kut dichtnaaien piemol liken

Ze zien een lange, blonde vrouw staan die zo te zien rond de 40 jaar is. Ze is niet bepaald klein, een meter tachtig ongeveer, en ze draagt een lange, zwarte lakjas. Ze komt dichterbij de bank en aait de vastgebonden hond over zijn kop. De Deense dog kwispelt enthousiast en drukt zijn natte neus tegen haar jas, ter hoogte van haar kut. En, mag ik hem nou een keertje proberen? Hij staat op en maakt Max los van de bank. Bert roept Monica naar de bank en trekt haar bij zich op schoot, zijn stijve pik in de drijfnatte kut van zijn dochter stoppend.

Zijn pik glibbert in de volgespoten kut en het hondensperma druipt weldra over zijn ballen. Zachtjes begint hij Monica te neuken.

De vrouw trekt haar lakjas uit en, op een gordeltje en twee prachtige kousen na, staat ze geheel naakt voor de mannen. Haar kut is op een klein streepje haar na geheel kaal geschoren. Duidelijk steken haar binnenste schaamlippen naar buiten. Ze heeft een paar borsten die mooi van formaat zijn en nog geen last hebben van doorhangen.

Ze gaat boven de hond zijn rug staan en begint met haar kut over zijn rug te wrijven. Tegelijk pakt ze de lul van het dier beet en laat het ding in haar hand heen en weer glijden. Een nat spoor wordt zichtbaar op de rug van de Deense dog en ze begint al lichtjes te kreunen. Wim is weer op de bank gaan zitten, zijn lul zachtjes aan het aftrekken. De vrouw gaat nu voor de hond staan en het beest begint het geil uit haar natte kut te likken.

Lichtjes door haar knieën gezakt laat ze zich deze behandeling welgevallen. Na een minuutje of drie, vier zo te hebben gestaan draait ze zich om en gaat gebukt staan.

Onmiddellijk begint de dog haar kut nu via de achterkant te likken en ook haar anus wordt gretig door het dier afgelebberd. Langzaam laat ze zich voorover zakken totdat haar handen en knieën de grond gevonden hebben. Max, die straaltjes voorzaad in de rondte sproeit, snuffelt nog even aan haar ondertussen drijfnatte kut en springt daarna op zijn teefje.

Ze steekt haar hand tussen haar benen door en weet de grijsrode lul haar kut binnen te loodsen. De mannen op de bank zien hoe Max zich meteen van zijn beste kant laat zien en de vrouw in hoog tempo begint te neuken.

Monica ziet nu hoe het er bij haar uit moet hebben gezien en zit van geiligheid op de lul van haar vader te rijden. Toe maar, oooh jaaaa, vrouwtje komt al bijna, Jezus wat naai je me toch goed” roept de onbekende vrouw. Wim begint steeds sneller aan zijn lul te trekken en gaat voor de gelegenheidsteef van de Deense dog staan. Ze ziet de dikke pik van Wim en begint de man te pijpen. Even later laat ze de pik weer uit haar mond glippen. Ooooh jaaaa Max, goed zo jochie, naai mijn kut maar lekker, toe maar jongen …… ik ben zóóó geil, ik kommmm klaarrrr, Maxje toch.

Max houdt het niet langer en janken en piepend loost hij zijn sperma in de kut van zijn teefje. De vrouw laat zich op haar rug rollen. Wodan, die alles aandachtig heeft gadegeslagen staat op en begint haar kut uit te likken. Mmmmmm dat doe je goed zeg! Zijn lul schiet met een plop uit de kut van zijn dochter. Het meisje loopt naar het tweetal toe en kruipt onder de dog. Ze pakt de dikke pik beet en begint hem zonder enige aarzeling te pijpen.

Het dier begint haar gelijk in haar mond te neuken en ze kan maar met moeite de pik binnenhouden. Het eerste voorzaad vult al haar gretige mond.

Met tegenzin laat ze de hondelul los en kruipt naar de vrouw. Deze pakt haar bij de nek en begint haar te tongzoenen. Monica kruipt weer onder Wodan en laat haar pijpmondje nogmaals vullen met het hondegeil. Wodan maakt gelijk weer neukende bewegingen en wordt bijna gek van zoveel aandacht. Monica zorgt voor een goedgevulde mond en gaat weer naar de vrouw. Ze gaat op haar liggen en laat langzaam het hondegeil in de opengesperde mond van de vrouw lopen.

Zodra ze niets meer heeft geeft ze de vrouw een lange tongzoen. Monica houdt haar drijfnatte kut boven haar gezicht en laat langzaam haar schaamlippen tegen de mond van de vrouw zakken. Begerig begint ze het jonge meisje te beffen en duwt het hoofd van Monica richting haar kut. Ze laat zich voorover vallen en begint de vrouw te beffen.

Haar kut is nog drijfnat van het speeksel van Wodan maar Monica lijkt er totaal niet om te geven. Zelfs als Wodan af en toe meelikt gaat ze gewoon door.

Maak mijn kut maar lekker geil voor Wodan want die wil ik ook nog naaien”. Het meisje vingert en likt de kut van de vrouw totdat ze Wodan niet langer kan weghouden. De vrouw begrijpt het en duwt Monica opzij. Ze gaat meteen op handen en knieën zitten om Wodan zijn pik te kunnen ontvangen wat nog geen tien seconden op zich laat wachten.

De dog duikt gelijk op de hem aangeboden kut en ramt zijn pik feilloos in een keer naar binnen. De vrouw geeft een halve schreeuw van genot en pijn door elkaar. Wodan, die zo geil als de pest is, spuit binnen een paar minuten zijn zaad naar binnen. De knoop is buiten haar kut gebleven dus de hond kan er meteen weer vanaf. Nog voordat de dikke lul tussen haar schaamlippen vandaan is ligt Monica er al onder om het sperma op te slobberen.

Mondenvol druipt er uit de uitgewoonde kut en gretig slikt ze alles zoveel mogelijk door. Ook haar gezicht wordt bedekt met een laagje glibberig zaad. Monica stopt met het uitlikken van de geile snee waarop de vrouw zich omdraait om de restanten sperma van het meisje af te likken.

Het gezicht van Monica is schoongelikt en ze staan beide op. De vrouw kijkt goedkeurend naar het lijf van het meisje en trekt het rokje nog verder omhoog. De zoom van het ding hangt nu ruim vijftien centimeter boven het kutje waardoor ze net zo goed in haar blote reet had kunnen staan. De vrouw draait zich om naar de mannen. Het lijkt mij leuk als jullie mee gaan naar mijn huis. Neem mijn lakjas even mee wil je? Tijdens de wandeling voelt ze regelmatig aan de tietjes van het meisje.

Wie zijn die twee mannen eigenlijk”. Monica verteld over haar problemen met haar vader en wat haar zo is overkomen. Tijdens haar verhaal zit Helga meerder malen aan haar eigen kut te voelen. Mijn vader heeft dat vroeger ook gedaan en regelmatig kwam hij bij mij op mijn kamertje even goedenacht wensen.

Meestal moest ik hem dan pijpen of hij wilde dat ik in zijn mond pieste. Jonge meisjes wijn noemde hij dat. Ik was pas twaalf toe hij voor de eerste keer zijn dikke leuter in mijn kleine kutje propte. Later bleek dat mijn moeder overal van af wist en regelmatig toekeek als ik geneukt werd door mijn vader maar tot mijn zestiende heeft ze zich niet aan mij vergrepen. Op mijn verjaardag kreeg ik als kado dat ik voortaan bij hun in bed mocht slapen en vanaf die tijd moest ik met allebei mijn ouders geilen.

Soms neukte ik mijn moeder met een voorbinddildo terwijl mijn vader me in mijn kontje naaide wat hij trouwens al heel snel bij mij deed”. Al pratende kwamen ze bij een kleine boerderij aan met de mannen en de honden in hun kielzog.

Potsierlijk stak de stijve pik nog uit de broek van Wim terwijl Bert zijn broek niet eens meer aanhad en hij dus ook het hele eind in zijn blote reet had gelopen. Hij had gehoopt dat ze onderweg nog iemand tegen zouden komen maar helaas voor hem gebeurde dat niet.

Helga toetste een code in op een electronisch nummerslot en liet iedereen binnen. Helga neemt de lakjas over van Bert en legt deze op een tafel. Ze doet koffie en water in het koffiezetapparaat en zet het ding aan. Ze zet vier bekers op een dienblad neer. Ook de suiker en melk krijgen naast de bekers een plaatsje. De mannen nemen plaats op de bank en kijken eens in het rond. De vloer is betegeld en kleden liggen er niet. De bank heeft een soort kunstlederen bekleding en de rest van het meubilair is ook bekleed met datzelfde kunstleer of is gewoon kaal.

Kortom, een beetje Spartaans uiterlijk. Helga glimlacht als ze de wat verwonderde blikken ziet. Het koffiezetapparaat heeft zijn werk gedaan en al gauw zit iedereen van een dampende beker koffie te genieten. Waarom ga je er niet op zitten Silvia? Ik zal heus niet in je spuiten.

Dan ga ik op zijn kop zitten en laat me zuigen. Rillend van spanning zakte ze nog verder om laag. De penis gleed in een gaatje, zo strak en nauw, dat het haar een gevoel gaf van verscheuring.

Ineens duwde ze door en schreeuwde van schrik. Een scherpe pijn deed even de lust uit haar wegtrekken. Silvia zat roerloos, maar trots, als een prinses op de troon. Hij keek tegen haar malse kont en likte het hete meisje. Ditmaal moest hij zich nog meer beheersen om niet plotsklaps klaar te komen en zijn geil opwaarts te jagen in dat sappige kutje.

Beide meisjes schreeuwden en kreunden weer om het hardst. Hij voelde Lida schokken en met knijpende dijen klaarkomen. Ze ging van hem af zodat hij weer uitzicht kreeg op Silvia. Het jonge schatje zat met een verrukt en verkrampt gezicht op zijn lul en wipte fel op en neer. Het orgasme overrompelde haar, ze schreeuwde: De ronde borstjes sprongen op en slingerden heen en weer. Met een laatste schorre kreet stortte ze schokkend in el.

Ze zat op zijn paal gespietst toen Cor overeind kwam en haar achterover legde. Haar kut hield tijdens deze behandeling zijn lul gevangen. Ook Lida liet geen bezwaar horen, ze keek aandachtig naar de man die nu tussen de dijen van haar zusje lag en wiens onderlijf op en neer ging.

Cor haalde zijn lul snel maar krachtig heen en weer, het meisje was te gespannen om klaar te kunnen komen maar liet zich gewillig neuken. Hij voelde de genotsscheut van het komende orgasme en rukte zijn penis terug.

Met heftige stoten ontlaadde hij zich en spoot zijn zaad over haar tieten en buik. Het sperma droop zelfs van haar schouder in de oksel, zo ver had hij het weggespoten. De woeste kreet waarmee hij zijn genot uitschreeuwde, stierf weg. Hijgend hing hij over het meisje en keek naar de resultaten van zijn zaadlozing. Silvia glimlachte, ze was over haar angst heen en zei: Lida reikte haar een handdoek om haar huid ermee te drogen.

Cor rustte met hangende penis uit van de inspanning. Hij keek tevreden naar het jonge schatje dat voor het eerst geneukt was. Zijn lul was vochtig en rose gekleurd door het druppeltje maagdenbloed. Lida veegde het af en begon op de eikel te zuigen. Ze liet geen tijd verloren gaan en spoorde hem aan tot een nieuwe erectie. Het leek of nu pas tot haar doordrong wat hij met haar gedaan had.

Ze knielde bij zijn hoofd en zoende hem op de mond terwijl Lida zijn penis zoog. Voordat hij eraan toe kwam Lida te naaien gebeurde er eerst iets anders. Als bij afspraak strekten de meisjes zich naast hem uit, hun gezichten bij zijn penis. Ze lagen op de zij, elk aan een kant van hem. De hoofden legden ze op één van zijn dijen zodat ze beide zijn lul of balzak konden likken. Aan weerszijden van zijn hoofd bevond zich een naar hem toegewende kut. Hij kon ze allebei met de tong bereiken, zij het slechts één tegelijk.

Daarom likte hij ze om de beurt, hij haalde de tong genietend door de beide sneetjes en keek verrukt naar de blanke dijen van de schatjes die ze voor hem open hielden. Zelf werd hij op een bijzondere wijze geprikkeld door de twee monden die zijn lul en ballen bewerkten. Hij voelde hoe, twee snelle tongen tegelijkertijd de eikel en zijn kloten belikten.

Cor draaide zijn hoofd heen en weer om afwisselend de heerlijke kutten te proeven. Hij likte Lida klaar en zoog daarna de kleine Silvia naar een orgasme. De spanning in zijn ballen steeg snel.

Na zijn eerste ejaculatie bij het jongste zusje raakte hij vlug weer in de stemming om opnieuw klaar te komen. Hij bereikte een hoogtepunt en voelde het zaad bronstig door de penis schieten.

Terwijl hij zich kromde van genot en stootsgewijs het sperma loosde keek hij nieuwsgierig naar de likkende meisjes. Het geil spoot over beide hoofden en droop in de blonde haren. Het spatte tegen hun gezichten terwijl ze allebei moeite deden de ejaculerende eikel tussen de lippen te krijgen. Ze slaagden erin een deel van zijn sappen op te zuigen maar het grootste deel lekte langs hun wangen en kinnen. De meisjes lieten hem echter niet met rust. Zodra ze zich enigszins spermavrij gemaakt hadden, begonnen ze zich weer met zijn penis te bemoeien.

Opnieuw likten ze die terwijl Lida mompelde: Zijn lul baadde in het sap van haar kletsnatte schede. Terwijl hij zich in die hete scheur verlustigde, staarde hij in het open kruis van Silvia die met opgetrokken knieën zat. Ongegeneerd toonde ze haar kut die nu ingewijd was voor het sekswerk.

Met snelle stoten sprietste zijn zaad in de krimpende kut van het geile meisje. Moeder Ter Naaien zou weldra thuis komen. Hij waste zijn gezicht en kleedde zich aan. Ook de meisjes hulden zich in de kleren zo dat ze er uitzagen als dochters die netjes hadden opgepast. Cor wandelde de straat uit en zocht de auto op.

De drie zaadlozingen hadden hem verkwikt, hij voelde zich helemaal niet moe. Terwijl hij dacht aan de meisjes en wat hij met hen gedaan had kreeg hij een erectie. Cor reed naar huis, het was nu half elf. Ze lag naakt op de bank en keek naar hem terwijl hij zich uitkleedde.

Met zwiepende lul kwam hij naar haar toe en Marjon spreidde de benen. Ze vond het geil wanneer ze naaiden in de woonkamer terwijl de teevee nog aan stond. Terwijl de reklame boodschappen door de kamer schalden neukten ze elkaar vurig. Marjon omvatte zijn benen met haar brede heupen en gevulde dijen. Cor vond het lekker na die jonge meiden een volwassen vrouw te naaien. Toen het journaal begon, kreunde ze en schokte wild. Cor zakte weg in een duizelend orgasme en spoot hijgend een forse hoeveelheid zaad in de kut van zijn vrouw.

Ben je er niet geweest vanavond? Maar toen je met die harde lul op me afkwam dacht ik nee, dat kan niet waar zijn. Cor lachte met haar mee. Hij zou Johan moeten inlichten en ervoor zorgen dat deze hem voortaan een alibi verschafte. Zelfs speelde hij even met de gedachte Johan mee te nemen om samen die twee tieners te neuken. Dan konden ze er elk één onderhanden nemen, om de beurt. Dat moest hij nog maar eens overdenken. Toen hij met Marjon in bed lag ging die gedachte hem nog eens door het hoofd.

Zich de orgieën met de meisjes voorstellend ging zijn pik de hoogte in. Marjon, die hem nog eens knuffelde, rukte aan zijn harde penis. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!

Geplaatst op maandag 20 juni door Detridas. Hetero Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over!

Sint en Piet neuken mama Stiefdochter 4 Peter wilde wel!

...

Sm sex film gratis grote kutjes


kut dichtnaaien piemol liken

Ze zien een lange, blonde vrouw staan die zo te zien rond de 40 jaar is. Ze is niet bepaald klein, een meter tachtig ongeveer, en ze draagt een lange, zwarte lakjas. Ze komt dichterbij de bank en aait de vastgebonden hond over zijn kop.

De Deense dog kwispelt enthousiast en drukt zijn natte neus tegen haar jas, ter hoogte van haar kut. En, mag ik hem nou een keertje proberen? Hij staat op en maakt Max los van de bank. Bert roept Monica naar de bank en trekt haar bij zich op schoot, zijn stijve pik in de drijfnatte kut van zijn dochter stoppend. Zijn pik glibbert in de volgespoten kut en het hondensperma druipt weldra over zijn ballen.

Zachtjes begint hij Monica te neuken. De vrouw trekt haar lakjas uit en, op een gordeltje en twee prachtige kousen na, staat ze geheel naakt voor de mannen. Haar kut is op een klein streepje haar na geheel kaal geschoren. Duidelijk steken haar binnenste schaamlippen naar buiten. Ze heeft een paar borsten die mooi van formaat zijn en nog geen last hebben van doorhangen. Ze gaat boven de hond zijn rug staan en begint met haar kut over zijn rug te wrijven.

Tegelijk pakt ze de lul van het dier beet en laat het ding in haar hand heen en weer glijden. Een nat spoor wordt zichtbaar op de rug van de Deense dog en ze begint al lichtjes te kreunen. Wim is weer op de bank gaan zitten, zijn lul zachtjes aan het aftrekken. De vrouw gaat nu voor de hond staan en het beest begint het geil uit haar natte kut te likken.

Lichtjes door haar knieën gezakt laat ze zich deze behandeling welgevallen. Na een minuutje of drie, vier zo te hebben gestaan draait ze zich om en gaat gebukt staan. Onmiddellijk begint de dog haar kut nu via de achterkant te likken en ook haar anus wordt gretig door het dier afgelebberd. Langzaam laat ze zich voorover zakken totdat haar handen en knieën de grond gevonden hebben.

Max, die straaltjes voorzaad in de rondte sproeit, snuffelt nog even aan haar ondertussen drijfnatte kut en springt daarna op zijn teefje. Ze steekt haar hand tussen haar benen door en weet de grijsrode lul haar kut binnen te loodsen. De mannen op de bank zien hoe Max zich meteen van zijn beste kant laat zien en de vrouw in hoog tempo begint te neuken.

Monica ziet nu hoe het er bij haar uit moet hebben gezien en zit van geiligheid op de lul van haar vader te rijden. Toe maar, oooh jaaaa, vrouwtje komt al bijna, Jezus wat naai je me toch goed” roept de onbekende vrouw.

Wim begint steeds sneller aan zijn lul te trekken en gaat voor de gelegenheidsteef van de Deense dog staan. Ze ziet de dikke pik van Wim en begint de man te pijpen. Even later laat ze de pik weer uit haar mond glippen.

Ooooh jaaaa Max, goed zo jochie, naai mijn kut maar lekker, toe maar jongen …… ik ben zóóó geil, ik kommmm klaarrrr, Maxje toch. Max houdt het niet langer en janken en piepend loost hij zijn sperma in de kut van zijn teefje. De vrouw laat zich op haar rug rollen. Wodan, die alles aandachtig heeft gadegeslagen staat op en begint haar kut uit te likken.

Mmmmmm dat doe je goed zeg! Zijn lul schiet met een plop uit de kut van zijn dochter. Het meisje loopt naar het tweetal toe en kruipt onder de dog. Ze pakt de dikke pik beet en begint hem zonder enige aarzeling te pijpen. Het dier begint haar gelijk in haar mond te neuken en ze kan maar met moeite de pik binnenhouden. Het eerste voorzaad vult al haar gretige mond. Met tegenzin laat ze de hondelul los en kruipt naar de vrouw. Deze pakt haar bij de nek en begint haar te tongzoenen.

Monica kruipt weer onder Wodan en laat haar pijpmondje nogmaals vullen met het hondegeil. Wodan maakt gelijk weer neukende bewegingen en wordt bijna gek van zoveel aandacht.

Monica zorgt voor een goedgevulde mond en gaat weer naar de vrouw. Ze gaat op haar liggen en laat langzaam het hondegeil in de opengesperde mond van de vrouw lopen. Zodra ze niets meer heeft geeft ze de vrouw een lange tongzoen. Monica houdt haar drijfnatte kut boven haar gezicht en laat langzaam haar schaamlippen tegen de mond van de vrouw zakken. Begerig begint ze het jonge meisje te beffen en duwt het hoofd van Monica richting haar kut. Ze laat zich voorover vallen en begint de vrouw te beffen.

Haar kut is nog drijfnat van het speeksel van Wodan maar Monica lijkt er totaal niet om te geven. Zelfs als Wodan af en toe meelikt gaat ze gewoon door. Maak mijn kut maar lekker geil voor Wodan want die wil ik ook nog naaien”. Het meisje vingert en likt de kut van de vrouw totdat ze Wodan niet langer kan weghouden. De vrouw begrijpt het en duwt Monica opzij. Ze gaat meteen op handen en knieën zitten om Wodan zijn pik te kunnen ontvangen wat nog geen tien seconden op zich laat wachten. De dog duikt gelijk op de hem aangeboden kut en ramt zijn pik feilloos in een keer naar binnen.

De vrouw geeft een halve schreeuw van genot en pijn door elkaar. Wodan, die zo geil als de pest is, spuit binnen een paar minuten zijn zaad naar binnen. De knoop is buiten haar kut gebleven dus de hond kan er meteen weer vanaf. Nog voordat de dikke lul tussen haar schaamlippen vandaan is ligt Monica er al onder om het sperma op te slobberen. Mondenvol druipt er uit de uitgewoonde kut en gretig slikt ze alles zoveel mogelijk door.

Ook haar gezicht wordt bedekt met een laagje glibberig zaad. Monica stopt met het uitlikken van de geile snee waarop de vrouw zich omdraait om de restanten sperma van het meisje af te likken. Het gezicht van Monica is schoongelikt en ze staan beide op.

De vrouw kijkt goedkeurend naar het lijf van het meisje en trekt het rokje nog verder omhoog. De zoom van het ding hangt nu ruim vijftien centimeter boven het kutje waardoor ze net zo goed in haar blote reet had kunnen staan.

De vrouw draait zich om naar de mannen. Het lijkt mij leuk als jullie mee gaan naar mijn huis. Neem mijn lakjas even mee wil je? Tijdens de wandeling voelt ze regelmatig aan de tietjes van het meisje. Wie zijn die twee mannen eigenlijk”.

Monica verteld over haar problemen met haar vader en wat haar zo is overkomen. Tijdens haar verhaal zit Helga meerder malen aan haar eigen kut te voelen. Mijn vader heeft dat vroeger ook gedaan en regelmatig kwam hij bij mij op mijn kamertje even goedenacht wensen.

Meestal moest ik hem dan pijpen of hij wilde dat ik in zijn mond pieste. Jonge meisjes wijn noemde hij dat. Ik was pas twaalf toe hij voor de eerste keer zijn dikke leuter in mijn kleine kutje propte.

Later bleek dat mijn moeder overal van af wist en regelmatig toekeek als ik geneukt werd door mijn vader maar tot mijn zestiende heeft ze zich niet aan mij vergrepen. Op mijn verjaardag kreeg ik als kado dat ik voortaan bij hun in bed mocht slapen en vanaf die tijd moest ik met allebei mijn ouders geilen.

Soms neukte ik mijn moeder met een voorbinddildo terwijl mijn vader me in mijn kontje naaide wat hij trouwens al heel snel bij mij deed”. Al pratende kwamen ze bij een kleine boerderij aan met de mannen en de honden in hun kielzog.

Potsierlijk stak de stijve pik nog uit de broek van Wim terwijl Bert zijn broek niet eens meer aanhad en hij dus ook het hele eind in zijn blote reet had gelopen.

Hij had gehoopt dat ze onderweg nog iemand tegen zouden komen maar helaas voor hem gebeurde dat niet. Helga toetste een code in op een electronisch nummerslot en liet iedereen binnen.

Helga neemt de lakjas over van Bert en legt deze op een tafel. Ze doet koffie en water in het koffiezetapparaat en zet het ding aan. Ze zet vier bekers op een dienblad neer. Ook de suiker en melk krijgen naast de bekers een plaatsje.

De mannen nemen plaats op de bank en kijken eens in het rond. De vloer is betegeld en kleden liggen er niet. De bank heeft een soort kunstlederen bekleding en de rest van het meubilair is ook bekleed met datzelfde kunstleer of is gewoon kaal. Kortom, een beetje Spartaans uiterlijk. Helga glimlacht als ze de wat verwonderde blikken ziet. Het koffiezetapparaat heeft zijn werk gedaan en al gauw zit iedereen van een dampende beker koffie te genieten. Waarom ga je er niet op zitten Silvia?

Ik zal heus niet in je spuiten. Dan ga ik op zijn kop zitten en laat me zuigen. Rillend van spanning zakte ze nog verder om laag. De penis gleed in een gaatje, zo strak en nauw, dat het haar een gevoel gaf van verscheuring. Ineens duwde ze door en schreeuwde van schrik. Een scherpe pijn deed even de lust uit haar wegtrekken. Silvia zat roerloos, maar trots, als een prinses op de troon.

Hij keek tegen haar malse kont en likte het hete meisje. Ditmaal moest hij zich nog meer beheersen om niet plotsklaps klaar te komen en zijn geil opwaarts te jagen in dat sappige kutje. Beide meisjes schreeuwden en kreunden weer om het hardst. Hij voelde Lida schokken en met knijpende dijen klaarkomen.

Ze ging van hem af zodat hij weer uitzicht kreeg op Silvia. Het jonge schatje zat met een verrukt en verkrampt gezicht op zijn lul en wipte fel op en neer. Het orgasme overrompelde haar, ze schreeuwde: De ronde borstjes sprongen op en slingerden heen en weer. Met een laatste schorre kreet stortte ze schokkend in el. Ze zat op zijn paal gespietst toen Cor overeind kwam en haar achterover legde. Haar kut hield tijdens deze behandeling zijn lul gevangen. Ook Lida liet geen bezwaar horen, ze keek aandachtig naar de man die nu tussen de dijen van haar zusje lag en wiens onderlijf op en neer ging.

Cor haalde zijn lul snel maar krachtig heen en weer, het meisje was te gespannen om klaar te kunnen komen maar liet zich gewillig neuken. Hij voelde de genotsscheut van het komende orgasme en rukte zijn penis terug. Met heftige stoten ontlaadde hij zich en spoot zijn zaad over haar tieten en buik.

Het sperma droop zelfs van haar schouder in de oksel, zo ver had hij het weggespoten. De woeste kreet waarmee hij zijn genot uitschreeuwde, stierf weg. Hijgend hing hij over het meisje en keek naar de resultaten van zijn zaadlozing. Silvia glimlachte, ze was over haar angst heen en zei: Lida reikte haar een handdoek om haar huid ermee te drogen.

Cor rustte met hangende penis uit van de inspanning. Hij keek tevreden naar het jonge schatje dat voor het eerst geneukt was.

Zijn lul was vochtig en rose gekleurd door het druppeltje maagdenbloed. Lida veegde het af en begon op de eikel te zuigen. Ze liet geen tijd verloren gaan en spoorde hem aan tot een nieuwe erectie. Het leek of nu pas tot haar doordrong wat hij met haar gedaan had. Ze knielde bij zijn hoofd en zoende hem op de mond terwijl Lida zijn penis zoog. Voordat hij eraan toe kwam Lida te naaien gebeurde er eerst iets anders. Als bij afspraak strekten de meisjes zich naast hem uit, hun gezichten bij zijn penis.

Ze lagen op de zij, elk aan een kant van hem. De hoofden legden ze op één van zijn dijen zodat ze beide zijn lul of balzak konden likken. Aan weerszijden van zijn hoofd bevond zich een naar hem toegewende kut.

Hij kon ze allebei met de tong bereiken, zij het slechts één tegelijk. Daarom likte hij ze om de beurt, hij haalde de tong genietend door de beide sneetjes en keek verrukt naar de blanke dijen van de schatjes die ze voor hem open hielden. Zelf werd hij op een bijzondere wijze geprikkeld door de twee monden die zijn lul en ballen bewerkten.

Hij voelde hoe, twee snelle tongen tegelijkertijd de eikel en zijn kloten belikten. Cor draaide zijn hoofd heen en weer om afwisselend de heerlijke kutten te proeven. Hij likte Lida klaar en zoog daarna de kleine Silvia naar een orgasme.

De spanning in zijn ballen steeg snel. Na zijn eerste ejaculatie bij het jongste zusje raakte hij vlug weer in de stemming om opnieuw klaar te komen. Hij bereikte een hoogtepunt en voelde het zaad bronstig door de penis schieten. Terwijl hij zich kromde van genot en stootsgewijs het sperma loosde keek hij nieuwsgierig naar de likkende meisjes.

Het geil spoot over beide hoofden en droop in de blonde haren. Het spatte tegen hun gezichten terwijl ze allebei moeite deden de ejaculerende eikel tussen de lippen te krijgen. Ze slaagden erin een deel van zijn sappen op te zuigen maar het grootste deel lekte langs hun wangen en kinnen. De meisjes lieten hem echter niet met rust. Zodra ze zich enigszins spermavrij gemaakt hadden, begonnen ze zich weer met zijn penis te bemoeien.

Opnieuw likten ze die terwijl Lida mompelde: Zijn lul baadde in het sap van haar kletsnatte schede. Terwijl hij zich in die hete scheur verlustigde, staarde hij in het open kruis van Silvia die met opgetrokken knieën zat. Ongegeneerd toonde ze haar kut die nu ingewijd was voor het sekswerk.

Met snelle stoten sprietste zijn zaad in de krimpende kut van het geile meisje. Moeder Ter Naaien zou weldra thuis komen. Hij waste zijn gezicht en kleedde zich aan. Ook de meisjes hulden zich in de kleren zo dat ze er uitzagen als dochters die netjes hadden opgepast. Cor wandelde de straat uit en zocht de auto op. De drie zaadlozingen hadden hem verkwikt, hij voelde zich helemaal niet moe.

Terwijl hij dacht aan de meisjes en wat hij met hen gedaan had kreeg hij een erectie. Cor reed naar huis, het was nu half elf. Ze lag naakt op de bank en keek naar hem terwijl hij zich uitkleedde. Met zwiepende lul kwam hij naar haar toe en Marjon spreidde de benen. Ze vond het geil wanneer ze naaiden in de woonkamer terwijl de teevee nog aan stond. Terwijl de reklame boodschappen door de kamer schalden neukten ze elkaar vurig.

Marjon omvatte zijn benen met haar brede heupen en gevulde dijen. Cor vond het lekker na die jonge meiden een volwassen vrouw te naaien. Toen het journaal begon, kreunde ze en schokte wild. Cor zakte weg in een duizelend orgasme en spoot hijgend een forse hoeveelheid zaad in de kut van zijn vrouw.

Ben je er niet geweest vanavond? Maar toen je met die harde lul op me afkwam dacht ik nee, dat kan niet waar zijn. Cor lachte met haar mee. Hij zou Johan moeten inlichten en ervoor zorgen dat deze hem voortaan een alibi verschafte.

Zelfs speelde hij even met de gedachte Johan mee te nemen om samen die twee tieners te neuken. Dan konden ze er elk één onderhanden nemen, om de beurt. Dat moest hij nog maar eens overdenken. Toen hij met Marjon in bed lag ging die gedachte hem nog eens door het hoofd. Zich de orgieën met de meisjes voorstellend ging zijn pik de hoogte in.

Marjon, die hem nog eens knuffelde, rukte aan zijn harde penis. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op maandag 20 juni door Detridas. Hetero Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over!

Sint en Piet neuken mama Stiefdochter 4 Peter wilde wel!

...Gratis sex almere meedoen aan gangbang


Wim begint steeds sneller aan zijn lul te trekken en gaat voor de gelegenheidsteef van de Deense dog staan. Ze ziet de dikke pik van Wim en begint de man te pijpen. Even later laat ze de pik weer uit haar mond glippen.

Ooooh jaaaa Max, goed zo jochie, naai mijn kut maar lekker, toe maar jongen …… ik ben zóóó geil, ik kommmm klaarrrr, Maxje toch. Max houdt het niet langer en janken en piepend loost hij zijn sperma in de kut van zijn teefje. De vrouw laat zich op haar rug rollen. Wodan, die alles aandachtig heeft gadegeslagen staat op en begint haar kut uit te likken. Mmmmmm dat doe je goed zeg! Zijn lul schiet met een plop uit de kut van zijn dochter. Het meisje loopt naar het tweetal toe en kruipt onder de dog.

Ze pakt de dikke pik beet en begint hem zonder enige aarzeling te pijpen. Het dier begint haar gelijk in haar mond te neuken en ze kan maar met moeite de pik binnenhouden. Het eerste voorzaad vult al haar gretige mond. Met tegenzin laat ze de hondelul los en kruipt naar de vrouw. Deze pakt haar bij de nek en begint haar te tongzoenen. Monica kruipt weer onder Wodan en laat haar pijpmondje nogmaals vullen met het hondegeil.

Wodan maakt gelijk weer neukende bewegingen en wordt bijna gek van zoveel aandacht. Monica zorgt voor een goedgevulde mond en gaat weer naar de vrouw. Ze gaat op haar liggen en laat langzaam het hondegeil in de opengesperde mond van de vrouw lopen.

Zodra ze niets meer heeft geeft ze de vrouw een lange tongzoen. Monica houdt haar drijfnatte kut boven haar gezicht en laat langzaam haar schaamlippen tegen de mond van de vrouw zakken.

Begerig begint ze het jonge meisje te beffen en duwt het hoofd van Monica richting haar kut. Ze laat zich voorover vallen en begint de vrouw te beffen. Haar kut is nog drijfnat van het speeksel van Wodan maar Monica lijkt er totaal niet om te geven. Zelfs als Wodan af en toe meelikt gaat ze gewoon door. Maak mijn kut maar lekker geil voor Wodan want die wil ik ook nog naaien”.

Het meisje vingert en likt de kut van de vrouw totdat ze Wodan niet langer kan weghouden. De vrouw begrijpt het en duwt Monica opzij. Ze gaat meteen op handen en knieën zitten om Wodan zijn pik te kunnen ontvangen wat nog geen tien seconden op zich laat wachten. De dog duikt gelijk op de hem aangeboden kut en ramt zijn pik feilloos in een keer naar binnen. De vrouw geeft een halve schreeuw van genot en pijn door elkaar.

Wodan, die zo geil als de pest is, spuit binnen een paar minuten zijn zaad naar binnen. De knoop is buiten haar kut gebleven dus de hond kan er meteen weer vanaf. Nog voordat de dikke lul tussen haar schaamlippen vandaan is ligt Monica er al onder om het sperma op te slobberen.

Mondenvol druipt er uit de uitgewoonde kut en gretig slikt ze alles zoveel mogelijk door. Ook haar gezicht wordt bedekt met een laagje glibberig zaad. Monica stopt met het uitlikken van de geile snee waarop de vrouw zich omdraait om de restanten sperma van het meisje af te likken. Het gezicht van Monica is schoongelikt en ze staan beide op. De vrouw kijkt goedkeurend naar het lijf van het meisje en trekt het rokje nog verder omhoog. De zoom van het ding hangt nu ruim vijftien centimeter boven het kutje waardoor ze net zo goed in haar blote reet had kunnen staan.

De vrouw draait zich om naar de mannen. Het lijkt mij leuk als jullie mee gaan naar mijn huis. Neem mijn lakjas even mee wil je? Tijdens de wandeling voelt ze regelmatig aan de tietjes van het meisje.

Wie zijn die twee mannen eigenlijk”. Monica verteld over haar problemen met haar vader en wat haar zo is overkomen. Tijdens haar verhaal zit Helga meerder malen aan haar eigen kut te voelen.

Mijn vader heeft dat vroeger ook gedaan en regelmatig kwam hij bij mij op mijn kamertje even goedenacht wensen. Meestal moest ik hem dan pijpen of hij wilde dat ik in zijn mond pieste. Jonge meisjes wijn noemde hij dat. Ik was pas twaalf toe hij voor de eerste keer zijn dikke leuter in mijn kleine kutje propte.

Later bleek dat mijn moeder overal van af wist en regelmatig toekeek als ik geneukt werd door mijn vader maar tot mijn zestiende heeft ze zich niet aan mij vergrepen. Op mijn verjaardag kreeg ik als kado dat ik voortaan bij hun in bed mocht slapen en vanaf die tijd moest ik met allebei mijn ouders geilen.

Soms neukte ik mijn moeder met een voorbinddildo terwijl mijn vader me in mijn kontje naaide wat hij trouwens al heel snel bij mij deed”. Al pratende kwamen ze bij een kleine boerderij aan met de mannen en de honden in hun kielzog. Potsierlijk stak de stijve pik nog uit de broek van Wim terwijl Bert zijn broek niet eens meer aanhad en hij dus ook het hele eind in zijn blote reet had gelopen.

Hij had gehoopt dat ze onderweg nog iemand tegen zouden komen maar helaas voor hem gebeurde dat niet. Helga toetste een code in op een electronisch nummerslot en liet iedereen binnen. Helga neemt de lakjas over van Bert en legt deze op een tafel. Ze doet koffie en water in het koffiezetapparaat en zet het ding aan. Ze zet vier bekers op een dienblad neer. Ook de suiker en melk krijgen naast de bekers een plaatsje. De mannen nemen plaats op de bank en kijken eens in het rond.

De vloer is betegeld en kleden liggen er niet. De bank heeft een soort kunstlederen bekleding en de rest van het meubilair is ook bekleed met datzelfde kunstleer of is gewoon kaal.

Kortom, een beetje Spartaans uiterlijk. Helga glimlacht als ze de wat verwonderde blikken ziet. Het koffiezetapparaat heeft zijn werk gedaan en al gauw zit iedereen van een dampende beker koffie te genieten. Op internet had hij een site gevonden van hondenbezitters die hun dieren beschikbaar hadden voor sex met mensen.

Op een gegeven moment had hij op de site gevraagd of iemand hem geen vriendendienst kon leveren aangezien hij niet genoeg geld had om aan de vraagprijs van 1. Degene die hem zou helpen mocht dan ook met Monica neuken. Wim had meegevoeld met Bert en zo was het gekomen. Helga zat zich te vingeren tijdens het verhaal en aan het einde trok ze kreunend haar vingers uit haar kut. Zelf loop ik altijd naakt rond en als ik moet pissen doe ik dat waar ik op dat moment ben”.

Ze zet haar worden kracht bij door haar benen te spreiden en met een boogje op de grond te plassen. Tijdens het plassen sluit ze haar benen waardoor het gele vocht niet meer weg kan en rijkelijk over de bank stroomt.

Monica voelt de warme pis onder haar billen lopen en van pure geiligheid begint zij ook haar urine te lozen. Bert ziet zijn kans schoon en gaat voor de vrouwen staan. Hij begint te persen en een dikke straal pis sproeit over de twee heen. Gretig opent Helga haar mond en weet de straal te vangen. Twee monden vol slikt ze door en de rest verdeeld ze gretig over haar lijf. Ze neemt nog een mondje pis en geeft haar buurmeisje een tongzoen. Monica schrikt er niet van terug en langzaam slikt ze de haar aangeboden urine door.

Bert kan het niet langer aanzien en kleed zich geheel uit. Hij trekt de vrouwen overeind en gaat op de bank zitten om zichzelf daarna met de pis van de vrouwen in te smeren. Helga bukt zich over de stijve lul van Bert en begint hem te pijpen.

Wim komt achter haar staan en duwt in een beweging zijn harde lul in het kutje van Helga. Hij neukt haar een paar minuten en trekt dan zijn pik er weer uit. De dikke paarse eikel wordt tegen haar poepgat gezet. Langzaam perst hij zijn lul haar darmen binnen wat vrij gemakkelijk gaat. Hij begint haar in een hoog tempo te naaien tot hij onder het slaken van een soort oerkreet haar reet volspuit.

Bert zit met zijn kont nog in de urine te soppen en heeft het geile toneelstukje gadegeslagen. Zijn ballen doen onderhand pijn van het ingehouden orgasme. Helga heeft door de neukbeurt in haar kont de lul van Bert even gelaten voor wat hij is maar nu ze eenmaal volgespoten is grijpt ze de stijf overeind staande leuter weer beet.

Zij trekt een paar keer aan zijn keiharde lul en bijna meteen vliegen de klodders sperma op de grond. Waarom ga je er niet op zitten Silvia? Ik zal heus niet in je spuiten. Dan ga ik op zijn kop zitten en laat me zuigen. Rillend van spanning zakte ze nog verder om laag. De penis gleed in een gaatje, zo strak en nauw, dat het haar een gevoel gaf van verscheuring.

Ineens duwde ze door en schreeuwde van schrik. Een scherpe pijn deed even de lust uit haar wegtrekken. Silvia zat roerloos, maar trots, als een prinses op de troon. Hij keek tegen haar malse kont en likte het hete meisje. Ditmaal moest hij zich nog meer beheersen om niet plotsklaps klaar te komen en zijn geil opwaarts te jagen in dat sappige kutje. Beide meisjes schreeuwden en kreunden weer om het hardst. Hij voelde Lida schokken en met knijpende dijen klaarkomen.

Ze ging van hem af zodat hij weer uitzicht kreeg op Silvia. Het jonge schatje zat met een verrukt en verkrampt gezicht op zijn lul en wipte fel op en neer. Het orgasme overrompelde haar, ze schreeuwde: De ronde borstjes sprongen op en slingerden heen en weer. Met een laatste schorre kreet stortte ze schokkend in el.

Ze zat op zijn paal gespietst toen Cor overeind kwam en haar achterover legde. Haar kut hield tijdens deze behandeling zijn lul gevangen. Ook Lida liet geen bezwaar horen, ze keek aandachtig naar de man die nu tussen de dijen van haar zusje lag en wiens onderlijf op en neer ging. Cor haalde zijn lul snel maar krachtig heen en weer, het meisje was te gespannen om klaar te kunnen komen maar liet zich gewillig neuken. Hij voelde de genotsscheut van het komende orgasme en rukte zijn penis terug.

Met heftige stoten ontlaadde hij zich en spoot zijn zaad over haar tieten en buik. Het sperma droop zelfs van haar schouder in de oksel, zo ver had hij het weggespoten. De woeste kreet waarmee hij zijn genot uitschreeuwde, stierf weg. Hijgend hing hij over het meisje en keek naar de resultaten van zijn zaadlozing. Silvia glimlachte, ze was over haar angst heen en zei: Lida reikte haar een handdoek om haar huid ermee te drogen.

Cor rustte met hangende penis uit van de inspanning. Hij keek tevreden naar het jonge schatje dat voor het eerst geneukt was. Zijn lul was vochtig en rose gekleurd door het druppeltje maagdenbloed. Lida veegde het af en begon op de eikel te zuigen.

Ze liet geen tijd verloren gaan en spoorde hem aan tot een nieuwe erectie. Het leek of nu pas tot haar doordrong wat hij met haar gedaan had. Ze knielde bij zijn hoofd en zoende hem op de mond terwijl Lida zijn penis zoog. Voordat hij eraan toe kwam Lida te naaien gebeurde er eerst iets anders. Als bij afspraak strekten de meisjes zich naast hem uit, hun gezichten bij zijn penis. Ze lagen op de zij, elk aan een kant van hem.

De hoofden legden ze op één van zijn dijen zodat ze beide zijn lul of balzak konden likken. Aan weerszijden van zijn hoofd bevond zich een naar hem toegewende kut. Hij kon ze allebei met de tong bereiken, zij het slechts één tegelijk. Daarom likte hij ze om de beurt, hij haalde de tong genietend door de beide sneetjes en keek verrukt naar de blanke dijen van de schatjes die ze voor hem open hielden. Zelf werd hij op een bijzondere wijze geprikkeld door de twee monden die zijn lul en ballen bewerkten.

Hij voelde hoe, twee snelle tongen tegelijkertijd de eikel en zijn kloten belikten. Cor draaide zijn hoofd heen en weer om afwisselend de heerlijke kutten te proeven. Hij likte Lida klaar en zoog daarna de kleine Silvia naar een orgasme. De spanning in zijn ballen steeg snel. Na zijn eerste ejaculatie bij het jongste zusje raakte hij vlug weer in de stemming om opnieuw klaar te komen.

Hij bereikte een hoogtepunt en voelde het zaad bronstig door de penis schieten. Terwijl hij zich kromde van genot en stootsgewijs het sperma loosde keek hij nieuwsgierig naar de likkende meisjes. Het geil spoot over beide hoofden en droop in de blonde haren. Het spatte tegen hun gezichten terwijl ze allebei moeite deden de ejaculerende eikel tussen de lippen te krijgen.

Ze slaagden erin een deel van zijn sappen op te zuigen maar het grootste deel lekte langs hun wangen en kinnen. De meisjes lieten hem echter niet met rust. Zodra ze zich enigszins spermavrij gemaakt hadden, begonnen ze zich weer met zijn penis te bemoeien.

Opnieuw likten ze die terwijl Lida mompelde: Zijn lul baadde in het sap van haar kletsnatte schede. Terwijl hij zich in die hete scheur verlustigde, staarde hij in het open kruis van Silvia die met opgetrokken knieën zat. Ongegeneerd toonde ze haar kut die nu ingewijd was voor het sekswerk. Met snelle stoten sprietste zijn zaad in de krimpende kut van het geile meisje.

Moeder Ter Naaien zou weldra thuis komen. Hij waste zijn gezicht en kleedde zich aan. Ook de meisjes hulden zich in de kleren zo dat ze er uitzagen als dochters die netjes hadden opgepast. Cor wandelde de straat uit en zocht de auto op. De drie zaadlozingen hadden hem verkwikt, hij voelde zich helemaal niet moe. Terwijl hij dacht aan de meisjes en wat hij met hen gedaan had kreeg hij een erectie.

Cor reed naar huis, het was nu half elf. Ze lag naakt op de bank en keek naar hem terwijl hij zich uitkleedde. Met zwiepende lul kwam hij naar haar toe en Marjon spreidde de benen. Ze vond het geil wanneer ze naaiden in de woonkamer terwijl de teevee nog aan stond. Terwijl de reklame boodschappen door de kamer schalden neukten ze elkaar vurig. Marjon omvatte zijn benen met haar brede heupen en gevulde dijen.

Cor vond het lekker na die jonge meiden een volwassen vrouw te naaien. Toen het journaal begon, kreunde ze en schokte wild. Cor zakte weg in een duizelend orgasme en spoot hijgend een forse hoeveelheid zaad in de kut van zijn vrouw. Ben je er niet geweest vanavond? Maar toen je met die harde lul op me afkwam dacht ik nee, dat kan niet waar zijn. Cor lachte met haar mee. Hij zou Johan moeten inlichten en ervoor zorgen dat deze hem voortaan een alibi verschafte.

Zelfs speelde hij even met de gedachte Johan mee te nemen om samen die twee tieners te neuken. Dan konden ze er elk één onderhanden nemen, om de beurt. Dat moest hij nog maar eens overdenken. Toen hij met Marjon in bed lag ging die gedachte hem nog eens door het hoofd.

Zich de orgieën met de meisjes voorstellend ging zijn pik de hoogte in. Marjon, die hem nog eens knuffelde, rukte aan zijn harde penis. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op maandag 20 juni door Detridas. Hetero Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over!

Sint en Piet neuken mama Stiefdochter 4 Peter wilde wel!

kut dichtnaaien piemol liken