zuig aan mijn lul meesteres online

...

Geil skypen pik afbinden

Uiteraard stopte ze steeds ruim op tijd. Steeds weer werd mijn pik stijf, neukte ze me bijna klaar, stopte ze de video, keek me minachtend aan totdat m'n piemeltje eindelijk weer verschrompelde en begon weer opnieuw. De hele avond lang. Ze was botergeil en uiteindelijk mocht ik haar klaarvingeren. Als toetje moest ik boven op de badkamervloer liggen en plaste ze over mijn gezicht. Haar pies droop over heel mijn lichaam. Ik had niets met poepseks, maar urine vond ik altijd heel opwindend.

Letterlijk ‘zeiknat’ moest ik op het speelbed gaan liggen. Weer werd ik wijd vastgebonden en kon ik de hele nacht niet aan mezelf komen.

Ik sliep slecht, vooral vanwege de zeurderige pijn in mijn ballen. Die woensdag werkte ik weer. Uiteraard met een condoom vastgesnoerd om mijn ballen. Best slim gemaakt, deze constructie. Het condoom zou verraden als ik me zou aftrekken. En ik kon het condoom niet afdoen, althans ik zou de riempjes en het slotje nooit meer om mijn ballen terug kunnen schuiven.

Woensdagavond viel me op dat de straf werkte. Door de constante pijn in mijn ballen was ik weliswaar vaak met mijn gedachten bij mijn pik, maar ánders.

Niet meer gericht op een orgasme. Gefocust op mijn ballen, de pijn. Pijn die je niet doorhebt als je vrijt met je meesteres. Als je meesteres je straft of je juist liefheeft.

Pijn die alleen opvalt als je aan je penis denkt. Woensdagavond lag ik de hele avond op de bank. Mijn meesteres zette nu haar mond in: Dan deed ze weer een klein uurtje niets, totdat hij weer slap was en ze opnieuw begon aan een pijpbeurt.

Het eindigde die avond weer onder de douche. Daar kwam ze klaar, explodeerde onder mijn lippen. En ik kreeg door dat ik nu volledig met haar bezig was. Niet met mijn lust. Met mijn orgasme, maar met háár. Weer werd ik op m’n rug vastgebonden op het speelbed. Ondanks de vererging van de pijn, sliep ik beter. Ik dacht dat ik het doorhad. Donderdag was natuurlijk de grootste kwelling.

Ze liet mijn pik met rust. Hoewel ik een behoorlijke stijve hield, omdat we lekker aan het vrijen waren. Ik heb haar die avond vier keer op verschillende manieren klaargemaakt. We waren beiden gelukkig. Maar ’s-nachts, alleen in het speelbed, leek het wel of mijn ballen eraf zouden vallen.

Vier dagen werd mijn pik tot het uiterste gedreven, maar kwam er geen ontspanning. Het leek me zo makkelijk, maar wat had ik het moeilijk.

Ik huilde die nacht. Niet van de pijn, maar van de gedachte dat blijkbaar het klaarkomen zo enorm belangrijk voor me was. Waarom kon ik niet alleen maar oog hebben voor mijn meesteres?

Toen ik vrijdagavond thuiskwam was ik opgelucht. Zou ik eindelijk verlost worden van de pijn in mijn ballen? Ik vond ze echt pimpelpaars, maar zou mijn meesteres dat ook zo vinden? De hele avond werd ik genegeerd. Na het avondritueel van het plassen kwam ik naakt bij mijn meesteres zitten. Maar ze keek me niet aan, en bleef stug de documentaire op TV volgen. Ik vlijde me tegen haar aan, was opgewonden en geil omdat ik wist dat we straks lekker zouden spelen.

Nadat de documentaire was afgelopen keek mijn meesteres me strak aan. Je zit gewoon met je gore stijve pik tegen me aangedrukt in de hoop dat je straks mag spuiten. Denk je nou echt dat ik je straks lekker klaarmaak? Een slaaf die zelfs na een week straf niet weet dat zijn meesteres belangrijker is dan zijn pik?! Ik zal je leren, kuttelikker! Ga naar boven, aan het kruis! Ik vloog de trappen op naar zolder. Natuurlijk had ik het verprutst. Hoe kon ik zo stom zijn? Ons kruis is voorzien van zelfsluitende boeien.

Ik klikte eerst mijn enkels vast en toen mijn polsen. Wijd gespreid stond ik zo vast. Te wachten op mijn meesteres. Ik heb die avond ontzettend op m’n donder gehad. Afgestraft met de zweep, krokodillenklemmen op mijn tepels, een slagenregen met de rijzweep op mijn pik.

Ze was echt boos. Klemde enkele wasknijpers op mijn balzak en knoopte daar gewichten aan. De krokodillenklemmen werden vervangen door wasknijpers. De knijpers op mijn tepels bond ze strak naar de wasknijpers aan mijn zak. Wat of waar ik ook maar bewoog, deed me pijn in mijn zak en mijn tepels. Ze masseerde even mijn pik. Dat deed pijn, omdat er vanalles bij mijn onderlichaam bewoog. Toe ie goed stijf stond, bond ze een zakdoek erg strak net achter mijn ballen.

Zou ze me zo laten staan? De stijfheid van mijn penis verdween niet omdat de strakgebonden zakdoek het bloed tegenhield. Zo bleef hij superstijf vooruit steken. Hierdoor bleef er een constante druk op mijn ballen. Mijn diep paarse ballen. Waaraan ook nog eens wasknijpers met gewichtjes hingen, verbonden aan pijnlijke knijpers aan mijn tepels. Gelukkig kwam mijn meesteres na een uur of twee, of drie?

Dit alles zonder een woord te zeggen. Ik zag dat ze een dildo pakte en die insmeerde met glijmiddel. Dat was een dildo waar ik haar altijd mee verwen. Die past toch niet in mijn… Ja dus. Ik schreeuwde het uit toen ze de dikke dildo zonder pardon langzaam naar binnen schoof. Ik dacht dat mijn darmen scheurden. Toen de dildo helemaal naar binnen geschoven lag, voelde ik me echt slecht. En naast dat gevoel, nog steeds die zere ballen. Hoelang hield ik dit vol? Op mijn ballen plaatste ze ‘de wekker’.

Ik haatte de wekker. Twee metalen klemmetjes werden op mijn zak geplaatst. Nee, dit keer maar eentje, en eentje op mijn voorhuid bij mijn eikel!!! De wekker werkte simpel. Als de secondewijzer over de kleine wijzer ging, werd er een contactje gemaakt en kwam er een kleine seconde lang een stroomstoot op mijn ballen.

Maar nu nog erger! De eerste stroomstoot kwam als een geweldige schok. Vanuit mijn eikel liep de stroom naar mijn ballen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Mijn pik schoot vooruit, stond ‘te’ stijf –zo voelde het in ieder geval- en verslapte na de stoot weer.

Verdomme dat deed pijn. En na een minuut weer. Pats, strakstijve pik, stroom tot in je ballen en weer klaar. Ik kreeg een gag in mijn mond en een kus op mijn voorhoofd. Ze kroop op ons speelbed, pakte een dekbed en draaide zich om en viel in slaap. Eén uur lang, zestig keer. Elke keer een seconde lang die verschrikkelijke stroomstoot. En omdat mijn pik steeds opgerekt werd, voelde ik dat nog extra door in mijn pijnlijke ballen.

Mijn meesteres ging ver. Ze was echt kwaad. Toen de wekker ging, ontwaakte ze langzaam. Zeker tien minuten, tien stroomstoten, duurde het voordat ze me van de wekker ontdeed. Langzaam en gelukkig voorzichtig, trok ze ook de dildo terug. De gag bleef in mijn mond. Ook mijn kont werd weer gevuld. Door een smalle vibrator. Op volle stand werd die langzaam naar binnen geduwd. De vibrator stimuleerde mijn genotscentrum van binnenuit.

Trillend zorgde het ding ervoor dat mijn pik weer stijf werd. Ik had dat liever niet, dan voelde ik mijn ballen zo… Mijn meesteres kroop weer vlak naast me in het bed. Draaide zich om en sliep.

De nacht duurde ontzettend lang, ik was kapot!. Toen mijn meesteres me van het kruis haalde, viel ik in haar armen. Ze was trots op me, kuste me vol op mijn mond en fluisterde lieve woordjes. Ik werd op het bed gelegd en mocht slapen. Ik werd wakker omdat mijn pik stijf werd. Ik hield mijn ogen gesloten en bleef genieten. Langzaam liet mijn meesteres haar mond over mijn pik zakken. Ze zoog, liet haar tong om mijn penis kronkelen en trok zuigend haar mond weer terug.

Ik opende mijn ogen en zei mijn meesteres alles voor haar te willen doen. Ze bond me vast, wijd gespreid. Van het kastje pakte ze een dubbeldik maandverband. Ze klom op het bed, haar billen over mijn neus geplaatst. Ze leunde voorover, haar kut kwam voor mijn mond. Zachtjes begon ik haar te likken. Ik voelde hoe ze mijn pik vastpakte en heel zachtjes en voorzichtig mijn pik, de eikel, de balletjes en mijn buik aaide met de zachte kant van het maandverband. Hier werd ik gek van!

Maar ik likte door. Verwende mijn meesteres met mijn mond, zo goed als het kon. Ik voelde mijn pik niet meer, het was slechts 1 grote geile zone, die vol was van genot. Mijn ballen waren nog hard en pijnlijk, maar dat zorgde juist voor meer genot.

Ik wist niet meer waar ze met het maandverband streelde, álles voelde gewoon goed. Ik genoot van het uitzicht; de mooie strakke billen van mijn meesteres, die met haar kut op mijn mond zat. Die ik probeerde te verwennen. Uit dankbaarheid dat wist ik nu. Uit dankbaarheid voor een week lang pijn in mijn balzak. Een week lang geen orgasme terwijl ze me elke dag enorm opwond.

Een enorme zware pijnlijke straf, die me liet inzien dat je als slaaf niet iets doet om beloond te worden, maar dat je dat doet voor háár, je meesteres. Nog enthousiaster likte ik totdat ze op mijn gezicht ging rijden en spetterend klaarkwam. Ze rolde van mijn gezicht, lag naast me met haar hoofd dicht bij mijn pik.

Nog steeds strelend over mijn penis, ballen, anus, eikel. Zacht genoeg om me niet klaar te laten komen. Goed genoeg om me constant op een heel hoog genotsniveau te houden.

Weer kroop ze op me. Weer likte ik haar. Ik probeerde haar anus te bereiken, ze verschoof iets zodat ik haar daar ook kon likken. Mijn tong ging daar maar ietsjes naar binnen, maar ik hoorde haar grommen. Ze drukte haar schaamlippen over m’n neus, haar klit recht voor mijn lippen. Ik zoog haar weer klaar. En ze bleef me maar strelen.

Ik dacht nu werkelijk dat mijn hele geslachtsdeel eraf zou vallen. Al langere tijd heb ik een fantasie dat er meerdere mannen over mij heen klaarkomen. Dit lijkt mij zo geil. Het is langer dat ik dol ben op sperma dus zo vreemd is mijn fantasie niet. Het is wel zo dat ik wel alleen mannen zoek die goed kunnen spuiten. Je mag mij dan met meerdere mannen tegelijkertijd nemen maar aan het einde spuit dan wel iedereen over mijn gezicht. Hou van langdurig pijpen Vlaams-Brabant Masturberen » Pijpen.

Pijpen is gewoon fijn en dit is ook iets wat ik lang wil doen. Het is dan ook helemaal niet erg als een man klaarkomt in mijn mond. Orale sex is misschien nog wel lekkerder dan gewone sex. Daarmee wil ik natuurlijk niet zeggen dat ik niet opensta voor iets anders dan pijpen. Het moet gewoon fijn zijn wat we doen. Mijn gaatjes dienen gevuld te worden Vlaams-Limburg Masturberen » Pijpen.

Wat belangrijk is dat is dat mijn gaatje gevuld gaan worden. Op de foto zie je al twee van deze gaatjes maar er is nog een gaatje waar je gebruik van mag maken. Deze heb ik nog niet op de foto gezet omdat ik liever niet herkend wil worden. Ben dol op orale sex West-Vlaanderen Masturberen » Pijpen. Het is echt heerlijk om een man lekker op te gaan geilen door hem te pijpen.

Het proeven van de pik van een man dat maakt mij altijd enorm opgewonden. Het is gewoon een fijn gevoel om een man zijn pik harder te voelen worden in mijn mond. Waar ik naar op zoek ben dat mag dan ook wel duidelijk zijn. Laat mij lekker klaarpijpen Antwerpen Masturberen » Pijpen. Twijfel niet en laat mij je lekker klaarpijpen. Het pijpen dat vind ik toch wel het lekkerste om te doen bij een man.

Vooral als deze nog niet helemaal stijf is dan neem ik deze in mijn mond en dan zuig ik er net zolang aan tot deze flink hard is. Dit zorgt er dan ook voor dat je mij er lekker mee kunt gaan neuken. Wil graag goed leren pijpen en rimmen Vlaams-Limburg Masturberen » Pijpen. Hallo, ik ben Frans en ik ben man die nog niet zo lang geleden bekend heeft gemaakt dat die homo is. Nu zou ik graag beter willen leren pijpen en rimmen. Het is altijd heerlijk als dit bij mij wordt gedaan en daarom zou ik het ook graag bij andere mannen gaan doen.

Afspraakje zoeken Ik ben een:



zuig aan mijn lul meesteres online

...







Neukfilms gratis keihard genomen worden


Langzaam schuifel ik weer naar boven en bied de koffie aan. Je slaat de dekens weg en ik zie je naakte lichaam. Mijn lul begint spontaan weer te groeien. Nadat je heerlijk bent klaargekomen duw je me aan de kant en wil je gaan douchen, maar eerst zet je de computer aan en zet mijn inmiddels koud geworden mok koffie ernaast met de mededeling dat ik mijn belevenis maar eens op papier moet gaan zetten.

Ik neem een slok koffie en begin te typen. Rillend van de kou word ik wakker, ik realiseer me gelijk dat ik op een kleedje op de grond heb geslapen. Ik kijk naar het bed en zie mijn Meesteres nog lekker slapen.

Langzaam sta ik op en merk dat ik niet veel bewegingsruimte heb, de kettingen rammelen ondanks dat ik zo stil mogelijk doe. Ik denk weer terug aan gisteren, o wat was dat zalig om weer een keer zonder kuisheidsgordel te mogen neuken.

Klaarkomen mocht niet, maar dat gevoel zo tegen het randje te zitten. Met mijn handboeien op mijn rug had je me onder de douche ontdaan van mijn CB Mijn lul gewassen, geschoren en heerlijk gepijpt, maar niet klaargekomen. Huilend van geiligheid smeekte ik je om te mogen spuiten. Heel resoluut stopte je en hield een ijskoude straal tegen mijn kloppende lul en op barsten staande ballen. Nadat je heerlijk bent klaargekomen duw je me aan de kant en wil je gaan douchen. Je zet me weer vast en na een half uurtje kom je dampend de slaapkamer in.

Nu moet ik me douchen. Wanneer ik weer de slaapkamer in kom zie ik je in een jurk welke aan de voorzijde met een aantal knopen is gesloten.

De onderste knopen zijn los, de eerste knoop van onder welke dicht is, is ter hoogte van je kutje. Ter hoogte van je tepels zijn de knopen weer los. Je hebt je opgemaakt en je blonde haar hangt los. Glimlachend kijk je me aan en geeft me een kus op mijn voorhoofd.

Naakt begin ik aan mijn taken de kettingen beperken mij in mijn vrijheid waardoor het langer duurt dan gebruikelijk. In de kamer aangekomen zet ik het ontbijt op de eettafel. Tijdens het ontbijt zeg je niets en geniet van de vers geperste jus d'orange, croissants, ei en koffie. Je leest een stukje in de krant en al die tijd negeer je mij.

Plotseling verschijnt er een nat stukje bruin brood voor mijn neus. Het restant van het bakje water moet ik uit het bakje likken. Hierna moet ik het ontbijt opruimen en de afwas doen.

Wanneer ik terug in de woonkamer kom lig je lekker onderuit op de bank een boek te lezen en zegt dat ik je voeten moet gaan masseren.

Ik haal massageolie en een handdoek en begin zachtjes je voeten te masseren. Door het masseren wordt je rozig en ik word er steeds geiler van.

Hoelang ik bezig ben met je voeten weet ik niet maar plotseling gaat de deurbel. Ik schrik op uit mijn geile gedachten en jij slaat je ogen open. Ik kijk je aan met een verschrikt gezicht, ik had niet op bezoek gerekend en zeker niet zoals ik er nu bijzit.

Langzaam sta ik op en loop vertwijfeld naar de deur, ik kijk nog een paar keer om. Maar je kijkt resoluut dus loop ik angstig door. Langzaam doe ik open terwijl ik me verstop achter de deur.

Er staat een man die aanstalten maakt om binnen te komen. Zenuwachtig laat ik de man binnen en sluit de deur achter hem. Lachend kijkt hij me aan en geeft me zijn jas, welke ik ophang aan de kapstok. De man is inmiddels al de woonkamer binnengelopen en loopt op mijn Meesteres af. Het lijkt dat Meesteres Wendy en die man elkaar kennen, Meesteres staat op en de man geeft Haar een kus op de wang maar Meesteres pakt zijn gezicht en kust hem op de mond.

Langzaam zie ik hun lippen samen smelten en hun tongen elkaar vinden. Laurens heb ik een tijdje geleden leren kennen en het klikt wel tussen ons. Wees maar niet bang dat hij jou plaats in mijn leven inneemt, maar hij is wel een aanvulling.

Zijn kleren laat hij op een hoopje op de grond vallen. Ik kijk naar zijn gebruinde lichaam, een lichaam wat er wel wezen mag, goed verzorgd. Geen afhangende schouders, niet overmatig behaard, geschoren schaamdelen en een flinke lul met een goed gevulde zak. Meesteres en Laurens zijn inmiddels gaan zitten en beginnen een geanimeerd gesprek.

Tot mijn verbazing zie ik dat Meesteres ook al uitgekleed is en ook Haar jurk moet ik opruimen. Ik moet tussen de benen van Meesteres plaatsnemen en Haar grotje gaan likken.

Ook na de daad krijg je er taken bij maar dat merk je straks wel. Na enige minuten gelikt en gelebberd te hebben trekt Meesteres mij uit Haar schoot om mijn gezicht in het kruis van Laurens te plaatsen.

De weken van onthouden orgasmen hebben mij zover, dat ik geen verweer maak tegen een lul in mijn mond. De nog steeds slappe lul van Laurens neem ik helemaal in mijn mond. Mijn neus komt tegen zijn buik en mijn kin rust op zijn zak. Ik wil nu weleens weten of je net zo goed met een lul overweg kan als met mijn kutje. Enne Laurens houd je hoofd in deze positie, dus als je zijn stijve lul niet meer in je mond kan houden moet hij maar je keel in.

Ik begin te zuigen en voel de warme pik langzaam in mijn mond groeien. Ademhalen gaat alleen nog maar door mijn neus, mijn mond raakt steeds voller. Plotseling krijg ik een slik neiging en op dat moment voel ik de bijna harde lul mijn keel in glijden.

Ik krijg het benauwd en wil mijn hoofd terugtrekken maar Laurens houd dit tegen en drukt mijn hoofd nog strakker tegen zijn buik. Een licht gekreun van Laurens bereikt mijn oor en ook Meesteres valt het gekreun van Laurens op. Wil je zo klaarkomen? Wil je in het slavenstrotje spuiten? Voordat ik op welke wijze dan ook kan reageren voel ik Laurens schokken, zijn lul word dikker en zijn kruis beukt tegen mijn gezicht.

Een harde kreet van Laurens en ik voel zijn warme sperma mijn keel in lopen. Gelijk trekt hij mijn hoofd naar achteren en zijn lul glijd mijn keel en mond uit. Ik snak naar adem. Laurens heeft zijn lul vastgepakt en trekt nog een aantal keer aan zijn harde paal. Nog enkele stralen sperma spuiten zijn lul uit en belanden op mijn gezicht. Meesteres zit genietend in Haar handen te klappen. Jij lekkere geile pikkezuiger, lief spermaslikkertje van mij.

En Laurens was het lekker schatje? De sperma op je gezicht laat je lekker zitten. In de slaapkamer doe ik de dimverlichting aan en steek een staafje wierook op.

Het bed maak ik op zoals dat in een duur hotel ook gebeurt. Tot slot zet ik de cd speler aan en druk op de knop repeat en play. Zachtjes klinkt er muziek uit de speakers onder het bed.

Ik zal je leren. Gisteren heb ik bedacht dat je deze hele week niet mag klaarkomen. Vrijdag zal ik dan eens kijken of je jezelf voortaan kunt beheersen en met je gedachten meer bij mij dan bij je flutpikkie kunt blijven”.

Vijf dagen lang niet klaarkomen. Dat is te overzien, toch? Mijn meesteres gebood me te gaan staan en wreef mijn pik weer lekker stijf. In haar warme handen groeide hij snel en langzaam zonken mijn gedachten weg. Dat stimuleerde het gevoel, maar deed ook erg pijn.

Ze schoof een condoom om mijn penis. Die was gemerkt doordat ze met een zwarte stift ‘slaaf’ erop had geschreven. Onderaan de condoom waren twee riempjes gemaakt. Die trok ze erg strak onder mijn balzak door en zette ze daar zo strak mogelijk vast met een mini-slotje. Ik verwacht je medewerking, je draagt dit de hele dag tijdens je werk en blijft dus mooi van je hele zaakie af. Hoewel, je mag er best mee spelen, dat maakt het alleen maar moeilijker om niet klaar te komen.

Als je maar geen druppel sperma loost deze week! Daar stond ik dan. Stijve pik, condoom strak er omheen. Ach die vijf dagen kom ik toch wel door? Het slotje stak strak in mijn zak en ging na een klein uurtje al zeer doen. En omdat ik me zo opgelaten voelde, bleef het spannend en bleef de druk op mij penis. Continu halfstijf aan het werk gaf een uiterst raar gevoel… ’s-Middags kwam ik in de problemen, toen ik vanwege de grote hoeveelheden koffie echt moest plassen. De halve middag kwam er niets meer uit mijn handen.

Ik zat me alleen te verbijten en mijn blaas tegen te houden. Jemig wat een straf was dit! Thuisgekomen moest ik ook nog een uur wachten op mijn meesteres.

Zij controleerde uitgebreid het condoom en het slotje, trok nog enkele keren speels aan de mijn penis en maakte toen pas het slotje los. Ik wil dat je na het plassen al je kleren in de wc achterlaat en je naakt bij mij aanbiedt”.

Zo zou het alle vijf de avonden gaan. Naakt kom ik de woonkamer binnen waar gelukkig alle gordijnen al gesloten zijn. Ik kniel voor mijn meesteres, die bukt en zonder verdere plichtplegingen een nieuw condoom ombindt. De hele avond is zij gekleed en ben ik naakt. Wat ik heerlijk vind.

Waardoor ik dus opgewonden ben en mijn penis bijna de hele avond redelijk stijf vooruit staat. Af en toe speelt mijn meesteres even met mijn pik. Voor het slapen gaan mag ik weer naar het toilet deur geopend en even douchen. Speels vertroetelt ze mijn stijve pik terwijl we elkaar inzepen.

Ik wrijf haar mooie borsten, kus ze terwijl mijn handen afdwalen naar haar kruis. Ze duwt me op mijn knieën en dwingt me haar onder de waterstraal klaar te likken.

Schokkend komt ze klaar. Ik pak mijn pik vast, maar krijg direct een lel tegen mijn wang. Afdrogen, naar zolder en over de bok gaan hangen!

Ik droog mezelf zo snel mogelijk af, ren d'r trap op en pak de bok. Ik klik mijn enkels aan de poten en ga over de rug van de bok liggen. De bok begint precies boven mijn schaambeen en door mijn houding staat mijn pik recht vooruit onder de bok door. Als mijn meesteres een half uur later bovenkomt, klikt ze mijn polsen over de bok heen aan de poten tegenover mijn enkels vast. Ze straft me hard. Met de zweep komen er 25 slagen op mijn kont. Daarna streelt ze onder de bok mijn pik totdat die weer op springen staat.

Lachend trekt ze zich terug. Ik voel glijmiddel rond mijn anus. Oooh, daar ben ik gevoelig! Ze stopt een mini vibrator in mijn anus. Maar niet wild genoeg om tot een orgasme te komen. Ja, ze verlaat de speelzolder en laat mij de nacht over een bok doorbrengen, met een vibrator in mijn kont! Ze heeft me de volgende ochtend ziek gemeld. Ik ben gebroken na zo’n nacht. Ik mag de hele dag doen wat ik wil, behalve… klaarkomen.

Weer krijg ik een condoom omgebonden. Ik zwaai mijn meesteres uit en val op de bank in slaap. Als ik tegen de middag wakker word, doen mijn ballen zeer. Van binnen uit is er een constante drukkende pijn. Mijn ballen lijken te vol zaad of zo, ze moeten ontspannen. Ik probeer mijn gedachten ergens anders op te richten.

TV kijken, boek lezen, Internetten. Het helpt niet, de pijn blijft zeurderig aanwezig. Als ’s-avonds eindelijk mijn meesteres thuiskomt en ik na het plassen me bij haar beklaag, lacht ze me uit. Je hebt nu blauwe balletjes. Voor vrijdag zullen ze paars zijn. Ze lachte gemeen, kuste me vol op mijn mond en trok nog even aan mijn penis. Het zal je leren om met je gedachten alleen maar bij je pik te zijn. Voor vrijdag zou je willen dat-ie eraf viel!

Ze hield zich aan de belofte om al het mogelijke te doen mijn ballen diep paars te laten worden. Zo moest ik pornofilms bekijken terwijl ze me neukte. Uiteraard stopte ze steeds ruim op tijd. Steeds weer werd mijn pik stijf, neukte ze me bijna klaar, stopte ze de video, keek me minachtend aan totdat m'n piemeltje eindelijk weer verschrompelde en begon weer opnieuw.

De hele avond lang. Ze was botergeil en uiteindelijk mocht ik haar klaarvingeren. Als toetje moest ik boven op de badkamervloer liggen en plaste ze over mijn gezicht.

Haar pies droop over heel mijn lichaam. Ik had niets met poepseks, maar urine vond ik altijd heel opwindend. Letterlijk ‘zeiknat’ moest ik op het speelbed gaan liggen. Weer werd ik wijd vastgebonden en kon ik de hele nacht niet aan mezelf komen. Ik sliep slecht, vooral vanwege de zeurderige pijn in mijn ballen.

Die woensdag werkte ik weer. Uiteraard met een condoom vastgesnoerd om mijn ballen. Best slim gemaakt, deze constructie. Het condoom zou verraden als ik me zou aftrekken. En ik kon het condoom niet afdoen, althans ik zou de riempjes en het slotje nooit meer om mijn ballen terug kunnen schuiven.

Woensdagavond viel me op dat de straf werkte. Door de constante pijn in mijn ballen was ik weliswaar vaak met mijn gedachten bij mijn pik, maar ánders.

Niet meer gericht op een orgasme. Gefocust op mijn ballen, de pijn. Pijn die je niet doorhebt als je vrijt met je meesteres. Als je meesteres je straft of je juist liefheeft. Pijn die alleen opvalt als je aan je penis denkt. Woensdagavond lag ik de hele avond op de bank. Mijn meesteres zette nu haar mond in: Dan deed ze weer een klein uurtje niets, totdat hij weer slap was en ze opnieuw begon aan een pijpbeurt. Het eindigde die avond weer onder de douche.

Daar kwam ze klaar, explodeerde onder mijn lippen. En ik kreeg door dat ik nu volledig met haar bezig was. Niet met mijn lust. Met mijn orgasme, maar met háár. Weer werd ik op m’n rug vastgebonden op het speelbed. Ondanks de vererging van de pijn, sliep ik beter. Ik dacht dat ik het doorhad. Donderdag was natuurlijk de grootste kwelling. Ze liet mijn pik met rust. Hoewel ik een behoorlijke stijve hield, omdat we lekker aan het vrijen waren.

Ik heb haar die avond vier keer op verschillende manieren klaargemaakt. We waren beiden gelukkig. Maar ’s-nachts, alleen in het speelbed, leek het wel of mijn ballen eraf zouden vallen.

Vier dagen werd mijn pik tot het uiterste gedreven, maar kwam er geen ontspanning. Het leek me zo makkelijk, maar wat had ik het moeilijk. Ik huilde die nacht. Niet van de pijn, maar van de gedachte dat blijkbaar het klaarkomen zo enorm belangrijk voor me was. Waarom kon ik niet alleen maar oog hebben voor mijn meesteres?

Toen ik vrijdagavond thuiskwam was ik opgelucht. Zou ik eindelijk verlost worden van de pijn in mijn ballen? Ik vond ze echt pimpelpaars, maar zou mijn meesteres dat ook zo vinden? De hele avond werd ik genegeerd. Na het avondritueel van het plassen kwam ik naakt bij mijn meesteres zitten. Maar ze keek me niet aan, en bleef stug de documentaire op TV volgen. Ik vlijde me tegen haar aan, was opgewonden en geil omdat ik wist dat we straks lekker zouden spelen.

Nadat de documentaire was afgelopen keek mijn meesteres me strak aan. Je zit gewoon met je gore stijve pik tegen me aangedrukt in de hoop dat je straks mag spuiten. Denk je nou echt dat ik je straks lekker klaarmaak? Een slaaf die zelfs na een week straf niet weet dat zijn meesteres belangrijker is dan zijn pik?! Ik zal je leren, kuttelikker! Ga naar boven, aan het kruis! Ik vloog de trappen op naar zolder. Natuurlijk had ik het verprutst. Hoe kon ik zo stom zijn?

Ons kruis is voorzien van zelfsluitende boeien. Ik klikte eerst mijn enkels vast en toen mijn polsen. Wijd gespreid stond ik zo vast. Te wachten op mijn meesteres. Ik heb die avond ontzettend op m’n donder gehad. Afgestraft met de zweep, krokodillenklemmen op mijn tepels, een slagenregen met de rijzweep op mijn pik. Ze was echt boos. Klemde enkele wasknijpers op mijn balzak en knoopte daar gewichten aan. De krokodillenklemmen werden vervangen door wasknijpers. De knijpers op mijn tepels bond ze strak naar de wasknijpers aan mijn zak.

Wat of waar ik ook maar bewoog, deed me pijn in mijn zak en mijn tepels. Ze masseerde even mijn pik. Dat deed pijn, omdat er vanalles bij mijn onderlichaam bewoog. Toe ie goed stijf stond, bond ze een zakdoek erg strak net achter mijn ballen. Zou ze me zo laten staan? De stijfheid van mijn penis verdween niet omdat de strakgebonden zakdoek het bloed tegenhield. Zo bleef hij superstijf vooruit steken. Hierdoor bleef er een constante druk op mijn ballen. Mijn diep paarse ballen.

Waaraan ook nog eens wasknijpers met gewichtjes hingen, verbonden aan pijnlijke knijpers aan mijn tepels. Gelukkig kwam mijn meesteres na een uur of twee, of drie? Dit alles zonder een woord te zeggen. Ik zag dat ze een dildo pakte en die insmeerde met glijmiddel.

Dat was een dildo waar ik haar altijd mee verwen. Die past toch niet in mijn… Ja dus. Ik schreeuwde het uit toen ze de dikke dildo zonder pardon langzaam naar binnen schoof. Ik dacht dat mijn darmen scheurden. Toen de dildo helemaal naar binnen geschoven lag, voelde ik me echt slecht. En naast dat gevoel, nog steeds die zere ballen.