in haar slipje spullen voor sex

Toen ze de kamer weer in kwam lopen zei ze: Ze deed mijn slipje omlaag, frummelde de luier ertussen en deed alles weer omhoog. Ik kon wel door de grond zakken van schaamte en vernedering.

Mandy liep naar beneden en ik hoorde de deur achter haar dichtslaan. Later moet ik in slaap gedommeld zijn, ik werd wakker gescrokken toen ik tante Noortje naast me zag staan en heel boos aan keek terwijl ze zei: Heb je in Mandy haar spullen lopen rommelen en haar slipjes gezeten? Ze deed m'n luier af, trok die over m'n hoofd en liep naar een andere kamer.

Toen ze terug kwam lopen zag ik dat ze een bamboe stokje in haar hand had. Ze hief haar hand op en toen de cane op mijn billen landde schreeuwde ik het uit van de pijn. Toen ze bij 40 was trilden mijn benen elke keer als ik haar hand omhoog hoorde gaan en huilde ik het uit van de pijn. Mijn billen zaten onder de rode striemen en het was een enorme opluchting toen ze een zalfje pakte om op mijn billen te smeren.

Toen ik nog aan het nahuilen was pakte ze een vies slipje uit de wasmand en stopte deze in m'n mond. Zo, dan hoor ik je ten minste ook niet meer jammeren". Toen ze klaar was ging ze naar beneden en liet ze me weer alleen. Na een uur die wel een eeuwigheid leek te duren kwam Mandy de kamer binnen om me los te maken. Ze trok m'n slipje naar beneden en zei" zo, Noortje heeft je flink te grazen genomen. Lachend gaf ze nog een tik op m'n billen en zei "nu snel naar beneden!

Ik deed wat me gezegd werd en zag hoe Noortje op de bank tv zat te kijen. Mandy ging ook op de bank zitten en zei: Ik deed wat me gevraagd werd.

Toen ik terug kwam zag ik dat ze een pornofilm zaten te kijken en ik zag hoe Noortje met haar vingers in haar slipje voelde. Ik keek haar aan en voelde hoe m'n pik begon te groeien. Ik hoorde haar eerst de trap opgaan. Intussen was Mandy naar me toegelopen en was met haar hand over mijn slipje gaan strelen. Mijn pik was echt superstijf en ik stond op springen. Toen hoorde ik de voordeur open en dicht gaan en keek ik verbaasd toen ik twee jonge mannen van in de twintig achter tante Noortje zag binnen komen.

De jongens gingen lachend op de bank zitten. Toen ik iets te lang aarzelde kreeg ik een enorme pets op m'n gevoelige billen en begon ik meteen op de muziek te dansen. Ik begon m'n kleren uit te trekken en toen ik alleen m'n roze slipje nog aanhad, hadden de jongens hun piemel al uit hun broek gehaald.

Ik wist wat ik kon verwachten als ik niet zou gehoorzamen, dus ik liep naar hem toe en nam de lul in m'n mond die in slappe toestand al vrij groot was. Al zuigend ging ik op en neer en al gauw begon de kloppende lul flink te groeien. Mijn hoofd werd diep naar beneden gedrukt totdat zijn eikel helemaal achter in mijn keel zat. Ik hoorde gelach om me heen toen ik bijna moest kokhalzen. Toen ik pijn in m'n kaken begon te krijgen voelde ik zijn lul trillen en voelde ik de slierten sperma in m'n mond schieten.

Zo en nu ben ik aan de buurt zei de andere jongen, hij had echt een enorme lul en zei dat ik op hande en knieën moest gaan staan. Ruw deed hij m'n slipje naar beneden en spreidde mijn billen uit elkaar. Mandy kwam naar me toegelopen en kneep met een tube glijmiddel even boven m'n anus. Toen ik begon tegen te stribbelen kreeg ik een enorme klap op m'n billen en kreeg te horen: Met tranen in m'n ogen wachtte ik op wat er zou gebeuren. Ik voelde een vinger bij me naar binnen gaan, toen twee.

Vervolgens voelde hoe hij zijn eikel tegen m'n kontgaatje naar binnen drukte en vervolgens helemaal naar binnendrukte. Ik schreeuwde het uit van de pijn. Hij pakte me bij m'n haar en trok m'n hoofd naar achter terwijl hij me met harde halen van achter in m'n kontje nam. Ik voelde hoe mijn hoofd rood werd toen mijn pik langzaam stijf begon te worden.

Hij pakte vervolgens mijn stijve pik beet en begon me zachtjes af te trekken terwijl ik zijn ballen tegen de mijne voelde kletsen bij elke stoot die hij deed.

Het duurde niet lang of ik voelde hoe de warme stralen sperma in mijn darmen spoten. Hij ging door met trekken en ik voelde hoe ik trillende klaar kwam en een enorme lading sperma over de vloer heen spoot. Tante Noortje kwam naar me toegelopen en gaf me een kus op m'n wang. Met een kleine aarzeling bracht ik m'n hoofd naar de vloer en begon ik mijn sperma van de vloer af te likken. Mandy zag aan me dat ik erg moe was van alles en bracht me naar mijn kamer.

Ze had een luier en een roze pyama in haar hand. Ik bood haar nog iets te drinken aan en zij ging naar het toilet. Opeens riep ze me en vroeg of er nog wc papier was, stom van mij niet aan gedacht dus ik pakte een rol en wilde het aan haar geven.

Ik nam plaats op de rand van het bad en keek zo haar niet kleine grot in, ze vertelde dat ze geil geworden was van ons praatje en dat ze een beetje natte kut had gekregen, ze was klaar met plassen en wilde haar kut schoonvegen. Zonder aarzelen vroeg ik of ik het laatste druppeltje er af mocht likken, ze deed haar benen uit elkaar en ik zag een machtige grot voor mijn ogen, ik zakte op mijn knieën en rook de urine lucht.

Eerst beroerde ik haar lippen, deze waren vochtig van het geil. Ik boog me voorover en begon als een lassie te likken, het duurde niet lang of ze kwam in extase klaar mij met een geile mond achterlatend. Ik likte mijn lippen af en stond op, ze zag mijn bobbel in mijn broek en maakte hem open.

In een ruk trok zijn mijn broek en slip uit en mijn genotsstaaf stond recht vooruit, ze nam hem direct in haar mond en begonnen als een gekko te pijpen. Ik had het niet meer en voelde dat ik al snel moest komen. Ik hield haar hoofd stevig vast en kwam klaar in haar mond, ze slikte alles door zonder aarzelen. Het moet een raar gezicht zijn geweest zij met haar truitje nog aan en haar slip op de enkels, ik met een half harde lul voor haar gezicht ook met mijn broek op de enkels.

Ik kuste haar op de wang en vroeg of ze mee naar boven ging, in de slaapkamer aangekomen begonnen we elkaar hartstochtelijk te zoenen onderwijl elkaar geheel uitkledend. Daar stond ze voor me geheel naakt met een geile kut en hele grote tieten, we gingen op bed liggen en streelden elkaar overal. Mijn lul was weer op sterkte en ik voelde aan haar grotje dat deze ook al weer aardig nat was een deel van haar geil smeerde ik langzaam in haar bilnaad zodat deze ook geheel en al nat werd.

Ik vroeg haar of ze wel eens anaal genomen was, nee wat het antwoord ik zei dat het dan hoog tijd werd voor haar eerste ervaring ermee. Daar lag ze onder mij en ik pakte haar hand met mijn hand begon ik zachtjes over haar klit te wrijven.

Ook zij dat driftig mee waarbij ze steeds zwaarder ging ademen, nu restte mij nog een van haar grote borsten in mijn mond te nemen, hetgeen lukte. Haar nog vrije hand echter bracht ze ook naar de borst en toen likten we samen aan haar borst. Het duurde niet lang of we kwamen allebei tegelijk klaar, mijn pik haalde ik uit haar kont en legde hem op haar borsten.

Gulzig probeerde zij het laatste zaad ervan af te likken, bijgekomen van deze wilde partij moest ze weer plassen. Aangezien er boven geen wc was zei dat ze maar in de doucheruimte moest plassen. Ik ging met haar mee de douche in ze zakte op haar hurken en probeerde te plassen, geil geworden van deze aanblik schoof bij haar aan zodanig dat mijn lul precies onder haar kut kwam te hangen. Ineens voelde ik haar warme stralen over mijn lul vallen hetgeen hem weer deed opzwellen, onderwijl kuste ik haar vol op de mond.

Toen ze klaar was vroeg ze of ik haar ook nat wilde plassen, met de harde lul in mijn hand voelde ik mijn plas opkomen, ik piste haar eerst over haar borsten om vervolgens met een volle straal tegen haar kut aan te zeiken. Ze genoot er zichtbaar van, toen ik klaar was gaf ze van voldoening mijn pik een dikke kus.

..

Natte buurvrouw jongen zoekt sex

De volgende dag was ik op tijd thuis. Na het eten ga ik lekker douchen, even later wacht ik op de nieuwe buren. Om de tijd een beetje te doden lees ik de krant. Even later wordt er gebeld, mijn vrouw loopt naar de deur en doet open.

De nieuwe buren stappen binnen. Ze komen gelijk door naar de kamer. Als eerste komt de buurman binnen, een man van midden dertig, net zo groot als ik, 1m 70, klein buikje en groene ogen, een volle baard en snor, zijn gezicht is door de zon lekker gebruind. Hij geeft mij een stevige hand, hij stelt zich voor als Steve. Ik schud hem de hand: Mijn blik neemt haar snel even op van top tot teen.

Ze gaat naast Steve op de bank zitten. We raken aan de praat over wat we doen, hoe lang wij hier al wonen en meer van die normale dingen. Mijn vrouw schenkt de koffie in, ik bekijk Gerda nog eens. Ze is denk ik, ongeveer 1m70 heeft een flink postuur een maatje meer, ze heeft grote borsten , haar armen zijn ook aardig vol, haar benen zijn redelijk groot. Een vrolijk gezicht met licht bruine ogen een kleine onderkin, haar gezicht is lekker vol. Zij heeft lang krullend donker bruin haar dat tot op haar rug komt.

We praten rustig verder en leren elkaar zo aardig kennen. Steve vertelt dat hij vertegenwoordiger is, vaak lange dagen maakt, zodoende nooit voor een uur of acht thuis is. Ik kijk haar aan en geef ze een knipoog.

Gerda zit tegenover mij, ze kijkt mij diep aan terwijl haar lippen van elkaar gaan. Als ik mijn blik langzaam langs haar laat glijden zie ik dat er ruim zicht op haar heerlijkheden is gekomen. Zij heeft haar benen iets uit elkaar gezet waardoor haar rok, die niet al te lang is, omhoog is gekropen. Ik heb een heel mooi zicht op die machtige dijen van haar. Al een paar keer heb ik tegen haar mooie rode slip aan gekeken.

Mijn hoofd draai ik er van weg, het lijkt net of ik niets anders meer zie. Later op de avond gaan de buren weg, wij nemen afscheidt met de belofte om het snel over te doen bij hun. Van mij mag je. Wij geven elkaar de ruimte om zo nu en dan eens wat met een ander te doen, vaak levert dat bij ons betere en hevigere seks op na een date van ons.

Is Steve niets voor jou? Want dan kunnen we misschien weer eens partnerruil doen? Wij ruimen de boel op en gaan dan naar boven. Een paar weken later heb ik eindelijk een paar dagen vrij. Er moet nodig wat in huis gedaan worden. Ik ben druk in de keuken bezig, als ik naar buiten kijk zie ik de buurvrouw was op hangen in de tuin. De lijnen hangen wat hoger, Gerda moet zich redelijk uitrekken om erbij te kunnen.

Het zomerjurkje wat ze aan heeft kruipt hierdoor ver omhoog. Ik staar er naar, in mijn buik voel ik dat er een opgewonden gevoel begint te komen. Ze bukt zich om een stuk wasgoed uit de wasmand te pakken, deze beweging zorgt ervoor dat haar jurkje tot over haar billen opwaait.

Gelijk kijk ik tegen haar billen aan, een rode slip bedekt de billen een stukje. Gerda trekt zich er niets van aan en gaat rustig door met het ophangen van de was. Ik heb heerlijk staan genieten van wat ze laat zien, mijn hand streelt zachtjes over de bobbel in mijn broek. Gerda loopt naar binnen, ik ga weer verder met het werk. Door het werk vergat ik de tijd en alles om mij heen, ineens schrik ik van de telefoon, ik pak de telefoon op en hoor de stem van Gerda.

Ik gooi mijn spullen aan de kant, loop even naar de badkamer om me iets op te frissen. Dan loop ik de tuin uit en ga bij Gerda door de poort naar binnen. Het is stil in de tuin , ik loop naar de keuken deur en wil roepen dat ik er ben. Mijn adem stokt even in mijn keel als ik naar binnen kijk, vlak voor mij staat Gerda voorover gebogen in de keuken, haar jurk is weer tot over haar middel omhoog getrokken, ik kijk tegen die zalige grote billen aan met het stukje rode stof eromheen.

Mijn lul begint te kloppen in mijn broek, snel trek ik mij terug, in de tuin roep ik dan. Het blijft stil als ik plaats neem in een van de tuinstoelen, even later komt Gerda met de koffie naar buiten. Ze reikt mij de trommel aan en bukt zich een stuk naar voren, ik heb direct een heerlijk zicht in haar jurk aan de bovenzijde. De rode bh is goed zichtbaar voor mij, de borsten komen aan de bovenzijde er een stukje uit. Expres doe ik lang over het kiezen van een koek, mijn ogen houden haar borsten in de gaten, langzaam gaan ze zachtjes op en neer het is een zalig zicht wat Gerda mij zo aanbiedt.

Gerda lacht naar mij, even heb ik het idee dat ze expres zo blijft staan, na mijn keuze zet ze de trommel op de tafel en neemt zelf ook een koek. Ze laat zich in de stoel tegenover mij zakken. Je hebt een beetje meer om mee te nemen dan ik. Meestal word ik erg nat tussen mijn benen omdat die tegen elkaar aan zitten, dan kun je er bijna zwemmen, dat is de reden dat ik mijn benen verder uit elkaar zet.

Lachend kijkt Gerda mij aan, in haar ogen is nog meer schittering gekomen. Haar benen bewegen een beetje als ik weer naar haar benen kijk zie ik dat ze nog iets verder uit elkaar staan.

Het rode slipje zie ik nu nog beter, waarschijnlijk verbeeld ik het mij, maar ik denk dat het kruisje een wat donkere plek zie krijgen. Na de koffie sta ik op, als ik haar bedank voor de koffie vraagt Gerda: Met zijn tweeën is het gezelliger dan alleen eten. Met deze woorden loop ik terug naar mijn eigen keuken, even later ben ik weer aan het werk, het werk vlot redelijk snel, ik heb ook geen aandacht voor de tijd.

Tegen de middag ben ik bijna klaar in de keuken, er moeten wat dingen op gehangen worden, daar heb ik de raad van mijn vrouw bij nodig, voor de rest ziet alles er weer netjes uit. Geef mij vijf minuten en ik ben van jou. Maken wij zoveel lawaai? Gerda had dit gezegd terwijl ze met de eieren bezig was, haar blik was gericht op de pan, als zij zich omdraait zie ik weer die glinstering in haar ogen, heel even streelt haar tong langs de lippen.

Even weet ik niet wat ik moet zeggen, mijn ogen verdwijnen diep in die van Gerda. Ik loop de kamer in, neem plaats aan de tafel op een van de stoelen. Gerda komt de kamer in met de pan met eieren, zet deze op tafel, ze kijkt mij aan met een doordringende blik. Het zou beter zijn als jij bij mij op schoot zou zitten.

Dan neem ik plaats bij jou op schoot. Gerda heeft haar rok op geslagen, ze zit met haar blote benen op mijn blote boven benen. Met kleine bewegingen gaat ze iedere keer iets verzitten, wat als resultaat heeft dat mijn lul begint te groeien, hij kan niet zo heel veel doen vanwege de heerlijke billen die er op zitten.

Gerda smeert de boterhammen, mij geeft ze hap brood waardoor haar billen even mijn lul ruimte geven. Gelijk neemt hij de ruimte door helemaal te groeien. Haar benen die door de warmte langzaam een beetje vochtig worden kleven aan die van mij vast.

Mijn lul ligt weer strak onder haar billen, het doet een beetje zeer, ik laat me verder niet kennen want ik weet zeker dat Gerda voelt dat ze op mijn harde lul zit. Wil je meer met mij Ron? Gerda draait zich om, neemt zelf een stuk brood, ik druk mijn gezicht tegen haar rug. Jij bent een mooie vrouw, ik droom al van je vanaf het moment dat jullie bij ons zijn geweest. Zeker toen ik onder je rok heb kunnen kijken , vanaf dat moment wil ik je graag eens verwennen.

Ik weet zeker dat ze het niet erg vind als ik iets met jou doe. Een poosje gebeurt er niets, wij eten zwijgend onze boterham. Of wil je alleen maar seks met mij omdat ik zo groot ben? Ook zij dat driftig mee waarbij ze steeds zwaarder ging ademen, nu restte mij nog een van haar grote borsten in mijn mond te nemen, hetgeen lukte.

Haar nog vrije hand echter bracht ze ook naar de borst en toen likten we samen aan haar borst. Het duurde niet lang of we kwamen allebei tegelijk klaar, mijn pik haalde ik uit haar kont en legde hem op haar borsten.

Gulzig probeerde zij het laatste zaad ervan af te likken, bijgekomen van deze wilde partij moest ze weer plassen. Aangezien er boven geen wc was zei dat ze maar in de doucheruimte moest plassen. Ik ging met haar mee de douche in ze zakte op haar hurken en probeerde te plassen, geil geworden van deze aanblik schoof bij haar aan zodanig dat mijn lul precies onder haar kut kwam te hangen.

Ineens voelde ik haar warme stralen over mijn lul vallen hetgeen hem weer deed opzwellen, onderwijl kuste ik haar vol op de mond. Toen ze klaar was vroeg ze of ik haar ook nat wilde plassen, met de harde lul in mijn hand voelde ik mijn plas opkomen, ik piste haar eerst over haar borsten om vervolgens met een volle straal tegen haar kut aan te zeiken. Ze genoot er zichtbaar van, toen ik klaar was gaf ze van voldoening mijn pik een dikke kus. Het was nu tijd om ons te gaan douchen, ik smeerde haar naar volle lust in met zeep en shampoo, ook zij liet zich niet onbetuigd en wreef over heel mijn lichaam, mij lul was nog steeds hard en ik probeerde haar kut binnen te dringen.

Gewillig opende zij haar benen en ik stootte met alle macht in haar kletsnatte kut, het duurde niet lang of ik kwam klaar net als zij. Na het douchen wat het weer tijd om ons aan te kleden, toen ik haar in haar slip hielp kon ik het niet laten haar toch nog even te vingeren, zij ondertussen trok aan mijn lul of het een lieve lust was.

Toen ik op klappen stond pakte ze mijn lul en duwde hem weer in haar mond, mijn laatste zaad verdween wederom in haar keel. Wat nam ik afscheid van een lekker dik wijf met de afspraak dat we elkaar snel weer zouden zien. Ik heb een buurvrouw die ook lekker dik is ben smoorverliefd op haar en zij op mijn sex hebben we nog niet gehad met elkaar maar geduld is een schone zaak. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Onder dwang afgezogen Tegen wil en dank nam hij dan toch zijn lul maar in zijn hand. Mijn geile fetisch Het was weer dinsdagavond en tijd om maar weer eens een bezoekje te brengen aan….

Genomen door twee oude mannen in parkeergarage Ik zou vandaag met mijn zusje naar de bioscoop gaan, maar zij kon niet, lang…. Ik heb een buurvrouw die ook lekker dik is ben smoorverliefd op haar en zij op mijn sex hebben we nog niet gehad met elkaar maar geduld is een schone zaak VA: Ben 57 jaar VA: Geef een reactie Reactie plaatsen annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een geile hoer next post: Onze bezoekers dienen 18 jaar of ouder te zijn.
in haar slipje spullen voor sex

Toen ze de kamer weer in kwam lopen zei ze: Ze deed mijn slipje omlaag, frummelde de luier ertussen en deed alles weer omhoog. Ik kon wel door de grond zakken van schaamte en vernedering.

Mandy liep naar beneden en ik hoorde de deur achter haar dichtslaan. Later moet ik in slaap gedommeld zijn, ik werd wakker gescrokken toen ik tante Noortje naast me zag staan en heel boos aan keek terwijl ze zei: Heb je in Mandy haar spullen lopen rommelen en haar slipjes gezeten? Ze deed m'n luier af, trok die over m'n hoofd en liep naar een andere kamer. Toen ze terug kwam lopen zag ik dat ze een bamboe stokje in haar hand had. Ze hief haar hand op en toen de cane op mijn billen landde schreeuwde ik het uit van de pijn.

Toen ze bij 40 was trilden mijn benen elke keer als ik haar hand omhoog hoorde gaan en huilde ik het uit van de pijn. Mijn billen zaten onder de rode striemen en het was een enorme opluchting toen ze een zalfje pakte om op mijn billen te smeren. Toen ik nog aan het nahuilen was pakte ze een vies slipje uit de wasmand en stopte deze in m'n mond. Zo, dan hoor ik je ten minste ook niet meer jammeren". Toen ze klaar was ging ze naar beneden en liet ze me weer alleen. Na een uur die wel een eeuwigheid leek te duren kwam Mandy de kamer binnen om me los te maken.

Ze trok m'n slipje naar beneden en zei" zo, Noortje heeft je flink te grazen genomen. Lachend gaf ze nog een tik op m'n billen en zei "nu snel naar beneden! Ik deed wat me gezegd werd en zag hoe Noortje op de bank tv zat te kijen.

Mandy ging ook op de bank zitten en zei: Ik deed wat me gevraagd werd. Toen ik terug kwam zag ik dat ze een pornofilm zaten te kijken en ik zag hoe Noortje met haar vingers in haar slipje voelde.

Ik keek haar aan en voelde hoe m'n pik begon te groeien. Ik hoorde haar eerst de trap opgaan. Intussen was Mandy naar me toegelopen en was met haar hand over mijn slipje gaan strelen. Mijn pik was echt superstijf en ik stond op springen. Toen hoorde ik de voordeur open en dicht gaan en keek ik verbaasd toen ik twee jonge mannen van in de twintig achter tante Noortje zag binnen komen.

De jongens gingen lachend op de bank zitten. Toen ik iets te lang aarzelde kreeg ik een enorme pets op m'n gevoelige billen en begon ik meteen op de muziek te dansen. Ik begon m'n kleren uit te trekken en toen ik alleen m'n roze slipje nog aanhad, hadden de jongens hun piemel al uit hun broek gehaald. Ik wist wat ik kon verwachten als ik niet zou gehoorzamen, dus ik liep naar hem toe en nam de lul in m'n mond die in slappe toestand al vrij groot was.

Al zuigend ging ik op en neer en al gauw begon de kloppende lul flink te groeien. Mijn hoofd werd diep naar beneden gedrukt totdat zijn eikel helemaal achter in mijn keel zat. Ik hoorde gelach om me heen toen ik bijna moest kokhalzen. Toen ik pijn in m'n kaken begon te krijgen voelde ik zijn lul trillen en voelde ik de slierten sperma in m'n mond schieten. Zo en nu ben ik aan de buurt zei de andere jongen, hij had echt een enorme lul en zei dat ik op hande en knieën moest gaan staan.

Ruw deed hij m'n slipje naar beneden en spreidde mijn billen uit elkaar. Mandy kwam naar me toegelopen en kneep met een tube glijmiddel even boven m'n anus. Toen ik begon tegen te stribbelen kreeg ik een enorme klap op m'n billen en kreeg te horen: Met tranen in m'n ogen wachtte ik op wat er zou gebeuren. Ik voelde een vinger bij me naar binnen gaan, toen twee.

Vervolgens voelde hoe hij zijn eikel tegen m'n kontgaatje naar binnen drukte en vervolgens helemaal naar binnendrukte. Ik schreeuwde het uit van de pijn. Hij pakte me bij m'n haar en trok m'n hoofd naar achter terwijl hij me met harde halen van achter in m'n kontje nam. Ik voelde hoe mijn hoofd rood werd toen mijn pik langzaam stijf begon te worden.

Hij pakte vervolgens mijn stijve pik beet en begon me zachtjes af te trekken terwijl ik zijn ballen tegen de mijne voelde kletsen bij elke stoot die hij deed. Het duurde niet lang of ik voelde hoe de warme stralen sperma in mijn darmen spoten. Hij ging door met trekken en ik voelde hoe ik trillende klaar kwam en een enorme lading sperma over de vloer heen spoot.

Tante Noortje kwam naar me toegelopen en gaf me een kus op m'n wang. Met een kleine aarzeling bracht ik m'n hoofd naar de vloer en begon ik mijn sperma van de vloer af te likken. Mandy zag aan me dat ik erg moe was van alles en bracht me naar mijn kamer. Ze had een luier en een roze pyama in haar hand.

Ik bood haar nog iets te drinken aan en zij ging naar het toilet. Opeens riep ze me en vroeg of er nog wc papier was, stom van mij niet aan gedacht dus ik pakte een rol en wilde het aan haar geven. Ik nam plaats op de rand van het bad en keek zo haar niet kleine grot in, ze vertelde dat ze geil geworden was van ons praatje en dat ze een beetje natte kut had gekregen, ze was klaar met plassen en wilde haar kut schoonvegen.

Zonder aarzelen vroeg ik of ik het laatste druppeltje er af mocht likken, ze deed haar benen uit elkaar en ik zag een machtige grot voor mijn ogen, ik zakte op mijn knieën en rook de urine lucht. Eerst beroerde ik haar lippen, deze waren vochtig van het geil. Ik boog me voorover en begon als een lassie te likken, het duurde niet lang of ze kwam in extase klaar mij met een geile mond achterlatend.

Ik likte mijn lippen af en stond op, ze zag mijn bobbel in mijn broek en maakte hem open. In een ruk trok zijn mijn broek en slip uit en mijn genotsstaaf stond recht vooruit, ze nam hem direct in haar mond en begonnen als een gekko te pijpen.

Ik had het niet meer en voelde dat ik al snel moest komen. Ik hield haar hoofd stevig vast en kwam klaar in haar mond, ze slikte alles door zonder aarzelen. Het moet een raar gezicht zijn geweest zij met haar truitje nog aan en haar slip op de enkels, ik met een half harde lul voor haar gezicht ook met mijn broek op de enkels. Ik kuste haar op de wang en vroeg of ze mee naar boven ging, in de slaapkamer aangekomen begonnen we elkaar hartstochtelijk te zoenen onderwijl elkaar geheel uitkledend.

Daar stond ze voor me geheel naakt met een geile kut en hele grote tieten, we gingen op bed liggen en streelden elkaar overal. Mijn lul was weer op sterkte en ik voelde aan haar grotje dat deze ook al weer aardig nat was een deel van haar geil smeerde ik langzaam in haar bilnaad zodat deze ook geheel en al nat werd.

Ik vroeg haar of ze wel eens anaal genomen was, nee wat het antwoord ik zei dat het dan hoog tijd werd voor haar eerste ervaring ermee. Daar lag ze onder mij en ik pakte haar hand met mijn hand begon ik zachtjes over haar klit te wrijven.

Ook zij dat driftig mee waarbij ze steeds zwaarder ging ademen, nu restte mij nog een van haar grote borsten in mijn mond te nemen, hetgeen lukte.

Haar nog vrije hand echter bracht ze ook naar de borst en toen likten we samen aan haar borst. Het duurde niet lang of we kwamen allebei tegelijk klaar, mijn pik haalde ik uit haar kont en legde hem op haar borsten.

Gulzig probeerde zij het laatste zaad ervan af te likken, bijgekomen van deze wilde partij moest ze weer plassen. Aangezien er boven geen wc was zei dat ze maar in de doucheruimte moest plassen. Ik ging met haar mee de douche in ze zakte op haar hurken en probeerde te plassen, geil geworden van deze aanblik schoof bij haar aan zodanig dat mijn lul precies onder haar kut kwam te hangen. Ineens voelde ik haar warme stralen over mijn lul vallen hetgeen hem weer deed opzwellen, onderwijl kuste ik haar vol op de mond.

Toen ze klaar was vroeg ze of ik haar ook nat wilde plassen, met de harde lul in mijn hand voelde ik mijn plas opkomen, ik piste haar eerst over haar borsten om vervolgens met een volle straal tegen haar kut aan te zeiken. Ze genoot er zichtbaar van, toen ik klaar was gaf ze van voldoening mijn pik een dikke kus.

..

Doe je dat wel vaker als meisje verkleden? Ik begon te stotteren, maar toen ik een enorme pets in m'n gezicht kreeg begon ik snel te doen wat ze me vroeg. Na even hanessen met de kleding was ik eindelijk zover. Daar stond ik dan, m'n nichtje knikte goedkeurend.

Vervolgens pakte ze wat wc papier en vulde de bh op. Ik gehoorzaamde meteen en keek toe hoe ze lippenstift pakte en mijn lippen begon te stiften en oogschaduw op begon te doen. Ze zat op de rand van haar bed en ik hoopte even dat ze zelf wel opgewonden was geworden. Maar toen ik mijn rokje omhoog moest doen en over haar knie moest gaan liggen, vervloog die hoop al snel. Ze pakte een slipper en begon op mijn billen te slaan. Ze bleef maar door slaan en na 30 slagen branden mijn billen en sprongen de tranen in m'n ogen.

Na nog eens 30 slagen smeekte ik of ze op wilde houden en waren mijn billen knalrood. Ze pakte een paar shawls en bond mijn polsen en enkels vast aan haar bed en zei: Ik moet zo nodig" vroeg ik. Toen ze de kamer weer in kwam lopen zei ze: Ze deed mijn slipje omlaag, frummelde de luier ertussen en deed alles weer omhoog. Ik kon wel door de grond zakken van schaamte en vernedering.

Mandy liep naar beneden en ik hoorde de deur achter haar dichtslaan. Later moet ik in slaap gedommeld zijn, ik werd wakker gescrokken toen ik tante Noortje naast me zag staan en heel boos aan keek terwijl ze zei: Heb je in Mandy haar spullen lopen rommelen en haar slipjes gezeten?

Ze deed m'n luier af, trok die over m'n hoofd en liep naar een andere kamer. Toen ze terug kwam lopen zag ik dat ze een bamboe stokje in haar hand had. Ze hief haar hand op en toen de cane op mijn billen landde schreeuwde ik het uit van de pijn. Toen ze bij 40 was trilden mijn benen elke keer als ik haar hand omhoog hoorde gaan en huilde ik het uit van de pijn. Mijn billen zaten onder de rode striemen en het was een enorme opluchting toen ze een zalfje pakte om op mijn billen te smeren.

Toen ik nog aan het nahuilen was pakte ze een vies slipje uit de wasmand en stopte deze in m'n mond. Zo, dan hoor ik je ten minste ook niet meer jammeren". Toen ze klaar was ging ze naar beneden en liet ze me weer alleen. Na een uur die wel een eeuwigheid leek te duren kwam Mandy de kamer binnen om me los te maken. Ze trok m'n slipje naar beneden en zei" zo, Noortje heeft je flink te grazen genomen. Lachend gaf ze nog een tik op m'n billen en zei "nu snel naar beneden!

Ik deed wat me gezegd werd en zag hoe Noortje op de bank tv zat te kijen. Mandy ging ook op de bank zitten en zei: Ik deed wat me gevraagd werd. Toen ik terug kwam zag ik dat ze een pornofilm zaten te kijken en ik zag hoe Noortje met haar vingers in haar slipje voelde. Ik keek haar aan en voelde hoe m'n pik begon te groeien. Ik hoorde haar eerst de trap opgaan. Intussen was Mandy naar me toegelopen en was met haar hand over mijn slipje gaan strelen.

Mijn pik was echt superstijf en ik stond op springen. Toen hoorde ik de voordeur open en dicht gaan en keek ik verbaasd toen ik twee jonge mannen van in de twintig achter tante Noortje zag binnen komen. De jongens gingen lachend op de bank zitten. Toen ik iets te lang aarzelde kreeg ik een enorme pets op m'n gevoelige billen en begon ik meteen op de muziek te dansen. Ik begon m'n kleren uit te trekken en toen ik alleen m'n roze slipje nog aanhad, hadden de jongens hun piemel al uit hun broek gehaald.

Ik wist wat ik kon verwachten als ik niet zou gehoorzamen, dus ik liep naar hem toe en nam de lul in m'n mond die in slappe toestand al vrij groot was. Al zuigend ging ik op en neer en al gauw begon de kloppende lul flink te groeien. Mijn hoofd werd diep naar beneden gedrukt totdat zijn eikel helemaal achter in mijn keel zat.

Ik hoorde gelach om me heen toen ik bijna moest kokhalzen. Toen ik pijn in m'n kaken begon te krijgen voelde ik zijn lul trillen en voelde ik de slierten sperma in m'n mond schieten. Zo en nu ben ik aan de buurt zei de andere jongen, hij had echt een enorme lul en zei dat ik op hande en knieën moest gaan staan.

Ruw deed hij m'n slipje naar beneden en spreidde mijn billen uit elkaar. Mandy kwam naar me toegelopen en kneep met een tube glijmiddel even boven m'n anus. Toen ik begon tegen te stribbelen kreeg ik een enorme klap op m'n billen en kreeg te horen: Gerda heeft haar rok op geslagen, ze zit met haar blote benen op mijn blote boven benen. Met kleine bewegingen gaat ze iedere keer iets verzitten, wat als resultaat heeft dat mijn lul begint te groeien, hij kan niet zo heel veel doen vanwege de heerlijke billen die er op zitten.

Gerda smeert de boterhammen, mij geeft ze hap brood waardoor haar billen even mijn lul ruimte geven. Gelijk neemt hij de ruimte door helemaal te groeien. Haar benen die door de warmte langzaam een beetje vochtig worden kleven aan die van mij vast. Mijn lul ligt weer strak onder haar billen, het doet een beetje zeer, ik laat me verder niet kennen want ik weet zeker dat Gerda voelt dat ze op mijn harde lul zit.

Wil je meer met mij Ron? Gerda draait zich om, neemt zelf een stuk brood, ik druk mijn gezicht tegen haar rug. Jij bent een mooie vrouw, ik droom al van je vanaf het moment dat jullie bij ons zijn geweest.

Zeker toen ik onder je rok heb kunnen kijken , vanaf dat moment wil ik je graag eens verwennen. Ik weet zeker dat ze het niet erg vind als ik iets met jou doe. Een poosje gebeurt er niets, wij eten zwijgend onze boterham. Of wil je alleen maar seks met mij omdat ik zo groot ben? Ik wil gewoon seks met je omdat je er leuk, lekker en lief uit ziet. Het genot neemt ook met sprongen toe op deze manier.

Langzaam draait ze haar hoofd naar mij toe, met haar lippen streelt ze mijn gezicht. Zachtjes drukt ze haar lippen op die van mij, haar tong komt tegen mijn lippen, ik open mijn lippen een klein stukje. Haar tong schiet tussen onze lippen door, krachtig streelt zij mijn tong, Gerda is een vrouw die graag het initiatief neemt, vaak wacht een vrouw wat er gebeurt, Gerda wil gelijk alles, zij schuift haar tong tussen mijn lippen, mijn mond in, streelt mijn tong met veel passie.

Het is lekker, heel apart zoals zij van mij bezit neemt, ik voel het tot in mijn ballen toe. Gerda laat mij los, staat op, trekt mij iets omhoog, dan pakt ze mijn broek vast zonder ergens op te letten trekt ze hem samen met mijn slip van mij af. Mijn harde lul krijgt de vrijheid en zwiept even hard op en neer, hij tikt tegen mijn buik aan, wat een lekker erotisch geluid geeft.

Gerda zakt door haar knieën, gaat op de grond voor mij zitten. Zachtjes neemt zij hem in haar handen, met een geile blik kijkt ze mij aan, dan verdwijnt hij helemaal in haar mond. Mijn vrouw kan ook heerlijk pijpen maar helemaal mijn pik in haar mond laten verdwijnen lukt haar niet, deze ervaring is nieuw en heel prettig voor mij.

Haar tong streelt elk stukje van mij lul, door de vreemde houding van ons samen, de heerlijke mond, voel ik mijn zaad al snel een weg naar buiten zoeken. Kom maar gerust in mijn mond Ron. Haar ogen blijven strak op die van mij gericht, het gevoel is heel apart wat Gerda op deze manier veroorzaakt in mijn ballen. Ze slikt een paar keer, dan glijdt mijn pik langzaam tussen haar lippen vandaan, met haar tong blijft ze mij verwennen.

Het genot komt weer terug in mijn lul, als hij helemaal uit haar mond is staat hij nog steeds hard vooruit. Ik trek Gerda aan haar armen omhoog, mijn lippen vinden die van haar weer, onze tongen glijden langs elkaar, ik proef mijn eigen zaad. Zachtjes druk ik haar een beetje naar achteren, als haar benen de stoel raken geef ik Gerda een lichte duw waardoor ze op de stoel valt. Ze gaat zitten, spreid haar benen, de jurk is tot ver boven haar middel omhoog gekropen.

Ik zak door mijn knieën, als ik voor de stoel zit leg ik mijn handen op haar benen. Er gaat een rilling door haar heen, langzaam en zachtjes streel ik haar heerlijk benen, mijn vingers gaan richting het rode slipje, ik raak het niet aan. Ik herhaal deze beweging, dan laat ik mijn vingers heel zachtjes over het natte slipje schuiven, een diepe kreun ontsnapt tussen haar lippen.

Gerda drukt haar onderlichaam strak tegen mijn vingers aan, ze kan niet meer stil zitten, schuift krachtig op de stoel heen en weer. Mijn tong gaat langs de rand van het slipje, als ik mijn mond op haar warme poes drukt schokt haar lichaam stevig. Met een diepe zucht pakt Gerda mijn hoofd beet, het slipje wordt nog natter. Twee vingers leggen het slipje iets opzij, langzaam glijden ze het drijfnatte kutje in, het vocht loopt langs mijn vingers, met mijn vingers neuk ik haar zachtjes, mijn tong streelt haar klitje.

Langzaam komt Gerda weer op adem, kijkt mij met betraande ogen aan. Ik haal mijn vingers uit haar kutje, geef haar een innige zoen, die beantwoord Gerda direct met veel passie. Als wij elkaar loslaten kijkt Gerda mij aan, met geluk stralende ogen, haar hand pakt mijn harde lul, met rustige strelingen begint ze mij af te trekken. Zonder op mijn antwoord te wachten drukt Gerda mij achterover op de grond, haar ogen stralen, met haar tong likt ze langs haar lippen.

Gerda staat op, aan weerszijde van mij zet ze een voet neer, ik kijk nu tegen haar heerlijke billen aan die een stuk boven mij staan, gehuld in het rode slipje. Gerda trekt haar jurk, die ze nog steeds aan heeft uit, gooit die samen met haar bh aan de kant. Het rode slipje wordt ook uitgedaan. Langzaam zakt Gerda, met haar heerlijke billen, naar beneden. Gerda kijkt mij aan en lacht heel even, zakt verder naar beneden, mijn lul raakt haar kutlipjes, er gaat een schok door haar heen.

De ogen van Gerda draaien weg, er komen weer diepe kreunen uit haar keel. Met mijn vingers streel ik haar lipjes, trek ze een stukje van elkaar, ze zakt een klein stukje over mijn lul heen. Ik streel haar klitje, ze knijpt zachtjes met haar lipjes in mijn lul.

Dan laat zij zich in een keer over mijn lul zakken, even blijft ze stil zitten, langzaam gaat ze omhoog. Ze zakt weer terug tot op mijn ballen, een beetje pijnlijk blijft ze even op mijn ballen en buik zitten. Haar ogen draaien weer weg, met haar handen zoekt ze steun op mijn borst, mijn vingers strelen haar klitje. Mijn andere hand gaat via haar buik richting haar borsten. Tussen mijn duim en vinger neem ik een tepel en knijp er lichtjes in. Met wilde bewegingen neukt Gerda mij, mijn lul verdwijnt helemaal in haar, dan komt hij er bijna helemaal weer uit.

Mijn lul komt glimmend van haar vocht naar buiten. Wild neukt Gerda mij, ineens begint ze te kreunen, haar kutje knijpt hard in mijn lul, het genot begint heel erg te koken in mijn ballen. Even blijft Gerda stil op mij zitten, haar kutje heeft mijn lul strak vast, het genot neemt iets af bij mij.

Ik streel met mijn vingers haar lipjes en klitje, mijn andere hand streelt haar heerlijke grote borsten. Langzaam opent Gerda haar ogen, kijkt mij aan en laat haar vingers over mijn borst strelen.

Ze kijkt mij heel geil aan, haar lippen maakt zij een beetje vochtig met haar tong. Of liever in mijn kutje? Glimlachend laat Gerda mijn lul los en gaat boven mij staan, ik kijk tegen haar druipende grotje aan. Met een langzame beweging zakt ze weer naar beneden. Zonder moeite glijdt mijn lul haar natte kutje in. Haar ogen glimmen en staan strak op mij gericht, het genot is heel erg hoog in mijn ballen, als het kutje helemaal over mijn paal heen zit knijpt Gerda gemeen in mijn harde tepels. Met een harde duw druk ik mijn lul nog verder in haar grotje.

Ik wordt door Gerda opgevangen. Om de spanning in mijn ballen wat te verminderen blijf ik stil liggen, dit genot wil ik zo lang mogelijk vasthouden.

Met een trage beweging gaat Gerda weer omhoog en laat mijn lul uit haar kutje glijden. Gerda gaat op de grond op handen en knieën voor mij zitten, ik kruip achter haar en druk mijn pik in een keer helemaal naar binnen. Ik ga steeds sneller heen en weer, de borsten van Gerda gaan stevig heen en weer en schuren net over het kleed.

Iedere stoot vangt Gerda op, ik voel mijn zaad een weg naar buiten zoeken. Met haar vingers streelt Gerda haar klitje stevig, als ik mijn laatste straal in haar spuit komt Gerda ook weer klaar. Ik zak voorover op haar rug, mijn lippen druk ik in haar nek, ze krijgt een lange zoen van mij.

Mijn lul verslapt en glijd langzaam haar kutje uit, het kleed onder ons wordt nu nog natter van onze sappen. Gerda pakt haar rode slipje, drukt dat in haar kutje, dan zakt ze voorover en blijft even op haar buik liggen. Gerda staat op mij een hand gevend lopen wij samen naar de badkamer, onder de douche geven wij elkaar weer een hevige zoen, mijn handen strelen haar volle lichaam weer.

Later loop ik tevreden, met een goed gevoel naar huis, een poosje later komt mijn vrouw thuis, het eerste wat ik haar vertel is wat ik vanmiddag heb meegemaakt. Mijn vrouw wil alles weten, ik moet de hele middag aan haar vertellen, dat doen wij altijd als een van ons eens een date heeft gehad.

Nog voor het eten hebben wij onze kleren al uit, nagenietend van de middag verwen ik haar. Reactie van Johannes op 9 juni omMilf ontvangt thuis nimf sex


Je penis Standjes Meer sex Doe de test. Recepten Eetschema's Eiwit Doe de test. Stress Lezersvragen Doe de test. Grooming Doe de test Lezersvragen Stijltips man en pak. Zo maak je jouw lichaam volledig zomerproof. Sunnery James toont zijn superfitte body voorop de nieuwe Men's Health. Dit is de indrukwekkende workout en body van rapper Bizzey.

Wat fitness met mijn zelfbeeld heeft gedaan. Hoeveel gram eiwit heb je écht nodig op rustdagen? Waarom je nooit moet eten van een bord waar een vlieg op heeft gezeten.

Last van acne of een onzuivere huid? Sla deze producten over. Waarom sportende mannen beter zijn in bed. De expert der etiquette legt uit: Deze kledingstukken willen we nooit meer in de gym zien. Is dit uitshirt van Nieuw-Zeeland één van de dikste releases dit jaar? Bereken je caloriebehoefte, doe de test! Met deze workout bouw je een body als Boomsma. Waarom je echt een keer met je vriendin op roadtrip moet.

Even later wordt er gebeld, mijn vrouw loopt naar de deur en doet open. De nieuwe buren stappen binnen. Ze komen gelijk door naar de kamer. Als eerste komt de buurman binnen, een man van midden dertig, net zo groot als ik, 1m 70, klein buikje en groene ogen, een volle baard en snor, zijn gezicht is door de zon lekker gebruind. Hij geeft mij een stevige hand, hij stelt zich voor als Steve.

Ik schud hem de hand: Mijn blik neemt haar snel even op van top tot teen. Ze gaat naast Steve op de bank zitten. We raken aan de praat over wat we doen, hoe lang wij hier al wonen en meer van die normale dingen. Mijn vrouw schenkt de koffie in, ik bekijk Gerda nog eens. Ze is denk ik, ongeveer 1m70 heeft een flink postuur een maatje meer, ze heeft grote borsten , haar armen zijn ook aardig vol, haar benen zijn redelijk groot.

Een vrolijk gezicht met licht bruine ogen een kleine onderkin, haar gezicht is lekker vol. Zij heeft lang krullend donker bruin haar dat tot op haar rug komt.

We praten rustig verder en leren elkaar zo aardig kennen. Steve vertelt dat hij vertegenwoordiger is, vaak lange dagen maakt, zodoende nooit voor een uur of acht thuis is. Ik kijk haar aan en geef ze een knipoog.

Gerda zit tegenover mij, ze kijkt mij diep aan terwijl haar lippen van elkaar gaan. Als ik mijn blik langzaam langs haar laat glijden zie ik dat er ruim zicht op haar heerlijkheden is gekomen. Zij heeft haar benen iets uit elkaar gezet waardoor haar rok, die niet al te lang is, omhoog is gekropen. Ik heb een heel mooi zicht op die machtige dijen van haar. Al een paar keer heb ik tegen haar mooie rode slip aan gekeken. Mijn hoofd draai ik er van weg, het lijkt net of ik niets anders meer zie.

Later op de avond gaan de buren weg, wij nemen afscheidt met de belofte om het snel over te doen bij hun. Van mij mag je. Wij geven elkaar de ruimte om zo nu en dan eens wat met een ander te doen, vaak levert dat bij ons betere en hevigere seks op na een date van ons.

Is Steve niets voor jou? Want dan kunnen we misschien weer eens partnerruil doen? Wij ruimen de boel op en gaan dan naar boven. Een paar weken later heb ik eindelijk een paar dagen vrij. Er moet nodig wat in huis gedaan worden. Ik ben druk in de keuken bezig, als ik naar buiten kijk zie ik de buurvrouw was op hangen in de tuin. De lijnen hangen wat hoger, Gerda moet zich redelijk uitrekken om erbij te kunnen. Het zomerjurkje wat ze aan heeft kruipt hierdoor ver omhoog. Ik staar er naar, in mijn buik voel ik dat er een opgewonden gevoel begint te komen.

Ze bukt zich om een stuk wasgoed uit de wasmand te pakken, deze beweging zorgt ervoor dat haar jurkje tot over haar billen opwaait. Gelijk kijk ik tegen haar billen aan, een rode slip bedekt de billen een stukje. Gerda trekt zich er niets van aan en gaat rustig door met het ophangen van de was. Ik heb heerlijk staan genieten van wat ze laat zien, mijn hand streelt zachtjes over de bobbel in mijn broek.

Gerda loopt naar binnen, ik ga weer verder met het werk. Door het werk vergat ik de tijd en alles om mij heen, ineens schrik ik van de telefoon, ik pak de telefoon op en hoor de stem van Gerda. Ik gooi mijn spullen aan de kant, loop even naar de badkamer om me iets op te frissen. Dan loop ik de tuin uit en ga bij Gerda door de poort naar binnen. Het is stil in de tuin , ik loop naar de keuken deur en wil roepen dat ik er ben. Mijn adem stokt even in mijn keel als ik naar binnen kijk, vlak voor mij staat Gerda voorover gebogen in de keuken, haar jurk is weer tot over haar middel omhoog getrokken, ik kijk tegen die zalige grote billen aan met het stukje rode stof eromheen.

Mijn lul begint te kloppen in mijn broek, snel trek ik mij terug, in de tuin roep ik dan. Het blijft stil als ik plaats neem in een van de tuinstoelen, even later komt Gerda met de koffie naar buiten. Ze reikt mij de trommel aan en bukt zich een stuk naar voren, ik heb direct een heerlijk zicht in haar jurk aan de bovenzijde.

De rode bh is goed zichtbaar voor mij, de borsten komen aan de bovenzijde er een stukje uit. Expres doe ik lang over het kiezen van een koek, mijn ogen houden haar borsten in de gaten, langzaam gaan ze zachtjes op en neer het is een zalig zicht wat Gerda mij zo aanbiedt. Gerda lacht naar mij, even heb ik het idee dat ze expres zo blijft staan, na mijn keuze zet ze de trommel op de tafel en neemt zelf ook een koek.

Ze laat zich in de stoel tegenover mij zakken. Je hebt een beetje meer om mee te nemen dan ik. Meestal word ik erg nat tussen mijn benen omdat die tegen elkaar aan zitten, dan kun je er bijna zwemmen, dat is de reden dat ik mijn benen verder uit elkaar zet. Lachend kijkt Gerda mij aan, in haar ogen is nog meer schittering gekomen.

Haar benen bewegen een beetje als ik weer naar haar benen kijk zie ik dat ze nog iets verder uit elkaar staan. Het rode slipje zie ik nu nog beter, waarschijnlijk verbeeld ik het mij, maar ik denk dat het kruisje een wat donkere plek zie krijgen. Het viel niet mee vertelde ze, ze kwam eigenlijk wel iets tekort maar zo vertelde ze daar had ze zo haar oplossing wel voor.

Ik vroeg haar wat ze dan zoal deed. Ze bloosde erbij maar vertelde dat ze zichzelf vingerde. Ik bood haar nog iets te drinken aan en zij ging naar het toilet. Opeens riep ze me en vroeg of er nog wc papier was, stom van mij niet aan gedacht dus ik pakte een rol en wilde het aan haar geven. Ik nam plaats op de rand van het bad en keek zo haar niet kleine grot in, ze vertelde dat ze geil geworden was van ons praatje en dat ze een beetje natte kut had gekregen, ze was klaar met plassen en wilde haar kut schoonvegen.

Zonder aarzelen vroeg ik of ik het laatste druppeltje er af mocht likken, ze deed haar benen uit elkaar en ik zag een machtige grot voor mijn ogen, ik zakte op mijn knieën en rook de urine lucht. Eerst beroerde ik haar lippen, deze waren vochtig van het geil. Ik boog me voorover en begon als een lassie te likken, het duurde niet lang of ze kwam in extase klaar mij met een geile mond achterlatend.

Ik likte mijn lippen af en stond op, ze zag mijn bobbel in mijn broek en maakte hem open. In een ruk trok zijn mijn broek en slip uit en mijn genotsstaaf stond recht vooruit, ze nam hem direct in haar mond en begonnen als een gekko te pijpen.

Ik had het niet meer en voelde dat ik al snel moest komen. Ik hield haar hoofd stevig vast en kwam klaar in haar mond, ze slikte alles door zonder aarzelen. Het moet een raar gezicht zijn geweest zij met haar truitje nog aan en haar slip op de enkels, ik met een half harde lul voor haar gezicht ook met mijn broek op de enkels.

Ik kuste haar op de wang en vroeg of ze mee naar boven ging, in de slaapkamer aangekomen begonnen we elkaar hartstochtelijk te zoenen onderwijl elkaar geheel uitkledend. Daar stond ze voor me geheel naakt met een geile kut en hele grote tieten, we gingen op bed liggen en streelden elkaar overal. Mijn lul was weer op sterkte en ik voelde aan haar grotje dat deze ook al weer aardig nat was een deel van haar geil smeerde ik langzaam in haar bilnaad zodat deze ook geheel en al nat werd.

Meisje mastrubeert natste kut


Ik wist wat ik kon verwachten als ik niet zou gehoorzamen, dus ik liep naar hem toe en nam de lul in m'n mond die in slappe toestand al vrij groot was. Al zuigend ging ik op en neer en al gauw begon de kloppende lul flink te groeien. Mijn hoofd werd diep naar beneden gedrukt totdat zijn eikel helemaal achter in mijn keel zat. Ik hoorde gelach om me heen toen ik bijna moest kokhalzen.

Toen ik pijn in m'n kaken begon te krijgen voelde ik zijn lul trillen en voelde ik de slierten sperma in m'n mond schieten.

Zo en nu ben ik aan de buurt zei de andere jongen, hij had echt een enorme lul en zei dat ik op hande en knieën moest gaan staan. Ruw deed hij m'n slipje naar beneden en spreidde mijn billen uit elkaar. Mandy kwam naar me toegelopen en kneep met een tube glijmiddel even boven m'n anus.

Toen ik begon tegen te stribbelen kreeg ik een enorme klap op m'n billen en kreeg te horen: Met tranen in m'n ogen wachtte ik op wat er zou gebeuren. Ik voelde een vinger bij me naar binnen gaan, toen twee. Vervolgens voelde hoe hij zijn eikel tegen m'n kontgaatje naar binnen drukte en vervolgens helemaal naar binnendrukte.

Ik schreeuwde het uit van de pijn. Hij pakte me bij m'n haar en trok m'n hoofd naar achter terwijl hij me met harde halen van achter in m'n kontje nam. Ik voelde hoe mijn hoofd rood werd toen mijn pik langzaam stijf begon te worden. Hij pakte vervolgens mijn stijve pik beet en begon me zachtjes af te trekken terwijl ik zijn ballen tegen de mijne voelde kletsen bij elke stoot die hij deed.

Het duurde niet lang of ik voelde hoe de warme stralen sperma in mijn darmen spoten. Hij ging door met trekken en ik voelde hoe ik trillende klaar kwam en een enorme lading sperma over de vloer heen spoot. Tante Noortje kwam naar me toegelopen en gaf me een kus op m'n wang. Met een kleine aarzeling bracht ik m'n hoofd naar de vloer en begon ik mijn sperma van de vloer af te likken.

Mandy zag aan me dat ik erg moe was van alles en bracht me naar mijn kamer. Ze had een luier en een roze pyama in haar hand. Nadat ze die had omgedaan en me had toegedekt, gaf ze me een kus op m'n voorhoofd en liet ze haar hand op mijn kruis rusten. Ze zei dat ze me eigenlijk best schattig vond en dat als ik goed zou luisteren ze me morgen misschien wel zou belonen. Doodmoe en met een stijve viel ik in slaap.

Omdat ik niet had geplast 's avonds werd ik 's morgens wakker met een natte luier. Mandy kwam naar me toegelopen in een doorzichte nachjapon en ik zag dat ze er niets onder aanhad. Ze zei dat ze me eerst zou straffen voor het bedplassen, me vervolgens zou opfrissen en als ik goed zou meewerken een beloning zou krijgen. Ik deed wat me gezegd werd. M'n slipje mocht ik aanhouden en ik zag hoe ze een grote lineaal pakte.

Ik kreeg 20 harde slagen op mijn billen, die al gevoelig waren, en ging door de grond van de pijn. Ze nam me mee naar de badkamer en zette me onder de douche.

Ze begon me in te zepen en vroeg me mee te komen naar haar kamer. In haar kamer gekomen had ze een setje kleding klaar gelegd met jarretels, een pruik en een paar hoge hakken.

Haar nog vrije hand echter bracht ze ook naar de borst en toen likten we samen aan haar borst. Het duurde niet lang of we kwamen allebei tegelijk klaar, mijn pik haalde ik uit haar kont en legde hem op haar borsten.

Gulzig probeerde zij het laatste zaad ervan af te likken, bijgekomen van deze wilde partij moest ze weer plassen. Aangezien er boven geen wc was zei dat ze maar in de doucheruimte moest plassen. Ik ging met haar mee de douche in ze zakte op haar hurken en probeerde te plassen, geil geworden van deze aanblik schoof bij haar aan zodanig dat mijn lul precies onder haar kut kwam te hangen.

Ineens voelde ik haar warme stralen over mijn lul vallen hetgeen hem weer deed opzwellen, onderwijl kuste ik haar vol op de mond. Toen ze klaar was vroeg ze of ik haar ook nat wilde plassen, met de harde lul in mijn hand voelde ik mijn plas opkomen, ik piste haar eerst over haar borsten om vervolgens met een volle straal tegen haar kut aan te zeiken.

Ze genoot er zichtbaar van, toen ik klaar was gaf ze van voldoening mijn pik een dikke kus. Het was nu tijd om ons te gaan douchen, ik smeerde haar naar volle lust in met zeep en shampoo, ook zij liet zich niet onbetuigd en wreef over heel mijn lichaam, mij lul was nog steeds hard en ik probeerde haar kut binnen te dringen.

Gewillig opende zij haar benen en ik stootte met alle macht in haar kletsnatte kut, het duurde niet lang of ik kwam klaar net als zij. Na het douchen wat het weer tijd om ons aan te kleden, toen ik haar in haar slip hielp kon ik het niet laten haar toch nog even te vingeren, zij ondertussen trok aan mijn lul of het een lieve lust was.

Toen ik op klappen stond pakte ze mijn lul en duwde hem weer in haar mond, mijn laatste zaad verdween wederom in haar keel. Wat nam ik afscheid van een lekker dik wijf met de afspraak dat we elkaar snel weer zouden zien. Ik heb een buurvrouw die ook lekker dik is ben smoorverliefd op haar en zij op mijn sex hebben we nog niet gehad met elkaar maar geduld is een schone zaak. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Onder dwang afgezogen Tegen wil en dank nam hij dan toch zijn lul maar in zijn hand. Haar benen bewegen een beetje als ik weer naar haar benen kijk zie ik dat ze nog iets verder uit elkaar staan. Het rode slipje zie ik nu nog beter, waarschijnlijk verbeeld ik het mij, maar ik denk dat het kruisje een wat donkere plek zie krijgen. Na de koffie sta ik op, als ik haar bedank voor de koffie vraagt Gerda: Met zijn tweeën is het gezelliger dan alleen eten.

Met deze woorden loop ik terug naar mijn eigen keuken, even later ben ik weer aan het werk, het werk vlot redelijk snel, ik heb ook geen aandacht voor de tijd. Tegen de middag ben ik bijna klaar in de keuken, er moeten wat dingen op gehangen worden, daar heb ik de raad van mijn vrouw bij nodig, voor de rest ziet alles er weer netjes uit. Geef mij vijf minuten en ik ben van jou. Maken wij zoveel lawaai? Gerda had dit gezegd terwijl ze met de eieren bezig was, haar blik was gericht op de pan, als zij zich omdraait zie ik weer die glinstering in haar ogen, heel even streelt haar tong langs de lippen.

Even weet ik niet wat ik moet zeggen, mijn ogen verdwijnen diep in die van Gerda. Ik loop de kamer in, neem plaats aan de tafel op een van de stoelen. Gerda komt de kamer in met de pan met eieren, zet deze op tafel, ze kijkt mij aan met een doordringende blik. Het zou beter zijn als jij bij mij op schoot zou zitten. Dan neem ik plaats bij jou op schoot. Gerda heeft haar rok op geslagen, ze zit met haar blote benen op mijn blote boven benen.

Met kleine bewegingen gaat ze iedere keer iets verzitten, wat als resultaat heeft dat mijn lul begint te groeien, hij kan niet zo heel veel doen vanwege de heerlijke billen die er op zitten. Gerda smeert de boterhammen, mij geeft ze hap brood waardoor haar billen even mijn lul ruimte geven.

Gelijk neemt hij de ruimte door helemaal te groeien. Haar benen die door de warmte langzaam een beetje vochtig worden kleven aan die van mij vast.

Mijn lul ligt weer strak onder haar billen, het doet een beetje zeer, ik laat me verder niet kennen want ik weet zeker dat Gerda voelt dat ze op mijn harde lul zit. Wil je meer met mij Ron? Gerda draait zich om, neemt zelf een stuk brood, ik druk mijn gezicht tegen haar rug. Jij bent een mooie vrouw, ik droom al van je vanaf het moment dat jullie bij ons zijn geweest.

Zeker toen ik onder je rok heb kunnen kijken , vanaf dat moment wil ik je graag eens verwennen. Ik weet zeker dat ze het niet erg vind als ik iets met jou doe. Een poosje gebeurt er niets, wij eten zwijgend onze boterham. Of wil je alleen maar seks met mij omdat ik zo groot ben? Ik wil gewoon seks met je omdat je er leuk, lekker en lief uit ziet. Het genot neemt ook met sprongen toe op deze manier. Langzaam draait ze haar hoofd naar mij toe, met haar lippen streelt ze mijn gezicht.

Zachtjes drukt ze haar lippen op die van mij, haar tong komt tegen mijn lippen, ik open mijn lippen een klein stukje. Haar tong schiet tussen onze lippen door, krachtig streelt zij mijn tong, Gerda is een vrouw die graag het initiatief neemt, vaak wacht een vrouw wat er gebeurt, Gerda wil gelijk alles, zij schuift haar tong tussen mijn lippen, mijn mond in, streelt mijn tong met veel passie.

Het is lekker, heel apart zoals zij van mij bezit neemt, ik voel het tot in mijn ballen toe. Gerda laat mij los, staat op, trekt mij iets omhoog, dan pakt ze mijn broek vast zonder ergens op te letten trekt ze hem samen met mijn slip van mij af. Mijn harde lul krijgt de vrijheid en zwiept even hard op en neer, hij tikt tegen mijn buik aan, wat een lekker erotisch geluid geeft. Gerda zakt door haar knieën, gaat op de grond voor mij zitten. Zachtjes neemt zij hem in haar handen, met een geile blik kijkt ze mij aan, dan verdwijnt hij helemaal in haar mond.

Mijn vrouw kan ook heerlijk pijpen maar helemaal mijn pik in haar mond laten verdwijnen lukt haar niet, deze ervaring is nieuw en heel prettig voor mij. Haar tong streelt elk stukje van mij lul, door de vreemde houding van ons samen, de heerlijke mond, voel ik mijn zaad al snel een weg naar buiten zoeken. Kom maar gerust in mijn mond Ron. Haar ogen blijven strak op die van mij gericht, het gevoel is heel apart wat Gerda op deze manier veroorzaakt in mijn ballen. Ze slikt een paar keer, dan glijdt mijn pik langzaam tussen haar lippen vandaan, met haar tong blijft ze mij verwennen.

Het genot komt weer terug in mijn lul, als hij helemaal uit haar mond is staat hij nog steeds hard vooruit. Ik trek Gerda aan haar armen omhoog, mijn lippen vinden die van haar weer, onze tongen glijden langs elkaar, ik proef mijn eigen zaad. Zachtjes druk ik haar een beetje naar achteren, als haar benen de stoel raken geef ik Gerda een lichte duw waardoor ze op de stoel valt.

Ze gaat zitten, spreid haar benen, de jurk is tot ver boven haar middel omhoog gekropen. Ik zak door mijn knieën, als ik voor de stoel zit leg ik mijn handen op haar benen. Er gaat een rilling door haar heen, langzaam en zachtjes streel ik haar heerlijk benen, mijn vingers gaan richting het rode slipje, ik raak het niet aan.

Ik herhaal deze beweging, dan laat ik mijn vingers heel zachtjes over het natte slipje schuiven, een diepe kreun ontsnapt tussen haar lippen. Gerda drukt haar onderlichaam strak tegen mijn vingers aan, ze kan niet meer stil zitten, schuift krachtig op de stoel heen en weer. Mijn tong gaat langs de rand van het slipje, als ik mijn mond op haar warme poes drukt schokt haar lichaam stevig.

Met een diepe zucht pakt Gerda mijn hoofd beet, het slipje wordt nog natter. Twee vingers leggen het slipje iets opzij, langzaam glijden ze het drijfnatte kutje in, het vocht loopt langs mijn vingers, met mijn vingers neuk ik haar zachtjes, mijn tong streelt haar klitje. Langzaam komt Gerda weer op adem, kijkt mij met betraande ogen aan. Ik haal mijn vingers uit haar kutje, geef haar een innige zoen, die beantwoord Gerda direct met veel passie.

Als wij elkaar loslaten kijkt Gerda mij aan, met geluk stralende ogen, haar hand pakt mijn harde lul, met rustige strelingen begint ze mij af te trekken.