lekkere clitoris nauw kutje neuken

Dit heeft een verjongend effect en werkt ook ietwat verstrakkend. Lichaamseigen impantaat Een chirurg snijd een deel van het verslapte weefsel weg en hecht het restant aan elkaar. Deze zogenaamde vaginale crèmes zijn soms op biologische basis, soms op chemische en sommige hebben wel effect en sommige helemaal niet. Dit gevoel is allemaal tijdelijk en of het allemaal zo gezond is voor je vagina valt nog te bezien. Mijn advies; doe maar niet. En wantrouw sowieso alle crèmes die beweren dat je een permanent strakker kutje krijgt als je het gebruikt.

Eigenlijk alweer een beetje een achterhaalde therapie, maar hij wordt in sommige landen nog steeds toegepast. Voornamelijk bij vrouwen die last hebben van urineverlies, maar vrouwen die last hebben van urineverlies hebben vaak ook een iets te los kutje. Een Neocontrol-toestel ziet eruit als een grote, comfortabele stoel en onder het zitvlak bevindt zich een enorme magneet, die elektromagnetische velden produceert volkomen pijnloos.

Door die magneet ontstaan er in het lichaam zenuwimpulsen die zorgen voor het samentrekken van de bekkenbodemspieren. Een behandeling bestaat uit 10 sessies van ongeveer dertig minuten en het eindresultaat is een strakker kutje. Het gebruik van vaginaballetjes ervoor zorgen dat je later niet incontinent wordt en dat wil niemand, toch en door geregeld vaginaballetjes te gebruiken kun je de spieren van je vagina trainen zie tip 3 en 4.

Dit zijn de Skea, de Kgoal en de Elvie. Alle 3 seksspeeltjes die er speciaal op gericht zijn om je vaginaspieren te trainen, maar houden al je vorderingen ook nog eens bij via een game of App en dat maakt het trainen toch nét even ietsje leuker.

Deze vaginaballetjes houdt je niet op hun plek door je spieren aan te spannen zoals bij andere vaginaballetjes wel het geval is. Helemaal , alleen zullen ze misschien pas in op de Nederlandse markt verschijnen. De allerbeste methode om een strak kutje te houden is om nooit seks te hebben.

Zo wordt je nooit zwanger en zullen je spieren nooit uitrekken. Maar een leven zonder seks? Dan kun je jezelf net zo goed meteen onder de trein gooien. Volgens statistieken geen kinderen, geen grote voorwerpen en eind twintig schijn ik dus nog best in vorm te zijn. Ehm… Ik zou deze vraag even voorleggen aan een gynaecoloog als ik jou was… maar het lijkt mij dat een vagina hier inderdaad van kan beschadigen… of in ieder geval door kan veranderen… de vagina moet hierna weer aan elkaar groeien en dit littekenweefsel kan pijnlijk zijn tijdens het vrijen, lijkt me….

Haha, vind deze wel toepasselijk. NatuurGedicht van ene Theo bij Pownews: Wanneer je bekkenbodemspier te gespannen is kun je eveneens incontinent worden, niet enkel van te ontspannen spieren.

Wanneer je je bekkenbodemspier traind is ontspannen even belangrijk als aanspannen, anders raakt je bekkenbodemspier over gespannen en kan er niets meer in, ook geen penis. Het doel van trainen is dan dus ook samenspannen en ontspannen net als bij het trainen van willekeurig welke spier dan ook….. Wat een lullig bericht van die man. Als het kutje niet strak genoeg is vind hij het niet lekker ligt het aan het kutje natuurlijk. Wat dacht je om eerst naar je zelf te kijken lullo, misschien is jou piemeltje gewoon voor een volwassen kut.

Ow ja ik ben man. Buiten misschien wat spieroefeningen en geen oversized komkommers zou ik er niks aan doen dames. Kijk vooral naar jullie zelf en als jullie zelf het fijne zouden vinden als het weer wat strakker is dan kun je er misschien wat aan doen maar laat mannen je gewoon letterlijk en figuurlijk nemen zoals je bent.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Online kwam ik trouwens dit pareltje tegen, waaruit blijkt dat ook mannen graag een wat strakkere vagina erg prettig vinden: Blijf jong De meeste mannen geven niet voor niets de voorkeur aan jonge meiden in hun slaapkamer.

Krijg geen kinderen Hoe je het ook went of keert, na het krijgen van een kind is het met de strakheid van de gemiddelde vagina ver te zoeken. Doe Kegel-oefeningen Vrouwen trainen al hun spieren om een strakker lichaam te krijgen; arm-, been-, buik-, en bilspieren, maar de belangrijkste spieren slaan ze over; hun kutspieren. Dokter Kegel adviseert 3 maal daags… 1. Stop er niet te vaak te grote dingen in Er té vaak té grote dingen in stoppen werkt een strakker kutje niet in de hand.

Laat je opereren Wanneer de andere tips niet helpen, dan kan een operatie uitkomst bieden, maar het lijkt me logisch dat je hier van tevoren heel erg goed over nadenkt, want het is nogal wat. Krijg je een strakke kut van vaginale crèmes? NeoControl therapie Eigenlijk alweer een beetje een achterhaalde therapie, maar hij wordt in sommige landen nog steeds toegepast.

Heb nog even geduld Het gebruik van vaginaballetjes ervoor zorgen dat je later niet incontinent wordt en dat wil niemand, toch en door geregeld vaginaballetjes te gebruiken kun je de spieren van je vagina trainen zie tip 3 en 4. Geen seks De allerbeste methode om een strak kutje te houden is om nooit seks te hebben. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ben Luna en ik ben al meer dan 17 jaar freelance tekstschrijver met als specialiteit seks en seksspeeltjes. Ik heb in mijn leven al zo'n sekstoys getest, dus ik ben eigenlijk een professionele maar wel onafhankelijke sekstoy-tester! Op deze site deel ik graag mijn reviews van de beste vibrators, maar ook van de slechtste! Ik woon samen met M. Wil je weten hoe ik zo in de seksspeeltjes-business ben beland, dan kan dat HIER. Alle content © Chantall van den Heuvel.

Niets van de content mag worden gekopieerd, vermenigvuldigd of anderzijds gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming. De tekening in de header is gemaakt door Peter van de Wiel. Tags 1 punt 2 punten 3 punten 4 punten 5 punten 6 punten 7 punten 8 punten 9 punten 10 punten anaal beoordeling beste vibrator buttplug cockring dildo duo vibrator europe magic wand fifty shades of grey Fun Factory g-spot goede vibrator hitachi interview james deen lelo luxe vibrator masturbator recensie review seks seks app review seksspeeltje seksspeeltjes seksspeeltjes voor mannen sex sexspeeltje tarzan test vibrator vibrator review vibrator test wand vibrator we vibe yukiyuki.

Ben je van plan om online een vibrator of ander seksspeeltje te kopen? Doe dat dan via 1 van de linkjes onderaan mijn reviews of via 1 van onderstaande banners. Wat je dan hoort is dat oudere vrouwen, van vóórdat het orgasme een verplicht nummer in de bladen was, het ook niet zo'n punt vonden. Een oude vriendin 80 van me vertelde dat zij klaarkomen wel lekker vond, maar dat ze niet snapte, dat het tegenwoordig zo móét.

En dat klopt wel. Want mijn jongere vriendinnen, die maken zich er echt heel erg zorgen over als ze niet klaarkomen, terwijl ze duidelijk zeggen, dat ze gewoon echt genieten van hun seks.

Mannen die doen daar netzogoed aan mee, want die moeten en zullen je klaar laten komen. Dan kan je gelukkig faken, maar er zijn van die mannen die heel kritisch opletten omdat ze niet gefaket willen worden. Daar word ik echt moe van. Je kan elke man faken, maar die soort mannen is hard werken. Soms wou ik weleens dat we nog in de tijd waren, dat van vrouwen werd gedacht, dat ze niet klaar konden komen.

Dat zou die stomme druk voor zo'n rotorgasme er wel afhalen. In de beste nummers die ik ooit heb beleefd, ben ik niet klaargekomen. In de top drie dus. Dat zijn nummers die ik me nog kan herinneren omdat ze zó goed waren, maar ik kwam niet klaar. Ik had er gewoon niet de bui voor. Mannen moeten nou eenmaal klaarkomen, en ik vind dat jammer voor ze.

Ik hoef niet, en dat is fijn. Ik vind orgasmes lekker hoor, maar ze breken de spanning, en dat wil ik soms juist helemaal niet. Je hebt twee soorten orgasmes als vrouw, de clitorale orgasmes en de vaginale orgasmes.

Een vaginaal orgasme komt uit een goeie neukbeurt, en dat is best wel even samenwerken voor je die kan krijgen. Het is met een man makkelijker dan met een dildo vind ik. Naar een vaginaal orgasme moet je opbouwen, en dat gaat veel beter als je er zelf aan meedoet.

Afwachten kan wel, maar dat is niet leuk. Je voelt het opbouwen, en met je spieren kan je dan het gevoel sterker maken totdat het je helemaal grijpt. Vaginaal komen is als een langzame gloeiende kracht, die je lijf strak en hard maakt. Het verspreidt zich langzaam in je hele lijf, tot je gaat golven.

Het kan best wel lang duren, en je kan er helemaal in opgaan. Het is een orgasme dat komt omdat je goed geneukt wordt, het is nooit iets wat opeens komt. Je moet je lekker voelen over hoe je geneukt wordt. Clitoraal komen voelt als een soort flits, het is een schok die door je lijf gaat.

Het is even snel komen, en het geeft je helemaal niet zo'n sterke ervaring als vaginaal. Het is wel lekker, natuurlijk. Het is véél makkelijker om clitoraal te komen. Het is net als wanneer ik zachtjes in mijn nek word gekrabd, dan ga ik trillen en krijg ik kippenvel. Het is iets wat buiten me om gebeurt, en wat een reactie is van mijn lijf. In mijn stukje eerder over masturbatie, schreef ik al dat als ik te vaak clitoraal kom ik niet meer vaginaal kan.

Ik weet niet precies hoe dat kan, maar je leert je lijf wel wat aan. Ik blijf dus liever van mijn clit af, dan kom ik beter door mijn kut.

De mannen hebben alleen geleerd om achter die clit aan te gaan, dus dat is soms niet te vermijden. Mijn clit is best een lekker plekje, maar ik vind hem meer storen dan lekker. Je clitoris is een gevoelig knopje, en je kan er lekker aan prutsen, en dan kom je klaar ook.

Ik ben het wel zat dat iedereen zo gek op dat ding is. Ik vind het een lekker dingetje, maar hij moet niet het middelpunt zijn. Er zijn zóveel mannen die totaal voor de clitoris gaan, totdat je doet alsof je drie of vier keer bent gekomen.

Ze denken dan dat dat een goede minnaar zijn is. Dat is gewoon saai, en als je met je lijf omgaat weet je ook dat er plekken zijn die minstens net zo geil zijn. Die laten ze dan liggen. Je hebt geen seks met alleen mijn clit, je hebt ook geen seks met mijn kut alleen, maar je hebt seks met mij helemaal. Het is de stomste sekstip die je overal leest, dat je de clitoris moet zoeken! Ik was met een vriendje ooit bij de seksuoloog, en daar hebben we het toen hierover ook gehad. Dat was best een ervaring, ik schrijf er nog wel een stukje over.

Die seksuoloog had het ook de hele tijd over de clitoris, en over orgasmes bereiken. Ik zei dat ik wou genieten, en dat die orgasmes me niet konden schelen.

Hij keek me heel raar aan, en vertelde me dat orgasmes krijgen en genieten hetzelfde waren. Dat iedereen dat gelooft, dat begrijp ik niet. Er wordt gezegd, dat de clit zich terugtrekt als je geiler wordt. Dat is niet waar, het is gewoon de rest van je kut die dikker wordt. Met je clit gebeurt niets. Er zijn dus mannen die harder en harder gaan vingeren totdat je clit terug moet gaan trekken, want zij hebben geleerd dat je clit zich terugtrekt als het te gevoelig wordt.

Wie ze dat heeft geleerd, moet eens bij mij komen, dan leg ik hem wel wat uit. In een club zat ik bij een Egyptische vrouw, die geen clit en geen binnenste schaamlippen meer had. Dat was als klein meisje weggehaald. De meeste mannen merkten er niks van, want ze had zich hier door een dokter open laten maken.

Alles werkte weer goed, maar ze klaagde wel over droogheid omdat ze niet meer goed dichtging. Maar haar clit miste ze niet echt, en ze kon gewoon klaarkomen! Als ik aan haar denk, dan weet ik wel beter dan dat mijn clit mijn alles is.

Ik schrijf nog wel een apart stukje over haar, ze is dat wel waard. Er is niet één plekje, waar het allemaal om gaat. Dat is bij vrouwen niet zo, en zelfs bij mannen niet.

Als ik alleen maar zijn pik bewerk, en hem voor de rest negeer, komt hij misschien wel klaar, maar hij heeft geen leuke beurt. Ik hou van mijn clit, begrijp me niet verkeerd, maar al die aandacht voor dat kleine dingetje gaat te ver.

Orgasmes zijn leuk, maar ze zijn niet waar het om gaat bij seks, vooral niet bij de vrouw! En de clit is niet belangrijk, laat toch zitten en let eens op het héle nummertje, niet alleen maar op die rotorgasmes en die stomme clitoris! Posted by Zondares at Gekke Bert zei OK, ik let voortan op het nummertje, beloofd. Groetjes, 16 augustus om Nieuwere post Oudere post Homepage. Wat moet ik met de "toets".

.

Buiten sex film huisvrouw komt klaarlekkere clitoris nauw kutje neuken

Dit heeft een verjongend effect en werkt ook ietwat verstrakkend. Lichaamseigen impantaat Een chirurg snijd een deel van het verslapte weefsel weg en hecht het restant aan elkaar.

Deze zogenaamde vaginale crèmes zijn soms op biologische basis, soms op chemische en sommige hebben wel effect en sommige helemaal niet. Dit gevoel is allemaal tijdelijk en of het allemaal zo gezond is voor je vagina valt nog te bezien.

Mijn advies; doe maar niet. En wantrouw sowieso alle crèmes die beweren dat je een permanent strakker kutje krijgt als je het gebruikt. Eigenlijk alweer een beetje een achterhaalde therapie, maar hij wordt in sommige landen nog steeds toegepast. Voornamelijk bij vrouwen die last hebben van urineverlies, maar vrouwen die last hebben van urineverlies hebben vaak ook een iets te los kutje.

Een Neocontrol-toestel ziet eruit als een grote, comfortabele stoel en onder het zitvlak bevindt zich een enorme magneet, die elektromagnetische velden produceert volkomen pijnloos. Door die magneet ontstaan er in het lichaam zenuwimpulsen die zorgen voor het samentrekken van de bekkenbodemspieren. Een behandeling bestaat uit 10 sessies van ongeveer dertig minuten en het eindresultaat is een strakker kutje.

Het gebruik van vaginaballetjes ervoor zorgen dat je later niet incontinent wordt en dat wil niemand, toch en door geregeld vaginaballetjes te gebruiken kun je de spieren van je vagina trainen zie tip 3 en 4. Dit zijn de Skea, de Kgoal en de Elvie. Alle 3 seksspeeltjes die er speciaal op gericht zijn om je vaginaspieren te trainen, maar houden al je vorderingen ook nog eens bij via een game of App en dat maakt het trainen toch nét even ietsje leuker.

Deze vaginaballetjes houdt je niet op hun plek door je spieren aan te spannen zoals bij andere vaginaballetjes wel het geval is. Helemaal , alleen zullen ze misschien pas in op de Nederlandse markt verschijnen.

De allerbeste methode om een strak kutje te houden is om nooit seks te hebben. Zo wordt je nooit zwanger en zullen je spieren nooit uitrekken. Maar een leven zonder seks? Dan kun je jezelf net zo goed meteen onder de trein gooien. Volgens statistieken geen kinderen, geen grote voorwerpen en eind twintig schijn ik dus nog best in vorm te zijn. Ehm… Ik zou deze vraag even voorleggen aan een gynaecoloog als ik jou was… maar het lijkt mij dat een vagina hier inderdaad van kan beschadigen… of in ieder geval door kan veranderen… de vagina moet hierna weer aan elkaar groeien en dit littekenweefsel kan pijnlijk zijn tijdens het vrijen, lijkt me….

Haha, vind deze wel toepasselijk. NatuurGedicht van ene Theo bij Pownews: Wanneer je bekkenbodemspier te gespannen is kun je eveneens incontinent worden, niet enkel van te ontspannen spieren. Wanneer je je bekkenbodemspier traind is ontspannen even belangrijk als aanspannen, anders raakt je bekkenbodemspier over gespannen en kan er niets meer in, ook geen penis.

Het doel van trainen is dan dus ook samenspannen en ontspannen net als bij het trainen van willekeurig welke spier dan ook….. Wat een lullig bericht van die man. Als het kutje niet strak genoeg is vind hij het niet lekker ligt het aan het kutje natuurlijk. Wat dacht je om eerst naar je zelf te kijken lullo, misschien is jou piemeltje gewoon voor een volwassen kut. Ow ja ik ben man. Buiten misschien wat spieroefeningen en geen oversized komkommers zou ik er niks aan doen dames.

Kijk vooral naar jullie zelf en als jullie zelf het fijne zouden vinden als het weer wat strakker is dan kun je er misschien wat aan doen maar laat mannen je gewoon letterlijk en figuurlijk nemen zoals je bent.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Online kwam ik trouwens dit pareltje tegen, waaruit blijkt dat ook mannen graag een wat strakkere vagina erg prettig vinden: Blijf jong De meeste mannen geven niet voor niets de voorkeur aan jonge meiden in hun slaapkamer.

Krijg geen kinderen Hoe je het ook went of keert, na het krijgen van een kind is het met de strakheid van de gemiddelde vagina ver te zoeken. Doe Kegel-oefeningen Vrouwen trainen al hun spieren om een strakker lichaam te krijgen; arm-, been-, buik-, en bilspieren, maar de belangrijkste spieren slaan ze over; hun kutspieren. Dokter Kegel adviseert 3 maal daags… 1.

Stop er niet te vaak te grote dingen in Er té vaak té grote dingen in stoppen werkt een strakker kutje niet in de hand. Laat je opereren Wanneer de andere tips niet helpen, dan kan een operatie uitkomst bieden, maar het lijkt me logisch dat je hier van tevoren heel erg goed over nadenkt, want het is nogal wat. Krijg je een strakke kut van vaginale crèmes? NeoControl therapie Eigenlijk alweer een beetje een achterhaalde therapie, maar hij wordt in sommige landen nog steeds toegepast.

Heb nog even geduld Het gebruik van vaginaballetjes ervoor zorgen dat je later niet incontinent wordt en dat wil niemand, toch en door geregeld vaginaballetjes te gebruiken kun je de spieren van je vagina trainen zie tip 3 en 4. Geen seks De allerbeste methode om een strak kutje te houden is om nooit seks te hebben. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ben Luna en ik ben al meer dan 17 jaar freelance tekstschrijver met als specialiteit seks en seksspeeltjes. Ik heb in mijn leven al zo'n sekstoys getest, dus ik ben eigenlijk een professionele maar wel onafhankelijke sekstoy-tester! Op deze site deel ik graag mijn reviews van de beste vibrators, maar ook van de slechtste! Ik woon samen met M. Wil je weten hoe ik zo in de seksspeeltjes-business ben beland, dan kan dat HIER. Alle content © Chantall van den Heuvel.

Niets van de content mag worden gekopieerd, vermenigvuldigd of anderzijds gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming. De tekening in de header is gemaakt door Peter van de Wiel. Tags 1 punt 2 punten 3 punten 4 punten 5 punten 6 punten 7 punten 8 punten 9 punten 10 punten anaal beoordeling beste vibrator buttplug cockring dildo duo vibrator europe magic wand fifty shades of grey Fun Factory g-spot goede vibrator hitachi interview james deen lelo luxe vibrator masturbator recensie review seks seks app review seksspeeltje seksspeeltjes seksspeeltjes voor mannen sex sexspeeltje tarzan test vibrator vibrator review vibrator test wand vibrator we vibe yukiyuki.

Ben je van plan om online een vibrator of ander seksspeeltje te kopen? Doe dat dan via 1 van de linkjes onderaan mijn reviews of via 1 van onderstaande banners. Wat je dan hoort is dat oudere vrouwen, van vóórdat het orgasme een verplicht nummer in de bladen was, het ook niet zo'n punt vonden. Een oude vriendin 80 van me vertelde dat zij klaarkomen wel lekker vond, maar dat ze niet snapte, dat het tegenwoordig zo móét. En dat klopt wel. Want mijn jongere vriendinnen, die maken zich er echt heel erg zorgen over als ze niet klaarkomen, terwijl ze duidelijk zeggen, dat ze gewoon echt genieten van hun seks.

Mannen die doen daar netzogoed aan mee, want die moeten en zullen je klaar laten komen. Dan kan je gelukkig faken, maar er zijn van die mannen die heel kritisch opletten omdat ze niet gefaket willen worden. Daar word ik echt moe van.

Je kan elke man faken, maar die soort mannen is hard werken. Soms wou ik weleens dat we nog in de tijd waren, dat van vrouwen werd gedacht, dat ze niet klaar konden komen. Dat zou die stomme druk voor zo'n rotorgasme er wel afhalen. In de beste nummers die ik ooit heb beleefd, ben ik niet klaargekomen.

In de top drie dus. Dat zijn nummers die ik me nog kan herinneren omdat ze zó goed waren, maar ik kwam niet klaar. Ik had er gewoon niet de bui voor. Mannen moeten nou eenmaal klaarkomen, en ik vind dat jammer voor ze. Ik hoef niet, en dat is fijn. Ik vind orgasmes lekker hoor, maar ze breken de spanning, en dat wil ik soms juist helemaal niet. Je hebt twee soorten orgasmes als vrouw, de clitorale orgasmes en de vaginale orgasmes. Een vaginaal orgasme komt uit een goeie neukbeurt, en dat is best wel even samenwerken voor je die kan krijgen.

Het is met een man makkelijker dan met een dildo vind ik. Naar een vaginaal orgasme moet je opbouwen, en dat gaat veel beter als je er zelf aan meedoet. Afwachten kan wel, maar dat is niet leuk. Je voelt het opbouwen, en met je spieren kan je dan het gevoel sterker maken totdat het je helemaal grijpt.

Vaginaal komen is als een langzame gloeiende kracht, die je lijf strak en hard maakt. Het verspreidt zich langzaam in je hele lijf, tot je gaat golven.

Het kan best wel lang duren, en je kan er helemaal in opgaan. Het is een orgasme dat komt omdat je goed geneukt wordt, het is nooit iets wat opeens komt. Je moet je lekker voelen over hoe je geneukt wordt. Clitoraal komen voelt als een soort flits, het is een schok die door je lijf gaat. Het is even snel komen, en het geeft je helemaal niet zo'n sterke ervaring als vaginaal. Het is wel lekker, natuurlijk. Het is véél makkelijker om clitoraal te komen. Het is net als wanneer ik zachtjes in mijn nek word gekrabd, dan ga ik trillen en krijg ik kippenvel.

Het is iets wat buiten me om gebeurt, en wat een reactie is van mijn lijf. In mijn stukje eerder over masturbatie, schreef ik al dat als ik te vaak clitoraal kom ik niet meer vaginaal kan. Ik weet niet precies hoe dat kan, maar je leert je lijf wel wat aan.

Ik blijf dus liever van mijn clit af, dan kom ik beter door mijn kut. De mannen hebben alleen geleerd om achter die clit aan te gaan, dus dat is soms niet te vermijden.

Mijn clit is best een lekker plekje, maar ik vind hem meer storen dan lekker. Je clitoris is een gevoelig knopje, en je kan er lekker aan prutsen, en dan kom je klaar ook. Ik ben het wel zat dat iedereen zo gek op dat ding is. Ik vind het een lekker dingetje, maar hij moet niet het middelpunt zijn. Er zijn zóveel mannen die totaal voor de clitoris gaan, totdat je doet alsof je drie of vier keer bent gekomen.

Ze denken dan dat dat een goede minnaar zijn is. Dat is gewoon saai, en als je met je lijf omgaat weet je ook dat er plekken zijn die minstens net zo geil zijn.

Die laten ze dan liggen. Je hebt geen seks met alleen mijn clit, je hebt ook geen seks met mijn kut alleen, maar je hebt seks met mij helemaal. Het is de stomste sekstip die je overal leest, dat je de clitoris moet zoeken! Ik was met een vriendje ooit bij de seksuoloog, en daar hebben we het toen hierover ook gehad. Dat was best een ervaring, ik schrijf er nog wel een stukje over. Die seksuoloog had het ook de hele tijd over de clitoris, en over orgasmes bereiken.

Ik zei dat ik wou genieten, en dat die orgasmes me niet konden schelen. Hij keek me heel raar aan, en vertelde me dat orgasmes krijgen en genieten hetzelfde waren. Dat iedereen dat gelooft, dat begrijp ik niet.

Er wordt gezegd, dat de clit zich terugtrekt als je geiler wordt. Dat is niet waar, het is gewoon de rest van je kut die dikker wordt. Met je clit gebeurt niets.

Er zijn dus mannen die harder en harder gaan vingeren totdat je clit terug moet gaan trekken, want zij hebben geleerd dat je clit zich terugtrekt als het te gevoelig wordt. Wie ze dat heeft geleerd, moet eens bij mij komen, dan leg ik hem wel wat uit. In een club zat ik bij een Egyptische vrouw, die geen clit en geen binnenste schaamlippen meer had.

Dat was als klein meisje weggehaald. De meeste mannen merkten er niks van, want ze had zich hier door een dokter open laten maken. Alles werkte weer goed, maar ze klaagde wel over droogheid omdat ze niet meer goed dichtging. Maar haar clit miste ze niet echt, en ze kon gewoon klaarkomen! Als ik aan haar denk, dan weet ik wel beter dan dat mijn clit mijn alles is.

Ik schrijf nog wel een apart stukje over haar, ze is dat wel waard. Er is niet één plekje, waar het allemaal om gaat. Dat is bij vrouwen niet zo, en zelfs bij mannen niet. Als ik alleen maar zijn pik bewerk, en hem voor de rest negeer, komt hij misschien wel klaar, maar hij heeft geen leuke beurt.

Ik hou van mijn clit, begrijp me niet verkeerd, maar al die aandacht voor dat kleine dingetje gaat te ver. Orgasmes zijn leuk, maar ze zijn niet waar het om gaat bij seks, vooral niet bij de vrouw! En de clit is niet belangrijk, laat toch zitten en let eens op het héle nummertje, niet alleen maar op die rotorgasmes en die stomme clitoris! Posted by Zondares at Gekke Bert zei OK, ik let voortan op het nummertje, beloofd. Groetjes, 16 augustus om Nieuwere post Oudere post Homepage. Wat moet ik met de "toets".

.

We kennen allemaal die grap om aan de gynaecoloog te vragen of hij even een extra hechtinkje kan plaatsen na de bevalling, maar dit is helaas, een grap dus. Een extra hechting kan zelfs zorgen voor een té strakke kut, wat weer voor veel pijn zorgt bij het vrijen. De oplossing; een keizersnede of helemaal geen kinderen.

Vrouwen trainen al hun spieren om een strakker lichaam te krijgen; arm-, been-, buik-, en bilspieren, maar de belangrijkste spieren slaan ze over; hun kutspieren. Of, om even een netter woord te gebruiken; hun bekkenbodemspieren.

Dit zijn de spieren die flink wat te verduren krijgen tijdens een bevalling én de spieren die ervoor zorgen dat je je plas op kunt houden. Deze spieren kun je trainen door middel van zogenaamde Kegel-oefeningen. Als je hier op jonge leeftijd al mee begint zul je later minder snel last krijgen van incontinentie en hé, een Tena-lady in je slipje is nooit geil.

Een ander voordeel van goed getrainde kutspieren is dat je orgasme intenser wordt en als je deze spieren onder controle hebt kun je hiermee ook je partner meer plezier in bed geven door ze tijdens het vrijen afwisselend aan te spannen en te ontspannen.

De heer Arnold Kegel verzon in de Kegel-oefeningen; span en ontspan je kutspieren regelmatig, zoals je zou doen als je naar het toilet gaat maar dan dus vooral niet tijdens het plassen, maar gewoon op de bank of op een stoel het doen van deze Kegel-oefeningen tijdens het plassen het zogenaamde stippeltjes-plassen wordt zelf enorm afgeraden door gynaecologen. Dokter Kegel adviseert 3 maal daags…. Span je spieren en hou dat vijf tot tien tellen vast.

Span en ontspan snel achter elkaar en doe setjes van vijf tot tien. En wanneer je je kutspieren onder controle hebt, dan kun je dat dus gebruiken tijdens de seks. Vrouwen met wat lossere vaginaspieren die aan de slag zijn gegaan met gewichtjes of balletjes of dus de Kegel-oefeningen ervaren vaak een sterker orgasme dan voorheen. Er zijn verschillende balletjes op de markt, van verschillende grootte, vorm, gewicht en materiaal. Het beste is het om een setje met meerdere oplopend in gewicht balletjes aan te schaffen die je elke dag ongeveer 15 minuten inbrengt.

Je begint met het lichtste kegeltje en je gebruikt je bekkenbodemspieren om het kegeltje op de plaats te houden. Zodra je de lichtste makkelijk kunt vasthouden, kun je een zwaarder kegeltje proberen. Je krijgt dan 1 houder en 4 verschillende balletjes. Als je begint doe je maar 1 balletje in de houder en als je gevorderd bent oefen je met de 2 zwaarste balletjes.

Er té vaak té grote dingen in stoppen werkt een strakker kutje niet in de hand. En hoe uitdagend een XXXXL dildo er ook uitziet; regelmatig gebruik kan er zelfs voor zorgen dat de spieren in de vagina te soepel worden.

Maar op den duur gaat de rek er gewoon uit. Net als bij een elastiekje. Zo kan het heel spannend zijn om steeds grotere voorwerpen te proberen of een vuist, of 2 vuisten dit wordt stretchen genoemd , maar uiteindelijk rekt je vagina uit en zal het vrijen met een normaal geschapen man niet zo leuk meer zijn als voorheen.

Wanneer de andere tips niet helpen, dan kan een operatie uitkomst bieden, maar het lijkt me logisch dat je hier van tevoren heel erg goed over nadenkt, want het is nogal wat. Kan je écht niet meer van seks genieten ook niet van alle andere dingen dan penetratie? Doe je het niet alleen omdat je denkt dat je een strak kutje hoort te hebben?

Doe je het niet alleen omdat je partner zegt dat hij er niks meer van voelt? Doe je het niet alleen omdat je bang bent dat je partner anders op zoek gaat naar een jongere vrouw ja, dit soort mannen bestaat? Dan zijn er verschillende operaties mogelijk en de een is wat heftiger dan de ander. Sommige worden vergoed door je ziektekostenverzekering, andere niet en de ingrepen zijn niet zonder risico.

Laat je dus goed voorlichten voordat je in je laat snijden of spuiten maar dat lijkt me heel logisch. Bekenbodemplastiek Een chirurg voert deze operatie uit via de ingang van je vagina. Je verslapte bekkenbodemspieren worden aan de achterkant van je vagina aan elkaar gehecht met oplosbare hechtingen en soms worden de bekkenbodemspieren ook korter gemaakt. Op deze manier staat alles weer in de oorspronkelijke positie meestal dus de positie van voordat je kinderen kreeg en zijn je bekkenbodemspieren weer stevig.

De ingang van je vagina zal ook nauwer zijn. De operatie duurt ongeveer een uur en je krijgt een algehele narcose. Vaginaverjonging Een vaginaverjonging gebeurt door middel van lasertherapie. De spieren binnenin je kutje en ook buiten om je schaamlippen worden met behulp van een laser versterkt.

Dit zorgt voor stevigere schaamlippen, maar ook voor een strakker kutje. De laser heeft ook een positieve invloed op de bekkenbodemspieren. De behandeling duurt 1 uur en je mag direct naar huis. De ingreep is niet permanent en moet na een paar jaar weer worden uitgevoerd.

Injecties met lichaamseigen vet Je kunt de buitenste schaamlippen laten vergroten door ze in te laten spuiten met lichaamseigen vet. Dit heeft een verjongend effect en werkt ook ietwat verstrakkend.

Lichaamseigen impantaat Een chirurg snijd een deel van het verslapte weefsel weg en hecht het restant aan elkaar. Deze zogenaamde vaginale crèmes zijn soms op biologische basis, soms op chemische en sommige hebben wel effect en sommige helemaal niet.

Dit gevoel is allemaal tijdelijk en of het allemaal zo gezond is voor je vagina valt nog te bezien. Mijn advies; doe maar niet. En wantrouw sowieso alle crèmes die beweren dat je een permanent strakker kutje krijgt als je het gebruikt. Eigenlijk alweer een beetje een achterhaalde therapie, maar hij wordt in sommige landen nog steeds toegepast.

Voornamelijk bij vrouwen die last hebben van urineverlies, maar vrouwen die last hebben van urineverlies hebben vaak ook een iets te los kutje.

Een Neocontrol-toestel ziet eruit als een grote, comfortabele stoel en onder het zitvlak bevindt zich een enorme magneet, die elektromagnetische velden produceert volkomen pijnloos. Door die magneet ontstaan er in het lichaam zenuwimpulsen die zorgen voor het samentrekken van de bekkenbodemspieren. Een behandeling bestaat uit 10 sessies van ongeveer dertig minuten en het eindresultaat is een strakker kutje.

Het gebruik van vaginaballetjes ervoor zorgen dat je later niet incontinent wordt en dat wil niemand, toch en door geregeld vaginaballetjes te gebruiken kun je de spieren van je vagina trainen zie tip 3 en 4.

Dit zijn de Skea, de Kgoal en de Elvie. Alle 3 seksspeeltjes die er speciaal op gericht zijn om je vaginaspieren te trainen, maar houden al je vorderingen ook nog eens bij via een game of App en dat maakt het trainen toch nét even ietsje leuker. Neem het nou maar aan van iemand die dagelijks met haar kut werkt, die mensen die dit schrijven snappen er niks van.

Ik heb het ook ooit geleerd uit al die boeken over seks, met van die prachtige pastel-foto's, maar ik kan nu echt niet begrijpen, hoe iemand die ervoor gestudeerd heeft, die onzin ècht kan geloven.

Ik heb al eerder geschreven, dat een orgasme bij een man echt niet zaligmakend is. Dat hij spuit, is niet hetzelfde als dat hij super heeft genoten. Bij vrouwen, en bij mezelf vooral, is dat nog anders. Wij hoeven niet klaar te komen, ook al hebben we super genoten.

Mannen raken supergefrustreerd als ze niet klaarkomen, want die moeten dat kwakkie kwijt. Voor ons is het gewoon niet nodig. Voor mezelf praten is natuurlijk veilig nu, maar ik heb ook wel met vrienden gepraat.

Wat je dan hoort is dat oudere vrouwen, van vóórdat het orgasme een verplicht nummer in de bladen was, het ook niet zo'n punt vonden. Een oude vriendin 80 van me vertelde dat zij klaarkomen wel lekker vond, maar dat ze niet snapte, dat het tegenwoordig zo móét. En dat klopt wel. Want mijn jongere vriendinnen, die maken zich er echt heel erg zorgen over als ze niet klaarkomen, terwijl ze duidelijk zeggen, dat ze gewoon echt genieten van hun seks.

Mannen die doen daar netzogoed aan mee, want die moeten en zullen je klaar laten komen. Dan kan je gelukkig faken, maar er zijn van die mannen die heel kritisch opletten omdat ze niet gefaket willen worden.

Daar word ik echt moe van. Je kan elke man faken, maar die soort mannen is hard werken. Soms wou ik weleens dat we nog in de tijd waren, dat van vrouwen werd gedacht, dat ze niet klaar konden komen.

Dat zou die stomme druk voor zo'n rotorgasme er wel afhalen. In de beste nummers die ik ooit heb beleefd, ben ik niet klaargekomen. In de top drie dus. Dat zijn nummers die ik me nog kan herinneren omdat ze zó goed waren, maar ik kwam niet klaar. Ik had er gewoon niet de bui voor. Mannen moeten nou eenmaal klaarkomen, en ik vind dat jammer voor ze. Ik hoef niet, en dat is fijn. Ik vind orgasmes lekker hoor, maar ze breken de spanning, en dat wil ik soms juist helemaal niet.

Je hebt twee soorten orgasmes als vrouw, de clitorale orgasmes en de vaginale orgasmes. Een vaginaal orgasme komt uit een goeie neukbeurt, en dat is best wel even samenwerken voor je die kan krijgen. Het is met een man makkelijker dan met een dildo vind ik. Naar een vaginaal orgasme moet je opbouwen, en dat gaat veel beter als je er zelf aan meedoet. Afwachten kan wel, maar dat is niet leuk. Je voelt het opbouwen, en met je spieren kan je dan het gevoel sterker maken totdat het je helemaal grijpt.

Vaginaal komen is als een langzame gloeiende kracht, die je lijf strak en hard maakt. Het verspreidt zich langzaam in je hele lijf, tot je gaat golven. Het kan best wel lang duren, en je kan er helemaal in opgaan. Het is een orgasme dat komt omdat je goed geneukt wordt, het is nooit iets wat opeens komt. Je moet je lekker voelen over hoe je geneukt wordt. Clitoraal komen voelt als een soort flits, het is een schok die door je lijf gaat.

Het is even snel komen, en het geeft je helemaal niet zo'n sterke ervaring als vaginaal. Het is wel lekker, natuurlijk. Het is véél makkelijker om clitoraal te komen. Het is net als wanneer ik zachtjes in mijn nek word gekrabd, dan ga ik trillen en krijg ik kippenvel. Het is iets wat buiten me om gebeurt, en wat een reactie is van mijn lijf. In mijn stukje eerder over masturbatie, schreef ik al dat als ik te vaak clitoraal kom ik niet meer vaginaal kan.

Ik weet niet precies hoe dat kan, maar je leert je lijf wel wat aan. Ik blijf dus liever van mijn clit af, dan kom ik beter door mijn kut. De mannen hebben alleen geleerd om achter die clit aan te gaan, dus dat is soms niet te vermijden. Mijn clit is best een lekker plekje, maar ik vind hem meer storen dan lekker. Je clitoris is een gevoelig knopje, en je kan er lekker aan prutsen, en dan kom je klaar ook. Ik ben het wel zat dat iedereen zo gek op dat ding is.

Ik vind het een lekker dingetje, maar hij moet niet het middelpunt zijn. Er zijn zóveel mannen die totaal voor de clitoris gaan, totdat je doet alsof je drie of vier keer bent gekomen.

Ze denken dan dat dat een goede minnaar zijn is. Dat is gewoon saai, en als je met je lijf omgaat weet je ook dat er plekken zijn die minstens net zo geil zijn. Die laten ze dan liggen. Je hebt geen seks met alleen mijn clit, je hebt ook geen seks met mijn kut alleen, maar je hebt seks met mij helemaal. Het is de stomste sekstip die je overal leest, dat je de clitoris moet zoeken! Ik was met een vriendje ooit bij de seksuoloog, en daar hebben we het toen hierover ook gehad.

Dat was best een ervaring, ik schrijf er nog wel een stukje over. Die seksuoloog had het ook de hele tijd over de clitoris, en over orgasmes bereiken. Ik zei dat ik wou genieten, en dat die orgasmes me niet konden schelen.

Hij keek me heel raar aan, en vertelde me dat orgasmes krijgen en genieten hetzelfde waren. Dat iedereen dat gelooft, dat begrijp ik niet. Er wordt gezegd, dat de clit zich terugtrekt als je geiler wordt. Dat is niet waar, het is gewoon de rest van je kut die dikker wordt. Met je clit gebeurt niets. Er zijn dus mannen die harder en harder gaan vingeren totdat je clit terug moet gaan trekken, want zij hebben geleerd dat je clit zich terugtrekt als het te gevoelig wordt.

Wie ze dat heeft geleerd, moet eens bij mij komen, dan leg ik hem wel wat uit. In een club zat ik bij een Egyptische vrouw, die geen clit en geen binnenste schaamlippen meer had. Dat was als klein meisje weggehaald.

De meeste mannen merkten er niks van, want ze had zich hier door een dokter open laten maken. Alles werkte weer goed, maar ze klaagde wel over droogheid omdat ze niet meer goed dichtging. Maar haar clit miste ze niet echt, en ze kon gewoon klaarkomen! Als ik aan haar denk, dan weet ik wel beter dan dat mijn clit mijn alles is. Ik schrijf nog wel een apart stukje over haar, ze is dat wel waard. Er is niet één plekje, waar het allemaal om gaat. Dat is bij vrouwen niet zo, en zelfs bij mannen niet.


Prive ontvangst emmen intiem zonder condoom


lekkere clitoris nauw kutje neuken