tieten insmeren klaar komende vrouwen

De spetters hadden alle drie een strak om het lichaam vallende sexy bodycon met diep vallend decolleté aangetrokken. Stonden op hoge hakjes en hadden allen hun nagels van een mooi rood kleurtje voorzien. Heupwiegend kwamen ze dichterbij en was de verrassing nog groter! Hoe dichterbij ze kwamen hoe duidelijker de borsten op en neer bleken te dansen in de maat van lopen en de tepels door de stof zichtbaar werden.

We waren sprakeloos en meteen zo geil als boter. De bodycons nu ook van dichtbij bewonderend, bleken deze verticaal aan de voorzijde over het lichaam van een doorzichtige zeer fijnmazig visgraat baan stof te zijn voorzien. Hier keek je dus volledig doorheen en zag je de blote huid van de meiden. Deze liep zeer dicht langs de borsten en één dij was zelfs bijna geheel van deze stof voorzien tot bijna aan de vagina toe.

We hebben onze van plezier glunderende spetters wel duizend complimentjes gemaakt over de super mooie sexy verschijning.

Nu bleek ook het laatste deel van de rit een stuk spannender te zijn gemaakt, De meiden waren namelijk vergeten, dat de jurkjes maar net over de billen vielen. Aangekomen bij de boot was deze nog mooier en vooral groter dan de foto ons had doen geloven. Een prachtige tweemaster van ruim 20 meter met zelfs een klein zwembad en jacuzzi op het dek. Prachtige kajuiten met douche, bad en wc waar je wel in kon verdwalen.

Hans had onmiddellijk geantwoord met: Wij allen hadden hem verbaasd aangekeken. Hans had gebulderd van het lachen en duidelijk gemaakt, dat het vele zogenaamde overwerken hem uiteindelijk een vaarbewijs had opgeleverd. Dus we gingen niet met een vreemde op pad, maar enkel met ons zessen!

We hadden het idee van privacy meteen een stuk prettiger gevonden. Wij hadden ons geïnstalleerd op de boot en Hans had ons vervolgens inderdaad veilig en deskundig de haven uit geloodst. Na een uur te hebben gevaren langs prachtige eilandjes en midden op zee te zijn aangekomen, had Michaela aangekondigd te gaan zonnen op het voordek. Had vervolgens zonder blikken of blozen haar bodycon over haar hoofd getrokken en gezegd: Had haar zonnebrand gepakt en was haar vrouwelijke vormen pontificaal voor ons gaan insmeren en naar de voorplecht gelopen.

Wendy en Jolinda hadden elkander eens aangekeken en vrijwel gelijktijdig vlogen er nog twee kleine stukjes stof door de lucht. Daar lagen onze kanjers geheel naakt recht voor ons glimmend van de olie naast elkaar. Vanachter het roer langs de mast kijkend, kwam je eerst de kleine voetjes tegen, terwijl als je blik verder naar voren gleed over de dijen, je uiteindelijk een fantastisch zicht op de glimmend ingesmeerde kutjes gegund was.

Verder over de buik glijdend met je ogen, kwam je vervolgens de mooie borsten tegen welke zich omhoog wijzend nu eens door het zonnetje lieten verwennen. Behalve dat de meiden genoten van het zonnetje, genoten ook wij van zoveel lekkers recht voor ons!

Na enige tijd, had Hans bij een klein eilandje de boot voor anker laten gaan. Had glazen weten te vinden en had ons allen van een alcoholische versnapering voorzien. De heerlijke wijn en bier was er door de warmte in gegaan als koek! We hadden dan ook een stuk meliger even later de gelegenheid te baat genomen om, de warme en bezwete lichamen in het prachtige heldere water te laten afkoelen.

Al snel lagen wij allen naakt in het water en probeerden de bal van elkander af te pakken. Het deerde ons allen niets en voordat we het wisten, lagen de stelletjes die waren gevormd bij onze eerdere uitwisseling van partners vier jaar geleden, ongegeneerd open en bloot met een andere partner te rotzooien.

Hans had Wendy mijn vrouw tegen zich aangedrukt, ik en Peter hadden Jolinda en Michaela vol van achteren bij de borsten vastgepakt en waren deze gaan kneden. Al vrijende met Jolinda kon ik nog nog net zien, dat Hans en Wendy hand in hand al renende over het prachtige witte strandje tussen de bomen door uit het zicht verdwenen.

Jolinda was inmiddels net als ik ook flink geil geworden. In het water blijven leek ons niet erg ontspannen, dus klommen we snel weer via de touwladder aan boord. Aan boord gekomen, hoorden we ergens vanachter het schip gehijg en gekreun, maar zagen evenwel niemand.

Aan de richting te horen, zouden dat dan dus Peter en Michaela moeten zijn. Veel tijd kreeg ik echter niet om er over na te denken, want Jolinda omhelsde mij vurig met haar dubbel D en begon meteen hartstochtelijk te tongzoenen. Duwde mij na een tweetal minuten tegen de mast aan en zakte door de knieën. Geestdriftig greep ze mijn lul, en stopte deze zonder aarzelen in haar mond.

Ik begon langzaam maar zeker steeds meer te hijgen en kreunen van genot. Als dit zo doorging was ik binnen een paar minuten zover mijn ballen leeg te pompen in haar kwijlende mond. Dat wilde ik zeker nog niet, trok Jolinda overeind en legde haar op haar rug op de kajuit achter haar. Langzaam en behoedzaam begon ik de schaamlippen te likken. Eerst de buitenste en daarna de meer gevoelige binnenste.

Nog verfijnder werkend spreidde ik de lipjes enigszins en begon met de binnenzijde van mijn tong de extreem gevoelige clitoris te likken en te zuigen.

Jolinda begon te kermen en hijgen van genot, waarbij het witte geil uit haar inmiddels openstaande kut droop. Ook werden de schaamlippen door het gelik nog dikker en werden klaar gemaakt door het witte vrouwengeil om genadeloos geneukt te worden. Plotseling een gigantische schreeuw over het water: We keken elkaar veelbetekenend aan en Jolinda duwde resoluut mijn lul tussen de natte schaamlippen.

Wederom, maar nu ergens van achter de boot een enorme brul van klaarkomen. Dit keer een mannenstem. Mijn ballen waren door de geile dag en opwindende Jolinda onder me behalve afgeladen ook explosief geladen. Met geweld joeg ik een, twee, drie , vier, vijf, zes, zeven, acht ladingen zaad richting de baarmoeder. Het gutste langs mijn lul en de dijbenen van Jolinda op het dek. Tegelijkertijd likte en zoog ik behoedzaam de enorme tieten.

Plots voelde ik het prachtige lijf trillen, schokken en verkrampen over mijn nog steeds tussen de schaamlippen door glijdende lul. Met een grote glimlach rond de mond schreeuwde, nee gilde, ook zij het uit van genot. Opende de mond daarna een centimeter, roerde door het warme sperma en slikte het door. Al vrijend en nagenietend van elkaars bezwete lichaam, werden we nog twee keer getrakteerd op intens geschreeuw van klaarkomen.

Al zwemmend afkoeling zoekende in het heldere water verschenen even later ook de andere stellen. Bezwete lichamen, sommige met rode billen met handafdrukken er nog op, met daarboven rode voldaan glimlachende hoofden!

Wij hebben er, moe maar voldaan nog een gezellige middag van gemaakt. Hans had de volgende morgen weer koers gezet naar het zuiden. Op het dek wederom onze naakte deernen genietend van het lavende zonnetje. En na uren varen langs de prachtige Adriatische kust weer aangelegd voor een prachtig eilandje.

We hadden weer de grootse lol, een beetje achter de bal aan en elkaar weer lekker opzwepen en geil maken. Vervolgens zwommen we naar het witte strandje waar we onze partners in de armen namen en al genietend van elkaar en de prachtige omgeving steeds geiler werden. Het gekreun en gehijg was heel stimulerend. Genietend en zo nu en dan kijkend naar de andere stellen, zweepten we elkander op tot de meest opwindende standjes.

Het gehijg en gekreun was niet van de lucht. Van het één kwam plots het ander toen Michaela spontaan de borsten van Wendy greep en deze geil begon te likken en kneden. Ik word daar na Ik keek om me heen maar had geen idee hoe weer naar Jij vindt mijn kleine tietjes heel uitnodigend en je gaat ze heerlijk verwennen.

Ze was toen net geen twintig, een tiener dus nog, met lekkere dikke tieten en een goddelijk lichaam met op alle plaatsen vlees waar je t zou willen hebben, een heerlijk kutje en een bijna maagdelijk poepgat. Ik had besloten om er maar het beste van te maken.

Strakke jonge brunette krijgt hem helemaal binnen Ik zat aan 4 tafeltjes met drie andere mensen. Lees dit sexverhaal verder »» Dus je hebt al met 5 jongens geneukt Categorie: Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Is men er nog niet achter dat er heel veel jongen meiden zijn die wel degelijk lekker neuken??? Gratis sex, sexdate en sexcontact. Anale sex sinds ze klein was Zo kwam ik iemand tegen die geen tijd had maar wel haar snapchat wou geven, waar ik natuurlijk op in ging en haar toevoegde aan mijn vrienden.

Zij had daar veel last van, erger dan de woorden. Caro-Breda uit Noord-brabant is online. Als je het nu niet lukt om sex te hebben met een jonge babe, weten we het ook niet meer! Anale lesbische punk scene. Login Register Mobile Version. Wissel naar website voor mobiele apparaten. Ik had net de auto schoongemaakt toen het gebeurde. Tienertje heeft sex met opa en oma.

...

Best shemale dating de mooiste kutjes

Vrolijk neuriënd gaat Helga rustigjes aan beginnen met de voorbereidingen voor het avondeten terwijl de andere twee zich vermaken met een spelletje kaarten. Voorlopig is Helga klaar en ze gaat lekker een slaapje doen tot het ongeveer zes uur is. Het contract Het is inmiddels kwart voor zeven, ze hebben al gegeten en verdoen hun tijd met wat tv-kijken. De tijd glijdt voorbij totdat Helga roept: Daarna komt hij nog wel bij je om ook met jou nog even te praten”.

Monica begrijpt dat er iets dringends besproken moet worden en gaat gehoorzaam naar haar kamertje. Rita, ga jij even naar onze slaapkamer wil je? Blijf daar maar tot ik kom met Monica”. De meiden verdwijnen uit de kamer en Helga gaat naar de kast. Ze pakt een paar enveloppen en drukt op een schakelaar van de videorecorder. Het is klokslag acht uur en stipt op tijd belt Bert aan. Bert doet wat hem verteld wordt en als Helga ook zit steekt hij van wal. Hij verteld haar dat hij graag naar Spanje wil en dat hij voor morgen een goedkope vakantie van drie weken heeft kunnen boeken en dat hij daarom graag alles vandaag nog af wil ronden.

Helga luistert aandachtig toe en speelt ondertussen wat met de pik van Bert. Aan het einde van zijn verhaaltje is hij al behoorlijk hard en als Helga hem dan ook nog even pijpt staat zijn lul in volle glorie overeind.

Het geld heb je al gehad en er moet wel even een contract getekend worden. Zodra jij je handtekening hebt gezet is ze helemaal van mij, begrijp dat goed! Helga heeft ondertussen de lul van Bert niet met rust gelaten en hem goed stijf gehouden. Ze pakt de papieren van tafel en geeft Bert een pen. Hij leest het niet eens door en zet twee keer zijn handtekening, een keer onder het origineel en een keer onder een kopiecontract. Tevreden bekijkt Helga de beide contracten en doet de kopie in een enveloppe die ze op tafel legt.

Ze brengt Bert naar het kamertje toe en laat de twee alleen. Monica ziet haar vader met een stijve lul binnenkomen, denkt daarom dat hij alleen daarvoor naar haar gekomen is en even later liggen ze samen op bed. Hij verteld haar van zijn vakantie en ook dat hij het contract getekend heeft. Bert is door zijn geilheid niet helemaal meer bij de les en begint Monica te zoenen. Gelaten gaat zij op haar buik liggen en haar vader gaat met zijn stijve lul op haar kontje liggen.

Ik pomp die dikke pik in je geile snee, ik naai mijn dochter nog maar eens, vieze hoer dat je bent”.

Bert begint haar in een hoog tempo te naaien en binnen een paar minuten spuit hij zijn zaad in haar kutje. In de huiskamer zet Helga tevreden kijkend een videorecorder uit. Zonder een woord te zeggen verlaat hij haar kamertje en laat een huilende Monica achter.

Snel kleed hij zich aan en loopt zonder een woord te zeggen het huis uit. Hij beseft nu pas wat hij gedaan heeft en schaamt zich diep dat hij zijn dochter min of meer verkracht heeft.

Op tafel ligt nog steeds de enveloppe met het door hem ondertekend kopiecontract. Helga loopt naar Monica toe en begint haar te troosten.

Ze stopt het verwarde meisje in bad en kruipt er zelf ook bij. Troostende woordjes fluistert ze en langzaam aan ontspant Monica zich. Ik mag toch altijd bij je blijven? Maar als je het Helga moeilijk maakt dan is er altijd wel een of andere man die je kopen wil en die is waarschijnlijk niet zo aardig voor je als ik ben, begrijp je me goed? Ik heb nu ook een video opname dat je vader je geneukt heeft en de straffen daarvoor zijn niet bepaald mis.

Je doet wat ik je zeg want anders.. Monica knikt gelaten van ja wetende dat het haar enige kans is om in ieder geval een nog enigszins prettig leven te leiden. Het water is al wat afgekoeld en ze stappen uit het bad. Ze drogen zich af met grote handdoeken en ze gaan naar de slaapkamer waar Rita al in slaap gevallen is. Ze liggen weliswaar met zijn drieën in bed maar Monica is nog nooit zo alleen geweest in haar hele leven en ze huilt zich zachtjes in slaap.

Helga hoort het aan maar bemoeit zich verder even niet met haar. De komende vier dagen laat ze Monica met rust en doen ze niets aan sex. Zelfs het bed blijft droog en ook Maria heeft instructies heeft gekregen om zich gedeisd te houden. Deze rustige periode heeft Monica wel nodig om voor zichzelf afscheid te nemen van haar oude bestaan en alvast een beetje te wennen aan de dingen die komen gaan al heeft ze nog geen flauw idee wat haar allemaal te wachten staat.

Ze gaan iedere dag naar het naaktstrandje. Nu lopen er drie naakte vrouwen vanaf het parkeerterrein. Veel mannen worden er geil van maar niemand krijgt de kans om met hen te neuken. Ze verdoen de tijd met een spelletje kaart, in de zon liggen bruinen, een boek te lezen of wat kaarten wat allemaal af en toe onderbroken wordt om een hapje te eten of wat te drinken.

Op de vierde dag smeert Helga Monica in met zonnebrandmiddel en als ze aan de voorkant begint voelt ze wat aan het inmiddels iets begroeide kutje. Ze voelt eens met haar hand aan de schaamheuvel van Rita en gelijk krijgt deze een natte kut.

Zullen we even een eindje gaan lopen Helga? Naar het bos bijvoorbeeld? Ze lopen een meter of dertig verder en stoppen dan.

Helga draait zich om en omarmt innig haar sletje. Ze vallen neer op het gras en beginnen elkaars kut uit te likken. Ze kijken op en voor hun staat twee boswachters streng te kijken. Ze hebben allebei een grote herdershond aan de lijn. Hun gezwollen kruis verraad dat zij al wat langer hebben staan loeren. Wellustig wrijft hij over zijn kruis als het ware om aan te geven dat er wel een oplossing voor dit probleempje is.

Helga is zo geil als een bos uien en speelt het spelletje mee. Ongemerkt stoot ze Rita aan en zegt met een temerig stemmetje: Kunt u echt geen uitzondering voor ons maken, lieve boswachter?

De man ritst zijn gulp open en een dikke lul komt te voorschijn. Ook zijn collega staat met zijn paal in zijn handen en kwijlt bijna van het idee om deze twee sletten te mogen naaien. Rita bekijkt ondertussen de honden eens en als ze ziet dat het twee reuen zijn krijgt ze ter plekke kramp in haar buik van de geiligheid.

Helga ziet nu ook de mogelijkheid van een lekkere neukbeurt door de dieren en kruipt langzaam op ze af. Ze streelt met een hand over de schacht van de grootste hond en ja hoor, daar verschijnt de felrode lul van het beest al. Ze gaat door tot de hondelul niet groter wordt en neemt hem dan in haar mond. Rita doet ongeveer hetzelfde en de boswachters zien twee geile kontjes voor zich met twee even geile kutjes eronder.

De hondelullen worden losgelaten en de twee vrouwen keren zich om met hun kontjes naar de dieren toe. Deze snuffelen even aan de teefjes en likken daarna aan de poepgaatjes en de kale schaamlippen. Als op commando bespringen ze de twee en proberen hun lullen in de kutjes te stoten. Rita krijgt hem meteen midden tussen haar schaamlippen maar de hond die Helga wil dekken moet even geholpen worden wat Rita al neukende voor elkaar weet te krijgen.

Hijgend naaien de honden Helga en Rita en botergeil ontvangen de vrouwen de pikken in hun druipnatte gleuven. De boswachters trekken hun broeken uit, knielen voor de vrouwen neer en houden de dikke eikels voor de monden van Rita en Helga.

Meteen verdwijnen deze in de pijpmonden van de meiden en bruut beginnen de boswachters ze in hun mond te neuken. Nu ze van voren en van achteren gevuld zijn met lul breekt de geilheid in volle kracht uit en steunend en kreunend komen de twee klaar. De honden neuken gewoon door natuurlijk en ook de boswachters stoppen niet. Soppende geluiden maken de pikken in hun monden en nog een keer komen allebei de vrouwen klaar. Opeens beginnen ook de honden hoog piepend en jankend hun zaad te lozen en na een minuutje of vijf glijden ze van de twee vrouwen af.

Ze laten de pikken van de mannen uit hun monden schieten en beffen gauw het hondesperma uit elkaars kutten. Vol verbazing kijken de boswachters naar de geile vrouwen maar even later halen ze de sletten uit elkaar en duiken er boven op. Vijftien keer stoten is genoeg voor de ene boswachter en de andere houdt het slechts tien stoten langer uit voordat grote golven zaad de kutjes bevloeien.

Weer storten de meiden zich op elkaar, deze keer om het mannenzaad uit elkaars gleuven te zuigen. Beffend en zuigend komen ze zelfs nog een derde keer klaar. Helga rolt van Rita af en ze liggen hijgend naast elkaar bij te komen. De mannen kijken elkaar even aan maar pakken dan hun lul en beginnen te persen.

Doordat de mannen pas klaargekomen zijn duurt het even maar dan krijgen de vrouwen ook een volle straal pis over zich heen. Ze wrijven hun hele lichaam met de urine in, nemen er zelfs een paar grote slokken van en ook hun haren worden volop nat gepist.

De boswachters trekken hun broek weer aan en ze verdwijnen onder de waarschuwing dat ze het voor deze keer hier bij zullen laten. De vrouwen lopen weer terug naar hun plekje en vallen vermoeid neer naast Monica neer. Jullie zijn zeiknat van de pis zo te ruiken en aan jullie kutten te zien heeft daar ook wel wat in gezeten”. Helga zegt niets en sluit haar ogen voor een slaapje maar Rita verteld in geuren en kleuren wat ze uitgespookt hebben in het bos. Onwillekeurig krijgt Monica toch weer een nat kutje en ze begint zich te vingeren.

Een echtpaar vlak bij hen heeft alles gehoord en wenkt Monica om naar hen toe te komen. Ze kruipt naar hen toe en de vrouw begint gelijk Monica te bevoelen en te kussen. Ze tongen wat en er verdwijnen vingers in elkaars kutjes terwijl de man zijn lul zachtjes stijf trekt. De vrouw gaat op haar rug liggen en trekt Monica op zich. Ze wrijven hun tieten en kutten tegen elkaar en geil kronkelt Monica boven op de wellustige vrouw.

De glibberige schaamlippen glijden over elkaar en elkaars clitorissen worden geraakt. Steeds geiler worden ze en weldra bereikt Monica een eerste orgasme. Ze rust wat uit en ligt met haar hoofdje tussen de grote maar stevige tieten. De vrouw is echter nog niet klaar gekomen en begint het kontje van Monica te bevoelen.

Ze vingert haar anus en geeft haar zoenen op de mond. Monica komt weer tot leven en beantwoord de zoenen met een felle tongzoen. Geil draaien de tongen om elkaar heen en hun lichamen kronkelen wellustig op elkaar. Minstens vijftien mannen liggen aan hun lul te trekken bij dit schouwspel en ook een aantal vrouwen vingeren ongegeneerd hun geile kutjes. Monica draait zich om en in standje 69 likken ze elkaars kutjes uit. Het vrouwengeil begint rijkelijk te vloeien waardoor de gezichten glimmen van de sappen.

Hijgend slobberen ze beide door en als eerste komt de vrouw klaar. Ze spuit haar vrouwengeil midden in Monica haar gezicht zodat deze helemaal drijft van het geil. Monica staat op en gaat op de tieten van de vrouw zitten. Ze laat haar kut op de mond zakken en begint zich daarop klaar te neuken. Haar heupen kantelen en draaien, haar kutje wordt gelikt en na een paar minuten begint ze keihard te kreunen.

Menige man verschiet zijn zaad bij de aanblik van het geile meisje terwijl ook veel vrouwen schokkend op hun plekje met Monica mee klaarkomen. Ik was een jongen van zeventien jaar die met mijn moeder en mijn tante op vakantie zou gaan,mijn tante was een vrouw van 38 jaar en al een paar jaar gescheiden,Ria zo heten mijn tante was een geweldige vrouw waar ik erg vaak op fantaseerde,ik gluurde erg vaak naar haar heerlijke lange benen en haar mooie grote borsten,mijn moeder was al 43 jaar en ook zij zag er goed uit,blond lange benen en ook flink bedeeld,Ria had git zwarte haren lang tot over haar schouders,wat was ik blij dat ze meeging.

Wat ik niet wist was dat mijn moeder en mijn tante dit hadden bekokstoofd om me eens uit te proberen,ze hadden beiden al een paar jaar geen man meer gehad en mijn tante Ria had met mijn moeder afgesproken om me te verleiden. Er was afgesproken op het vakantieadres in beekbergen dit was een bungalowpark in brabant,daar aangekomen was mijn tante Ria al aanwezig,tsjonge wat zag ze er weer heerlijk uit,een luchtig jurkje niet al te lang zodat haar heerlijke benen goed te zien waren ook kon ik haar grote borsten duidelijk zien,ik werd al weer geil op mijn eigen tante Ria.

Ik ben romantische lieve vrouw uit Haren. En zoek een leuke jonge knul van ongeveer 25 jaar om te mailen, chatten en uit eindelijk sex mee te hebben.

Ik ben een dame van 57 jaar maar die nog steeds veel van sex houd en wilt doen. Ik zoek daarom een geschikte jongen die met mij wilt afspreken. Met tante aan zee. Trio met oom en tante.

Marian een rijpe vrouw. Profielen van Rijpe vrouwen Ada 54 jaar. Welkom bij oudere vrouwen Welkom dit is een site speciaal voor jonge mannen die zich aangetrokken voelen tot oudere vrouwen. Bekijk het profiel van deze sexy dame en maak discreet contact met haar. De nieuwste aanmeldingen van vandaag.tieten insmeren klaar komende vrouwen

De spetters hadden alle drie een strak om het lichaam vallende sexy bodycon met diep vallend decolleté aangetrokken. Stonden op hoge hakjes en hadden allen hun nagels van een mooi rood kleurtje voorzien. Heupwiegend kwamen ze dichterbij en was de verrassing nog groter! Hoe dichterbij ze kwamen hoe duidelijker de borsten op en neer bleken te dansen in de maat van lopen en de tepels door de stof zichtbaar werden.

We waren sprakeloos en meteen zo geil als boter. De bodycons nu ook van dichtbij bewonderend, bleken deze verticaal aan de voorzijde over het lichaam van een doorzichtige zeer fijnmazig visgraat baan stof te zijn voorzien. Hier keek je dus volledig doorheen en zag je de blote huid van de meiden.

Deze liep zeer dicht langs de borsten en één dij was zelfs bijna geheel van deze stof voorzien tot bijna aan de vagina toe. We hebben onze van plezier glunderende spetters wel duizend complimentjes gemaakt over de super mooie sexy verschijning.

Nu bleek ook het laatste deel van de rit een stuk spannender te zijn gemaakt, De meiden waren namelijk vergeten, dat de jurkjes maar net over de billen vielen. Aangekomen bij de boot was deze nog mooier en vooral groter dan de foto ons had doen geloven. Een prachtige tweemaster van ruim 20 meter met zelfs een klein zwembad en jacuzzi op het dek. Prachtige kajuiten met douche, bad en wc waar je wel in kon verdwalen. Hans had onmiddellijk geantwoord met: Wij allen hadden hem verbaasd aangekeken.

Hans had gebulderd van het lachen en duidelijk gemaakt, dat het vele zogenaamde overwerken hem uiteindelijk een vaarbewijs had opgeleverd.

Dus we gingen niet met een vreemde op pad, maar enkel met ons zessen! We hadden het idee van privacy meteen een stuk prettiger gevonden. Wij hadden ons geïnstalleerd op de boot en Hans had ons vervolgens inderdaad veilig en deskundig de haven uit geloodst.

Na een uur te hebben gevaren langs prachtige eilandjes en midden op zee te zijn aangekomen, had Michaela aangekondigd te gaan zonnen op het voordek. Had vervolgens zonder blikken of blozen haar bodycon over haar hoofd getrokken en gezegd: Had haar zonnebrand gepakt en was haar vrouwelijke vormen pontificaal voor ons gaan insmeren en naar de voorplecht gelopen.

Wendy en Jolinda hadden elkander eens aangekeken en vrijwel gelijktijdig vlogen er nog twee kleine stukjes stof door de lucht. Daar lagen onze kanjers geheel naakt recht voor ons glimmend van de olie naast elkaar. Vanachter het roer langs de mast kijkend, kwam je eerst de kleine voetjes tegen, terwijl als je blik verder naar voren gleed over de dijen, je uiteindelijk een fantastisch zicht op de glimmend ingesmeerde kutjes gegund was.

Verder over de buik glijdend met je ogen, kwam je vervolgens de mooie borsten tegen welke zich omhoog wijzend nu eens door het zonnetje lieten verwennen.

Behalve dat de meiden genoten van het zonnetje, genoten ook wij van zoveel lekkers recht voor ons! Na enige tijd, had Hans bij een klein eilandje de boot voor anker laten gaan. Had glazen weten te vinden en had ons allen van een alcoholische versnapering voorzien.

De heerlijke wijn en bier was er door de warmte in gegaan als koek! We hadden dan ook een stuk meliger even later de gelegenheid te baat genomen om, de warme en bezwete lichamen in het prachtige heldere water te laten afkoelen.

Al snel lagen wij allen naakt in het water en probeerden de bal van elkander af te pakken. Het deerde ons allen niets en voordat we het wisten, lagen de stelletjes die waren gevormd bij onze eerdere uitwisseling van partners vier jaar geleden, ongegeneerd open en bloot met een andere partner te rotzooien.

Hans had Wendy mijn vrouw tegen zich aangedrukt, ik en Peter hadden Jolinda en Michaela vol van achteren bij de borsten vastgepakt en waren deze gaan kneden. Al vrijende met Jolinda kon ik nog nog net zien, dat Hans en Wendy hand in hand al renende over het prachtige witte strandje tussen de bomen door uit het zicht verdwenen.

Jolinda was inmiddels net als ik ook flink geil geworden. In het water blijven leek ons niet erg ontspannen, dus klommen we snel weer via de touwladder aan boord. Aan boord gekomen, hoorden we ergens vanachter het schip gehijg en gekreun, maar zagen evenwel niemand.

Aan de richting te horen, zouden dat dan dus Peter en Michaela moeten zijn. Veel tijd kreeg ik echter niet om er over na te denken, want Jolinda omhelsde mij vurig met haar dubbel D en begon meteen hartstochtelijk te tongzoenen. Duwde mij na een tweetal minuten tegen de mast aan en zakte door de knieën. Geestdriftig greep ze mijn lul, en stopte deze zonder aarzelen in haar mond.

Ik begon langzaam maar zeker steeds meer te hijgen en kreunen van genot. Als dit zo doorging was ik binnen een paar minuten zover mijn ballen leeg te pompen in haar kwijlende mond. Dat wilde ik zeker nog niet, trok Jolinda overeind en legde haar op haar rug op de kajuit achter haar. Langzaam en behoedzaam begon ik de schaamlippen te likken.

Eerst de buitenste en daarna de meer gevoelige binnenste. Nog verfijnder werkend spreidde ik de lipjes enigszins en begon met de binnenzijde van mijn tong de extreem gevoelige clitoris te likken en te zuigen.

Jolinda begon te kermen en hijgen van genot, waarbij het witte geil uit haar inmiddels openstaande kut droop. Ook werden de schaamlippen door het gelik nog dikker en werden klaar gemaakt door het witte vrouwengeil om genadeloos geneukt te worden. Plotseling een gigantische schreeuw over het water: We keken elkaar veelbetekenend aan en Jolinda duwde resoluut mijn lul tussen de natte schaamlippen.

Wederom, maar nu ergens van achter de boot een enorme brul van klaarkomen. Dit keer een mannenstem. Mijn ballen waren door de geile dag en opwindende Jolinda onder me behalve afgeladen ook explosief geladen.

Met geweld joeg ik een, twee, drie , vier, vijf, zes, zeven, acht ladingen zaad richting de baarmoeder. Het gutste langs mijn lul en de dijbenen van Jolinda op het dek. Tegelijkertijd likte en zoog ik behoedzaam de enorme tieten. Plots voelde ik het prachtige lijf trillen, schokken en verkrampen over mijn nog steeds tussen de schaamlippen door glijdende lul.

Met een grote glimlach rond de mond schreeuwde, nee gilde, ook zij het uit van genot. Opende de mond daarna een centimeter, roerde door het warme sperma en slikte het door. Al vrijend en nagenietend van elkaars bezwete lichaam, werden we nog twee keer getrakteerd op intens geschreeuw van klaarkomen. Al zwemmend afkoeling zoekende in het heldere water verschenen even later ook de andere stellen. Bezwete lichamen, sommige met rode billen met handafdrukken er nog op, met daarboven rode voldaan glimlachende hoofden!

Wij hebben er, moe maar voldaan nog een gezellige middag van gemaakt. Hans had de volgende morgen weer koers gezet naar het zuiden. Op het dek wederom onze naakte deernen genietend van het lavende zonnetje. En na uren varen langs de prachtige Adriatische kust weer aangelegd voor een prachtig eilandje.

We hadden weer de grootse lol, een beetje achter de bal aan en elkaar weer lekker opzwepen en geil maken. Vervolgens zwommen we naar het witte strandje waar we onze partners in de armen namen en al genietend van elkaar en de prachtige omgeving steeds geiler werden. Het gekreun en gehijg was heel stimulerend. Genietend en zo nu en dan kijkend naar de andere stellen, zweepten we elkander op tot de meest opwindende standjes.

Het gehijg en gekreun was niet van de lucht. Van het één kwam plots het ander toen Michaela spontaan de borsten van Wendy greep en deze geil begon te likken en kneden. Ik word daar na Ik keek om me heen maar had geen idee hoe weer naar Jij vindt mijn kleine tietjes heel uitnodigend en je gaat ze heerlijk verwennen. Ze was toen net geen twintig, een tiener dus nog, met lekkere dikke tieten en een goddelijk lichaam met op alle plaatsen vlees waar je t zou willen hebben, een heerlijk kutje en een bijna maagdelijk poepgat.

Ik had besloten om er maar het beste van te maken. Strakke jonge brunette krijgt hem helemaal binnen Ik zat aan 4 tafeltjes met drie andere mensen. Lees dit sexverhaal verder »» Dus je hebt al met 5 jongens geneukt Categorie: Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Is men er nog niet achter dat er heel veel jongen meiden zijn die wel degelijk lekker neuken??? Gratis sex, sexdate en sexcontact. Anale sex sinds ze klein was Zo kwam ik iemand tegen die geen tijd had maar wel haar snapchat wou geven, waar ik natuurlijk op in ging en haar toevoegde aan mijn vrienden.

Zij had daar veel last van, erger dan de woorden. Caro-Breda uit Noord-brabant is online. Als je het nu niet lukt om sex te hebben met een jonge babe, weten we het ook niet meer!

Anale lesbische punk scene. Login Register Mobile Version. Wissel naar website voor mobiele apparaten. Ik had net de auto schoongemaakt toen het gebeurde. Tienertje heeft sex met opa en oma.

...


Geile vrouw gezocht lekker buiten neuken


Mager sletje gedwongen


Ik ben een dame van 57 jaar maar die nog steeds veel van sex houd en wilt doen. Ik zoek daarom een geschikte jongen die met mij wilt afspreken.

Met tante aan zee. Trio met oom en tante. Marian een rijpe vrouw. Profielen van Rijpe vrouwen Ada 54 jaar. Welkom bij oudere vrouwen Welkom dit is een site speciaal voor jonge mannen die zich aangetrokken voelen tot oudere vrouwen. Bekijk het profiel van deze sexy dame en maak discreet contact met haar. De nieuwste aanmeldingen van vandaag.

Login Register Mobile Version. Wissel naar website voor mobiele apparaten. Ik had net de auto schoongemaakt toen het gebeurde. Tienertje heeft sex met opa en oma. Twee jonge bisex meisjes pijpen en worden geneukt. Toen Carl mij uit mijn vluchtkamer kwam halen protesteerde ik dan ook helemaal al niet meer toen hij een vinger in mijn kut haakte en mij zo achter zich aantrok naar de kamer.

Ze pijpen om de beurt hun vriendje en ondertussen vingeren ze zichzelf. De geile meiden likken, zoenen en strelen elkaar. Sexy blonde tieners zijn in hun broek plassende vieze meisjes. Tot mijn grote verbazing viste ik er een sexy damesslipje uit.

Tina naakt Heet tiener kut spelen Die had ik niet aan zien komen. Wellustig wrijft hij over zijn kruis als het ware om aan te geven dat er wel een oplossing voor dit probleempje is. Helga is zo geil als een bos uien en speelt het spelletje mee.

Ongemerkt stoot ze Rita aan en zegt met een temerig stemmetje: Kunt u echt geen uitzondering voor ons maken, lieve boswachter? De man ritst zijn gulp open en een dikke lul komt te voorschijn.

Ook zijn collega staat met zijn paal in zijn handen en kwijlt bijna van het idee om deze twee sletten te mogen naaien. Rita bekijkt ondertussen de honden eens en als ze ziet dat het twee reuen zijn krijgt ze ter plekke kramp in haar buik van de geiligheid. Helga ziet nu ook de mogelijkheid van een lekkere neukbeurt door de dieren en kruipt langzaam op ze af.

Ze streelt met een hand over de schacht van de grootste hond en ja hoor, daar verschijnt de felrode lul van het beest al. Ze gaat door tot de hondelul niet groter wordt en neemt hem dan in haar mond. Rita doet ongeveer hetzelfde en de boswachters zien twee geile kontjes voor zich met twee even geile kutjes eronder.

De hondelullen worden losgelaten en de twee vrouwen keren zich om met hun kontjes naar de dieren toe. Deze snuffelen even aan de teefjes en likken daarna aan de poepgaatjes en de kale schaamlippen. Als op commando bespringen ze de twee en proberen hun lullen in de kutjes te stoten.

Rita krijgt hem meteen midden tussen haar schaamlippen maar de hond die Helga wil dekken moet even geholpen worden wat Rita al neukende voor elkaar weet te krijgen. Hijgend naaien de honden Helga en Rita en botergeil ontvangen de vrouwen de pikken in hun druipnatte gleuven. De boswachters trekken hun broeken uit, knielen voor de vrouwen neer en houden de dikke eikels voor de monden van Rita en Helga.

Meteen verdwijnen deze in de pijpmonden van de meiden en bruut beginnen de boswachters ze in hun mond te neuken. Nu ze van voren en van achteren gevuld zijn met lul breekt de geilheid in volle kracht uit en steunend en kreunend komen de twee klaar. De honden neuken gewoon door natuurlijk en ook de boswachters stoppen niet.

Soppende geluiden maken de pikken in hun monden en nog een keer komen allebei de vrouwen klaar. Opeens beginnen ook de honden hoog piepend en jankend hun zaad te lozen en na een minuutje of vijf glijden ze van de twee vrouwen af. Ze laten de pikken van de mannen uit hun monden schieten en beffen gauw het hondesperma uit elkaars kutten. Vol verbazing kijken de boswachters naar de geile vrouwen maar even later halen ze de sletten uit elkaar en duiken er boven op.

Vijftien keer stoten is genoeg voor de ene boswachter en de andere houdt het slechts tien stoten langer uit voordat grote golven zaad de kutjes bevloeien. Weer storten de meiden zich op elkaar, deze keer om het mannenzaad uit elkaars gleuven te zuigen. Beffend en zuigend komen ze zelfs nog een derde keer klaar. Helga rolt van Rita af en ze liggen hijgend naast elkaar bij te komen. De mannen kijken elkaar even aan maar pakken dan hun lul en beginnen te persen.

Doordat de mannen pas klaargekomen zijn duurt het even maar dan krijgen de vrouwen ook een volle straal pis over zich heen. Ze wrijven hun hele lichaam met de urine in, nemen er zelfs een paar grote slokken van en ook hun haren worden volop nat gepist. De boswachters trekken hun broek weer aan en ze verdwijnen onder de waarschuwing dat ze het voor deze keer hier bij zullen laten. De vrouwen lopen weer terug naar hun plekje en vallen vermoeid neer naast Monica neer. Jullie zijn zeiknat van de pis zo te ruiken en aan jullie kutten te zien heeft daar ook wel wat in gezeten”.

Helga zegt niets en sluit haar ogen voor een slaapje maar Rita verteld in geuren en kleuren wat ze uitgespookt hebben in het bos. Onwillekeurig krijgt Monica toch weer een nat kutje en ze begint zich te vingeren. Een echtpaar vlak bij hen heeft alles gehoord en wenkt Monica om naar hen toe te komen.

Ze kruipt naar hen toe en de vrouw begint gelijk Monica te bevoelen en te kussen. Ze tongen wat en er verdwijnen vingers in elkaars kutjes terwijl de man zijn lul zachtjes stijf trekt. De vrouw gaat op haar rug liggen en trekt Monica op zich. Ze wrijven hun tieten en kutten tegen elkaar en geil kronkelt Monica boven op de wellustige vrouw.

De glibberige schaamlippen glijden over elkaar en elkaars clitorissen worden geraakt. Steeds geiler worden ze en weldra bereikt Monica een eerste orgasme.

Ze rust wat uit en ligt met haar hoofdje tussen de grote maar stevige tieten. De vrouw is echter nog niet klaar gekomen en begint het kontje van Monica te bevoelen. Ze vingert haar anus en geeft haar zoenen op de mond. Monica komt weer tot leven en beantwoord de zoenen met een felle tongzoen. Geil draaien de tongen om elkaar heen en hun lichamen kronkelen wellustig op elkaar. Minstens vijftien mannen liggen aan hun lul te trekken bij dit schouwspel en ook een aantal vrouwen vingeren ongegeneerd hun geile kutjes.

Monica draait zich om en in standje 69 likken ze elkaars kutjes uit. Het vrouwengeil begint rijkelijk te vloeien waardoor de gezichten glimmen van de sappen. Hijgend slobberen ze beide door en als eerste komt de vrouw klaar. Ze spuit haar vrouwengeil midden in Monica haar gezicht zodat deze helemaal drijft van het geil. Monica staat op en gaat op de tieten van de vrouw zitten.

Ze laat haar kut op de mond zakken en begint zich daarop klaar te neuken. Haar heupen kantelen en draaien, haar kutje wordt gelikt en na een paar minuten begint ze keihard te kreunen. Menige man verschiet zijn zaad bij de aanblik van het geile meisje terwijl ook veel vrouwen schokkend op hun plekje met Monica mee klaarkomen. Ook Helga en Rita kijken met belangstelling toe en hun kutjes worden alweer vochtig.

Monica kruipt vermoeid terug naar het kleed. Het echtpaar ligt nu onder belangstelling van de omgeving schaamteloos te neuken en her en der wordt hun voorbeeld gevolgd. Reken maar dat jullie nog heel wat moeten doen met een heleboel mannen tegelijk.

Trouwens, Max heb ik ook niet voor jullie lol alleen aangeschaft en die mannen vinden het maar wat geil als jullie door de hond genaaid worden”. Rita begint al te glimlachen en ze denkt terug aan de geile neukparij met Max. Wat ging die hond tekeer in haar kutje, net als die herdershonden trouwens.

Ze kende Helga pas een paar dagen en nu was ze al verslaafd aan de plas- en hondesex om over die geile Helga maar te zwijgen.

Heerlijk vond ze het om ‘s-nachts tegen haar aan te liggen, aan haar geile kutje te voelen of haar tieten tegen zich aan te wrijven. Ondanks dat ze moeder en dochter hadden kunnen zijn voelde dat helemaal niet zo aan.

Goed, omdat zij ook een contract getekend had ze was nu haar slavin en ze was helemaal overgeleverd aan de geile grillen van Helga maar tot nu toe had ze er geen centje spijt van gehad. Helga kijkt haar diep in de ogen. Je weet dat je van mij bent, mijn hoer ben je. Dat weet je toch wel neem ik aan? Teder kussen ze elkaar zoals alleen twee vrouwen dat kunnen. Het is weer tijd om te gaan en wederom lopen ze in hun blote kont naar de auto terug. Onderweg stopt Helga even en zonder enige gene staat ze daar te pissen.

Ze draait zelfs in de rondte om iedereen goed te laten zien wat ze staat te doen. Ze geniet van het schokeffect wat dat teweeg brengt. Ze loopt al plassende weer door en de urine druipt over en tussen haar mooie lange benen. De auto staat expres helemaal aan de andere kant van het parkeerterrein om maar zoveel mogelijk bekeken te kunnen worden. Een oud-collega van Rita kijkt gauw de andere kant op als hij haar herkent.