze knusjes op de achterbank van een wagen waarvan ze de bestuurder noch van haar en noch van pluimen kende. Ineengedoken keek ze star voor zich uit en zag dat de bestuurder haar smalend door zijn achteruitkijkspiegel aanstaarde terwijl hij zijn weg vervolgde.

Loesje moest iets verzinnen en zei toen onomwonden: Ondertussen had de bestuurder ervoor gezorgd dat de verwarming op volle toeren draaide en Loesje voelde hoe ze loom en moe werd.

Veel energie om na te denken of iets tegen het voorstel in te brengen, had ze niet meer. Zonder zich te bekommeren om de gevolgen van haar daden, opende Loesje toen haar slanke benen en legde die hoog uiteen op de rugleuning van de zetels voor haar. Loesje kreeg het schaamrood op haar wangen en zei: Maar ondertussen was hij bij een andere nachtwinkel aangekomen. Eventjes later was hij terug en keek haar aan toen hij was ingestapt.

Terwijl hij haar bleef aankijken en met zijn ogen van kop tot teen keurde, opende Loesje de envelop. Met verbaasde ogen keek ze hoe er een foto in stak met haarzelf in close-up. De foto was blijkbaar getruceerd want ze zag hoe op de foto haar lippen felrood waren geschminkt en ook haar tepels Ze lag breeduit en was bezig zichzelf te vingeren Achterop de foto stond kort maar duidelijk de volgende tekst: Je zorgt ervoor dat die knuppel naast je op de achterbank ligt en je geilt de man voor je tijdens de rit op door met je grote kut te spelen maar!

Daarin stak een rode schminkstift. Zo goed ze het kon probeerde Loesje haar liggen in te smeren tot ze onder een dikke laag schmink zaten, ook haar tepels wreef ze er mee zodat ze nog voller en uitdagender naar voor gepriemd stonden. Tenslotte greep ze tussen haar benen naar de knuppel die daar toch al een tijdje in stak.

Ze hief haar kontje wat op en greep toen de knuppel stevig vast en trok die er met een ruk uit. Omdat de knuppel een heel dikke knuppel was je weet wel zo'n 4 cm , bleef haar kut gezwollen openstaan De bestuurder had alle moeite van de wereld om zijn wagen in toom te houden.

Gelukkig bleek de rit er een te zijn waar nogal wat stoplichten stonden opgesteld, zodat hij verder geamuseerd kon toekijken hoe Loesje haar lange vingers in en uit haar kut liet glijden. Omdat haar vagina zolang afgesloten was geworden, rook het in de auto meteen naar dampende, geile sappen. De geur nam toe naarmate Loesje zichzelf verder vingerde. De bestuurder kreeg het er echt warm van. Hij kon niet langer zomaar zitten toekijken en parkeerde toen zijn wagen langs een verlaten dreef.

Daar had hij meer moeite mee dan verwacht. Het soppend geluid van Loesjes' vingers in haar openstaande kut hadden hem superdriftig gemaakt. Voordat Loesje kon reageren zat de bestuurder nu met zijn harde, behaarde pik tussen haar benen. Hij nam haar vast bij haar kontje en ramde toen zonder een woord te lossen, zijn strakke, dikke lul pardoes in haar kut waar de sappen reeds uitvloeiden. Zonder nog naar haar om te kijken begon de man toen met een snel tempo zijn pik diep in en uit haar grot te pompen.

Als een losgelaten reu nam hij bezit van haar kut en drukte zich feller tegen haar aan. Krachtig stootte hij dieper en dieper.

Haar borsten zaten geklemd tussen zijn borstkas. De man hijgde en kreunde en het duurde niet lang of hij spoot zijn hete pik leeg in haar wondermooie kut. Loesje voelde hoe hij zijn zaad krachtig tot in haar baarmoeder perste. Met felle halen bleef hij verder in haar stoten tot hij een tweede orgasme kreeg en hij uitgeput tegen haar aan lag. Het was blijkbaar lang geleden dat de bestuurder nog zo'n hitsig avontuurtje had meegemaakt want ook zijn tweede lading overspoelde haar gezwollen schaamlippen Zonder nog een woord te zeggen vervolgde de bestuurder zijn weg tot hij wat later bij de zoveelste nachtwinkel zijn wagen parkeerde.

Binnenin de nachtwinkel lag een briefje: