Daar aangekomen, begon Evelyne me te kussen en te strelen. Hetzelfde overkwam mijn vriendin door Robert. Ooh wat stond ik heet en zo te merken ook mijn vriendin. We lieten ons op het grote bed vallen. Ik op mijn rug en Evelyne deed me als een professionele een condoom aan, daarna bekroop ze mij en mijn stijve floepte zonder problemen in haar natte schuur.

Ze bereed me als de beste, kreunde en werd steeds wilder. Ik voelde een adem op mijn gezicht en opende de ogen. Het gezicht van mijn vriendin was vlak boven me. Ze zat op handen en knieën en werd op haar hondjes genomen door Robert. We zoenden elkaar en werden verder opgevreeën.

Robert schoot als eerste zijn lul leeg in de kut van mijn vriendin. Hij droeg ook een condoom. Door het schokkende gevoel van zijn klaarkomen, kwam ook mijn vriendin voor de eerste keer klaar, maar dit is nog geen einde, dat weet ik, nu komt ze pas goed op gang. Ze draaide zich om, ontdeed Robert van zijn condoom en likte zijn penis schoon.

Het sperma druipte nog van haar lippen. Hhhmmm lekker zei ze intussen. Plots voelde ik nagels in mijn onderbuik.

Evelyne was ook in de zevende hemel, ze volgde het voorbeeld van mijn vriendin en zoog me verder af. Lang werk had ze niet meer. Door het aanzicht van al dat gevrij, kwam ik ook al snel klaar in haar mond. Ook zij vond sperma blijkbaar lekker, ze liet geen druppel verloren gaan. Dan een onverwachte wending.

Evelyne betastte de borsten van mijn vriendin. Ze kon dit blijkbaar ook hebben en werd bedacht haar met een kus op haar mond. De twee vrouwen zaten op hun knieën over me heen, kusten en betastten elkaar. Ik, “sukkelaar” lag dit alles te aanschouwen vanop mijn rug onder hen.

Tot overmaat kwam Robert weer achter mijn vriendin zitten, met zijn weer stijf geworden speelgoed. De ene hand op haar borsten, met de andere vingerde hij haar.

Zijn speelgoed bengelde boven mijn gezicht en volledig opgehitst, zoog ik op zijn ballen. Hij merkte dit en draaide zich om zodat ik zijn volledige lengte in mijn mond kon nemen. Daar zoog ik aan een man en mijn vriendin kuste een vrouw. Mijn vriendin kwam naast me liggen en befte intussen Evelyne.

Plots zoog er iemand aan mijn paal… Ik zag iedereen toch zitten en keek op. Een jonge blondine, ik schat ze midden twintig, nam hem in haar mond en speelde er zachtjes mee. Ze maakte op en neergaande bewegingen en draaide met haar tong rond mijn eikel en vervolgens langs mijn schacht naar de ballen.

Oooohh wat deed dat goed. Ik merkte nog iemand bij haar. Haar vriend had zich een condoom omgedaan en drong nu binnen bij mijn vriendin. Ze was zo ver heen in haar seksspel dat ze het geeneens merkte dat er nog een “vreemde” zich in het spel bemoeide. Mijn lul verdween even later in het gaatje van deze blondine. Ze zat met haar rug naar me gedraaid, het spande rond mijn lul en ik streelde terwijl haar billen.

De lul van Robert ontglipte me soms uit mijn mond. Het spel had het kijkend koppel blijkbaar zo heet gemaakt dat ze besloten om maar mee te doen. Geen bezwaar van ons natuurlijk, althans toch niet door mij en zo te merken ook niet door mijn vriendin.

Wanneer wordt je nog eens geneukt door zijn blonde jonge schoonheid? Ik werd bereden door deze blonde, pijpte terwijl een man, mijn vriendin befte een vrouw en werd terwijl genomen door iemand van wie we de naam niet eens kenden.

De blondine stopte met haar pompende bewegingen en ik voelde dat mijn benen uit elkaar werden geduwd. Een stel benen namen plaats tussen de mijnen, er werd wat gefrutseld en de neukbewegingen hervatten weer en hoorde gekreun en gehijg. Een raar gevoel, ik keek op, er stond potv… iemand haar te neuken in haar kut, maar ik zat toch in dat gaatje van haar?. Toen ik wat beter keek, zag ik dat ik in haar kont aan het neuken was.

Ik neukte haar in haar kont!!! Ik voelde de penis van nog een andere man tegen deze van mij aanschuiven, dat gaf dat rare gevoel. Ik kon me niet meer houden en schoot nog een keer. Ditmaal echter in een kont. De kamer werd gevuld door gehijg en kreten van klaarkomen. Robert nam mijn hoofd beter vast en ik voelde zijn hoogtepunt naderen. Ik trok me niet terug en liet hem klaarkomen in mijn mond. Een vreemd gevoel, maar toch lekker. Toen ik nogmaals opkeek, was het decor weer veranderd.

Mijn vriendin zat rechtop een man te berijden. Terwijl pijpte ze een andere. Ze ging wild tekeer en was buiten zichzelf. Een zeer leuk zicht om zo te vriendin te zien genieten.

De kamer was gevuld door nog meer mensen. Evelyne, de blondine en mijn vriendin, werden omringt door allemaal stijfstaande penissen. Ze hadden handen, gaatjes en monden te kort om aan het aanbod te voldoen. Het was ontaard in een heuse orgie. Iedereen neukte met iedereen. Mannen stonden zich af te rukken omheen de lichamen van de naakte vrouwen en schoten op hun billen en borsten. Alles gebeurde verder in een roes, hoelang alles duurde was niet te achterhalen, maar ik trok me stilletjes terug van het spektakel.

Na enige tijd, kwam Evelyne ook wat drinken. Ze vroeg me hoe ik het vond. Niet te omschrijven, prachtig gewoon. Ondanks de belevenissen voelde ik alweer een druk in mijn onderlijf en een hand op mijn groeiende penis. We gingen naar aan kleine kamer en passeerde daarbij nog de blokhut. Het feest was daar nog steeds aan gang en zag hoe mijn vriendin nog steeds mannen aan het neuken en afzuigen was. Ze had nog steeds niet genoeg dus. Een zeer intiem en zacht neukpartijtje volgde er nog met Evelyne.

Ze fluisterde in mijn oor dat ze me nog terug wou zien. Haar ritme verhoogde weer en we kwamen bijna gelijktijdig klaar. Ik merkte dat ik vergeten was een condoom om te doen. We zien hoe zijn pik begint te schokken en ze laat hem uit haar mond glijden. Opeens vloeit er een witte golf sperma uit zijn stijve lul. Zij trekt door en er spuit met kracht een tweede, dikke straal zaad uit, tegen haar gezicht. Snel neemt ze zijn lul weer in haar mond, ze zuigt hem leeg tot de laatste druppel, zijn zaad druipt langst haar kin op haar kleine borsten.

Een dikke druppel blijft tegen haar tepel liggen en verspreidt zich langs de rand van haar bh'tje. Uitgeput laat de man zich achterover vallen en blijft met zijn ogen dicht liggen. Plotseling kijkt de vrouw om. Glimlachend kijkt ze ons een voor een aan. Vrolijk lachend veert ze overeind en gaat naast Lien op de bank zitten.

Door deze onderbreking ben ik even afgeleid en stop ik met vingeren van Lien. Ik trek mijn hand terug en ga tussen haar benen op de grond zitten. Ik kijk naar de twee vrouwen die naast elkaar op de bank zitten. De vrouw zakt lekker onderuit, net iets dichter tegen Lien aan dan tegen haar man. Ze zet een been op de bank en doet haar dijen uit elkaar. We krijgen een goed beeld van het minuscule, strak gespannen, slipje dat haar kut maar net bedekt.

Een donkere plek verraad dat ze zeiknat is. Ze ziet ons kijken. Een vinger haakt ze achter het slipje, soepel schuift ze het opzij zodat haar kut zichtbaar wordt. Haar kut is bijna helemaal kaal geschoren, alleen vlak boven haar kut staat een dun streepje donkerblond haar. Met dezelfde vinger wrijft ze langs haar kutlippen. Haar vinger wordt onmiddellijk nat, je kan het vocht op haar schaamlippen en haar vinger zien glimmen.

Even ligt ze te genieten, dan kijkt ze opzij, kijk Lien aan en zegt vragend, jij ook?? Lien knikt van ja en neemt als gehypnotiseerd dezelfde houding aan. Daar zitten ze dan, twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, beide een heel ander figuur, de een met prachtig grote deinende tieten de ander met pittige kleine tietjes.

Lien trekt het koortje van haar slip tussen haar schaamlippen uit en toont ons haar kale natte kut. Haar schaamlippen zijn donkerrood doorbloed, dikker en steken geiler uit als die van de vrouw naast haar die zijn dunner en roze. Ze glimmen allebei van het geil. Met beide handen trekt Lien haar schaamlippen open en toont ons de roze binnenkant van haar neukgrot. Dan begint ze zich met een hand over haar klit te wrijven. Na enkele seconden ligt ze zich met twee vingers geil te vingeren.

Haar andere hand wrijft over haar borsten. Van de een naar de ander waarbij ze haar tepels met draaiende beweging stimuleert. Ze heeft haar toga jurkje nog aan maar dat schuift schuin weg waardoor een borst zichtbaar wordt. Haar bh'tje bedekt haar tepel niet. Die steekt dik en gezwollen naar buiten. Met een hand tilt ze haar stevige tiet op en brengt de tepel naar haar mond. Geil begint ze haar eigen tepel te likken.

Terwijl Lien zo geil met zich zelf aan het spelen is, kijkt ze naar de vrouw naast haar. Ook die begint zich zelf hartstochtelijk te vingeren. Haar rood gelakte vinger schiet in en uit haar spleet, met de andere hand houdt ze haar lipjes uit elkaar. Haar klit is tussen haar schaamlippen dik en zichtbaar. Steeds wilder gaat haar vinger in en uit haar spleet.

Ook zij kijkt gebiologeerd naar het geile tafereel naast haar. Beide dames winden elkaar hevig op en ons ook. De man op de bank is weer bij zijn positieve gekomen en door de geile aanblik van beide dames heeft zijn lul weer een volledige erectie bereikt. Net als mijn lul staat zijn lul stijf en hard over eind.

Loom zit hij toe te kijken en trekt hij zich zelf langzaam af. Ook mijn lul is super hard en stijf. Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek. Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt.

De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit. Ze omvat een van Lien haar grote tieten. Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet.

Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw. Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan. De man maakt hier gebruik van en haakt het ¾ bh'tje van de vrouw los. Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig.

Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig. Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen. Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel. Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind. Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten.

Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen. De sex show op de bank is ineens afgelopen. Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan.

Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten. Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn. De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan.

Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan. De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien. Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift. Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer.

Lien staat nu in haar jarretels, slipje en bh'tje geil te dansen. Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft. Ze dansen mee op de maat van de muziek. De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren. Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien. Door het kleine bh'tje masseert en kneed de vrouw het wulpse vlees. Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren. Kennelijk wordt ze er heel geil van.

Lien laat haar handen zakken naar haar kruis. Hierdoor kan de vrouw geen kant meer op en ‘noodgedwongen' blijft ze de borsten masseren. Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis. Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift.

Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen. Zich vast niet bewust van de omgeving. Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen. Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word.

Je ziet van alles; er wordt gepijpt, gebeft, en geneukt, door stelletjes en groepjes. Ik zie een vrouw die door twee mannen tegelijk genomen worden. Heerlijk om te zien, wat een opwindende, zoveel geile mensen.

Terwijl ik de geile atmosfeer op neem zit ik me lekker af te trekken. Mijn stijve lul steekt uit de gulp van mijn broek en ik trek de voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer.

Ik ben zo geil dat ik het voorvocht uit mijn lul stroomt, soppend trek ik me af. Dan schrik ik op, de twee vrouwen zijn gestopt met dansen en komen nu hand in hand naar de bank toe lopen. Ze gaan samen op de grond voor ons zitten en vertellen dat ze beter kennis gemaakt hebben. Zij heet Maria en hij heet Arjan. We bouwen even een rust pauze in en praten even over ons zelf en hoe we het tot nu toe vinden.

Zij komen hier wel vaker en willen ons wel een rondleiding geven. Zullen we naar boven gaan en een privé kamer zoeken? Ik kijk Lien aan, die knikt glimlachend en staat op. Hand in hand lopen we samen door de club. Alles is sfeervol en schemerig ingericht. Overal zitten mensen te praten en liggen mensen te vrijen. We belanden met ze vieren in een middel grote kamer, ingericht met veel zebra, luipaard en tijger printen.

In het schemerige licht zie je langs de kanten drie grote bedden. Twee zijn er bezet. Op een liggen er een man en twee vrouwen met elkaar te vrijen.

Op het andere bed liggen twee stelen met elkaar verstrengelt. Wij strijken neer op het vrije "tijger" bed. Lien nestelt zich in mijn armen Maria en Arjan gaan gezellig dicht tegen elkaar naast ons liggen.

Veel wordt er niet gepraat. Ik schuif mijn hand aan de bovenkant van Lien haar slipje naar binnen.. Zij doet haar benen uit elkaar en moeiteloos schuif ik tussen haar zeik natte schaamlippen.

Met langzaam draaiende bewegingen stimuleer ik haar klit. Ik hoor haar natte kutlippen soppen. Haar ademhaling wordt steeds sneller en uiteindelijk ligt ze te hijgen. Naast ons is Arjan tussen de benen van Maria gekropen. Hij heeft haar slipje opzij geschoven en met twee handen trekt hij haar schaamlippen open. Haar roze grot is even zichtbaar. Dan schuift hij naar voren en ontneemt ons het uitzicht. Hij steekt zijn tong uit en begint haar met lange halen te likken.

Lien wurmt zich onder mij vandaan en duwt mij op me rug. Ze trekt mijn boxer naar beneden en mijn stijve lul springt te voorschijn. Mijn harde lul staat recht over eind. Een slijmerige draad voorvocht loopt van de glimmende eikel naar mijn buik.

Daar vormt zich een glimmende vlek. Lien kruipt naderbij en steekt haar tong uit. Ze likt mijn buik schoon en volgt de slijmerige draad naar boven. Met een hand houd ze me lul vast ze trekt de voorhuid naar achteren waardoor een dikke druppen geil uit me lul loopt. Met gekrulde tong likt ze over de natte eikel, gulzig likt ze de dikke witte druppel op.

Ze tuit haar lippen en omsluit mijn eikel. Vol overgaven begint ze aan mijn super stijve lul te zuigen. Ik laat me achterover vallen en laat me heerlijk door haar verwennen. Ze trekt me afwisselend af, zuigt aan me lul, likt hem van onder naar boven nat en likt mijn ballen waarna ze aan mijn eikel zuigt.

Wat kan zij lekker pijpen!!!! Dan voel ik in eens iets vreemds. Een tweede paar handen is zich er mee gaan bemoeien. Ik voel de zachte aanraking van een vreemde hand die mijn stijve lid omsluit.

Heerlijk begint zij mij af te trekken terwijl Lien mijn eikel aan het afzuigen is. Maria komt met haar hoofd dichterbij en trekt mijn lul uit Lien haar mond. Zonder aarzelen neemt mijn lul tussen haar lippen. Eerst schrik ik even, maar als Lien haar aandacht naar mijn ballen verplaatst weet ik dat het goed is. Ik wordt afwisselend gepijpt door Lien en Maria, ik weet niet wie er beter is, eigenlijk allebei heel goed en op hun manier lekker geil.

Op een gegeven moment stopt Maria even. Zij veranderd van positie en komt op haar knieën naast mij zitten. Ze bukt zich voorover en steekt haar kontje omhoog. Arjan komt op zijn knieën achter haar zitten en terwijl ze me pijpt schuift Arjan zijn stevige lul achterom diep in Maria haar openstaande kut. Ze blijft me pijpen met het ritme waarop ze geneukt wordt.

Geil kijk ik naar de twee die me stijve lul zo verwennen.. Maria kijkt Lien aan en vraagt haar met volle mond Wil je me kut likken??? Zonder antwoord af te wachten gaat Maria op haar rug liggen met haar benen wijd uit elkaar. Lienik me vraagt ze aan Lien. Lien kruipt tussen haar benen. Voorzichtig nadert ze de gladde kut van Maria. Haar kutlippen staan nog open van het neuken.

Ze druipen van het geil dat glimmend tot ver over haar dijen is uitgesmeerd. Met een vinger wrijft Lien zachtjes tussen de natte schaamlippen op en neer. Moeiteloos schuift Lien de vinger verder de zeiknatte gladde kut in.

Maria duwt haar heupen een beetje omhoog om Lien haar vinger verder in haar te doen door dringen. Lien brengt haar mond naar de kut en likt een lange haal langs de natte schaamlippen. Lien lijkt even te proeven hoe het kutgeil van Maria smaakt. Met twee vingers trekt ze Maria haar kut een beetje open. Met een lange tong likt ze nu tot diep aan de binnenkant van haar neukgrot.

Even gaat Lien verzitten. Ze schuift over M heen tot haar kut vlak boven Maria haar mond hangt. Maria grijpt Lien bij haar billen, steekt haar tong uit en duwt Lien haar kut op haar lippen. Wat volgt is een lange kut tongzoen. De dames liggen elkaar zo een tijdje heerlijk te likken en te vingeren. Ik zit me achter het geile stel lekker af te trekken. Mijn lul is kei hard en soppend glijd mijn voorhuid over me dikke eikel. Ik zie hoe Maria de natte uitgelikte kut van Lien ver open spert.

Ik kijk tot diep in de roze neukgrot van Lien.

Prive sex zwolle lekker advertentie

Die vriendin Sabine kwam vier weken later mee met Bianca en Frank. Sabine had een kind van 2 jaar en wilde sex, geile sex schreef Bianca via de blog op de website van de club.

Op de avond stond ik de gasten op te vangen, het werd druk, Bianca en Frank kwamen met Sabine aan lopen. Ik pakte Sabine van Bianca over, zo jij bent een mooie vrouw, blond, lekkere lippen en opstaande tieten. Ik betaste haar meteen bij haar kutje en tieten. Ze groette mij en liet me gaan. Hoge hakken, heel mooi, Sabine welkom in de club, jij bent een aanwinst voor de club.

Erik kom eens laat dit nieuwe lid even kennis maken met jou dikke pik. Ze werd naar beneden gedrukt door Erik en ze moest zuigen, zuigen Sabine zei, ik hard, laat even zien wat je kan met zo’n grote lul. Dan weten we wat we in huis halen, TEEF. Ze zoog aan de pik en kon hem bijna helemaal in haar mond nemen. Goed zo, Nou Bianca had niet verwacht dat ze zo goed was. Er stonden allemaal gasten om heen. Stel haar even voor in de club, het is heel druk.

Je mag binnen komen als superslet, dus voor iedereen, geen eigen wil. Ik liep de zaal in en zag Sabine en Bianca tussen de mensen staan. Sabine werd geneukt door een oudere man en Bianca tongde met de man. Ze waren nu al aan het sexen, de sletten. Frank stond aan de bar bier te drinken. Hij keek naar zijn vrouw.

Ik liep naar Sabine en trok haar kleren uit, mannen deze moet naakt, kan ze zich meteen voorstellen aan de bezoekers.

Sabine had alleen haar naaldhakken nog aan, een mooie vrouw, tepelpiercings en ze werd overal betast. De mannen drongen zich om Sabine heen, ze wilde niets missen van het nieuwe milfje. De meeste mensen waren nog aangekleed. Alleen Sabine was naakt en je kon haar steeds zien bewegen tussen de gasten. Bianca stond op een gegeven moment ook naakt, een paar mannen hadden haar uitgekleed en op een tafel gezet. Ze werd gelikt en kreeg een pik in haar mond.

De mannen stonden de vrouwen lekker op te vullen. Frank de man van Bianca reageerde niet eens, dat zijn vrouw weer door anderen werd gelikt. Hij was er al snel aan gewend zo te zien. Bianca kreeg veel pikken in haar mond, de mannen vonden het geil om de pikken langs haar tong te halen en vervolgens naast hun vriendinnen gaan staan met een stijve gelikte pik. In de club kon alles, hun vrouwen waren ook allemaal geneukt door leden van de club. Ik zag Sabine genieten van de sex, Tony stond haar nu al te filmen, je weet maar nooit zei hij.

Ze geniet Linda, dus we laten haar gaan. De mannen neuken haar helemaal los. Bianca werd ook overal geneukt, ze is ook heel lekker, mooie tieten net als Sabine, de manen geile daar toch om en ze kunnen hun stijve lul diep naar binnen rammen. Ik zag dat Sabine sperma kreeg het golfde haar mond in. Ze slikte het door en keek de man aan, meer, meer zei ze. Mannen spuit je zaad in mijn lekkere mondje zei ze zacht. Ik geniet van sperma, dus geef het teefje zaad, veel zaad. Ze kreeg zaad, ik zag drie pikken gelijk hun zaad lozen in haar mond en op haar gezicht.

Dat liet Bianca niet gaan, ze likte Sabine schoon en nam zo ook ruim van de aangeboden sperma. Sabine werd van de tafel gehaald en tegen een bank gezet. Ze werd van achteren geneukt en van voren kreeg ze 4 pikken voor haar hoofd. Ze hapte en hapte naar de pikken. Bianca zat er achter en haalde de pik uit haar kut en pijpte de man. We waren nog maar een uur binnen.

Het was al weer een echte neuk avond, ik zag overal stelletjes, trio’s en pijp afdelingen ontstaan. Sommige vrouwen willen namelijk heel veel pikken pijpen, dat vinden ze geil en dan neuken met hun man. Er was 1 vrouw een blonde stoot, die alleen mocht pijpen van haar man.

Haar man stond er elke week naast. Na 5 tot 10 pikken en sperma werd ze weer meegenomen naar huis door de man. Zij bleek een pijp fobie te hebben, door de club is ze helemaal genezen, maar de man wil nu dat ze pikstraf krijgt 1x in de maand. Bianca werd door 4 ;pikken om en om geneukt en ik zag haar Frank nu ook staan. Hij trok zich af op zijn vrouw, die pik na pik in haar neuk gaatjes kreeg. Sabine zag ik niet mee, die was meegenomen naar achteren.

Ik liep er heen en zag Sabine in de relax stoel zitten. Een dildo machine, waar ze op moet zitten en er stonden 5 mannen en 2 vrouwen omheen. De vrouwen wisselde van positie, ze wilde allemaal op de genotstaaf van de stoel zitten. Sabine gilde van geilheid en zoende met de dames. En ze kregen steeds een andere pik van achteren in hun kut gestopt. De mannen hadden drie kutjes om te vullen, telkens een ander kaal kutje voor hun pik.

Sabine schreeuwde van genot als de staaf harder ging trillen, dat kon je bedienen naast de stoel. Ze gilde en schreeuwde, ik wil neuken, ik vind deze club het beste wat me is overkomen. Ik keek naar de 3 geile wijven en zag ze genieten. Mee mannen kamen kijken door het geschreeuw. Sabine werd betast door de Andre mannen en stelde zich beschikbaar om haar te neuken. Weer een paar pikken in het lekkere lijf. Kees kwam erbij toen ze hard werd geneukt van achteren en Sabine, ga je weg of blijf je.

Ik blijf, Kees, en ik kom terug heel vaak, zo vaak als jij wil Kees. Tony keek haar aan en zei, ja de andere sletten willen hetzelfde als jij Sabine, dus je past prima tussen deze Swingers. Aan het eind van de avond na vele pikken in de kutjes van Sabine en Bianca werd Frank naar voren geroepen.

Frank ik wil dat jij Bianca en Sabine naar voren riep. Hij deed wat Tony vroeg. Bianca en Sabine willen jullie naar voren komen, we gaan naar huis. Ze kwamen aan lopen, zijn Bianca vol met sperma en Sabine met haar dikke tieten helemaal ingesmeerd met olie. Kees nam de microfoon over en zei,. Alleen willen we haar man nog wel ontmoeten, hij moet natuurlijk wel weten dat zijn wijf misbruikt wordt door vele mannen.

Dat moet in deze club, niks alleen, allemaal samen delen. Zeker je geile wijf, dus Sabine beried hem voor, anders gaan wij hem halen. Sabine stond ongemakkelijk naak in het midden naast haar geile vriendin Bianca en ze knikte onderdanig. Zie je het is niet moeilijk zei Kees gemeen. Bianca gaf Sabine ene tongzoen en knikte naar het publiek, ze neemt haar man mee, komt goed mannen. Dan kunnen dit lichaam weer volspuiten met je zaad onder de ogen van haar man.

Geef haar tijd, Frank regelt het wel met haar man. Frank nam de meiden mee en wij maakte e avond nog geil af, met een paar andere stelletjes die wensen hadden. Els een vrouw van 45 jaar wilde 3 pikken in haar lichaam, Tony regisseerde 5 pikken, 1 in haar mond, kont, kut en twee in haar handen en dan filmen was zijn idee. Zo kan dat wijf nooit meer terug was de opmerking van Tony. Ze liet zich neuken en volspuiten door de mannen, haar man stond er naast en Tony zei steeds wat een hoer, wat HOER, Jezus jij hebt echt ene geil wijf.

De man lachte alleen maar schaapachtig, zijn wijf werd gruwelijk geneukt door dikke pikken, Tony wist wel wie hij voor dit soort geile klussen vroeg. Dikke pikken om een vrouw helemaal af te neuken. Ik werd er ook zo geil van. Op het eind van de avond kwam Tony bij me, ik wil je neuken Karin, je vriend laat ik even zien hoe ik zijn vrouwtje ga naaien.

Hij duwde me tegen de muur en neukte langzaam, heel langzaam, zijn pik ging in en uit. Bedankt weer en tot volgende keer, Kees werd ook bedankt door Tony en zo reden we terug. Kees was helemaal geil geworden van Sabine, wat een wijven die Sabine en Bianca Karin. Ik heb ze allebei geneukt Karin, dat wilde ik gewoon. Ik keek hem aan, en ik dan? Jij laat je neuken door anderen, ik neuk ook ander wijven, dat werkt goed Karin. Ik dacht OK, dan neuk ik niet meer met jou.

Ik neuk alleen met Tony en zijn gasten in opdracht van Tony. Dat had Tony ook aan mij gevraagd, maar ik had nee gezegd. Nu wist ik genoeg!! We raakten aan de praat en vertelden ze dat het onze eerste maal was. Ze zouden ons wat “begeleiden”. We praatten en dronken nog wat. Het was een best gezellig koppel. Hij, licht grijzend haar, redelijk atletisch gebouwd, niet onknap en zij, ietwat aan de mollige kant, stel flinke borsten, lang haar en stevige billen.

Niet overdreven maar toch goed geronde. Evelyne en Robert, ze mochten er beide best wezen, of was het reeds door de drank, zenuwen en het heet staan dat ik hen wel zag zitten. Mijn vriendin in elk geval ook. We gingen dansen, elk een met “onze “ andere partner. Bij het dansen wreef mijn gelegenheidspartner zich tegen mijn onderdeel aan, pakte mijn hand en legde deze op haar ontblote borst.

Wouw, het verwachte bleef niet lang uit en kreeg een erectie van jewelste. Mijn lul spande zich bovenaan mijn broek een weg naar buiten. De dans was teneinde en we keerden terug naar onze plaatsen. Daar stond ik in volle glorie te pronken.

Mijn vriendin grapte er nog over en vroeg of ik het lekker had gevonden. Daar stond ik mooi, in het zicht van vele mensen met twee vrouwen die aan mijn lul stonden te trekken.

Robert benaderde mijn vriendin langs achter, omarmde haar met één hand op haar borst en de andere verdween in haar broekje. Ze liet het zich welgevallen en kreunde en krolde haar lichaam. Ze brachten ons naar een kamer dat ingericht was als een tiroolse berghut.

Daar aangekomen, begon Evelyne me te kussen en te strelen. Hetzelfde overkwam mijn vriendin door Robert. Ooh wat stond ik heet en zo te merken ook mijn vriendin. We lieten ons op het grote bed vallen. Ik op mijn rug en Evelyne deed me als een professionele een condoom aan, daarna bekroop ze mij en mijn stijve floepte zonder problemen in haar natte schuur. Ze bereed me als de beste, kreunde en werd steeds wilder. Ik voelde een adem op mijn gezicht en opende de ogen. Het gezicht van mijn vriendin was vlak boven me.

Ze zat op handen en knieën en werd op haar hondjes genomen door Robert. We zoenden elkaar en werden verder opgevreeën. Robert schoot als eerste zijn lul leeg in de kut van mijn vriendin.

Hij droeg ook een condoom. Door het schokkende gevoel van zijn klaarkomen, kwam ook mijn vriendin voor de eerste keer klaar, maar dit is nog geen einde, dat weet ik, nu komt ze pas goed op gang. Ze draaide zich om, ontdeed Robert van zijn condoom en likte zijn penis schoon.

Het sperma druipte nog van haar lippen. Hhhmmm lekker zei ze intussen. Plots voelde ik nagels in mijn onderbuik. Evelyne was ook in de zevende hemel, ze volgde het voorbeeld van mijn vriendin en zoog me verder af.

Lang werk had ze niet meer. Door het aanzicht van al dat gevrij, kwam ik ook al snel klaar in haar mond. Ook zij vond sperma blijkbaar lekker, ze liet geen druppel verloren gaan. Dan een onverwachte wending. Evelyne betastte de borsten van mijn vriendin. Ze kon dit blijkbaar ook hebben en werd bedacht haar met een kus op haar mond. De twee vrouwen zaten op hun knieën over me heen, kusten en betastten elkaar. Ik, “sukkelaar” lag dit alles te aanschouwen vanop mijn rug onder hen.

Tot overmaat kwam Robert weer achter mijn vriendin zitten, met zijn weer stijf geworden speelgoed. De ene hand op haar borsten, met de andere vingerde hij haar. Zijn speelgoed bengelde boven mijn gezicht en volledig opgehitst, zoog ik op zijn ballen. Hij merkte dit en draaide zich om zodat ik zijn volledige lengte in mijn mond kon nemen. Daar zoog ik aan een man en mijn vriendin kuste een vrouw. Mijn vriendin kwam naast me liggen en befte intussen Evelyne. Plots zoog er iemand aan mijn paal… Ik zag iedereen toch zitten en keek op.

Een jonge blondine, ik schat ze midden twintig, nam hem in haar mond en speelde er zachtjes mee. Ze maakte op en neergaande bewegingen en draaide met haar tong rond mijn eikel en vervolgens langs mijn schacht naar de ballen.

Oooohh wat deed dat goed. Ik merkte nog iemand bij haar. Haar vriend had zich een condoom omgedaan en drong nu binnen bij mijn vriendin. Ze was zo ver heen in haar seksspel dat ze het geeneens merkte dat er nog een “vreemde” zich in het spel bemoeide. Mijn lul verdween even later in het gaatje van deze blondine. Ze zat met haar rug naar me gedraaid, het spande rond mijn lul en ik streelde terwijl haar billen.

De lul van Robert ontglipte me soms uit mijn mond. Het spel had het kijkend koppel blijkbaar zo heet gemaakt dat ze besloten om maar mee te doen. Geen bezwaar van ons natuurlijk, althans toch niet door mij en zo te merken ook niet door mijn vriendin. Wanneer wordt je nog eens geneukt door zijn blonde jonge schoonheid? Ik werd bereden door deze blonde, pijpte terwijl een man, mijn vriendin befte een vrouw en werd terwijl genomen door iemand van wie we de naam niet eens kenden.

De blondine stopte met haar pompende bewegingen en ik voelde dat mijn benen uit elkaar werden geduwd. Een stel benen namen plaats tussen de mijnen, er werd wat gefrutseld en de neukbewegingen hervatten weer en hoorde gekreun en gehijg. Een raar gevoel, ik keek op, er stond potv… iemand haar te neuken in haar kut, maar ik zat toch in dat gaatje van haar?. Toen ik wat beter keek, zag ik dat ik in haar kont aan het neuken was.

Ik neukte haar in haar kont!!! Ik voelde de penis van nog een andere man tegen deze van mij aanschuiven, dat gaf dat rare gevoel. Ik kon me niet meer houden en schoot nog een keer.

Ditmaal echter in een kont. De kamer werd gevuld door gehijg en kreten van klaarkomen. Robert nam mijn hoofd beter vast en ik voelde zijn hoogtepunt naderen. Ik trok me niet terug en liet hem klaarkomen in mijn mond. Een vreemd gevoel, maar toch lekker. Toen ik nogmaals opkeek, was het decor weer veranderd. Mijn vriendin zat rechtop een man te berijden. Terwijl pijpte ze een andere. Ze ging wild tekeer en was buiten zichzelf.
Daar aangekomen, begon Evelyne me te kussen en te strelen. Hetzelfde overkwam mijn vriendin door Robert. Ooh wat stond ik heet en zo te merken ook mijn vriendin. We lieten ons op het grote bed vallen.

Ik op mijn rug en Evelyne deed me als een professionele een condoom aan, daarna bekroop ze mij en mijn stijve floepte zonder problemen in haar natte schuur. Ze bereed me als de beste, kreunde en werd steeds wilder. Ik voelde een adem op mijn gezicht en opende de ogen. Het gezicht van mijn vriendin was vlak boven me.

Ze zat op handen en knieën en werd op haar hondjes genomen door Robert. We zoenden elkaar en werden verder opgevreeën. Robert schoot als eerste zijn lul leeg in de kut van mijn vriendin. Hij droeg ook een condoom. Door het schokkende gevoel van zijn klaarkomen, kwam ook mijn vriendin voor de eerste keer klaar, maar dit is nog geen einde, dat weet ik, nu komt ze pas goed op gang.

Ze draaide zich om, ontdeed Robert van zijn condoom en likte zijn penis schoon. Het sperma druipte nog van haar lippen. Hhhmmm lekker zei ze intussen. Plots voelde ik nagels in mijn onderbuik. Evelyne was ook in de zevende hemel, ze volgde het voorbeeld van mijn vriendin en zoog me verder af. Lang werk had ze niet meer. Door het aanzicht van al dat gevrij, kwam ik ook al snel klaar in haar mond. Ook zij vond sperma blijkbaar lekker, ze liet geen druppel verloren gaan.

Dan een onverwachte wending. Evelyne betastte de borsten van mijn vriendin. Ze kon dit blijkbaar ook hebben en werd bedacht haar met een kus op haar mond.

De twee vrouwen zaten op hun knieën over me heen, kusten en betastten elkaar. Ik, “sukkelaar” lag dit alles te aanschouwen vanop mijn rug onder hen. Tot overmaat kwam Robert weer achter mijn vriendin zitten, met zijn weer stijf geworden speelgoed.

De ene hand op haar borsten, met de andere vingerde hij haar. Zijn speelgoed bengelde boven mijn gezicht en volledig opgehitst, zoog ik op zijn ballen. Hij merkte dit en draaide zich om zodat ik zijn volledige lengte in mijn mond kon nemen. Daar zoog ik aan een man en mijn vriendin kuste een vrouw.

Mijn vriendin kwam naast me liggen en befte intussen Evelyne. Plots zoog er iemand aan mijn paal… Ik zag iedereen toch zitten en keek op. Een jonge blondine, ik schat ze midden twintig, nam hem in haar mond en speelde er zachtjes mee. Ze maakte op en neergaande bewegingen en draaide met haar tong rond mijn eikel en vervolgens langs mijn schacht naar de ballen.

Oooohh wat deed dat goed. Ik merkte nog iemand bij haar. Haar vriend had zich een condoom omgedaan en drong nu binnen bij mijn vriendin. Ze was zo ver heen in haar seksspel dat ze het geeneens merkte dat er nog een “vreemde” zich in het spel bemoeide. Mijn lul verdween even later in het gaatje van deze blondine.

Ze zat met haar rug naar me gedraaid, het spande rond mijn lul en ik streelde terwijl haar billen. De lul van Robert ontglipte me soms uit mijn mond. Het spel had het kijkend koppel blijkbaar zo heet gemaakt dat ze besloten om maar mee te doen. Geen bezwaar van ons natuurlijk, althans toch niet door mij en zo te merken ook niet door mijn vriendin. Wanneer wordt je nog eens geneukt door zijn blonde jonge schoonheid? Ik werd bereden door deze blonde, pijpte terwijl een man, mijn vriendin befte een vrouw en werd terwijl genomen door iemand van wie we de naam niet eens kenden.

De blondine stopte met haar pompende bewegingen en ik voelde dat mijn benen uit elkaar werden geduwd. Een stel benen namen plaats tussen de mijnen, er werd wat gefrutseld en de neukbewegingen hervatten weer en hoorde gekreun en gehijg. Een raar gevoel, ik keek op, er stond potv… iemand haar te neuken in haar kut, maar ik zat toch in dat gaatje van haar?.

Toen ik wat beter keek, zag ik dat ik in haar kont aan het neuken was. Ik neukte haar in haar kont!!! Ik voelde de penis van nog een andere man tegen deze van mij aanschuiven, dat gaf dat rare gevoel. Ik kon me niet meer houden en schoot nog een keer. Ditmaal echter in een kont. De kamer werd gevuld door gehijg en kreten van klaarkomen. Robert nam mijn hoofd beter vast en ik voelde zijn hoogtepunt naderen.

Ik trok me niet terug en liet hem klaarkomen in mijn mond. Een vreemd gevoel, maar toch lekker. Toen ik nogmaals opkeek, was het decor weer veranderd. Mijn vriendin zat rechtop een man te berijden.

Terwijl pijpte ze een andere. Ze ging wild tekeer en was buiten zichzelf. Een zeer leuk zicht om zo te vriendin te zien genieten. De kamer was gevuld door nog meer mensen. Evelyne, de blondine en mijn vriendin, werden omringt door allemaal stijfstaande penissen. Ze hadden handen, gaatjes en monden te kort om aan het aanbod te voldoen. Het was ontaard in een heuse orgie. Iedereen neukte met iedereen.

Mannen stonden zich af te rukken omheen de lichamen van de naakte vrouwen en schoten op hun billen en borsten. Alles gebeurde verder in een roes, hoelang alles duurde was niet te achterhalen, maar ik trok me stilletjes terug van het spektakel. Na enige tijd, kwam Evelyne ook wat drinken. Ze vroeg me hoe ik het vond. Niet te omschrijven, prachtig gewoon. Ondanks de belevenissen voelde ik alweer een druk in mijn onderlijf en een hand op mijn groeiende penis.

We gingen naar aan kleine kamer en passeerde daarbij nog de blokhut. Het feest was daar nog steeds aan gang en zag hoe mijn vriendin nog steeds mannen aan het neuken en afzuigen was. Ze had nog steeds niet genoeg dus. Een zeer intiem en zacht neukpartijtje volgde er nog met Evelyne. Ze fluisterde in mijn oor dat ze me nog terug wou zien. Haar ritme verhoogde weer en we kwamen bijna gelijktijdig klaar.

Ik merkte dat ik vergeten was een condoom om te doen. We zien hoe zijn pik begint te schokken en ze laat hem uit haar mond glijden. Opeens vloeit er een witte golf sperma uit zijn stijve lul. Zij trekt door en er spuit met kracht een tweede, dikke straal zaad uit, tegen haar gezicht. Snel neemt ze zijn lul weer in haar mond, ze zuigt hem leeg tot de laatste druppel, zijn zaad druipt langst haar kin op haar kleine borsten.

Een dikke druppel blijft tegen haar tepel liggen en verspreidt zich langs de rand van haar bh'tje. Uitgeput laat de man zich achterover vallen en blijft met zijn ogen dicht liggen.

Plotseling kijkt de vrouw om. Glimlachend kijkt ze ons een voor een aan. Vrolijk lachend veert ze overeind en gaat naast Lien op de bank zitten. Door deze onderbreking ben ik even afgeleid en stop ik met vingeren van Lien. Ik trek mijn hand terug en ga tussen haar benen op de grond zitten. Ik kijk naar de twee vrouwen die naast elkaar op de bank zitten.

De vrouw zakt lekker onderuit, net iets dichter tegen Lien aan dan tegen haar man. Ze zet een been op de bank en doet haar dijen uit elkaar. We krijgen een goed beeld van het minuscule, strak gespannen, slipje dat haar kut maar net bedekt. Een donkere plek verraad dat ze zeiknat is. Ze ziet ons kijken. Een vinger haakt ze achter het slipje, soepel schuift ze het opzij zodat haar kut zichtbaar wordt. Haar kut is bijna helemaal kaal geschoren, alleen vlak boven haar kut staat een dun streepje donkerblond haar.

Met dezelfde vinger wrijft ze langs haar kutlippen. Haar vinger wordt onmiddellijk nat, je kan het vocht op haar schaamlippen en haar vinger zien glimmen. Even ligt ze te genieten, dan kijkt ze opzij, kijk Lien aan en zegt vragend, jij ook?? Lien knikt van ja en neemt als gehypnotiseerd dezelfde houding aan.

Daar zitten ze dan, twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, beide een heel ander figuur, de een met prachtig grote deinende tieten de ander met pittige kleine tietjes. Lien trekt het koortje van haar slip tussen haar schaamlippen uit en toont ons haar kale natte kut. Haar schaamlippen zijn donkerrood doorbloed, dikker en steken geiler uit als die van de vrouw naast haar die zijn dunner en roze.

Ze glimmen allebei van het geil. Met beide handen trekt Lien haar schaamlippen open en toont ons de roze binnenkant van haar neukgrot. Dan begint ze zich met een hand over haar klit te wrijven. Na enkele seconden ligt ze zich met twee vingers geil te vingeren. Haar andere hand wrijft over haar borsten. Van de een naar de ander waarbij ze haar tepels met draaiende beweging stimuleert.

Ze heeft haar toga jurkje nog aan maar dat schuift schuin weg waardoor een borst zichtbaar wordt. Haar bh'tje bedekt haar tepel niet. Die steekt dik en gezwollen naar buiten. Met een hand tilt ze haar stevige tiet op en brengt de tepel naar haar mond. Geil begint ze haar eigen tepel te likken. Terwijl Lien zo geil met zich zelf aan het spelen is, kijkt ze naar de vrouw naast haar. Ook die begint zich zelf hartstochtelijk te vingeren.

Haar rood gelakte vinger schiet in en uit haar spleet, met de andere hand houdt ze haar lipjes uit elkaar. Haar klit is tussen haar schaamlippen dik en zichtbaar. Steeds wilder gaat haar vinger in en uit haar spleet. Ook zij kijkt gebiologeerd naar het geile tafereel naast haar. Beide dames winden elkaar hevig op en ons ook.

De man op de bank is weer bij zijn positieve gekomen en door de geile aanblik van beide dames heeft zijn lul weer een volledige erectie bereikt. Net als mijn lul staat zijn lul stijf en hard over eind. Loom zit hij toe te kijken en trekt hij zich zelf langzaam af. Ook mijn lul is super hard en stijf. Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek.

Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt. De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit.

Ze omvat een van Lien haar grote tieten. Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet. Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw. Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan. De man maakt hier gebruik van en haakt het ¾ bh'tje van de vrouw los. Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig.

Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig. Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen. Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel.

Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind. Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten.

Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen. De sex show op de bank is ineens afgelopen. Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan. Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten. Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn. De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan.

Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan. De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien.

Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift. Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer. Lien staat nu in haar jarretels, slipje en bh'tje geil te dansen.

Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft. Ze dansen mee op de maat van de muziek. De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren. Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien. Door het kleine bh'tje masseert en kneed de vrouw het wulpse vlees. Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren. Kennelijk wordt ze er heel geil van. Lien laat haar handen zakken naar haar kruis.

Hierdoor kan de vrouw geen kant meer op en ‘noodgedwongen' blijft ze de borsten masseren. Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis. Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift. Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen.

Zich vast niet bewust van de omgeving. Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen. Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word.

Je ziet van alles; er wordt gepijpt, gebeft, en geneukt, door stelletjes en groepjes. Ik zie een vrouw die door twee mannen tegelijk genomen worden. Heerlijk om te zien, wat een opwindende, zoveel geile mensen. Terwijl ik de geile atmosfeer op neem zit ik me lekker af te trekken. Mijn stijve lul steekt uit de gulp van mijn broek en ik trek de voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer. Ik ben zo geil dat ik het voorvocht uit mijn lul stroomt, soppend trek ik me af.

Dan schrik ik op, de twee vrouwen zijn gestopt met dansen en komen nu hand in hand naar de bank toe lopen. Ze gaan samen op de grond voor ons zitten en vertellen dat ze beter kennis gemaakt hebben.

Zij heet Maria en hij heet Arjan. We bouwen even een rust pauze in en praten even over ons zelf en hoe we het tot nu toe vinden. Zij komen hier wel vaker en willen ons wel een rondleiding geven. Zullen we naar boven gaan en een privé kamer zoeken? Ik kijk Lien aan, die knikt glimlachend en staat op. Hand in hand lopen we samen door de club. Alles is sfeervol en schemerig ingericht.

Overal zitten mensen te praten en liggen mensen te vrijen. We belanden met ze vieren in een middel grote kamer, ingericht met veel zebra, luipaard en tijger printen. In het schemerige licht zie je langs de kanten drie grote bedden. Twee zijn er bezet. Op een liggen er een man en twee vrouwen met elkaar te vrijen.

Op het andere bed liggen twee stelen met elkaar verstrengelt. Wij strijken neer op het vrije "tijger" bed. Lien nestelt zich in mijn armen Maria en Arjan gaan gezellig dicht tegen elkaar naast ons liggen. Veel wordt er niet gepraat. Ik schuif mijn hand aan de bovenkant van Lien haar slipje naar binnen.. Zij doet haar benen uit elkaar en moeiteloos schuif ik tussen haar zeik natte schaamlippen. Met langzaam draaiende bewegingen stimuleer ik haar klit. Ik hoor haar natte kutlippen soppen.

Haar ademhaling wordt steeds sneller en uiteindelijk ligt ze te hijgen. Naast ons is Arjan tussen de benen van Maria gekropen. Hij heeft haar slipje opzij geschoven en met twee handen trekt hij haar schaamlippen open. Haar roze grot is even zichtbaar. Dan schuift hij naar voren en ontneemt ons het uitzicht. Hij steekt zijn tong uit en begint haar met lange halen te likken.

Lien wurmt zich onder mij vandaan en duwt mij op me rug. Ze trekt mijn boxer naar beneden en mijn stijve lul springt te voorschijn. Mijn harde lul staat recht over eind. Een slijmerige draad voorvocht loopt van de glimmende eikel naar mijn buik. Daar vormt zich een glimmende vlek. Lien kruipt naderbij en steekt haar tong uit. Ze likt mijn buik schoon en volgt de slijmerige draad naar boven. Met een hand houd ze me lul vast ze trekt de voorhuid naar achteren waardoor een dikke druppen geil uit me lul loopt.

Met gekrulde tong likt ze over de natte eikel, gulzig likt ze de dikke witte druppel op. Ze tuit haar lippen en omsluit mijn eikel.

Vol overgaven begint ze aan mijn super stijve lul te zuigen. Ik laat me achterover vallen en laat me heerlijk door haar verwennen. Ze trekt me afwisselend af, zuigt aan me lul, likt hem van onder naar boven nat en likt mijn ballen waarna ze aan mijn eikel zuigt. Wat kan zij lekker pijpen!!!! Dan voel ik in eens iets vreemds. Een tweede paar handen is zich er mee gaan bemoeien. Ik voel de zachte aanraking van een vreemde hand die mijn stijve lid omsluit.

Heerlijk begint zij mij af te trekken terwijl Lien mijn eikel aan het afzuigen is. Maria komt met haar hoofd dichterbij en trekt mijn lul uit Lien haar mond. Zonder aarzelen neemt mijn lul tussen haar lippen. Eerst schrik ik even, maar als Lien haar aandacht naar mijn ballen verplaatst weet ik dat het goed is.

Ik wordt afwisselend gepijpt door Lien en Maria, ik weet niet wie er beter is, eigenlijk allebei heel goed en op hun manier lekker geil. Op een gegeven moment stopt Maria even.

Zij veranderd van positie en komt op haar knieën naast mij zitten. Ze bukt zich voorover en steekt haar kontje omhoog. Arjan komt op zijn knieën achter haar zitten en terwijl ze me pijpt schuift Arjan zijn stevige lul achterom diep in Maria haar openstaande kut.

Ze blijft me pijpen met het ritme waarop ze geneukt wordt. Geil kijk ik naar de twee die me stijve lul zo verwennen.. Maria kijkt Lien aan en vraagt haar met volle mond Wil je me kut likken???

Zonder antwoord af te wachten gaat Maria op haar rug liggen met haar benen wijd uit elkaar. Lienik me vraagt ze aan Lien. Lien kruipt tussen haar benen. Voorzichtig nadert ze de gladde kut van Maria. Haar kutlippen staan nog open van het neuken.

Ze druipen van het geil dat glimmend tot ver over haar dijen is uitgesmeerd. Met een vinger wrijft Lien zachtjes tussen de natte schaamlippen op en neer.

Moeiteloos schuift Lien de vinger verder de zeiknatte gladde kut in. Maria duwt haar heupen een beetje omhoog om Lien haar vinger verder in haar te doen door dringen. Lien brengt haar mond naar de kut en likt een lange haal langs de natte schaamlippen. Lien lijkt even te proeven hoe het kutgeil van Maria smaakt.

Met twee vingers trekt ze Maria haar kut een beetje open. Met een lange tong likt ze nu tot diep aan de binnenkant van haar neukgrot. Even gaat Lien verzitten.

Ze schuift over M heen tot haar kut vlak boven Maria haar mond hangt. Maria grijpt Lien bij haar billen, steekt haar tong uit en duwt Lien haar kut op haar lippen. Wat volgt is een lange kut tongzoen. De dames liggen elkaar zo een tijdje heerlijk te likken en te vingeren.

Ik zit me achter het geile stel lekker af te trekken. Mijn lul is kei hard en soppend glijd mijn voorhuid over me dikke eikel. Ik zie hoe Maria de natte uitgelikte kut van Lien ver open spert. Ik kijk tot diep in de roze neukgrot van Lien.


Afspreken voor sex negerin komt spuitend klaar

  • GRATIS ZEX BODY TO BODY MASSAGE AMSTELVEEN
  • 921
  • Kalekutten parenclub