geschoren poesjes meester gezocht

Het was een grote plas en het luchtte ontzettend op het kwijt te zijn, dat wel. Zo gaan we niet met je spelen, je stinkt! Zoiets had nog nooit iemand tegen haar gezegd! Wat waren dit voor mensen?! Achter het maskertje trok Susan haar wenkbrauwen op. Ze werd weer bij haar arm gegrepen en meegetrokken. Even later voelde ze hoe aan beide kanten van haar lichaam een metalen stompe haak tussen haar armen en haar lijf werd geperst. Ze bedacht dat ze nu waarschijnlijk een gekneusde rib had.

Veel tijd om erover na te denken kreeg ze niet, want het volgende moment klonk er een gezoem en voelde ze de haken onder haar armen omhoog schuiven, tot onder haar oksels, haar schouders omvattend, waarna ze langzaam van de grond getild werd. Geschrokken maakte ze wat onverstaanbare geluiden. Na een paar seconden stopte het gezoem en hing ze stil, zachtjes heen en weer zwaaiend.

Meteen begon het apparaat weer te zoemen en zwenkte ze naar de zijkant. Ze slaakte iets wat op een gil leek en begon te spartelen. Het apparaat duwde haar echter onverbiddelijk verder het water in, waardoor Susan hevig door haar neus snoof door de kou en vurig hoopte dat ze niet helemaal onder water zou gaan. Het gezoem hield op, vlak voor haar kin nat begon te worden, en startte ook meteen weer. Langzaam werd ze weer omhoog getakeld. Susan zuchtte opgelucht en bibberde. Vier graden dat water!

We zullen je zo even goed afdrogen, dan ben je meteen weer warm. Waarom maken ze me niet los, dacht Susan boos, dit deed echt zeer! Meteen erop volgde een tweede klap op haar buik.

En een derde op haar billen. Een vierde op haar borsten. Een regen van klappen, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van haar lijf. Ze slingerde heen en weer door de kracht van de slagen en zou zeker gevallen zijn, als de haken haar niet staande hielden. Zo voelde het anders niet! Ze maakte een raar piepgeluid toen ze vol tussen haar benen geraakt werd. Ik ben er moe van zeg. Weet je wat, zij mag wel even rustig zitten, nemen wij een bak koffie.

Susan probeerde het pijnlijke gevoel in haar spieren eruit te schudden. Waarom liet ze zo met zich sollen? Dit was allemaal niet eens voor haar bedoeld! Ze moesten die bal uit haar mond halen! Ik denk dat ze nog last heeft van koude billen, John. Had je niet zo hard geslagen daar? Nou, dan moeten we haar verzoek maar inwilligen denk ik? Hie hie haheen ha hegguh!! Rustig maar, John is de cane al gaan halen. Susan maakte wanhopig een afwerend gebaar met haar handen voor zich en wees daarna naar de gag in haar mond.

En die gag eruit zou mogelijk zijn, maar dan moet ik de zekerheid hebben dat jij je snaveltje dicht houdt en die zekerheid heb ik niet. Dus helaas, het spijt me. Ik denk dat ik hem even stand by leg.

Volgens mij was het een verzoek om te mogen praten wat ze murmelde en dat kan ik dan nog wel waarderen. Het wordt weliswaar niet toegestaan, maar ze laat wel blijken dat ze weet dat ze om toestemming moet vragen om te mogen spreken en dat siert haar. De volgende keer gaat het wel anders, dan krijgt ze een voelbaar antwoord. Ja, goed zo, vasthouden en even vooruit steken Op een andere manier dit keer, voor haar borst, maar wel weer vast.

In haar hoofd zei ze een lelijk woord. Ze was geen bal opgeschoten, haar armen zaten weer vast en ze had nog steeds dat ding in haar mond, waardoor ze zich niet verstaanbaar kon maken.

Haar benen werden voorzichtig verplaatst, tot ze iets hards raakte met haar hielen. Het gekraak van de tape klonk weer. Dit keer bleek het bestemd te zijn voor haar enkels. Net boven haar borsten werd er iets om haar heen gegespt, een riempje leek het wel. De warme hand duwde haar wat voorover en hield haar vast.

Het volgende moment werden haar billen uit elkaar getrokken en voelde ze er iets kouds en dik vloeibaars tussen lopen. Susan slaakte binnensmonds een verschrikte kreet. Wat was dit nou weer? De smurrie werd wat uitgeveegd, zodat het minder droop. Ze werd weer rechtop geduwd en wat verder naar achteren, waarna ze meteen ook niet veel verder meer naar voren kon. Het riempje rond haar borst was blijkbaar ergens aan vastgemaakt. Zo te voelen stond ze voor een stoel, met haar enkels vastgebonden aan de poten.

Er klonken wat geluiden die Susan niet kon thuisbrengen. Op haar schouders voelde ze ineens een licht gewicht. Het was niet zwaar, het hing eigenlijk meer net boven haar schouders dan dat het er zwaar op leunde.

Op het moment dat ze iets tegen haar anus aan voelde drukken en tegelijkertijd ook tussen haar lipjes aan de voorkant, trachtte ze van schrik weer op te veren, maar de gewichten op haar schouders hielden haar tegen.

Ze wilde niets in haar kontje, het deed pijn! En al helemaal als er ook al iets in haar kutje gestoken werd, dat alleen was al meer dan genoeg! Ze kon echter niet tegen de sterke handen op en voelde hoe iets kouds een stukje haar lichaam binnendrong, zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Of ga lekker zitten, dat mag natuurlijk ook. Lijkt me een stuk meer ontspannen eigenlijk! Susan vertrok haar gezicht. Doordat het riempje rond haar borstkas haar naar achteren hield, stond er een flinke druk op de spieren in haar dijbenen.

Door de afgelopen uren en het koude bad voelden haar spieren al pijnlijk aan en dit maakte het alleen maar erger. Ze realiseerde zich echter dat die twee dingen die nu een stukje in haar lijf zaten, haar verder zouden penetreren als ze zich liet zakken.

Gelukkig had ze getrainde beenspieren, bedacht ze zelfverzekerd. Dit kon ze wel even volhouden. Maar dat bleek tegen te vallen: De spanning was te groot, haar spieren waren te vermoeid. Dit kon ze niet volhouden! Wanneer kwamen ze terug? De pijn in haar dijen begon ondraaglijk aan te voelen. Misschien was het maar een klein stukje, hing ze pal boven de zitting Voorzichtig liet ze zich een heel klein beetje zakken. Genadeloos drongen de ongewenste objecten verder haar lijf binnen.

Susan kermde door de pijn in haar kontje, dat zo bruut werd opgerekt. Ze ademde even snel en voelde een druppeltje spuug langs haar mondhoek en kin glijden en op haar borst vallen. Dit had ze dus niet moeten doen, nu kwam er nog meer druk op haar benen! Ze kon het wel uitgillen. Omhoog was onmogelijk, die dingen op haar schouders hielden haar meedogenloos tegen.

Hete tranen ontsnapten van onder haar masker. Ze dwongen haar gewoon zichzelf pijn te doen, wat gemeen! Ze hield het echt niet meer, kon deze houding niet langer volhouden, maar zich laten zakken deed wel heel veel pijn.

Met een rauwe door de gag gedempte kreet en tranen die over haar wangen stroomden, liet ze zich zakken en voelde hoe haar lijf aan twee kanten tegelijk pijnlijk gepenetreerd werd. Het was niet ver naar de zitting van de stoel, maar de aanraking daarvan was ook allerminst aangenaam. Susan schreeuwde voor een tweede keer. Waar zat ze op?

Ze wilde weer opstaan, maar werd wederom tegengehouden door de gewichten op haar schouders, die braaf mee naar beneden waren gegleden.

Ze snikte, probeerde voorzichtig te zitten en niet te veel aandacht te schenken aan de pijn die met name het ding tussen haar billen veroorzaakte. Na een minuutje realiseerde ze zich ineens dat die pijn minder fel leek te worden, zelfs weg leek te trekken. Kwam het door de pijn die ze nu aan haar benen en billen voelde, van die mesjes? Voorzichtig ontspande ze zich nog wat. Nee, het deed geen pijn meer. Ze betrapte zichzelf erop dat ze het eigenlijk niet eens zo heel erg naar meer vond.

Misschien voelde het zelfs wel Susan, doe effe normaal! Hoe kon ze dit nou lekker vinden? We hebben er wel aardig wat bier voor moeten drinken, maar het resultaat is toch wel heel erg leuk.

Waar had hij het over? Het kostte haar moeite te denken, zeker met de sensatie van dat dubbele ding in haar lijf. Susan vroeg zich af hoe hij eruit zou zien. Dat hij sterk was wist ze al, want hij had haar opgetild en over zijn schouder gegooid alsof ze niets woog, terwijl dat niets toch echt bijna 60 kilo was. Dat hij grote handen had, wist ze ook. Een prettige stem had hij, iets zwaarder dan die van die John.

Susan stelde zich John kleiner voor dan Dan, maar kreeg niet echt een goed beeld voor ogen. Plotseling drong tot haar door wat er gezegd was.

Ze begreep er niets van Het paradoxale van dat lieve gebaar met de sadistische woorden van zo-even verwarde Susan. Ineens had ze weer bewegingvrijheid naar voren en voelde ze hoe het gewicht van haar schouders verdween. Iets kouds werd langs haar enkel gelegd, waarna een korte knap klonk. Haar linkervoet was vrij. Ook haar rechtervoet werd bevrijd. Susan bleef stokstijf zitten op de pijnlijke stoel. Ze durfde zich niet te veel te verroeren, uit angst zich te snijden.

Na een volgend knapgeluid en een gemene, maar snelle ontharing van haar onderarmen, was ze ineens helemaal los. Susan kreunde toen de twee attributen uit haar lichaam schoten.

De draadjes geil hangen eruit!! Ik had begrepen dat jij niet zo van de lust was, maar dat valt wel erg mee, vind ik! John kreeg een kleur en was blij dat dat voor haar onopgemerkt bleef. Ook Susan voelde hoe haar wangen begonnen te gloeien van schaamte. Het was bizar, maar ze had het inderdaad zeker niet onaangenaam gevonden en misschien zelfs wel opwindend. Nog nooit had iemand haar een dergelijk gevoel gegeven als deze twee mannen.

Het was zo raar, pijn en genieten vermengden zich, waardoor ze niet meer wist wat ze moest voelen. Zouden ze nog meer van dit soort dingen gaan doen? Ze schrok van haar eigen vreemde verlangen en nieuwsgierigheid naar meer. Ze had inderdaad een ontzettende dorst. En hee, als ze iets ging drinken, dan zou dat ding eindelijk uit haar mond gehaald worden!

Susan werd er helemaal blij van. Dan kon ze eindelijk zeggen dat ze de verkeerde hadden! Ineens bekroop haar een raar gevoel van spijt. Als ze zou zeggen dat zij Stephanie niet was, dan zouden ze waarschijnlijk meteen ophouden. Het was een vreemd, dubbel gevoel.

Dan was het voorbij, dat wilde ze toch? Ze deden dingen die ze niet wilde, maar die tegelijkertijd ook weer fijn waren, hoewel niet alles. Misschien moest ze nog even niets zeggen, het nog even aankijken en het pas zeggen als ze het niet prettig meer vond. Ja, dat was een goed idee! De kleine, ruwe tegeltjes voelden koud aan onder haar voeten. John liet haar arm los. Er klonk een geluid alsof er een steen verschoven werd.

Ik ga je die gag uit je mond halen. Als je gaat praten, gaat hij er meteen weer in nadat je gedronken hebt. Misschien ga ik je masker ook wel afdoen dan Hij was heel benieuwd naar haar ogen en had steeds gehoopt een mogelijkheid te vinden om vast stiekem even te kijken.

Hij wist nu bijna zeker dat Danny dat ding zo meteen eindelijk af zou gaan doen, dus dit kon hij wel veilig zeggen. Hij maakte de riempjes van de gag los en trok hem uit haar mond. Er kwam een flinke sliert speeksel achteraan, waar hij om moest grijnzen. Susan klapte haar pijnlijke kaken op elkaar, beet op haar kiezen en bewoog haar onderkaak snel van links naar rechts.

Ze masseerde het gewricht net voor en onder haar oren. Ze vroeg zich af of ze wel zou kunnen drinken zonder dat de helft ernaast zou lopen, want dit voelde echt nog niet lekker.

Ze had gewoon spierpijn! Gelukkig, dit zou wel lukken. Wat kon water toch lekker zijn Ze veerde ontzet overeind. Je mag hem terug hoor Terwijl ze terugliepen, was Susan nog met haar gedachten bij het water. Ze was ervan overtuigd dat ze gelijk had en griezelde bij het idee dat ze dit water gedronken had. Uit een stortbak van een wc! Ze had het nog lekker gevonden ook! Ze voelde weer zeil onder haar voeten, maar het was gladder dan eerst.

Hier was ze nog niet geweest. We zullen eens zien wat je waard bent en wat je aankunt. Susan voelde kriebels in haar buik. Nu zou ze er dus achter komen wat er voor afspraken gemaakt waren met, of over, die Stephanie. Wat voor test zou het zijn? Ze hoopte maar dat het niet al te pijnlijk zou zijn. Ze vond eigenlijk dat ze al heel wat aangekund had!

Maar goed, ze zou het stoppen als het echt erg was. Ze kon nu immers weer praten! Een grote warme hand, die Susan inmiddels herkende als die van Dan, pakte haar bij haar schouders, draaide haar om en duwde haar achterwaarts, tot ze een muur tegen haar rug voelde. Om haar polsen en enkels werd een band bevestigd. Danny tilde haar arm omhoog en klikte de band vast, aan diezelfde muur. Na haar andere pols ook vastgemaakt te hebben schopte hij haar voeten uit elkaar. We hadden iets afgesproken, weet je nog?

Ik heb een prachtig bitje klaar liggen. Bij het eerste ongeoorloofde geluid krijg je dat in je mond en de verdiende klappen krijg je dan na afloop. Tijd om je het masker af te doen.

John droop teleurgesteld af, maar bleef dichtbij staan om niets te missen. Voorzichtig trok Danny het masker van Susans hoofd. Ze had graag even in haar ogen gewreven, maar haar handen zaten vast. Ze zag nog steeds niets. Het masker had best strak gezeten, waardoor ze nu alles wazig zag en bovendien traanden haar ogen, hoewel het niet eens zo heel erg fel verlicht was in deze ruimte.

Langzaam klaarde de wereld op en werd haar beeld helder. Het eerste was ze zag, was een paar zwarte stijlvolle schoenen, onder een donkere spijkerbroek. Ze volgde de lange benen omhoog. Boven de goedzittende spijkerbroek zat een zwart shirt, dat een getrainde torso omspande. Susan voelde een lichte kriebel in haar buik bij het zien van dit lekkere lijf.

Haar adem stokte toen ze haar blik verder omhoog liet gaan en regelrecht in een paar betoverende donkere ogen keek. Er schemerde bijna iets van vertedering in zijn geamuseerde glimlach door. Susan realiseerde zich ineens dat ze hem waarschijnlijk heel dom stond aan te staren. Ze kon er niets aan doen, maar ze moest blijven kijken.

Hij was een stuk langer dan zij, had een krachtig en intelligent gezicht, donker gekruld haar en een lichaam waar ze het warm van kreeg.

Met moeite rukte ze haar blik los van Danny en draaide haar hoofd naar de andere kant, waar John stond. Hij grijnsde uitdagend naar haar. Zijn stem paste niet echt bij hem, vond ze. Deze blonde man, met halflang steil haar, was inderdaad kleiner dan Dan, had een rond gezicht en was ietwat gezet, hoewel zijn uit zijn T-shirt stekende armen mooi gespierd waren. De lichte spijkerbroek was met een net even te strak zittende riem dichtgesnoerd en de gympen die hij droeg hadden betere tijden gekend.

Susans ogen dwaalden weer terug naar Danny. Die haar had gemasseerd en haar over haar arm had gestreeld. Het verwarde haar een beetje toen ze zichzelf erop betrapte dat ze liever had gehad dat het Dan was geweest, die dat gedaan had.

Hij keek haar in haar ogen. Eindelijk had hij dan de kans. Hij kon de kleur niet goed bepalen, hij twijfelde of ze nou groen of blauw waren. Wel heel mooi in ieder geval, omlijst door lange donkere wimpers, die door het maskertje een beetje gevouwen waren.

Hij streek met zijn duim over haar onderlip. Op de grond stond een metalen grote koffer en er lagen diverse snoeren en verlengsnoeren. Nieuwsgierig keek Susan toe hoe Danny een glazen bol pakte en die op een ander stuk uit de koffer schroefde.

John sloot wat snoeren aan, gebaarde naar Danny, die daarop een knopje indrukte en tevreden humde toen er violette sliertjes uit de bol kwamen. Hij zette het apparaatje weer uit. Kun je een beetje rekenen? Doe dat maar eens keer Geschokt staarde ze Danny aan, die haar vriendelijk toelachte.

En ik heb nog niet eens iets gedaan. Nou, dan ga ik jouw spanning maar eens opvoeren naar hoogspanning. Susan ademde verschrikt scherp in. Die kerel was gek! Terwijl hij recht voor haar ging staan, dichterbij dan Susan prettig vond, keek hij haar intens aan. Gebiologeerd staarde Susan in de donkere ogen, die geen enkele emotie verrieden.

Ze voelde haar hart kloppen in haar keel. Een langzame glimlach verspreidde zich over zijn gezicht. De paarsviolette sliertjes slingerden vrolijk uit de bol naar buiten. Toen hij de sliertjes van de bol naar haar lijf liet kronkelen, was Susans eerste neiging te gaan gillen, meer nog van schrik dan van pijn. Eigenlijk deed het niet eens echt pijn, besloot ze een paar seconden later verbaasd.

Danny merkte de verandering in haar meteen op. Hij keek haar even schattend aan, ging nog een poosje door met de bol, glimlachte toen en klikte weer op het knopje.

Gebruiken ze ook wel voor stoute koetjes. Dit ding leek wel verdacht veel op een ordinaire veeprikker! Dat zou hij toch zeker niet op haar gaan gebruiken?

Met angstige blik en haar lijf strak tegen de muur geperst, als in een poging erin te kunnen verdwijnen, zag ze Danny dichterbij komen, met het apparaat in zijn handen. Hij richtte het ding op een metalen stang op de muur.

Een felle vonk verscheen en hield stand.. Susan maakte benauwde piepgeluidjes. Of was het maar illusie en stond dat ding niet eens aan? Met die nagels kun je ook schrijven en brandmerken, echt geweldig. Danny draaide zich om. Hij zuchtte, keek nog eens naar de veeprikker in zijn hand en daarna naar zijn slachtoffer, dat nog altijd met grote angstogen en met al haar spieren strak gespannen tegen de muur geplakt stond. Hij liet zijn arm zakken en liep terug naar de kist. Hij haalde een staaf uit de kist en sloot die aan.

Vervolgens stak hij de staaf in zijn broekzak. Ze staarde met grote ogen terug, zonder antwoord te geven. Danny pakte een peertje uit de koffer en stak hem in zijn mond. Het lampje ging braaf aan. Susans mond zakte een stukje open. Danny grinnikte en gaf het peertje aan John, die het met een brede grijns weer op zijn plek in de koffer teruglegde. Hij had dit grapje vaker gezien, maar het bleef leuk.

Danny trok de handschoenen aan. Een paar tellen later stond hij weer voor Susan, net zo dichtbij als even daarvoor. Dat op zich was al voldoende om haar nerveus te maken, maar de vonken die hij liet verschijnen zorgden voor nog eens een verdubbeling van haar hartslag.

Langzaam liet hij beide handen langs haar flanken glijden, terwijl hij haar reactie nauwkeurig observeerde.

Susan wist niet hoe ze het had. Ze kronkelde, probeerde weg te komen van de gemeen prikkende handen van Danny, maar wilde eigenlijk het gevoel ook weer behouden. Dit deed pijn, maar tegelijkertijd was het geen echte pijn. Ze sloot voor een moment haar ogen en voelde bewust.

Het was een lekkere pijn, besloot ze, een zoete pijn. Als kind was ze wel eens in de brandnetels gevallen en dat gevoel was een beetje te vergelijken met de tintelingen die ze nu op haar lijf voelde, al had ze het toen in haar jeugd absoluut niet als lekker of als prettig ervaren!

Ze sloeg haar wimpers weer op en keek recht in de ogen van Danny. Een flinke kreun ontsnapte haar, toen hij de handschoen over een plek liet gaan waar het een stuk vochtiger was dan elders op haar lichaam.

Hoe kom je zo nat dan? Danny ging door met zijn plaagspel. Geen stukje van haar lichaam waar hij bij kon sloeg hij over. Plotseling trok hij zijn handen terug en deed een stapje naar achteren. Met grote bange ogen keek Susan hem vol twijfel aan. Wat was hij van plan? Voorzichtig opende ze toch haar mond en stak haar tong een klein stukje naar buiten. Goed open en goed uitsteken! Ze snapte natuurlijk best wat de bedoeling was, maar zat niet te wachten op een verkoold stukje tuinslang in haar mond.

Misschien was dit dan het moment waarop ze bekend moest maken dat zij die Stephanie niet was. Zou zij het eigenlijk wel gedaan hebben, vroeg ze zich plotseling af. Het was een idee dat ze eigenlijk niet leuk vond. Een mengeling van roekeloosheid, trots en vastberadenheid, om niet onder te doen voor die onbekende vrouw, schoot door haar heen en het volgende moment had ze haar tong ver uitgestoken.

Danny knikte goedkeurend en keek haar even kort in de ogen. Hij wist nog steeds niet goed wat hij van deze sub moest denken. Enerzijds beviel ze hem, maar anderzijds gedroeg ze zich onvoorspelbaar. Het werd nog lastig om dat rapport in te vullen straks. De mening van John hoefde hij niet te vragen, van hem zou weinig objectiefs komen, dat was hem al lang duidelijk.

Hij bande de gedachten aan het rapport even uit zijn hoofd en concentreerde zich weer op Susan. Ze slaakte een kreetje toen hij de stroom via de handschoen overbracht op haar tong.

Was je daar nou zo bang voor? Ze kreunde en sloot haar ogen. Verward besloot ze nogmaals dat dit een zoete marteling was, waar ze eigenlijk gewoon van genoot, ondanks haar angst. Het leek bijna alsof die angst haar genot zelfs nog vergrootte! Ze voelde een vreemde lichte teleurstelling toen Danny zijn handen terugtrok en ze na het openen van haar ogen zag dat hij de handschoenen uittrok.

Hij legde ze terug in de koffer en pakte een stok met paarse en roze sliertjes. Het zag eruit als een zweepje van cassettetape, maar dan gekleurd. Op het moment dat Danny losjes met zijn pols begon rond te draaien en de sliertjes Susans lichaam raakten, merkte ze dat het zweepje heel wat minder lief was dan het eruit zag. Ze kreunde en steunde flink en probeerde de sliertjes te ontwijken. Dit was niet lekker meer, dit deed pijn!

Misschien moest ze het nu toch maar zeggen Of toch nog heel even wachten? Wie weet zou er nog zoiets komen Maar je maakt wel wat veel lawaai. John stond op, grabbelde achter zich en stapte naar Susan, waar Danny plaats voor hem maakte. Voor ze besefte wat er gebeurde, had hij een bit in haar mond geduwd, dat hij nu achter haar hoofd aan de bandjes straktrok en vastmaakte. De rek op haar mondhoeken was pijnlijk.

Het volgende moment voelde ze hoe haar lip barstte. Boosheid en spijt borrelde in haar omhoog. Te lang gewacht, kans verkeken! Wanhopig sloot ze haar ogen en legde haar hoofd achterover tegen de muur. Wat was ze toch een sukkel Boos keek Susan zijn kant op. Hij leek eerst nog wel zo aardig.

Hij genoot zichtbaar van de angst, die weer duidelijk in haar ogen stond te lezen. Susan keek hem smekend aan. Ze wilde niet meer, ze wilde laten weten wie ze was. Danny trok een wenkbrauw op en blikte achterom naar John. Nee, dan heb ik me vergist, dacht ik al. Zijn donkere ogen boorden zich in de hare. Susan maakte zachte piepgeluidjes van angst, terwijl ze als gehypnotiseerd naar de drietand staarde, die nu langzaam naar beneden zakte en haar borst beroerde.

Ze kreunde van schrik en pijn bij de aanraking. Een vieze lucht drong in haar neusgaten. Was dat dat apparaat, of haar huid, die verkoolde? Danny trok een traag spoortje over haar lichaam. Het spoor bleef staan in kleine rode stippeltjes op haar borsten, buik en benen. Susan genoot al lang niet meer, maar huilde geluidloos. Hoe lang ging dit nog duren? Het had Susan een eeuwigheid geleken, maar eindelijk werd de gemene drietand dan opgeborgen, werden de stekkers losgekoppeld en de snoeren opgerold.

Ze had het overleefd. Met haar schouder probeerde ze haar wang te bereiken, maar het leverde haar niet meer op dan een pijnscheut in haar spier. Haar gezicht was nat van de tranen, haar neus zat dicht en ze had door dat stomme bit weer staan kwijlen ook. Ze voelde zich beschaamd, opgelaten, vies en dom. De rode stippelsporen op haar lijf brandden lichtjes. Zouden dat allemaal brandwondjes zijn? Dat was wel weer een geweldig idee van haar geweest zeg, om het nog even aan te kijken, dacht ze schamper.

Tegelijkertijd zeurde er een ander stemmetje in haar achterhoofd, dat meldde dat ze het ook best lekker had gevonden, ondanks de pijn. Susan schudde haar hoofd om het rare idee te verdrijven. Danny kwam aanlopen, wat haar meteen weer alert maakte.

Zwijgend bleef hij voor haar staan, pakte haar bij haar natte kin en keek haar strak aan. Susan sloeg haar ogen neer onder zijn indringende blik. Had ze zich nou vergist, of had ze echt iets van een vage glimlach op zijn gezicht gezien? Stiekem keek ze weer even omhoog, maar hij had haar al weer losgelaten. Die Gerald had een wensenlijstje ingediend voor wat ze moesten doen met Stephanie?

Het werd steeds gekker Danny knielde om de haken aan haar enkels los te maken van de muur, bedacht zich toen en stond weer op. De spanning zette de zwerm bijen in Susans buik meteen weer in beweging.

Susan hoorde haar eigen hart kloppen. Haar wangen kleurden, toen ze voelde hoe ze nat werd van opwinding. Ze stonden zacht en er lag een twinkeling in. Hij glimlachte, schoof zijn mouw omhoog, duwde haar met een hand op haar schouder tegen de muur en liet zachtjes zijn vingers in haar glijden. Met trage bewegingen begon hij haar te stimuleren. Susan sloot haar ogen en kreunde zachtjes van genot.

Hadden al die mannen hier soms van die magische vingers? Danny verhoogde zijn tempo. Het duurde niet lang voor hij haar hevig kreunend en schokkend zag klaarkomen, terwijl zijn hand en arm dropen van het vocht uit haar lichaam en zich op de grond onder haar een klein plasje had gevormd.

Met een brede glimlach droogde Danny zijn hand en arm af en veegde daarna met de handdoek langs haar benen. De handdoek gooide hij over de natte plek op de vloer. Dat kwam later wel. Hij maakte de haken los van de muur en klikte die van haar polsbanden aan elkaar vast. Met een klein rukje haalde hij haar terug naar de werkelijkheid. Susan keek verwonderd om zich heen. Het leek een soort loods waar ze was, maar dan wel een gepimpte loods, want het zag er allemaal heel netjes uit. Het was hoog en overal hingen kabels en haken, hijsmaterialen en strengen touw in diverse maten en kleuren.

In een hoek bengelde een leren hangmat in punten, aan stevige kettingen, die in het plafond verankerd waren. In een andere hoek stond een massagetafel. Susan draaide haar hoofd. Wat ze zag, leek haar in eerste instantie een fitnessapparaat, door de metalen stang die achter de stevige houten stoel aan de muur bevestigd was, en het juk met de leren rollen aan beide kanten. Haar ogen werden groot, toen ze zich realiseerde dat ze daar gezeten had! Aan de metalen stang die achter de stoel langs omhoog liep, zat een leren band aan een verschuifbare ring vast.

Dat riempje had haar steeds naar achteren gehouden Ze keek nog eens achterom naar de stoel, toen Danny haar al weer een hoek om leidde.

Die knikte en wees met zijn duim over zijn schouder. Zeg maar wanneer ik moet beginnen. Ontzet staarde ze naar het verrijdbare tafeltje ernaast, waarop spullen lagen die weinig goeds voorspelden. Een fles ontsmettingsmiddel, wattenschijfjes en een stapel gaasjes, iets wat op een priem leek, een onbekend apparaat, een grote glimmende ring, er lag van alles.

Het was een klein kasteeltje, ergens niet ver van Bordeaux, het was slecht 15 minuutjes naar het strand. Het meisje vertelde verder over het voordeel van meerdere slaapvertrekken, een eigen keukentje en badkamer. Het kasteeltje was in handen van een zakenman uit Nederland en had er meerdere vakantieverblijven in gevestigd. Ik spreek uit ervaring, vertelde het meisje weer verder. Elk jaar weer gebeuren er verrassende dingen, waardoor mijn relatie elke keer beter wordt.

Deze woorden drongen niet zo goed door bij Saskia, ze begreep eigenlijk niet zo goed wat er anders was dan aan een appartementje. Nouja, natuurlijk het is een kasteeltje maar verder. Marc zag het idee helemaal zitten en drong bij Saskia erop aan om hier hun vakantie door te brengen. Saskia ging snel overstag en de boeking was een feit.

Bij het verlaten van het reisbureau, riep het meisje hen nog na elkaar wel weer te zien. De wintermaanden gingen snel voorbij en Saskia begon steeds meer te verlangen naar de drie weken in juli, in Frankrijk. Het aftellen was begonnen. De weken voor haar vakantie ging ze wat vaker winkelen en nam ze een zonnebankkuurtje, een beetje gebruind op het strand liggen dat vond ze toch wel mooier.

Marc, volgde haar daarin en hun avondjes naar de zonnebankstudio ontaarde meestal in een lange kroegentocht. Enkele dagen voor hun vertrek, kwamen ze het meisje van het reisbureau weer tegen in hun favoriete kroeg.

Marc knoopte een gesprek aan met Anoeska. Saskia kreeg weer het warme gevoel in haar buik bij het zien van dit mooie meisje, ze zag er nog mooier uit dan tijdens hun ontmoeting in januari. Anoeska wendde zich tot Saskia. Het gesprek vorderde en het verbaasde Saskia wel dat Anoeska precies in dezelfde weken naar het kasteel zou gaan, als dat zij en Marc gingen.

Enkele uren later was het leed voor Anoeska enigszins beperkt, ze kon wel mee rijden, in de auto van Marc was ruimte genoeg. Anoeska was erg dankbaar en bij het verlaten van hun stamkroeg, omhelsde ze zowel Marc als Saskia. Tijdens de omhelzing fluisterde Anoeska dat ze haar dankbaarheid wel zou tonen, onvoorwaardelijk.

Door het vele alcohol, drong ook dit niet echt door bij Saskia. En zo reden ze op een zonnige zaterdag in juli met drieën richting Bordeaux. Het had natuurlijk voordelen om iemand mee te nemen wie de weg kende, waardoor de reis voorspoediger verliep dan Saskia had gedacht.

Nog voor het avondschemer arriveerde het stel bij een pittoresk kasteeltje, gelegen op een klein heuveltje. Anoeska wees hen de weg naar het vakantieverblijf.

Saskia was aangenaam verrast, het was een grote woonkamer welke knus was ingericht rondom de open haard. Marc had inmiddels de slaapvertrekken ontdekt en vertelde verheugd hoe ruim deze waren. Anoeska wees ook even op de keuken en dirigeerde het stel naar de badkamer, waar een bijna antieke badtobbe in het midden van deze riante ruimte was geplaatst. De koffers werden naar binnen gesjouwd en Anoeska trok zich terug in haar eigen verblijf. Na een uitgebreid bad te hebben genomen, gingen Marc en Saskia erop uit om ergens wat te eten, om daarna vroeg onder de wol te kruipen.

De ochtend daarna ontwaakte Saskia is haar ruime bed door een van de eerste zonnestralen. Ze wilde Marc verrassen en besloot om het ontbijt klaar te maken. Op de terugweg kwam Anoeska haar tegoed gelopen. Anoeska vertelde dat ze op weg ging naar het strandje en dat ze het leuk zou vinden als Marc en Saskia haar gezelschap zouden houden. Saskia haastte zich naar het kasteeltje terug en begroette enkele andere vakantiegangers.

Na een lekker ontbijtje te hebben genuttigd, trokken ze richting het strandje, wat maar moeilijk te vinden was. Na enige tijd gezocht te hebben kwamen ze bij een klein strandje, enigszins verscholen achter rosten en duinen. In de verte zagen zij Anoeska liggen. Tot hun grote verbazing lag Anoeska geheel naakt te zonnen. De aanblik van het naakte lichaam van Anoeska deden Saskia een rilling bezorgen.

Saskia keek Marc even aan, nog nooit had zij hem naakt gezien en hij haar niet, zou ze alles uit doen? Anoeska, die nog steeds op haar buik lag, keek verlekkerd naar Marc zijn mannelijkheid.

Uiteindelijk nam Saskia plaats naast Anoeska. Marc was even gaan zwemmen en na zijn terugkeer viel hij als een baksteen in slaap. Na wat over koetjes en kalfjes gesproken te hebben, richtte Anoeska zich op. De mond van Saskia viel weer open van verbazing, Anoeska had geen haar op haar venusheuvel staan. Saskia zorgde er wel voor haar bikinilijn, maar om haar poesje helemaal kaal te scheren..?

Schijnbaar viel de starende blik erg op. Nou ja, eigenlijk was ze het wel verplicht en misschien zou haar wens dan ook nog uitkomen, dat lag natuurlijk wel aan de reactie van Saskia.

Saskia schrok een beetje van deze opmerkingen, maar had hier over wel eens wat gelezen en eigenlijk was ze erg nieuwsgierig geworden en blijkbaar liet ze dat merken. Anoeska vertelde verder over de vernederingen die zij moet ondergaan, over de bondage , over het gestraft worden en het onvoorwaardelijk aanbidden van haar Meester.

De rest van de dag lagen de drie lekker bij te komen in de zon, namen af en toe een duik. Saskia had enige overredingskracht nodig om Marc mee te krijgen.

Hij vond het een raar idee dat iemand zich wilde laten overheersen. Anoeska kwam hen om klokslag 8 uur ophalen. Ze was slechts gekleed in een kort leren rokje en bh, verder had ze niets aan, zelfs geen schoenen. Het kasteeltje bleek een enorme kelder te hebben, alwaar het drietal opgewacht werd door Johan, een vriend van de familie van Anoeska. Marc voelde er niets voor, maar Saskia dwong hem om te blijven. Na een rondleiding door de vertrekken van de kelder, serveerde Anoeska haar gasten een drankje.

Schijnbaar had ze daarbij gemorst, haar Meester sommeerde om naakt voor hem op haar knieën te zitten. Gehoorzaam deed Anoeska wat haar opgedragen werd. Haar Meester streelde haar haren en liep om haar heen. Goedkeurend bekeek hij het naakte lichaam. Uit zijn zak haalde hij twee kleine klemmetjes, nam knielend plaats achter haar en nam een borst in zijn hand. Zachtjes kneedde hij deze, wat Anoeska niet onberoerd liep, plots nam hij haar tepel tussen zijn vingers en plaatste het klemmetje erop.

Anoeska kromp een beetje ineen. Het andere klemmetje werd op dezelfde wijze geplaatst.

..

Anale sex gezocht huisvrouw komt klaar


geschoren poesjes meester gezocht

Het was een grote plas en het luchtte ontzettend op het kwijt te zijn, dat wel. Zo gaan we niet met je spelen, je stinkt! Zoiets had nog nooit iemand tegen haar gezegd! Wat waren dit voor mensen?! Achter het maskertje trok Susan haar wenkbrauwen op.

Ze werd weer bij haar arm gegrepen en meegetrokken. Even later voelde ze hoe aan beide kanten van haar lichaam een metalen stompe haak tussen haar armen en haar lijf werd geperst. Ze bedacht dat ze nu waarschijnlijk een gekneusde rib had.

Veel tijd om erover na te denken kreeg ze niet, want het volgende moment klonk er een gezoem en voelde ze de haken onder haar armen omhoog schuiven, tot onder haar oksels, haar schouders omvattend, waarna ze langzaam van de grond getild werd. Geschrokken maakte ze wat onverstaanbare geluiden. Na een paar seconden stopte het gezoem en hing ze stil, zachtjes heen en weer zwaaiend. Meteen begon het apparaat weer te zoemen en zwenkte ze naar de zijkant.

Ze slaakte iets wat op een gil leek en begon te spartelen. Het apparaat duwde haar echter onverbiddelijk verder het water in, waardoor Susan hevig door haar neus snoof door de kou en vurig hoopte dat ze niet helemaal onder water zou gaan. Het gezoem hield op, vlak voor haar kin nat begon te worden, en startte ook meteen weer.

Langzaam werd ze weer omhoog getakeld. Susan zuchtte opgelucht en bibberde. Vier graden dat water! We zullen je zo even goed afdrogen, dan ben je meteen weer warm. Waarom maken ze me niet los, dacht Susan boos, dit deed echt zeer! Meteen erop volgde een tweede klap op haar buik. En een derde op haar billen. Een vierde op haar borsten. Een regen van klappen, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van haar lijf.

Ze slingerde heen en weer door de kracht van de slagen en zou zeker gevallen zijn, als de haken haar niet staande hielden. Zo voelde het anders niet! Ze maakte een raar piepgeluid toen ze vol tussen haar benen geraakt werd. Ik ben er moe van zeg. Weet je wat, zij mag wel even rustig zitten, nemen wij een bak koffie. Susan probeerde het pijnlijke gevoel in haar spieren eruit te schudden. Waarom liet ze zo met zich sollen?

Dit was allemaal niet eens voor haar bedoeld! Ze moesten die bal uit haar mond halen! Ik denk dat ze nog last heeft van koude billen, John. Had je niet zo hard geslagen daar? Nou, dan moeten we haar verzoek maar inwilligen denk ik? Hie hie haheen ha hegguh!! Rustig maar, John is de cane al gaan halen. Susan maakte wanhopig een afwerend gebaar met haar handen voor zich en wees daarna naar de gag in haar mond. En die gag eruit zou mogelijk zijn, maar dan moet ik de zekerheid hebben dat jij je snaveltje dicht houdt en die zekerheid heb ik niet.

Dus helaas, het spijt me. Ik denk dat ik hem even stand by leg. Volgens mij was het een verzoek om te mogen praten wat ze murmelde en dat kan ik dan nog wel waarderen. Het wordt weliswaar niet toegestaan, maar ze laat wel blijken dat ze weet dat ze om toestemming moet vragen om te mogen spreken en dat siert haar.

De volgende keer gaat het wel anders, dan krijgt ze een voelbaar antwoord. Ja, goed zo, vasthouden en even vooruit steken Op een andere manier dit keer, voor haar borst, maar wel weer vast.

In haar hoofd zei ze een lelijk woord. Ze was geen bal opgeschoten, haar armen zaten weer vast en ze had nog steeds dat ding in haar mond, waardoor ze zich niet verstaanbaar kon maken. Haar benen werden voorzichtig verplaatst, tot ze iets hards raakte met haar hielen.

Het gekraak van de tape klonk weer. Dit keer bleek het bestemd te zijn voor haar enkels. Net boven haar borsten werd er iets om haar heen gegespt, een riempje leek het wel. De warme hand duwde haar wat voorover en hield haar vast. Het volgende moment werden haar billen uit elkaar getrokken en voelde ze er iets kouds en dik vloeibaars tussen lopen.

Susan slaakte binnensmonds een verschrikte kreet. Wat was dit nou weer? De smurrie werd wat uitgeveegd, zodat het minder droop. Ze werd weer rechtop geduwd en wat verder naar achteren, waarna ze meteen ook niet veel verder meer naar voren kon. Het riempje rond haar borst was blijkbaar ergens aan vastgemaakt.

Zo te voelen stond ze voor een stoel, met haar enkels vastgebonden aan de poten. Er klonken wat geluiden die Susan niet kon thuisbrengen.

Op haar schouders voelde ze ineens een licht gewicht. Het was niet zwaar, het hing eigenlijk meer net boven haar schouders dan dat het er zwaar op leunde. Op het moment dat ze iets tegen haar anus aan voelde drukken en tegelijkertijd ook tussen haar lipjes aan de voorkant, trachtte ze van schrik weer op te veren, maar de gewichten op haar schouders hielden haar tegen.

Ze wilde niets in haar kontje, het deed pijn! En al helemaal als er ook al iets in haar kutje gestoken werd, dat alleen was al meer dan genoeg! Ze kon echter niet tegen de sterke handen op en voelde hoe iets kouds een stukje haar lichaam binnendrong, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Of ga lekker zitten, dat mag natuurlijk ook. Lijkt me een stuk meer ontspannen eigenlijk! Susan vertrok haar gezicht.

Doordat het riempje rond haar borstkas haar naar achteren hield, stond er een flinke druk op de spieren in haar dijbenen. Door de afgelopen uren en het koude bad voelden haar spieren al pijnlijk aan en dit maakte het alleen maar erger. Ze realiseerde zich echter dat die twee dingen die nu een stukje in haar lijf zaten, haar verder zouden penetreren als ze zich liet zakken.

Gelukkig had ze getrainde beenspieren, bedacht ze zelfverzekerd. Dit kon ze wel even volhouden. Maar dat bleek tegen te vallen: De spanning was te groot, haar spieren waren te vermoeid. Dit kon ze niet volhouden! Wanneer kwamen ze terug?

De pijn in haar dijen begon ondraaglijk aan te voelen. Misschien was het maar een klein stukje, hing ze pal boven de zitting Voorzichtig liet ze zich een heel klein beetje zakken. Genadeloos drongen de ongewenste objecten verder haar lijf binnen. Susan kermde door de pijn in haar kontje, dat zo bruut werd opgerekt. Ze ademde even snel en voelde een druppeltje spuug langs haar mondhoek en kin glijden en op haar borst vallen. Dit had ze dus niet moeten doen, nu kwam er nog meer druk op haar benen!

Ze kon het wel uitgillen. Omhoog was onmogelijk, die dingen op haar schouders hielden haar meedogenloos tegen. Hete tranen ontsnapten van onder haar masker. Ze dwongen haar gewoon zichzelf pijn te doen, wat gemeen! Ze hield het echt niet meer, kon deze houding niet langer volhouden, maar zich laten zakken deed wel heel veel pijn.

Met een rauwe door de gag gedempte kreet en tranen die over haar wangen stroomden, liet ze zich zakken en voelde hoe haar lijf aan twee kanten tegelijk pijnlijk gepenetreerd werd. Het was niet ver naar de zitting van de stoel, maar de aanraking daarvan was ook allerminst aangenaam. Susan schreeuwde voor een tweede keer. Waar zat ze op? Ze wilde weer opstaan, maar werd wederom tegengehouden door de gewichten op haar schouders, die braaf mee naar beneden waren gegleden.

Ze snikte, probeerde voorzichtig te zitten en niet te veel aandacht te schenken aan de pijn die met name het ding tussen haar billen veroorzaakte. Na een minuutje realiseerde ze zich ineens dat die pijn minder fel leek te worden, zelfs weg leek te trekken.

Kwam het door de pijn die ze nu aan haar benen en billen voelde, van die mesjes? Voorzichtig ontspande ze zich nog wat. Nee, het deed geen pijn meer. Ze betrapte zichzelf erop dat ze het eigenlijk niet eens zo heel erg naar meer vond.

Misschien voelde het zelfs wel Susan, doe effe normaal! Hoe kon ze dit nou lekker vinden? We hebben er wel aardig wat bier voor moeten drinken, maar het resultaat is toch wel heel erg leuk. Waar had hij het over? Het kostte haar moeite te denken, zeker met de sensatie van dat dubbele ding in haar lijf. Susan vroeg zich af hoe hij eruit zou zien. Dat hij sterk was wist ze al, want hij had haar opgetild en over zijn schouder gegooid alsof ze niets woog, terwijl dat niets toch echt bijna 60 kilo was.

Dat hij grote handen had, wist ze ook. Een prettige stem had hij, iets zwaarder dan die van die John. Susan stelde zich John kleiner voor dan Dan, maar kreeg niet echt een goed beeld voor ogen. Plotseling drong tot haar door wat er gezegd was. Ze begreep er niets van Het paradoxale van dat lieve gebaar met de sadistische woorden van zo-even verwarde Susan.

Ineens had ze weer bewegingvrijheid naar voren en voelde ze hoe het gewicht van haar schouders verdween. Iets kouds werd langs haar enkel gelegd, waarna een korte knap klonk.

Haar linkervoet was vrij. Ook haar rechtervoet werd bevrijd. Susan bleef stokstijf zitten op de pijnlijke stoel. Ze durfde zich niet te veel te verroeren, uit angst zich te snijden. Na een volgend knapgeluid en een gemene, maar snelle ontharing van haar onderarmen, was ze ineens helemaal los. Susan kreunde toen de twee attributen uit haar lichaam schoten. De draadjes geil hangen eruit!! Ik had begrepen dat jij niet zo van de lust was, maar dat valt wel erg mee, vind ik! John kreeg een kleur en was blij dat dat voor haar onopgemerkt bleef.

Ook Susan voelde hoe haar wangen begonnen te gloeien van schaamte. Het was bizar, maar ze had het inderdaad zeker niet onaangenaam gevonden en misschien zelfs wel opwindend. Nog nooit had iemand haar een dergelijk gevoel gegeven als deze twee mannen. Het was zo raar, pijn en genieten vermengden zich, waardoor ze niet meer wist wat ze moest voelen.

Zouden ze nog meer van dit soort dingen gaan doen? Ze schrok van haar eigen vreemde verlangen en nieuwsgierigheid naar meer. Ze had inderdaad een ontzettende dorst. En hee, als ze iets ging drinken, dan zou dat ding eindelijk uit haar mond gehaald worden! Susan werd er helemaal blij van. Dan kon ze eindelijk zeggen dat ze de verkeerde hadden! Ineens bekroop haar een raar gevoel van spijt.

Als ze zou zeggen dat zij Stephanie niet was, dan zouden ze waarschijnlijk meteen ophouden. Het was een vreemd, dubbel gevoel. Dan was het voorbij, dat wilde ze toch? Ze deden dingen die ze niet wilde, maar die tegelijkertijd ook weer fijn waren, hoewel niet alles. Misschien moest ze nog even niets zeggen, het nog even aankijken en het pas zeggen als ze het niet prettig meer vond.

Ja, dat was een goed idee! De kleine, ruwe tegeltjes voelden koud aan onder haar voeten. John liet haar arm los. Er klonk een geluid alsof er een steen verschoven werd. Ik ga je die gag uit je mond halen. Als je gaat praten, gaat hij er meteen weer in nadat je gedronken hebt. Misschien ga ik je masker ook wel afdoen dan Hij was heel benieuwd naar haar ogen en had steeds gehoopt een mogelijkheid te vinden om vast stiekem even te kijken.

Hij wist nu bijna zeker dat Danny dat ding zo meteen eindelijk af zou gaan doen, dus dit kon hij wel veilig zeggen. Hij maakte de riempjes van de gag los en trok hem uit haar mond. Er kwam een flinke sliert speeksel achteraan, waar hij om moest grijnzen. Susan klapte haar pijnlijke kaken op elkaar, beet op haar kiezen en bewoog haar onderkaak snel van links naar rechts.

Ze masseerde het gewricht net voor en onder haar oren. Ze vroeg zich af of ze wel zou kunnen drinken zonder dat de helft ernaast zou lopen, want dit voelde echt nog niet lekker.

Ze had gewoon spierpijn! Gelukkig, dit zou wel lukken. Wat kon water toch lekker zijn Ze veerde ontzet overeind. Je mag hem terug hoor Terwijl ze terugliepen, was Susan nog met haar gedachten bij het water.

Ze was ervan overtuigd dat ze gelijk had en griezelde bij het idee dat ze dit water gedronken had. Uit een stortbak van een wc! Ze had het nog lekker gevonden ook! Ze voelde weer zeil onder haar voeten, maar het was gladder dan eerst. Hier was ze nog niet geweest. We zullen eens zien wat je waard bent en wat je aankunt. Susan voelde kriebels in haar buik. Nu zou ze er dus achter komen wat er voor afspraken gemaakt waren met, of over, die Stephanie.

Wat voor test zou het zijn? Ze hoopte maar dat het niet al te pijnlijk zou zijn. Ze vond eigenlijk dat ze al heel wat aangekund had! Maar goed, ze zou het stoppen als het echt erg was. Ze kon nu immers weer praten! Een grote warme hand, die Susan inmiddels herkende als die van Dan, pakte haar bij haar schouders, draaide haar om en duwde haar achterwaarts, tot ze een muur tegen haar rug voelde. Om haar polsen en enkels werd een band bevestigd.

Danny tilde haar arm omhoog en klikte de band vast, aan diezelfde muur. Na haar andere pols ook vastgemaakt te hebben schopte hij haar voeten uit elkaar. We hadden iets afgesproken, weet je nog? Ik heb een prachtig bitje klaar liggen.

Bij het eerste ongeoorloofde geluid krijg je dat in je mond en de verdiende klappen krijg je dan na afloop. Tijd om je het masker af te doen. John droop teleurgesteld af, maar bleef dichtbij staan om niets te missen. Voorzichtig trok Danny het masker van Susans hoofd. Ze had graag even in haar ogen gewreven, maar haar handen zaten vast. Ze zag nog steeds niets. Het masker had best strak gezeten, waardoor ze nu alles wazig zag en bovendien traanden haar ogen, hoewel het niet eens zo heel erg fel verlicht was in deze ruimte.

Langzaam klaarde de wereld op en werd haar beeld helder. Het eerste was ze zag, was een paar zwarte stijlvolle schoenen, onder een donkere spijkerbroek.

Ze volgde de lange benen omhoog. Boven de goedzittende spijkerbroek zat een zwart shirt, dat een getrainde torso omspande. Susan voelde een lichte kriebel in haar buik bij het zien van dit lekkere lijf. Haar adem stokte toen ze haar blik verder omhoog liet gaan en regelrecht in een paar betoverende donkere ogen keek. Er schemerde bijna iets van vertedering in zijn geamuseerde glimlach door. Susan realiseerde zich ineens dat ze hem waarschijnlijk heel dom stond aan te staren.

Ze kon er niets aan doen, maar ze moest blijven kijken. Hij was een stuk langer dan zij, had een krachtig en intelligent gezicht, donker gekruld haar en een lichaam waar ze het warm van kreeg. Met moeite rukte ze haar blik los van Danny en draaide haar hoofd naar de andere kant, waar John stond.

Hij grijnsde uitdagend naar haar. Zijn stem paste niet echt bij hem, vond ze. Deze blonde man, met halflang steil haar, was inderdaad kleiner dan Dan, had een rond gezicht en was ietwat gezet, hoewel zijn uit zijn T-shirt stekende armen mooi gespierd waren. De lichte spijkerbroek was met een net even te strak zittende riem dichtgesnoerd en de gympen die hij droeg hadden betere tijden gekend.

Susans ogen dwaalden weer terug naar Danny. Die haar had gemasseerd en haar over haar arm had gestreeld. Het verwarde haar een beetje toen ze zichzelf erop betrapte dat ze liever had gehad dat het Dan was geweest, die dat gedaan had. Hij keek haar in haar ogen. Eindelijk had hij dan de kans. Hij kon de kleur niet goed bepalen, hij twijfelde of ze nou groen of blauw waren. Wel heel mooi in ieder geval, omlijst door lange donkere wimpers, die door het maskertje een beetje gevouwen waren.

Hij streek met zijn duim over haar onderlip. Op de grond stond een metalen grote koffer en er lagen diverse snoeren en verlengsnoeren. Nieuwsgierig keek Susan toe hoe Danny een glazen bol pakte en die op een ander stuk uit de koffer schroefde.

John sloot wat snoeren aan, gebaarde naar Danny, die daarop een knopje indrukte en tevreden humde toen er violette sliertjes uit de bol kwamen. Hij zette het apparaatje weer uit. Kun je een beetje rekenen? Doe dat maar eens keer Geschokt staarde ze Danny aan, die haar vriendelijk toelachte. En ik heb nog niet eens iets gedaan. Nou, dan ga ik jouw spanning maar eens opvoeren naar hoogspanning. Susan ademde verschrikt scherp in.

Die kerel was gek! Terwijl hij recht voor haar ging staan, dichterbij dan Susan prettig vond, keek hij haar intens aan. Gebiologeerd staarde Susan in de donkere ogen, die geen enkele emotie verrieden. Ze voelde haar hart kloppen in haar keel.

Een langzame glimlach verspreidde zich over zijn gezicht. De paarsviolette sliertjes slingerden vrolijk uit de bol naar buiten. Toen hij de sliertjes van de bol naar haar lijf liet kronkelen, was Susans eerste neiging te gaan gillen, meer nog van schrik dan van pijn.

Eigenlijk deed het niet eens echt pijn, besloot ze een paar seconden later verbaasd. Danny merkte de verandering in haar meteen op. Hij keek haar even schattend aan, ging nog een poosje door met de bol, glimlachte toen en klikte weer op het knopje. Gebruiken ze ook wel voor stoute koetjes. Dit ding leek wel verdacht veel op een ordinaire veeprikker! Dat zou hij toch zeker niet op haar gaan gebruiken?

Met angstige blik en haar lijf strak tegen de muur geperst, als in een poging erin te kunnen verdwijnen, zag ze Danny dichterbij komen, met het apparaat in zijn handen. Hij richtte het ding op een metalen stang op de muur. Een felle vonk verscheen en hield stand.. Susan maakte benauwde piepgeluidjes. Of was het maar illusie en stond dat ding niet eens aan? Met die nagels kun je ook schrijven en brandmerken, echt geweldig. Danny draaide zich om. Hij zuchtte, keek nog eens naar de veeprikker in zijn hand en daarna naar zijn slachtoffer, dat nog altijd met grote angstogen en met al haar spieren strak gespannen tegen de muur geplakt stond.

Hij liet zijn arm zakken en liep terug naar de kist. Hij haalde een staaf uit de kist en sloot die aan. Vervolgens stak hij de staaf in zijn broekzak. Ze staarde met grote ogen terug, zonder antwoord te geven. Danny pakte een peertje uit de koffer en stak hem in zijn mond. Het lampje ging braaf aan. Susans mond zakte een stukje open. Danny grinnikte en gaf het peertje aan John, die het met een brede grijns weer op zijn plek in de koffer teruglegde. Hij had dit grapje vaker gezien, maar het bleef leuk.

Danny trok de handschoenen aan. Een paar tellen later stond hij weer voor Susan, net zo dichtbij als even daarvoor. Dat op zich was al voldoende om haar nerveus te maken, maar de vonken die hij liet verschijnen zorgden voor nog eens een verdubbeling van haar hartslag. Langzaam liet hij beide handen langs haar flanken glijden, terwijl hij haar reactie nauwkeurig observeerde.

Susan wist niet hoe ze het had. Ze kronkelde, probeerde weg te komen van de gemeen prikkende handen van Danny, maar wilde eigenlijk het gevoel ook weer behouden. Dit deed pijn, maar tegelijkertijd was het geen echte pijn.

Ze sloot voor een moment haar ogen en voelde bewust. Het was een lekkere pijn, besloot ze, een zoete pijn. Als kind was ze wel eens in de brandnetels gevallen en dat gevoel was een beetje te vergelijken met de tintelingen die ze nu op haar lijf voelde, al had ze het toen in haar jeugd absoluut niet als lekker of als prettig ervaren!

Ze sloeg haar wimpers weer op en keek recht in de ogen van Danny. Een flinke kreun ontsnapte haar, toen hij de handschoen over een plek liet gaan waar het een stuk vochtiger was dan elders op haar lichaam. Hoe kom je zo nat dan? Danny ging door met zijn plaagspel. Geen stukje van haar lichaam waar hij bij kon sloeg hij over. Plotseling trok hij zijn handen terug en deed een stapje naar achteren.

Met grote bange ogen keek Susan hem vol twijfel aan. Wat was hij van plan? Voorzichtig opende ze toch haar mond en stak haar tong een klein stukje naar buiten.

Goed open en goed uitsteken! Ze snapte natuurlijk best wat de bedoeling was, maar zat niet te wachten op een verkoold stukje tuinslang in haar mond. Misschien was dit dan het moment waarop ze bekend moest maken dat zij die Stephanie niet was. Zou zij het eigenlijk wel gedaan hebben, vroeg ze zich plotseling af. Het was een idee dat ze eigenlijk niet leuk vond. Een mengeling van roekeloosheid, trots en vastberadenheid, om niet onder te doen voor die onbekende vrouw, schoot door haar heen en het volgende moment had ze haar tong ver uitgestoken.

Danny knikte goedkeurend en keek haar even kort in de ogen. Hij wist nog steeds niet goed wat hij van deze sub moest denken. Enerzijds beviel ze hem, maar anderzijds gedroeg ze zich onvoorspelbaar. Het werd nog lastig om dat rapport in te vullen straks. De mening van John hoefde hij niet te vragen, van hem zou weinig objectiefs komen, dat was hem al lang duidelijk. Hij bande de gedachten aan het rapport even uit zijn hoofd en concentreerde zich weer op Susan. Ze slaakte een kreetje toen hij de stroom via de handschoen overbracht op haar tong.

Was je daar nou zo bang voor? Ze kreunde en sloot haar ogen. Verward besloot ze nogmaals dat dit een zoete marteling was, waar ze eigenlijk gewoon van genoot, ondanks haar angst. Het leek bijna alsof die angst haar genot zelfs nog vergrootte! Ze voelde een vreemde lichte teleurstelling toen Danny zijn handen terugtrok en ze na het openen van haar ogen zag dat hij de handschoenen uittrok.

Hij legde ze terug in de koffer en pakte een stok met paarse en roze sliertjes. Het zag eruit als een zweepje van cassettetape, maar dan gekleurd. Op het moment dat Danny losjes met zijn pols begon rond te draaien en de sliertjes Susans lichaam raakten, merkte ze dat het zweepje heel wat minder lief was dan het eruit zag.

Ze kreunde en steunde flink en probeerde de sliertjes te ontwijken. Dit was niet lekker meer, dit deed pijn! Misschien moest ze het nu toch maar zeggen Of toch nog heel even wachten? Wie weet zou er nog zoiets komen Maar je maakt wel wat veel lawaai. John stond op, grabbelde achter zich en stapte naar Susan, waar Danny plaats voor hem maakte.

Voor ze besefte wat er gebeurde, had hij een bit in haar mond geduwd, dat hij nu achter haar hoofd aan de bandjes straktrok en vastmaakte. De rek op haar mondhoeken was pijnlijk. Het volgende moment voelde ze hoe haar lip barstte. Boosheid en spijt borrelde in haar omhoog. Te lang gewacht, kans verkeken! Wanhopig sloot ze haar ogen en legde haar hoofd achterover tegen de muur. Wat was ze toch een sukkel Boos keek Susan zijn kant op.

Hij leek eerst nog wel zo aardig. Hij genoot zichtbaar van de angst, die weer duidelijk in haar ogen stond te lezen. Susan keek hem smekend aan. Ze wilde niet meer, ze wilde laten weten wie ze was.

Danny trok een wenkbrauw op en blikte achterom naar John. Nee, dan heb ik me vergist, dacht ik al. Zijn donkere ogen boorden zich in de hare. Susan maakte zachte piepgeluidjes van angst, terwijl ze als gehypnotiseerd naar de drietand staarde, die nu langzaam naar beneden zakte en haar borst beroerde.

Ze kreunde van schrik en pijn bij de aanraking. Een vieze lucht drong in haar neusgaten. Was dat dat apparaat, of haar huid, die verkoolde? Danny trok een traag spoortje over haar lichaam. Het spoor bleef staan in kleine rode stippeltjes op haar borsten, buik en benen. Susan genoot al lang niet meer, maar huilde geluidloos. Hoe lang ging dit nog duren? Het had Susan een eeuwigheid geleken, maar eindelijk werd de gemene drietand dan opgeborgen, werden de stekkers losgekoppeld en de snoeren opgerold.

Ze had het overleefd. Met haar schouder probeerde ze haar wang te bereiken, maar het leverde haar niet meer op dan een pijnscheut in haar spier. Haar gezicht was nat van de tranen, haar neus zat dicht en ze had door dat stomme bit weer staan kwijlen ook. Ze voelde zich beschaamd, opgelaten, vies en dom. De rode stippelsporen op haar lijf brandden lichtjes.

Zouden dat allemaal brandwondjes zijn? Dat was wel weer een geweldig idee van haar geweest zeg, om het nog even aan te kijken, dacht ze schamper. Tegelijkertijd zeurde er een ander stemmetje in haar achterhoofd, dat meldde dat ze het ook best lekker had gevonden, ondanks de pijn. Susan schudde haar hoofd om het rare idee te verdrijven. Danny kwam aanlopen, wat haar meteen weer alert maakte.

Zwijgend bleef hij voor haar staan, pakte haar bij haar natte kin en keek haar strak aan. Susan sloeg haar ogen neer onder zijn indringende blik. Had ze zich nou vergist, of had ze echt iets van een vage glimlach op zijn gezicht gezien? Stiekem keek ze weer even omhoog, maar hij had haar al weer losgelaten.

Die Gerald had een wensenlijstje ingediend voor wat ze moesten doen met Stephanie? Het werd steeds gekker Danny knielde om de haken aan haar enkels los te maken van de muur, bedacht zich toen en stond weer op. De spanning zette de zwerm bijen in Susans buik meteen weer in beweging.

Susan hoorde haar eigen hart kloppen. Haar wangen kleurden, toen ze voelde hoe ze nat werd van opwinding. Ze stonden zacht en er lag een twinkeling in. Hij glimlachte, schoof zijn mouw omhoog, duwde haar met een hand op haar schouder tegen de muur en liet zachtjes zijn vingers in haar glijden.

Met trage bewegingen begon hij haar te stimuleren. Susan sloot haar ogen en kreunde zachtjes van genot. Hadden al die mannen hier soms van die magische vingers? Danny verhoogde zijn tempo. Het duurde niet lang voor hij haar hevig kreunend en schokkend zag klaarkomen, terwijl zijn hand en arm dropen van het vocht uit haar lichaam en zich op de grond onder haar een klein plasje had gevormd.

Met een brede glimlach droogde Danny zijn hand en arm af en veegde daarna met de handdoek langs haar benen. De handdoek gooide hij over de natte plek op de vloer. Dat kwam later wel. Hij maakte de haken los van de muur en klikte die van haar polsbanden aan elkaar vast. Met een klein rukje haalde hij haar terug naar de werkelijkheid.

Susan keek verwonderd om zich heen. Het leek een soort loods waar ze was, maar dan wel een gepimpte loods, want het zag er allemaal heel netjes uit. Het was hoog en overal hingen kabels en haken, hijsmaterialen en strengen touw in diverse maten en kleuren. In een hoek bengelde een leren hangmat in punten, aan stevige kettingen, die in het plafond verankerd waren.

In een andere hoek stond een massagetafel. Susan draaide haar hoofd. Wat ze zag, leek haar in eerste instantie een fitnessapparaat, door de metalen stang die achter de stevige houten stoel aan de muur bevestigd was, en het juk met de leren rollen aan beide kanten.

Haar ogen werden groot, toen ze zich realiseerde dat ze daar gezeten had! Aan de metalen stang die achter de stoel langs omhoog liep, zat een leren band aan een verschuifbare ring vast. Dat riempje had haar steeds naar achteren gehouden Ze keek nog eens achterom naar de stoel, toen Danny haar al weer een hoek om leidde. Die knikte en wees met zijn duim over zijn schouder. Zeg maar wanneer ik moet beginnen. Ontzet staarde ze naar het verrijdbare tafeltje ernaast, waarop spullen lagen die weinig goeds voorspelden.

Een fles ontsmettingsmiddel, wattenschijfjes en een stapel gaasjes, iets wat op een priem leek, een onbekend apparaat, een grote glimmende ring, er lag van alles.

Het was een klein kasteeltje, ergens niet ver van Bordeaux, het was slecht 15 minuutjes naar het strand. Het meisje vertelde verder over het voordeel van meerdere slaapvertrekken, een eigen keukentje en badkamer.

Het kasteeltje was in handen van een zakenman uit Nederland en had er meerdere vakantieverblijven in gevestigd. Ik spreek uit ervaring, vertelde het meisje weer verder. Elk jaar weer gebeuren er verrassende dingen, waardoor mijn relatie elke keer beter wordt. Deze woorden drongen niet zo goed door bij Saskia, ze begreep eigenlijk niet zo goed wat er anders was dan aan een appartementje.

Nouja, natuurlijk het is een kasteeltje maar verder. Marc zag het idee helemaal zitten en drong bij Saskia erop aan om hier hun vakantie door te brengen.

Saskia ging snel overstag en de boeking was een feit. Bij het verlaten van het reisbureau, riep het meisje hen nog na elkaar wel weer te zien. De wintermaanden gingen snel voorbij en Saskia begon steeds meer te verlangen naar de drie weken in juli, in Frankrijk. Het aftellen was begonnen. De weken voor haar vakantie ging ze wat vaker winkelen en nam ze een zonnebankkuurtje, een beetje gebruind op het strand liggen dat vond ze toch wel mooier. Marc, volgde haar daarin en hun avondjes naar de zonnebankstudio ontaarde meestal in een lange kroegentocht.

Enkele dagen voor hun vertrek, kwamen ze het meisje van het reisbureau weer tegen in hun favoriete kroeg. Marc knoopte een gesprek aan met Anoeska. Saskia kreeg weer het warme gevoel in haar buik bij het zien van dit mooie meisje, ze zag er nog mooier uit dan tijdens hun ontmoeting in januari.

Anoeska wendde zich tot Saskia. Het gesprek vorderde en het verbaasde Saskia wel dat Anoeska precies in dezelfde weken naar het kasteel zou gaan, als dat zij en Marc gingen. Enkele uren later was het leed voor Anoeska enigszins beperkt, ze kon wel mee rijden, in de auto van Marc was ruimte genoeg. Anoeska was erg dankbaar en bij het verlaten van hun stamkroeg, omhelsde ze zowel Marc als Saskia.

Tijdens de omhelzing fluisterde Anoeska dat ze haar dankbaarheid wel zou tonen, onvoorwaardelijk. Door het vele alcohol, drong ook dit niet echt door bij Saskia. En zo reden ze op een zonnige zaterdag in juli met drieën richting Bordeaux.

Het had natuurlijk voordelen om iemand mee te nemen wie de weg kende, waardoor de reis voorspoediger verliep dan Saskia had gedacht. Nog voor het avondschemer arriveerde het stel bij een pittoresk kasteeltje, gelegen op een klein heuveltje. Anoeska wees hen de weg naar het vakantieverblijf. Saskia was aangenaam verrast, het was een grote woonkamer welke knus was ingericht rondom de open haard.

Marc had inmiddels de slaapvertrekken ontdekt en vertelde verheugd hoe ruim deze waren. Anoeska wees ook even op de keuken en dirigeerde het stel naar de badkamer, waar een bijna antieke badtobbe in het midden van deze riante ruimte was geplaatst. De koffers werden naar binnen gesjouwd en Anoeska trok zich terug in haar eigen verblijf. Na een uitgebreid bad te hebben genomen, gingen Marc en Saskia erop uit om ergens wat te eten, om daarna vroeg onder de wol te kruipen.

De ochtend daarna ontwaakte Saskia is haar ruime bed door een van de eerste zonnestralen. Ze wilde Marc verrassen en besloot om het ontbijt klaar te maken. Op de terugweg kwam Anoeska haar tegoed gelopen. Anoeska vertelde dat ze op weg ging naar het strandje en dat ze het leuk zou vinden als Marc en Saskia haar gezelschap zouden houden. Saskia haastte zich naar het kasteeltje terug en begroette enkele andere vakantiegangers. Na een lekker ontbijtje te hebben genuttigd, trokken ze richting het strandje, wat maar moeilijk te vinden was.

Na enige tijd gezocht te hebben kwamen ze bij een klein strandje, enigszins verscholen achter rosten en duinen. In de verte zagen zij Anoeska liggen. Tot hun grote verbazing lag Anoeska geheel naakt te zonnen. De aanblik van het naakte lichaam van Anoeska deden Saskia een rilling bezorgen.

Saskia keek Marc even aan, nog nooit had zij hem naakt gezien en hij haar niet, zou ze alles uit doen? Anoeska, die nog steeds op haar buik lag, keek verlekkerd naar Marc zijn mannelijkheid. Uiteindelijk nam Saskia plaats naast Anoeska. Marc was even gaan zwemmen en na zijn terugkeer viel hij als een baksteen in slaap.

Na wat over koetjes en kalfjes gesproken te hebben, richtte Anoeska zich op. De mond van Saskia viel weer open van verbazing, Anoeska had geen haar op haar venusheuvel staan. Saskia zorgde er wel voor haar bikinilijn, maar om haar poesje helemaal kaal te scheren..? Schijnbaar viel de starende blik erg op. Nou ja, eigenlijk was ze het wel verplicht en misschien zou haar wens dan ook nog uitkomen, dat lag natuurlijk wel aan de reactie van Saskia.

Saskia schrok een beetje van deze opmerkingen, maar had hier over wel eens wat gelezen en eigenlijk was ze erg nieuwsgierig geworden en blijkbaar liet ze dat merken. Anoeska vertelde verder over de vernederingen die zij moet ondergaan, over de bondage , over het gestraft worden en het onvoorwaardelijk aanbidden van haar Meester. De rest van de dag lagen de drie lekker bij te komen in de zon, namen af en toe een duik. Saskia had enige overredingskracht nodig om Marc mee te krijgen. Hij vond het een raar idee dat iemand zich wilde laten overheersen.

Anoeska kwam hen om klokslag 8 uur ophalen. Ze was slechts gekleed in een kort leren rokje en bh, verder had ze niets aan, zelfs geen schoenen. Het kasteeltje bleek een enorme kelder te hebben, alwaar het drietal opgewacht werd door Johan, een vriend van de familie van Anoeska. Marc voelde er niets voor, maar Saskia dwong hem om te blijven. Na een rondleiding door de vertrekken van de kelder, serveerde Anoeska haar gasten een drankje. Schijnbaar had ze daarbij gemorst, haar Meester sommeerde om naakt voor hem op haar knieën te zitten.

Gehoorzaam deed Anoeska wat haar opgedragen werd. Haar Meester streelde haar haren en liep om haar heen. Goedkeurend bekeek hij het naakte lichaam. Uit zijn zak haalde hij twee kleine klemmetjes, nam knielend plaats achter haar en nam een borst in zijn hand. Zachtjes kneedde hij deze, wat Anoeska niet onberoerd liep, plots nam hij haar tepel tussen zijn vingers en plaatste het klemmetje erop. Anoeska kromp een beetje ineen.

Het andere klemmetje werd op dezelfde wijze geplaatst.

..Groente in kut gratis sex site


Advertentie Foto's E-mail gisteren. Antiliaanse Meesteres zoekt slaaf met lef!! Ooit al eens de combinatie van een pittige dominante antiliaanse als meesteres mogen ervaren. Geen een slaaf die dit vrouwtje tegen durft spreken en zo ja dan zet ik jou gelijk op je plek. Durf je het aan om mijn onderdanige te zijn. Reageer dan maar even dan kunnen we gelijk beginnen! Onervaren onderdanige man zoekt.

Om opgeleid te worden tot lustslaaf. Heb geen ervaring maar sta voor veel open. Ik kan verplaatsen gedurende de week overdag. Hallo dames, ik ben een man int. Je bent woensdag ochtend terug. Geef me gewoon een bel of wattsup als je zin hebt. Ik heb geen financiële bedoelingen. Leeftijd gewicht ed zijn niet belangrijk. Wel of je geZellig bent. Slavin reageer eens op mijn advertentie.

Deze slanke en gediplomeerde masseur, ontvangt jou: Van top tot teen professioneel, maar vooral heerlijk full body gemasseerd worden neutrale massage olie ,waarbij elk gevoelig plekje aan bod komt, zodat jij heerlijk kunt ontspannen en de Man zoekt getinte vrouw die overdags lekker gebeft wil worden Leuke sportiefe man zoekt in de regio Rijnmond een vrouw die is lekker langdurig gelikt Wil worden om jou zo heerlijke hoogtepunten te laten beleven met gegarandeerd heerlijke orgasmes die ik je ook laat beleven mail of App bij interesse je looks eventueel met foto en ik bezoek of ontvang je op een gezellige en Discrete manier Geen andere handelingen zonder jou toestemming discretie is geboden.

Bel met herkenbaar nummer veel bespreekbaar. Pijpdate Hoi ,ik man 56 zoek een pijpdate bij mij thuis overdag kan ontvangen. Stevige bottom is op zoek naar een black top Stevige chubby bottom is op zoek naar een ouder dominante black top.

Mijn stats zijn 27 jaar. Ik kan alleen verplaatsen en sta voor veel open. Leeftijd maakt niet uit. Reageer met je eigen stats, eventuele interesses en voor wanneer je zoekt, en hopelijk kunnen we iets snel plannen. Dominant zoekt vast neukertje v om zaad in te dumpen! Geen financiële bedoelingen heen en weer.

Manen voordat u wilt om seks te hebben met een vrouw zonder een condoom te doen, meisjes en vrouwen die het doen met jou,het betekent dat zij doen met allemaal seks zonder condoom met alle klanten, en dus zij kan het ziek zijn en dan krijg je ook ziek.

Word jij mijn nieuwe slaaf? Hallo Slaafjes, Wat kan ik over mij zelf vertellen? Mijn naam is Carmen, single en 36 jaar. Een slaaf die Ze van minuut tot minuut controleert en zijn leven bepaald in elk detail. Hallo    Ik zoek een dominante dame die wel met mij wil spelen. Contact       Adverteren       Disclaimer. Ben jij de jonge subdame die ik zoek? Meesteres zoekt slaaf Ben jij een slaaf of heb je onderdanige gevoelens en wil je ontdekken hoe het is om slaaf te zijn?

Wat een waardeloze prul ben jij zeg! Dominant-R Serieuze Dominant kijkt uit naar een dito subje voor een vast irl contact.

Bekijk advertentie Anonymous Amersfoort Welke gozer zoekt hot sex Lekker geil cammen met annabella: Plaats en bekijk gratis sexadvertenties.

geschoren poesjes meester gezocht