poedelnaakte meisjes vingeren onder douche

Op de zitting werd gezwaaid met een recent arrest van het hoogste rechtscollege van ons land, het Hof van Cassatie. Dat houdt in dat zolang het slachtoffer niets in de gaten heeft en je als dader geen geweld hanteert en nadien de beelden ook niet verspreidt, zal je niet gestraft worden voor voyeurisme.

Maar de bloedrode jurken en mantels die de Dienstmaagden dragen, duiken steeds vaker in de echte wereld o Eén man, één kleine vzw. En toch iets groots in beweging zetten.

Dirk Pauwels van Zero Plastic Rivers doet het. Een deel van de Genkse politiek tekende p Maar de bloedrode jurken en mantels die de Dienstmaagde Dirk Pauwels van Zero Plastic River Het debacle van de G7-top maakt kristalhelder dat de irrationaliteit van Donald Trump geen grenzen k Staat de leerkracht vaak inwendig te vloeken voor de klas? En wat denkt een diëtiste echt wanneer ze Nike en Adidas hebben almaar meer geld veil voor sportsterren en aandeelhouders, maar een leefloon v Kerncentrale Doel ligt volledig stil na technisch defect, herstart uitgesteld tot maandagavond Leuvense minderjarigen experimenteren met stroomstootwapen België mag asielzoekers weer terugsturen naar Griekenland Ruim 8.

Dure truitjes, goedkoop gemaakt Nike en Adidas hebben almaar meer geld veil voor s De man die ons de weg wijst naar een propere Schelde Eén man, één kleine vzw. En toch iets groots in be Keizer Donaldus Niall Ferguson. Democratisch gen Peter Vandermeersch.

Een Australisch model voor Europa? Leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands. Ctjuh SamBransie everydee Enzoknol Oké op die manier.

Naja trek het je niet aan. Er zijn er meer die dat doen. SamBransie Ctjuh everydee Enzoknol Hmmm, dat met die foto's komt steeds terug. Enzoknol zou je misschien honkbal merch kunnen maken voor de honkballers die zijn geabonneerd? Ik zou het sowieso kopen. En wat was z…. Beste play van Enzoknol met LinkTijger !! Enzoknol ik ga slapen in mn knolpower tshirt, hopen dat het helpt voor morgen!

Jouw reactie Ik ben een jongen meisje x. Wil je gratis en anoniem hulp of advies?

..

Teelballen likken vrouw zoekt vrouw sekspoedelnaakte meisjes vingeren onder douche

Op de zitting werd gezwaaid met een recent arrest van het hoogste rechtscollege van ons land, het Hof van Cassatie. Dat houdt in dat zolang het slachtoffer niets in de gaten heeft en je als dader geen geweld hanteert en nadien de beelden ook niet verspreidt, zal je niet gestraft worden voor voyeurisme.

Maar de bloedrode jurken en mantels die de Dienstmaagden dragen, duiken steeds vaker in de echte wereld o Eén man, één kleine vzw. En toch iets groots in beweging zetten. Dirk Pauwels van Zero Plastic Rivers doet het. Een deel van de Genkse politiek tekende p Maar de bloedrode jurken en mantels die de Dienstmaagde Dirk Pauwels van Zero Plastic River Het debacle van de G7-top maakt kristalhelder dat de irrationaliteit van Donald Trump geen grenzen k Staat de leerkracht vaak inwendig te vloeken voor de klas?

En wat denkt een diëtiste echt wanneer ze Nike en Adidas hebben almaar meer geld veil voor sportsterren en aandeelhouders, maar een leefloon v Kerncentrale Doel ligt volledig stil na technisch defect, herstart uitgesteld tot maandagavond Leuvense minderjarigen experimenteren met stroomstootwapen België mag asielzoekers weer terugsturen naar Griekenland Ruim 8. Dure truitjes, goedkoop gemaakt Nike en Adidas hebben almaar meer geld veil voor s De man die ons de weg wijst naar een propere Schelde Eén man, één kleine vzw.

En toch iets groots in be Keizer Donaldus Niall Ferguson. Democratisch gen Peter Vandermeersch. Een Australisch model voor Europa? Leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands. Ctjuh SamBransie everydee Enzoknol Oké op die manier. Naja trek het je niet aan. Er zijn er meer die dat doen. SamBransie Ctjuh everydee Enzoknol Hmmm, dat met die foto's komt steeds terug.

Enzoknol zou je misschien honkbal merch kunnen maken voor de honkballers die zijn geabonneerd? Ik zou het sowieso kopen. En wat was z…. Beste play van Enzoknol met LinkTijger !! Enzoknol ik ga slapen in mn knolpower tshirt, hopen dat het helpt voor morgen! Jouw reactie Ik ben een jongen meisje x. Wil je gratis en anoniem hulp of advies?

..
Sex in brabant reuze kut


Kortekaas en van hetgeen door de raadsman van verdachte, mr. Mandos, advocaat te Den Haag, en door verdachte naar voren is gebracht. De volledige tekst van de tenlastelegging is opgenomen in de bijlage bij dit vonnis en maakt daarvan deel uit.

De officier van justitie heeft gevorderd dat wettig en overtuigend bewezen wordt verklaard dat verdachte alle zes de tenlastegelegde feiten heeft begaan. De raadsman heeft zich ten aanzien van de feiten 1, 2, 5 en 6 gerefereerd aan het oordeel van de rechtbank. Wegens gebrek aan wettig en overtuigend bewijs heeft de raadsman zich ten aanzien van de feiten 3 en 4 op het standpunt gesteld dat verdachte dient te worden vrijgesproken.

De beoordeling van de tenlastelegging. Ten aanzien van de feiten 1 en 2: De rechtbank acht wettig en overtuigend bewezen dat verdachte de onder 1 en 2 tenlastegelegde feiten heeft begaan. Nu verdachte deze feiten bij de politie heeft bekend, daar later niet op teruggekomen is en door zijn raadsman ten aanzien van deze feiten geen vrijspraak is bepleit, zal de rechtbank volstaan met een opgave van de bewijsmiddelen als bedoeld in artikel , derde lid, van het Wetboek van Strafvordering.

Ten aanzien van feit 3: De rechtbank acht, evenals de officier van justitie, feit 3 wettig en overtuigend bewezen. Zij overweegt daartoe als volgt. Op 18 september is [slachtoffer 3 ] gehoord in een daartoe bestemde studio. Zij heeft het volgende verklaard, letterlijk weergegeven:. Dat ik word verkracht door een oom. Wat kun je er mij allemaal over vertellen? Wat [verdachte] bij je doet? Gewoon aan mijn kut likken.

Voorts heeft [slachtoffer 3 ] het volgende verklaard, eveneens letterlijk weergegeven:. Want daar hebben we het nog helemaal niet over gehad he. Want welke school zit je nu? Te kijken naar de tv en dat daar die meneer met die dieren is.

Wat kun je me allemaal vertellen over wat er toen gebeurde? Gewoon … ja, dat, en daarna ging hij aan mijn kut likken, en daarna ging hij naar de keuken en toen ging hij iets doen maar ik weet niet wat. Verdachte heeft bij de politie in algemene zin verklaard dat hij [slachtoffer 3 ] heeft aangeraakt; dat hij haar heeft betast. Dat is telkens in zijn huis lees: Tevens heeft hij verklaard dat hij dit zelf niet kan stoppen en dat hij hulp nodig heeft.

Verdachte heeft voorts specifiek verklaard dat hij tijdens een logeerpartijtje van [slachtoffer 3 ] haar bij haar borsten en vagina heeft betast door met zijn handen onder haar kleding over haar borsten te bewegen en erover te wrijven en erin te knijpen, en haar onder haar kleding bij haar vagina te betasten. Ten aanzien van de periode overweegt de rechtbank het volgende. Op 18 september is bovengenoemd verhoor afgenomen.

Op dat moment zat [slachtoffer 3 ] in de eerste klas van de middelbare school. Het was een weekend in de zomer, maar het was niet in de zomervakantie. De rechtbank stelt bovendien vast dat [slachtoffer 3 ] op 27 augustus twaalf jaar oud is geworden.

Nu het een weekend voor de zomervakantie betrof en de zomervakantie op zijn laatst op 18 juli is aangevangen, acht de rechtbank wettig en overtuigend bewezen dat [slachtoffer 3 ] nog niet de leeftijd van twaalf jaar had bereikt ten tijde van het door [slachtoffer 3 ] hierboven besproken specifieke voorval op de bank, waarbij verdachte [slachtoffer 3 ] zou hebben gevingerd en haar vagina hebben gelikt.

De rechtbank acht, gelet op de grote gedetailleerdheid in de beschrijving van de handelingen en vanwege het feit dat zij in het verhoor consistent verklaart, de verklaring van [slachtoffer 3 ] betrouwbaar. Verdachte heeft ondanks zijn grotendeels bekennende verklaring betreffende het betasten van [slachtoffer 3 ] , regelmatig tijdens de politieverhoren en ter terechtzitting verklaard dat hij het niet precies meer weet of het zich niet meer kan herinneren.

De rechtbank ziet dan ook geen enkele reden om te twijfelen aan de verklaring van [slachtoffer 3 ] en zal daar, in combinatie met de bekentenis van verdachte omtrent soortgelijke handelingen bij [slachtoffer 3 ] en omtrent gelijke handelingen bij [slachtoffer 1] en [slachtoffer 2] , vanuit gaan. Nu [slachtoffer 3 ] het nichtje van verdachte is, en het tenlastegelegde is voorgevallen ten tijde van een logeerpartij, is er sprake van een kind dat aan de zorg en waakzaamheid van verdachte was toevertrouwd.

De rechtbank is van oordeel dat niet kan worden bewezen dat verdachte [slachtoffer 3 ] in de ten laste gelegde periode meermalen heeft misbruikt op de wijze zoals ten laste gelegd. De verklaring van verdachte dat hij tijdens een logeerpartij de vagina van [slachtoffer 3 ] heeft betast kan niet bijdragen aan het bewijs nu niet kan worden vastgesteld wanneer dit heeft plaatsgevonden. De rechtbank acht, al het voorgaande meenemende, dan ook het onder 3 tenlastegelegde feit wettig en overtuigend bewezen, op de wijze als onder 3.

Ten aanzien van feit 4: Of soms bij mijn oma thuis. En de laatste keer was eergisteren, dat hij dat deed. Toen ging hij ook vingeren met kleren aan.

Verdachte heeft over diezelfde donderdag bij de politie een verklaring afgelegd. Hij heeft verklaard dat hij afgelopen donderdag de rechtbank begrijpt: Hij aaide over haar benen en daarna onder haar kleding en over haar borsten. Omdat [slachtoffer 3 ] een kort broekje aanhad, heeft verdachte [slachtoffer 3 ] via de zijkant bij haar vagina betast. Hij heeft over de vagina gewreven, over de venusheuvel, over haar clitoris, over de schaamlippen en een klein beetje tussen de schaamlippen.

In inmiddels vaste jurisprudentie is bepaald dat het tussen de schaamlippen betasten te kwalificeren is als seksueel binnendringen, hetgeen de rechtbank dan ook wettig en overtuigend bewezen acht. Daar komt bij dat [slachtoffer 3 ] wederom spreekt over vingeren en reeds hierboven uiteen is gezet wat zij daarmee heeft bedoeld. De rechtbank gaat voorts, gelet op de gedetailleerde verklaring van verdachte bij de politie en de verklaring van [slachtoffer 3 ] over dat betreffende moment, voorbij aan de stelling van de verdediging ter terechtzitting dat verdachte niet met zijn vingers tussen de schaamlippen van [slachtoffer 3 ] heeft gezeten.

Nu [slachtoffer 3 ] het nichtje van verdachte is, en het tenlastegelegde is voorgevallen toen verdachte op haar lette, is er sprake van een kind dat aan de zorg en waakzaamheid van verdachte was toevertrouwd. De rechtbank zal verdachte vrijspreken van de handelingen die achter het tweede gedachtestreepje zijn beschreven, nu blijkens het studioverhoor van [slachtoffer 3 ] niet vast te stellen is dat verdachte vaker haar vagina heeft gelikt.

Evenmin kan worden vastgesteld dat verdachte [slachtoffer 3 ] in de ten laste gelegde periode vaker dan op 15 september heeft gevingerd. De rechtbank acht wettig en overtuigend bewezen dat verdachte [slachtoffer 3 ] op 15 september seksueel heeft misbruik door met zijn vingers in de vagina van [slachtoffer 3 ] te gaan.

Ten aanzien van de feiten 5 en 6: De rechtbank acht wettig en overtuigend bewezen dat verdachte de onder 5 en 6 tenlastegelegde feiten heeft begaan. Nu verdachte deze feiten ter terechtzitting heeft bekend, daar later niet op teruggekomen is en door zijn raadsman ten aanzien van deze feiten geen vrijspraak is bepleit, zal de rechtbank volstaan met een opgave van de bewijsmiddelen als bedoeld in artikel , derde lid, van het Wetboek van Strafvordering.

Afbeelding van een meisje, geschatte leeftijd tussen de 10 en 14 jaar oud, en een kennelijk volwassen man.

Van het meisje is het bovenlichaam en haar gezicht te zien. Het meisje ligt op haar rug op een laken. Van de man is alleen zijn erecte penis te zien. Het meisje heeft met haar rechterhand de penis van de man vast. Op het gezicht van het meisje is een op sperma gelijkende substantie te zien, en. Afbeelding van een poserend meisje, geschatte leeftijd tussen de 12 en 14 jaar oud. Het meisje is geheel naakt en zit recht voor de camera. Haar benen zijn gespreid.

Haar rechterhand ligt op haar buik, de vingers van haar linkerhand liggen op de schaamlippen van haar vagina, en. Afbeelding van twee meisjes.

Van meisje 1, geschatte leeftijd tussen de 12 en 14 jaar, is alleen het gezicht en de handen te zien. Van meisje 2 is de leeftijd niet te schatten. Van meisje 2 zijn namelijk alleen de blote billen en de vagina in beeld. Te zien is dat meisje 1 met haar tong likt aan de anus. Video van een meisje, geschatte leeftijd tussen de 12 en 14 jaar oud, en een kennelijk volwassen man. Het meisje zit op een bank en is gekleed in een wit hemdje met de tekst 'Lolita' en een zwarte onderbroek.

De man staat voor haar. Van de man zijn alleen zijn handen, zijn ontblote penis, zijn onderbuik en benen in beeld. De man schuift het meisje haar hemdje omhoog en betast haar borsten met zijn hand. Hierna pakt het meisje de penis van de man en stopt deze in haar mond. Het meisje pijpt de man. Het meisje gaat lange tijd door met pijpen totdat de man klaarkomt. Het sperma van de man komt in de mond en op het gezicht van het meisje terecht, en.

Video van een meisje, geschatte leeftijd tussen de 3 en 5 jaar oud, en een kennelijk volwassen man. Het meisje ligt op haar rug op een wit laken. Van het meisje zijn alleen de bovenbenen, de schaamstreek en haar buik te zien. Het meisje is naakt. Van de man is alleen zijn erecte penis en zijn rechterhand te zien. De man houdt met zijn rechterhand zijn penis vast en duwt zijn penis in de vagina van het meisje. De man gaat met zijn penis heen en weer in de vagina van het meisje.

Als men naar de plee moest, dan was het in ieder geval droog onder de voet. Daarachter was dan nog een tuintje van niets met een reus van een hortensiastruik, waaronder men ijzerroest uitstrooide om mooie blauwe bloemen te krijgen. En de rest werd in beslag genomen door een schuurtje van geteerd afvalhout en met een dak in gegolfd eternit. Daar stapelde men dan de rommel op, die later misschien nog eens van pas zou komen. Sommigen maakten er zelfs een raampje in en beschilderden de ruiten met gordijnen en een bloempot met vuurrode geraniums.

Maar dat waren uitzonderingen. Bij iedereen stonden de schoenen en de soeppot op het overloopje aan de keldertrap. En daarboven hingen aan het rekje met het brood en de kaas en de jam, de overjassen en de hoofddeksels en de sjaals. En als iemand van de gasmaatschappij de meterstand kwam opnemen, dan zei de huisvrouw: Bij Joséphine van Henri Decuyper was dat ook het geval en de man zei iets over zijn hoofd, maar dat zijn kop veel lager zat.

Hij begon op de trap zijn gulp los te maken en een ogenblik later lag hij al met hoofd en kop in het rioolwater. Want hij was nieuw in het vak en wist nog niet dat de hele straat bevolkt werd door diamantslijpers. En dat diamantslijpers meer op hun duivenhok dan bij hun slijpmolen zaten. Maar voor de kinderen was er thuis niets voorzien. Wij speelden op de vuilnisbelten, vingen salamanders in de moerassen of speelden in ruïnes van fabrieken.

Maar meest van al hingen wij rond in de buurt van hetgeen wij het kot van Peter noemden. Waar men tussen de losse planken van de schutting langs een binnenplaats vol met welig onkruid en bergjes puin gemakkelijk binnendringen kon, omdat het poortje aan de ene kant vast was met een hangslot maar aan de andere kant gemakkelijk uit de hengsels kon gelicht worden. Daar stond een oude motorfiets met een brede stuurstang en op het zadel lag een bedje van hooi waarop een kip een ei gelegd had.

Er was ook een groot vat met bedorven ingelegde uitjes. Wij konden er allerlei dingen doen. De keer dat wij best op dreef waren, bonden wij Stafje van de Oorlogsinvalide stevig met polsen en enkels vast aan ijzeren ringen in de wand.

Want hij was de enige jongen die naar de bijeenkomst van The Red Star Brigade gekomen was zonder iets dat op een soldatenuitrusting geleek zoals rubberen laarzen, een oude hoed, een politiemuts of zo.

Wij knepen zijn neus dicht en deden hem van de uitjes eten. Zodat wij Peter niet zagen verschijnen, die met een zeis terugkwam van zijn grasland. Terwijl ik op de loop ging, gleed ik uit en viel in een pak stront tussen het onkruid, op hetzelfde moment dat ik begon te roepen: Sedert die tijd heb ik vanzelfsprekend veel andere en schonere mogelijkheden leren kennen om mijn vrije tijd door te brengen.

En ik ben vooral blij dat ikzelf en niet iemand anders die dagen kan bepalen. Dàt is mijn grote triomf over het verleden. En over de duistere bedoelingen van mijn moeder, die heel haar leven lang spaarde, gaarde, schrobde, waste, schuurde, verstelde, etc.

Maar ik ben nog steeds geen staatsbediende, heb geen huisje met het daarbijbehorend kruisje, bezit geen spaarboekje of certificaten van het Wegenfonds. Ik ben namelijk een vrij man, meester van mezelf en van mijn tijd. Zodat ik op een heldere morgen, als ik diep en droomloos geslapen heb, als de winter blijkbaar voorbij is en de maartse buien nog niet beginnen los te breken, achteloos het besluit nemen kan de rest van de dag zonder direct renderende.

Is dat niet fantastisch? Mijn oog is helder en het scheermes glijdt nauwelijks voelbaar over mijn huid, die gezond en zijïg vanonder het schuim en de snede tevoorschijn komt. En mijn kapsel staat vol en glanzend als een volmaakte pruik.

Ik heb het ongeschonden gebit van een roofdier en als ik glimlach staan er kleine sterretjes in mijn pupillen. Onder de douche dampt mijn huid en ik krijg het gevoel van een gezond trekdier dat over onberekenbare krachten beschikt. Maar ik ben geen dier en er is niets om voort te trekken. Als een wankel monument voor mezelf sta ik in een kuip van email, de zeep van onder mijn oksels te sproeien. En ik zie dat er grijze haartjes rondom mijn tepels beginnen te groeien.

Maar dat heeft voorlopig geen belang. Want ik voel nergens pijn. En andere tekenen van aftakeling zijn er nog niet te bespeuren. De haartjes kan ik uitrukken. En dat geeft me zelfs onmiskenbare lustgewaarwordingen, die zich verder voorbij de hartstreek tot onder mijn middenrif vertakken.

Ik ben een lichaam, dat door mijn eigen wensen, verlangens en wil beheerst wordt. Een feest van wellust, waaraan misschien nog anderen kunnen deelnemen. Niet onder deze douche. Want hier sta ik alleen. In trots en tevens schamel zelfbewustzijn. De vochtige lauwe lucht wekt verlangens naar de koele droge bossen. Ik ben een kamermens. Maar soms verlang ik hartstochtelijk naar de naaldbossen van de dorre gronden. Kunt ge me horen? Ik houd mijn adem in en klop met mijn rechterhand op de linkerkant van mijn borst.

En dan ietwat lager nog één enkele hardere slag. Dit is een tellurische verbinding vanuit mijn douchecel naar de premiewoning waar ge de bedden opmaakt, de vloeren dweilt en de groenten kuist. Als ik een schilder was, dan zou ik u portretteren in dezelfde houdingen als Renoir zijn geliefkoosd model. Ik ben geen schilder. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat uw man het nog niet geprobeerd heeft? Dat hij maar steeds rode schepen in blauwe havens blijft schilderen.

Al wordt het nu een spel van vertikale lijnen en gebogen verbindingen met tussenin vlakken, die duidelijk fallische en nog andere erotische symbolen aan-. Dat schreef Bertozzi de vorige week nog op de eerste pagina van De Periscoop en ge weet het niet eens. Ik had u nog maar één enkele keer ontmoet, namelijk tijdens die fuif in de bank. Daarna heb ik wekenlang getreurd - het woord is zeker niet te sterk - omdat ik urenlang stond te leuteren met de cineast die tien minuten film van Chagall gemaakt had.

Kortom over allerlei dingen die al lang bestonden en die ik goed genoeg kende. Waarom ben ik in godsnaam niet dadelijk met u beginnen te spreken over de mogelijkheden om een tweedehandsetram naar een afgelegen bos te laten slepen?

God heeft er zeker iets mee te maken. Want een maand later was er een bal waar wel vijftienhonderd mensen naartoe kwamen en door een zonderling toeval was voor mij een plaats vlak naast u gereserveerd.

Wij zaten daar slechts wat te ginnegappen tot het orkest dingen uit de oude doos begon op te halen zoals Für eine Nacht voller Seligkeit en Bei mir bist Du schön. Toen dansten wij samen naar de nooduitgang alsof het al sedert een jaar zo afgesproken was. Doorheen de nauwe straatjes gingen wij een paar huizenblokken verder naar Het Gulick om een borrel te drinken.

Er was een soort van personeelsfeestje aan de gang, maar er zaten al zoveel onbeschaamde paartjes te vrijen dat er bijna geen spoor van collectieve gezelligheid meer overbleef. De President had het uitzicht van een diplomaat op reclamefoto's voor dure brillen en horloges en hij zag met lede ogen dat zijn feestje stilaan begon te verwateren. En daarom stond hij op, klapte eventjes in de handen, stak daarna twee vingeren in zijn vestzak en sprak: Ik wil u namelijk zeggen, lieve tortelduifjes en haastige haantjes, dat ik hoegenaamd geen tegenstander ben van een scharreltje.

Maar dit is een publiek lokaal. En, ten tweede, het gezelschap mag niet in paartjes verbrokkelen, anders hebben wij niet meer met een personeelsfeest te doen. Ik wil evenwel in mijn hoedanigheid van President een offer brengen op het altaar van Eros om hier de orde te herstellen. Enfin, het is eigenlijk niet bijzonder goed uitgedrukt. Maar ik bedoel dat ik twee spellen kaarten neem. Sommigen beweren wel dat het leven geen spel is. Maar dat is een vergissing. De heren trekken een kaart uit mijn linkerhand en de.

In ieder spel zitten vanzelfsprekend net zoveel kaarten als er aanwezigen zijn. De baas van de zaak en de madame en de heer aan de tapkast inbegrepen. Want alle Belgen zijn gelijk voor de wetten van Freud Want ik trok hartenaas en gij ook.

En we moesten ieder een gift in de bus steken voor de ouderlingen van het Sint-Julianus Hospitium. Terwijl alle paartjes opnieuw op de dansvloer bewogen onder het oog van de glunderende President, reed zijn chauffeur ons naar het landhuis in de naaldbossen, waar wij Bis morgen früh um acht onze gang konden gaan.

Gij waart een droomvrouw. En waarschijnlijk was ik een droomman voor u. Maar het was beslist geen droom. Hoe zou ik in hemelsnaam anders al die dingen over een tweedehandsetram in mijn hoofd gehaald hebben? Als ik ooit de Grote Prijs van de Staatsloterij win, dan bouw ik voor u een bungalow zoals die van de President.

Maar in afwachting bezit ik al een bosje dat ik heb laten afrasteren. En middenin staat de oude tram. Ik heb hem helemaal groen geschilderd en onderaan gebroken bruine en gele strepen aangebracht zoals op een bunker, zodat geen mens hem van op tien meter afstand kan zien staan.

Binnenin is er nog niets. Maar ik heb een bedje van zacht geurend hooi gespreid. Ik wist wel dat ge op mij zit te wachten. We zullen elkaar binnen een uur ontmoeten onder de grote klok van het Centraal Station. Het wereldberoemd ontmoetingspunt van beginnende geliefden. Al zijn wij geen beginnelingen meer. Maar niemand zal kunnen vermoeden dat wij straks urenlang door de bossen zullen zwerven. En dat wij ons daarna zullen neervlijen. Adam en Eva in een gecamoufleerde tramwagon.

Dit is het einde van de tellurische mededeling in de ene richting. En dan plotseling het gerinkel van een bedrijvige tram in de straat. Ik kleed mij aan, langzaam en keurig. Verlaat mijn flatje en kijk rond of ik niemand zie om de gebeurtenissen van de dag op dreef te brengen. Aan de overkant is er een oud mens dat uitglijdt en valt. Er is een heer die haar rechthelpt en ik zie hem zeggen: Op dat moment denk ik dat ik naar mijn. Ik zou ook naar de burgerlijke stand kunnen gaan om haar geboortedatum te vragen.

Als haar verjaardag voorbij is zal ik zeggen dat ik een opdracht in het buitenland te vervullen had en dat ik haar nu b. Er zijn ontzaglijk veel mogelijkheden. Ook deze dat ze mij de huid begint vol te schelden, omdat ik mij volstrekt niet om de verloren papieren schijn te bekommeren. En een zinloze tocht langs de vuilnisbelten schrikt mij nog meer af dan een hellevaart. Waardoor het aantal mogelijkheden van deze dag aanzienlijk beperkt wordt. Blijft echter het feit dat in mijn auto nog een compleet stel lentecollectie van Tricot Elite geborgen zit.

L' élite du tricot et le tricot pour l' élite. Waarover ik vrij beschikken kan sedert ik een reeks bijzonder geslaagde publicitaire foto's voor de firma maakte. Zoiets geeft allerlei kansen aan een man, als hij maar een beetje bijdehands wil zijn. Anderen zeggen mij soms dat ik zelfs heel erg bij de pinken ben. Maar ik voel me voortdurend in een staat van vertwijfeling. Met zo'n collectie kan men b.

Maar in dit seizoen kan ik daar niet aan denken vanwege de mist, de windbuien, de zandstormen en vooral de gesloten etablissementen. Overigens ieder man wil strijden voor zijn veroveringen. En in afwachting ga ik iets drinken bij Albert in Café Nova aan het kruispunt van vier wegen. Indien ik goed gas geef, dan ben ik binnen een kwartiertje bij het huis van mijn moeder. Maar dan loop ik meteen het risico van een gedwongen strooptocht langs de vuilnisbelten. Hetgeen betekent dat ik de eerste bierklant van deze morgen ben.

Ik voel mij een heel klein beetje beschaamd. Ik was heel wat meer beschaamd toen ik moest bekennen, dat ik ook iets had vertoond om binnen te mogen in de tent van The Red Star Brigade. Die tent was een oude soldatendeken, die wij over een geul tegen de schutting van de verlaten brouwerij gespannen hadden. Want ik heb hem met zijn trottinette zien rijden,.

Maar dat kwam omdat Aimé onder zijn broek nog een soort slipje droeg zoals de meisjes hadden. En ik zei dat hij niets méér durfde uittrekken, omdat hij misschien een heel klein fabriekje aan zijn gat hangen had, zoals de grote fabriek van zijn vader die door Meneer John van de Chantiers Navals stukje na stukje aan het gat van zijn moeder gehangen werd.

Zo had ik het thuis altijd horen vertellen. En Aimé ontkende dat niet, maar hij begon als een gek te gillen, dat ik een lelijke smerige Podevijn was. Al de andere jongens stonden te trappelen van pret. Tot ik hem een paar ferme meppen tegen zijn snuit gaf en zijn trottinette tussen de brandnetels wierp.

Toen durfde hij zelfs geen poging meer te wagen om de voorgeschreven proeven van The Red Star Brigade af te leggen. En ging hij ver van de vuilnisbelten met zijn blinkende stronttrottinette langs de huizen heen en weer rijden, opdat iedereen hem daar goed zou zien. Omdat zijn moeder niet getrouwd was en zij een kind kreeg van Meneer Podevijn van de Brouwerij, waar gij altijd gaat spelen.

De hele familie van Podevijn was tegen een huwelijk gekant, omdat uw grootmoeder slechts van gewone komaf was. En ten slotte ging het toch zover komen. Maar op de vooravond van de verbintenis brandde de hele brouwerij af. En dezelfde nacht heeft Podevijn zich in de rivier verdronken. Hij kon nochtans zeer goed zwemmen, maar hij had zijn handen en voeten bij mekaar gebonden. Aimé Lemaire weet er ook het fijne niet van. Hij zegt zo maar wat dat hij ergens heeft horen vertellen.

En iedere keer dat ik de moeder van Aimé Lemaire ontmoette, probeerde ik haar zo beleefd mogelijk te groeten. Maar zij keek mij niet eens aan. En voor de rest was het wel duidelijk te merken, dat zij nooit een keurslijf droeg. Hetgeen mij op heel andere gedachten. Intussen staat Albert achter zijn blinkende tapkast te hoesten en een sigaret te rollen. En hij kijkt schichtig naar mijn bier om te weten of hij nog geen tweede glas moet beginnen te vullen. De sigaretten heb ik vanzelfsprekend vandoen.

Maar voor de rest heb ik geen andere bedoeling dan de kruiperige dienaar, die als een robot aan de wenken van vroege en late zuipers gehoorzaamt, uit zijn gewone doening te halen, te ontredderen zelfs. Omdat ik weet dat op zo'n vroeg uur in de morgen de voorraad eetwaren voor het weekend nog niet geleverd werd. Maar Albert begint tegen mijn verwachtingen in kraakverse broodjes doormidden te snijden, te beleggen en te boteren. En hij vraagt me langs zijn neus weg: Maar niet voor hetgeen ge denkt.

Ik moet een serie foto's en dia's gaan maken voor de najaarscatalogus van een firma die gespecialiseerd is in tricots. En dat moet gebeuren in een decor van donkere bossen. Op plaatsen waar het altijd zowat aan de sombere kant is. En dan middenin als een zon zo'n vrouwtje van het soort waar gij en ik en iedereen van dromen. In een tricot of een twin-set of een jurk of zo van Tricot Elite. Zo luidt de slogan. Maar wij, Albert, wij denken aan hetgeen eronder zit. De verpakking is een gemene commerciële truc van de beschaving.

Maar dat kan hij niet eens vermoeden. Met nummertjes en lettertjes op de rugkant. Dat doet me denken aan het Aanvankelijk Lager Onderwijs.

En om tien uur moet ik twee popjes gaan ophalen aan het Centraal Station. Ze hebben Sorbonne gedaan. En nu komen ze naar dat godvergeten gat in de Kempen om voor mij te poseren met een rugnummer van de Lagere School.

Wat zegt ge daarvan, Albert? De hele vertoning duurt een dag of twee, misschien wel drie. En met alle onkosten inbegrepen komt dat voor de firma op de prijs van een klein autootje.

En intussen sta ik achter die smerige tapkast pilsjes te tappen. Ik geef tien jaar van mijn leven om op een schone dag aan iedereen te zeggen: Als men gerij heeft, vindt men altijd wel een griet om mee te rijden.

Maar men moet wat geld op zak hebben. Volgende maandag is het trekking. En ik heb loten. Sommige mensen zeggen dat zij nooit chance hebben. Maar zij kopen verduiveld geen loten. Als ik de grote prijs win, godverdomme, dan zult ge eens wat beleven. Dan steekt Albert direct zijn kot in brand. Eerst zuipen voor niks en nog gratis vuurwerk op de koop toe. Daarna koop ik een witte Alfa Romeo Sprint. Leg een stapel rode rozen op de achterste bank. Geen hond, want dat geeft kwalijke geuren.

Rijd van het Centraal Station naar de Schelde. Hier en daar stop ik even en kijk dan eens rond. Niet langer dan een half uurtje, want dan krijg ik last met de politie. Maar voor ik aan de rivier arriveer, is de zaak compleet voor mekaar. En nu sta ik hier te lummelen achter de tapkast. Alles blinkt wel, maar het heeft voor mij geen naam. Een pilsje, een pilsje, een pilsje. Albert, nog een pilsje. De lol is voor een ander. Geef mij nog een pilsje. En ik drink mijn tweede glas haastig leeg.

Het smaakt al veel slechter dan het allereerste. Neem de sigaretten en de broodjes met ham en kaas. Loop langzaam en waardig naar mijn autootje toe. De lucht is neutraal en ijl. Ik heb door het matineuze bier een beetje last om de deur van mijn 4 PK zo zwierig als anders los te maken. En om de motor te starten. Misschien omdat ik geen witte Alfa Romeo heb. Met rozen op de achterste bank. Wat er ook van zij, ik vertrek in ieder geval.

Maar dat was de bedoeling niet. En terwijl ik gas geef, zie ik Albert dik en zelfgenoegzaam achter zijn smerig blinkende tapkast voor zichzelf een glas laten vol-. En hij steekt zijn duim omhoog als een Romeinse Keizer. Net of voor ons beiden alles volmaakt geregeld is vandaag. Hoe is dat in hemelsnaam mogelijk? Zo'n gebaar maken met een Alfa Romeo in het achterhoofd. Wat zou ik doen? Wat zal ik doen? Wat moet ik doen? Ik weet het zelf niet. Pour bien juger, il faut connaître tous les éléments du problème.

Maar er is volstrekt geen enkel probleem. Ik ben meester van mijn tijd. Mijn auto is volmaakt in orde. En ik heb een heel klein beetje geld op zak. Niet voldoende om mijn kamer in brand te steken en met een witte Alfa Romeo langs de hoofdlaan te rijden. Maar toch voldoende om het er een dagje of zo van te nemen.

Overigens goede dingen kosten bijna geen geld. Greta nog eens kunnen opbellen. Om haar te herinneren aan het feit dat wij samen dansten op de tonen van Für eine Nacht voller Seligkeit. Terwijl de anderen aan de tafel met het papieren tafelkleed zaten te kletsen over de homosxuele kunstcriticus die alle vrouwelijke artiesten probeert te kraken in zijn krant. Hij wilde almaardoor opnieuw beginnen te praten over de jongens die fietswielen in plastic hoezen verpakken en zo.

Waarmee ik echter niet bedoel dat hij de vuile streken van de criticus met de mantel der liefde trachtte te bedekken. Maar er is een andere werkelijkheid die veel verder reikt dan al hetgeen waar de intellectuele praters het over hadden. Het zal zeker geen toeval geweest zijn dat ik over bossen begon te praten en dat gij een stroom van anecdoten op mij losliet over mensen die ergens een lap grond huren of kopen en daar een oude tram plaatsen om er een liefdenestje van te maken.

Gisteren heb ik toevallig mijn enige neef ontmoet, die ik al in geen tien jaar meer gezien had. En weet ge wat hij zei?

Mijn garagist heeft ook een perceel vlak naast het mijne. Dat is de vrouw die verleden jaar doodgereden werd, terwijl hij nachtdienst had en zij over de baan achter haar paraplu naar de tram ging. En daar zit hij nu ieder weekend met een jong ding. Sommige mensen zijn voor niets beschaamd. Ik heb geen geld om direct een bungalow op te trekken. Maar ik heb een trammetje gekocht en daar doe ik het voorlopig wel mee. Want zijn vrouw ligt te sterven in een of andere kliniek met een tumor zo groot als een bierfles in haar borst.

Dat weet ik van de garagist. En weet ge wat hij nog zei? Maar ik ben geen weduwnaar. Heb zelfs geen vrouw met kanker. Ik ben een vrij man. En ik heb niet alleen een trammetje. Maar zelfs een cirkelvormig spoorlijntje in een bos laten aanleggen. Bij manier van spreken kan ik het met een vingerbeweging voortduwen, zodat de zon altijd in het zuiden staat. Als er tenminste wat zon is. Maar dat heeft geen belang.

Het licht en de warmte moeten niet uit de ruimte komen. Ik citeer uw eigen woorden. En laat dan die vent van u maar rustig en lustig knoeien met zijn strepen en zijn vlekken. Zo hebt ge het toch zelf gezegd. We zouden ergens kunnen afspreken. Maar ik kan u net zo goed thuis komen afhalen. Laat ons er geen doekjes om doen.

We zullen de fraaiste dag van ons leven hebben. Met vier broodjes van Albert en een pakje Bastos. Dat is natuurlijk niets. Maar de pret moeten we zelf maken.

Is uw kapsel nog altijd zoals dat van het model van Renoir? Ik weet dat die nette premiewoning met de glimmende Formule-meubelen u geen barst kunnen schelen. Er is nog wat anders in het leven. De hele wereld mag voor ons part ontploffen en dan zitten wij daar lekker in de tram onder de bomen, waar geen mens ons zien of raken kan. Ik heb een bedje van hooi gespreid en op dat bedje Laat ons handelen volgens ons gevoel en vooral niet te veel nadenken.

Want op het moment dat een mens begint te redeneren, vindt hij zonderlinge combinaties van woorden en cijfers uit, wordt hij eerst ijdel en later volslagen theoretisch, abstract en krankzinnig soms. Ik denk aan de zon en de bossen en uw haar en uw ogen met sterretjes. Als wij dood zijn is het gedaan. En laten wij in afwachting niemand de kans gunnen ons op de vingeren te kijken. Want dan krijgen wij schuldgevoelens en complexen ook.

Ik zal u verheerlijken als een godin. En ik zal in uw armen liggen als een kleine god. In een gewone tram die geen tram meer is. En rondom ons blijft van de aarde niets anders meer over dan de bossen zonder kroegbazen, auto's, premiehuizen, critici, echtgenoten, telefoons, bibliotheken, garages, klinieken, familieleden, etc. Ik moet stoppen voor een rood verkeerslicht. Twee vrouwen proberen nog snel de overkant te bereiken.

Een oude en een jonge. Het licht wordt groen. Nu kan ik ze beiden rustig doodrijden. Het jonge vrouwtje dat van het oudje b. Opdat zij de jonge zelfs op koude dagen heerlijk warm zou liggen met het zoontje van de andere bejaarde vrouw.

De oude die erg moeilijk te been is. Oedeem in de voeten heeft. De jonge die met haar schoonmoeder een paar orthopedische schoenen gaat kopen. Hij heeft het allemaal aan u te danken. Want gij hebt u toch jaren en jaren voor hem opgeofferd. Ik ben blij dat ik iets kan terugdoen voor al hetgeen ge al voor mij gedaan hebt.

Mama, als ge die schoenen hebt, zult ge niet meer voelen dat ge nog voeten hebt. Echt, ik vind het allemaal prima. Wat minder blij was ik toen ze probeerde de dop van een shampoofles in haar eigen lappenmandje te proppen, bij wijze van experiment. Maar meer omdat we met dat kind al vaak genoeg in het ziekenhuis zitten, niet omdat ik het gênant vind dat ze de geheimen van haar lichaam ontdekt. Bij ons gaat de badkamerdeur dus niet op slot.

En mijn kinderen mogen mij gewoon naakt zien. Want bloot, daar is niks geks of stiekems aan. Ik schaam me niet voor mijn borstels nou ja, een beetje wel, maar dat hoeven zij dan weer niet te weten en ik wil dat zij zich later ook niet schamen voor hun lichaam.

Want dat is naar mijn mening wat er gebeurt als je als gezin alleen naakt bent achter slot en grendel. En als je doet alsof een beetje piemelfriemelen iets vies is.

Dat bloot en seksualiteit iets is dat eigenlijk niet mag. Dat je eigen lichaam iets geheims is en dat je er zeker ook niet van mag genieten. Kom maar door met die onzekerheid in de puberteit! Want wat dan als je opeens ongesteld wordt en je met je moeder niet eens je eerste pakje maandverband kunt kopen?